Citiraj silvija222 prvotno napisa
Pa dobro kad će komplikacije u zabi?
Ja ni ne pomišljam da će mi sjest prije 22., 23. u mjesecu. Vidim da nijedan mjesec ne sjednu ranije (komplikacije) pa nikad ranije ni ne provjeravam. Lakše mi je tak, pa da me možda jednom i iznenadi i sjedne ranije :/ .

Citiraj astral prvotno napisa
ma zvala sam i na hzzo su mi rekli da su moje doznake za svibanj tek stigle 21.07. (pošto sam doznake nosila svojoj šefici a ona ih je onda slala tajnici u firmu pa onda na hzzo) i da bi isplata trebala biti iza 21.08. al ništa za sad. inače sam preko SB. sad se nadam i zaostacima jer sam upala u dug nakon 3 mj bez kune.
Užas !! Baš mi je žao. Ja ovu svojhu crkavicu spiz.im za manje od 3 tjedna, a ne da mi niš ne sjedne 3 mjeseca... Upravo to je razlog zakaj ja svoju papirologiju svaki mjesec ako ikako mogu uredno obavljam sama (a ak ne mogu, onda delegiram mamu da mi digne doznake, muža da ih nosi na HZZO, a kolegicu da nosi kopije u firmu). Ne pada mi na pamet to prepustit ovima u računovodstvu - znam da me ne bi namjerno zaribale, al ruku na srce nisu baš uvijek najažurnije i najsposobnije, pa se ja uzdam u se i svoje...