Pokazuje rezultate 1 do 50 od 101

Tema: Soor - pomoć

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nama je ionako standardan ritam da cesto doji, jer su podoji kratki (5 min).
    Znaci ok je da prehlada potraje preko 7-10 dana?
    Ne bi inace panicarila, ali neki dan procitah u vijestima kako je jedna mala bebica zbog prehlade lose zavrsila (navodno neprimjecena upala pluca). Pa sam paranoicna, ne spavam po noci i slusam kako dise.. Po danu spava na meni da bude uzdignuta (na uzdignutom madracu klizi jer se ona majusna pretvori u klupko ).

saf avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj S2000 prvotno napisa Vidi poruku
    Nama je ionako standardan ritam da cesto doji, jer su podoji kratki (5 min).
    Znaci ok je da prehlada potraje preko 7-10 dana?
    Ne bi inace panicarila, ali neki dan procitah u vijestima kako je jedna mala bebica zbog prehlade lose zavrsila (navodno neprimjecena upala pluca). Pa sam paranoicna, ne spavam po noci i slusam kako dise.. Po danu spava na meni da bude uzdignuta (na uzdignutom madracu klizi jer se ona majusna pretvori u klupko ).
    Nama je trajala duže od 10 dana i ja sam išla pedijatru da mu posluša pluća čisto da budem mirnija, pa ak se hočeš smiriti odi do pedijatra. Ali normalno je da to kod malenih potraje, teško im je čistiti nosić, ja sam ga znala isto držati na malo povišenom i kad bi ga stavljala na trbuh na par minuta blago bi mu prstima lupkala u području oko lopatica da se ta sluz cijedi van (savjet pedijatra). I promatraš kak se ponaša, bolesna beba klone,spava više nego inače, ne ponaša se uobičajeno, a mislim da bi to skužila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •