Drage moje cure...
Moja mala princeza je stara 7 tjedana. Kupili smo maramu, imamo Chicco kolica, ali ona ne moze u budnom stanju nikuda. Najprije moram cekati da zaspe i tek onda mozemo u kolica pa u setnju jer se dere ko da ju maltretiram ako je budna. Rekla mi je doktorica da ju nahranim, presvucem u suhu pelenu i da ce sama od sebe zaspati u voznji.... Makakvi, urlala je da je dobila osip, sva je bila mokra i crvena... Ni u marami ne moze biti na miru i place a ja bih toliko htjela s njom na zrak. Zivimo u inozemstvu pa nema vrucina ko u HR.
Sljedeca stvar koja je problem je voznja u autu. Svi pricaju kako odlaze na voznje sa svojim bebama jer ih voznja smiri i /ili uspava. Moja mala se hoce razdrapiti od vikanja. Ne zuljaju ju remencici, sita je, ali kad je budna stajemo bar 3 puta na parkiralistima da ju smirimo (od plakanja)ako smo koji kilometar dalje od kuce. I u kolicima i u autosjedalici kad place niti cuje niti vidi kaj se oko nje dogadja.
Sjecam se da je moja sestricna cekala da joj se mala probudi da idu u setnju a ja cekam da moja zaspe. Cak i ako zaspi i idemo van ne mozemo nikud daleko jer papa svaka 2 sata i ako poslije hranjenja ne zaspi, opet smo na pocetku i pocinje plac cim ju polozim u kolica.
Molim vas pomozite sa savjetima! Nadam se da ste me shvatile jer brzo tipkam (mala je na putu da se probudi).![]()
![]()