Krajem tjedna bi trebala vaditi betu, a u to vrijeme ćemo biti u Zatonu kod Zadra. Zanima me gdje se sve može vaditi beta privatno, a da je gotova isti dan (ne nužno samo u Zadru).
Krajem tjedna bi trebala vaditi betu, a u to vrijeme ćemo biti u Zatonu kod Zadra. Zanima me gdje se sve može vaditi beta privatno, a da je gotova isti dan (ne nužno samo u Zadru).
Samo da zavibram za jednu super betu s godišnjeg odmora-kako bi se to mglo kraće reći![]()
godišnjoodmorska beta
![]()
Jedva čekam rezultate![]()
potpisujemrvukovi2 prvotno napisa
![]()
ne znam odgovor
I mi se pridruzujemo zeljama za veliku betu. I vibramo
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ iz petnih zila..![]()
ß možesh izvaditi u Zadru u poliklinici sunce , Put murvice 16, tel. 032/301-450
Sanja, vibram od sveg srca! A propos bete u Zadru, nisam sigurna da tamo ima priv. lab - mislim da se krv šalje u Split i mislim da je jedina mogućnost (privatna) odlazak u Split u Cito, tamo imaju lab di je beta gotova za sat vremena ili u lab Analiza, isto u Splitu. Pliz pitaj forumašice Zadranke - ppaj Kikic, ona će ti znat.
Evo vidim da ipak ima i u Zadru, super, sjećam se da su cure z Dbk-a slale krv u Split, valjda će se i tamo nešto uskoro otvoriti.
Sanja74- u Zd isto ima privatni lab Analiza- u trgovačkom centru Relja- ne znam broj ali pitaj na informacijama pa ih nazovi. Mislim da bi trebali raditi betu- samo je pitanje koliko se čeka na rezultate.
Jednom sam zvala u polikliniku sunce i oni rade betu- ali tada je rezultat bio tek sutradan pa sam ja bila išla preko uputnice.
U svakom slučaju nek ti Zadar donese sreću![]()
Za jednu morsku veliku Betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sanja , želim ti da kreneš ininim putem.
Visoku betu u gostima~~~~~~~~~~![]()
za betu barem ovoliku koliko ja sada moja 204![]()
navi, jel to moje oci dobro vide???? :Dnavi prvotno napisa
Sanja74, vibramo iz petnih zila i jedva cekamo da te vidimo sa zaobljenom busom na dugo ocekivanoj kavici (pardon biljnom cajicu![]()
sanja~~~~~~~~~ za veeeeliku beturinu![]()
Hvala vam, cure! Raznježile ste me skroz!![]()
Pokušala sam se ne ufuravati previše u ovaj postupak, čak i ne svraćati na ovaj dio foruma, ali iz dana u dan raste želja u meni.
Prvo sam razmišljala "nakon transfera 3 blastice, sigurno sam trudna", pa sam 4-5 dana nakon transfera imala grozne grčeve (popila Normabel, da se "opustim"), i onda jučer ništa. Zaključila sam da ipak ništa od trudnoće, a onda se pojavio mali smeđi iscjedak koji je trajao par sati, i ja se opet ufurala u implantacijsko krvarenje. I naravno, po milijunti put prosurfala da vidim kolike su pozitivne statistike s blasticama, pa kolika je beta koji dan nakon transfera, kad može biti implantacijsko.. Grr.. svaki put kad sam u postupku sam ko tabula raza.![]()
Dobro što sutra idemo na more, pa ostajem bez interneta..![]()
Kad je već bio mali smeđi iscjedak, onda mora slijediti velika beta!![]()
Evo Sanja da ja zavibram za veliku betu!
Inače krv se može izvaditi kako cure rekoše u priv.lab. Analiza u Trgovačkom centru a ako imaš uputnicu mogla bi u bolnici u Zadru, samo moraš doći raaaano jer je to centralni lab. pa je koncentracija ljudi ogromna ali ako dođeš oko 6 ujutro do 7.30 si gotova
mirisi mida će keti dobiti društvo
Isuse kaj si me cimnula sa naslovom. Već sam mislila da obznanjuješ kolika ti je beta. Ajde vibram ja za petak~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
opusti se.
odmori se.
ne misli......ne paničari....
a beta nek bude tak velika da :shock: poludiš od sreće!!!!!
Opusti se, odmaraj i ako Bog da bit će tu slavlja![]()
Sanja :D vibrrrrrrrrrrrrrr ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kako se samo veselim dobrim vjestima, nemaš pojma :D :D![]()
Polačišće 2, 23000 Zadar
Tel: 023/312-132
Fax: 021/312-133
E-mail: zadar@poliklinika-analiza.hr
http://www.poliklinika-analiza.hr/in...id=7&Itemid=26
evo i pnana grada
http://www.plan-grada.com/plan/index...1&Pretraga.y=7
Neka bude super beta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
tnx, cure![]()
al beta mi ovog ipak neće trebati. dobila M prije reda, preko utrića.
hvala svima na infu i podršci.![]()
žao mi je![]()
![]()
![]()
![]()
drzi se..
Kad smo vec na temi bete, da nesto priupitam.
Je li vadjenje krvi za betu obavezno rano ujutro ili moze i popodne?
Cini mi se da je Perkica negdje bila napisala da krv za betu vadi popodne.
Je li koncentracija beta HCG-a u krvi bitno veca ujutro (kao sto je u urinu) ili je ista i tijekom dana?
mislim da je ista :/ ja sam češće ujutro vadila nego popodne .. u 2-3 navrata sam vadila i oko 23:00 h :/
Beta se može vaditi (iz krvi) bilo kada u toku dana, da li je vadiš ujutro ili poslije podne nema nikakva veze, jer ako je pozitivna raste i dupla se. Znači kada bi je netko vadio ujutro i poslije podne, tada je ona poslijepodnevna veća.Cvita prvotno napisa
Ovo što ti kažeš je za test iz urina kada je najbolje jutarnji, pošto se konzumiranjem tekućine preko dana urin razrijedi.
Hvala, navi i gejsha.
Sanjaako ne ovaj put onda će sigurno slijedeći uspjeti i mala princeza će dobiti društvo. Sigurna sam u to
![]()
A joj draga Sanja74, tako sam se nadala da je to to ...
Kupajte se, odmarajte i onda kad budete spremni - novi pokusaj koji ce vam sigurno donjeti malenu seku ili bracu za vasu vec veliku curu![]()
Ja dobila M i napila se od tuge, onda sutradan ništa, pa u Rijeku u priv. labos i evo nas troje spavamo zajedno već godinu i pol. Ovo pišem samo da te podsjetim kako je tuga relativna stvar...![]()