-
Uh, nadam se da nemamo soor...znaci blizanke imaju pet tjedana I 4 dana, vec dva tjedna jedna od njih ima kraj jezika bjelkast. Pocetak jezika lako ocistim sa sterilnom gazom natopljenom fizioloskom otopinom ali ili moj mali prst ne mogu toliko uvaliti u njena usta (izgleda kao da ce povratiti) ili brisanjem ne mogu skinuti taj bijeli sloj (a to je onda soor, right?).
Pedijatrica mi je prepisala daktarin I rekla da pocnem mazati ako se krene siriti ili da sloj podeblja jer je to jos tanki sloj. Druga cura ima cisti jezik. Ja par dana osjecam neko boluckanje u dojkama, kao da me neko bode s iglicom.
Dojke redovno plahnem poslje podoja, koristim chicco jastucice I redovno ih mijenjam (trosimo vise na njih nego na pelene zato uskoro prelazim na platnene jastucice). Doma cesto setam sa sisama na izvolte (sveki sam objasnila razlog jer me gledala cudno prvih dana).
Jedino sta tamanim slatko kao nikad u zivotu. Valjda mi fali energije zbog dojenja a cokolade, keksi I sl s.... su uvijek pri ruci. Od jutros ne jedem ni slatko. Navecer cu umjesto twixa za ponocne I ranojutarnje podoje napraviti male sendvice, bananu I sl.
Moje pitanje je da li cekati da se bijela naslaga krene siriti/zadebljavati ili da odmah krenem sa primjenom daktarina? Zao mi ih je gnjaviti jos s tim uz vit d, kapi za grceve I masiranje I ispiranje oka fizioloskom. A s druge strane puno je gora opcija da im se prosiri jos na probavni trakt ili nam omete dojenje.
Malo sam gledala slike soora na netu I nekima to stvarno strasno izgleda, O ni priblizno nema nesto tako a onda opet to su sigurno neke zadnje faze...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma