Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Kod bake na noćenju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Kod bake na noćenju

Riana je napunila dvije godine i upravo sam ju otpremila kod bake na noćenje. Išla je već spavati kod moje sestre kada sam iznenada otišla u bolnicu roditi Svena (MM radio noćnu) ali to je bilo opravdano.
    Ovo joj je drugi puta da ide baki spavati. Prvi puta je išla prije 10-ak dana. Sve je prošlo super, igrala se, lako je zaspala ali sam ja bila komirana. Sve mi je bilo pusto i blesavo bez nje iako sam ju sutradan dovela kući. Mislila sam da će mi drugi puta biti lakše ali nije.
    Što mislite o takvim izletima kod bake/ tete... koji nemaju pravog povoda.
    Post mi je zbrda-zdola ali nadam se da kužite što sam htjela reći.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Re: Kod bake na noćenju

Mi smo jučer Ninu ostavili baki na čuvanje i otišli na kupanje. Nju ne želim voditi na bazen zbog e. coli. Bilo mi je fantastično 8)
    Samo jednom je prespavala kod bake i to nedavno kad smo mm i ja išli na jednu svadbu, bilo je mrvicu problematično ali je prošlo. I tad mi je bilo fantastično, tako da ću to ubudeće prakticirati i češće 8)
    I zato, uživaj i ne brigaj ako si ti sigurna da je ona u sigurnim rukama

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ma naravno da mislim da je u sigurnim rukama, inače ju ne bih ni dala na čuvanje, ali smo svuda uvijek išli zajedno tako da mi je ovo malo čudno.

I MM misli da bi ju trebali i češće ostavljati jer je i on kao mali ostajao kod svoje bake i uživao je a ja sam jedva pristala i na ovo. Ma ja sam sva neka preemotivna kada su klinci u pitanju.

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

i meni je to bilo nezamislivo dok nisam imala drugog izbora - svadba - od kad sam osjetila do oslobođenje i vidjela da je sve 5, poželjela sam još...vjerujem da će tako biti i kod tebe

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ajde ajde, uskoro će ti se omiliti pa ćeš i Svena ostaviti... Ma šalim se naravno! Znaš da i ja imam to namjeru uskoro napraviti i uopće nisam sigurna kako ću odreagirati kad to stvarno dođe. A MM ima istu reakciju kao i TM...

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi već duže vrijeme ostavljamo Lanu preko vikenda kod bake i dide.
    Uživa biti kod njih, tamo ima dvije sestrične od 4 i 5 godina, pa djeca u susjedstvu sličnih godina, nastane pravo malo društvo. Još k tome veliko dvorište i domaće životinje.
    Isto mi bude teško bez nje, osobito prvi dan (tj. noć) a ni sada mi nije puno lakše. Sve njene bubice koje me znaju dobrano umoriti, tada mi nedostaju.
    Ali kad se sjetim da je ona tamo sretna i da se svaki put veseli odlasku baki, a i baka i dida se vesele njoj,
    bude mi puno lakše i ne osjećam grižnju savjesti što ju svako malo vodim njima.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Uvijek je nekako čudno i prazno, ali što je veći broj puta, nastaje osjećaj krivice da smo ih ostavili "bez potrebe". Zapravo djecu treba osamostaljivati, a 2 godine su sasvim dovoljne za to. Mislim da treba, i mislim da nije "nepotrebno", i mislim, kao i o svemu drugom, da ne treba pretjerivati

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Uh topic ko naručen. Doki je već mjesec dana kod none, u mistu 20tak km udaljenom. Super je prihvatio. Zbog mononukleoze nemože u jaslice, treba izbjegavati vrućinu, pa nam je boravak kod sveki došao ko naručen. a u poslu smo preko tikve, nervoza, ludnica, umor...to mu netreba, sigurno. eto to su dobre strane al meni srce puca na momente, fali mi jako. opet kad čujem da je sretan i zadovoljan, kad me zagrli kad dođem gore- skoro svaki dan putujem i vraćam se navečer. ponekad mi bude drago što je tako 'samostalan', što nije previše ovisan o meni a opet osjećam da mu je neopisivo drago kad me vidi . nešto neopisivo. lakše mi je raditi jer znam da je zbrinut, da mu ništa nefali i da večeras nemora čekati mamu da sredi ostatak poslova pa da onda nervozan jadan ide spavati, već ide na miru, smiren i okupan. i još malo pa gotovo lito i više neradimo :D

clumsy mom avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Uživajte što imate bake !

Mi imamo dve ali kao da ih nemamo - jedna je udaljena 250km a druga 5m ali niti jedna niti druga nisu zainteresovane da uskoče u pomoć. Na spavanju su ostali samo jednom sa 9 meseci kod moje mame jer smo morali na neku svadbu - Borisu je baš tad izlazio prvi zubić i bilo je pakleno. Ovako ih je 2 puta čuvala moja mama na po 2h kad smo morali u ozbiljniji šoping i više niko ni na minut. Vučem ih svuda sa sobom i ne mogu se pošteno ni razboleti od njih :/

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

slažem se, hvala bogu na bakama
    moj Josip u zadnje vrijeme redovno odlazi baki na vikend (kada je došao Max to je postala tradicija) u kojoj uživa i baka i deda, a bome i ja.
    Vidim da mu je super, oni su posvećeni 100 % njemu, svaki hir mu je ispunjen ali to tako treba kod bake i dede...
    moji mama i tata su u kući gdje i ja, tako da njih vidi stalno, a drugi baka i deda se viđaju preko vikenda.
    malo je pusto, ali ako je on sretan, ništ se ja ne brinem - a vidim da je sretan.
    konačno, dijete se mora odmoriti malo i od mame, ne može samo mene gledat cijele dane... dosadi to čovjeku

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Baš ste me razveselile svojim postovima. Već sam se počela osjećati kao nemajka .
    Danas kada sam došla po nju bila je presretna i odmah mi je pokazivala sve što je tamo radila. Malo mi je žao što sam neke stvari propustila ali to je samo moje pretjerivanje u pitanju. Naravno da ću propustiti gomilu stvari, počevši od događaja u vrtiću ali zajedno smo 24 sata dnevno već 2 god. pa je valjda taj osjećaj i normalan. I sama vidim da moram malo olabaviti.
    Kod Svena će sigurno biti drugačije jer njega već sada ostavljam češće na čuvanju nego što sam ostavljala Rianu u njegovoj dobi. Do petog djeteta ću oguglati .

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel ima neko baku za posuditi?

dijete se ne mora ni hraniti ni kupati, a ne treba ni priču čitati prije spavanja...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa

dijete se ne mora ni hraniti ni kupati, a ne treba ni priču čitati prije spavanja...
    a čemu bi onda služila ta baka?

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Tea jako voli spavati kod bake. Ostavili smo je par puta vikendom ne jednu noć i uvijek veli da joj je kod bake lijepo i da bi išla još. Inače se s bakama vidi svaki dan ali sveki nije zainteresirana da Tea spava kod nje. Al zato bi si ju moja mama preselila k sebi za stalno.
    U zadnje vrijeme kad ležim s njom u krevetu prije spavanja, ona zna pitati: Slobodno ići baki spavati? I tak smo se dogovrile da bu ovu subotu išla...
    Nemrem vjerovati da se već oko toga dogovaram s njom, baš mi je brzo narasla.
    A nama dobro dođe malo vremena za sebe.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj dalmatinka prvotno napisa
    Citiraj sorciere prvotno napisa

a čemu bi onda služila ta baka?
    pa da se mama odmori

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •