Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Dr. Odeh Roubi- Koprivnica

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Dr. Odeh Roubi- Koprivnica

Naprosto želim podijeliti svoje neugodno iskustvo s vama. Možda moja priča uštedi živaca kojoj Koprivničanki.
    Dakle... danas sam se uputila u Dom zdravlja Koprivnica-Zdravstvena zaštita žena. Inače moju trudnoću vodi privatan ginekolog (30+0), a za specifične uputnice sam se obraćala "socijalnom" koji je do sada uvijek bio susretljiv. Nažalost, dr. B, moj dosadašni "socijalni ginekolog" je prešeo u ginekološku ambulantu bolnice, a moj karton je po defaultu pripao doktoru koji je došao na mjesto dr. B-a.
    Namjeravam se poroditi u Varaždinu i znam da za nekoliko posljednjih pregleda u Varaždinu trebam uputnicu. I tako ja, ne budi lijena, odoh u Dom zdravlja Koprivnica pospominjati se s dr. Odehom, da vidim kako će biti glede uputnica. Koliko sam vidjela dr. Odeh je bio u žurbi i na hodniku mu iznesem svoju "želju" za uputnicom . Na što je on vrlo neugodno i bezobrazno, povišena glasa objasnio da nije on pisar i da moram napraviti 2-3 pregleda kod njega, da neće on pisati uputnice na osnovu nalaza nekog tamo privatnika :? meni ispala vilica na takov nastup i ako mi vodi trudnoću privatnik, neka još onda i dr. O par puta prčka po meni, ma ni u ludilu mu ne bih dala ni da me pipne. Rekla sam mu da se nema on šta izderavati na mene i hvala, vrlo ste ljubazni. u redu, čovjek ne želi dati uputnicu na slijepo, to mogu razumjeti, ali takav nastup neandertalski i bezobrazan? Garant bih zaradila šamar da sam mu žena.
    I što sam napravila?
    otišla kod sestara u sobu i pukla, rasplakala se.pitalasam što mi je činiti. Kao da su moju priču već čule i suosjećajno rekoše da je dr. O naprosto takav da ne da uputnice i pomogle mi da se prebacim kod doktorice S. btw, dr. S mi je ljudski i ljubazno rekla da neće biti problema s uputnicama i da dođem kad ću ih trebati :D

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Znam da je doktor B. bio super i da je otišao na odjel. Ja idem inače koktorici S. i mogu reći da je stvarno ljubazna,nježna i uvijek spremna pomoći. Jako sam zadovoljna s njome i ne bih je mijenjala nikakvim privatnikom.
    Zašto želiš radije u Vž ako smijem pitati?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

zašto VŽ?
    kao prvo9, želim da je MM uz mene na porodu. u kc to ne može. negdje u trećem mjesecu trudnoće sam se raspitivala kod dr. B kakva je procedura na porodu u kc rodilištu, pitala sam o rezanju pupčane vrpce i informacije koje sam dobila nikako mi se nisu svidjele. uglavnom, nema dogovora, rezanje po defaultu, drip i to mi se nikako nije svidjelo.a na pitanje o rezanju pupčane vrpce djeteta-može li se ostaviti da pulsira, gledao me kao u čudu, kao previše pitam. a moram priznati da jesam znatiželjna, želim objašnjenje zašto i kako.i na pregledima redovnima prije sam znala dobiti recept za antibiotik jer je u mom kartonu vidljivo od prije par mjeseci da imam ranicu. i antibiotik dobijem bez pregleda. e to mi nikako nije leglo.
    dakle, dok nisam bila trudna, za posjet ginekologu jednom, dvaput godišnje, dr. B je bio uvijek ljubazan i profesionalan, ali nekako sam se osijećala kao na pokretnoj traci. nije baš bilo mjesta za moja pitanja.
    pa sada u trudnoći sam si odabrala doktora kojem mogu postavljati pitanja i bez zurbe dobiti odgovor.
    idem sa mm na tečaj u vž i pristup rodilji tamo, barem koliko sam do sada vidjela je human , s mogućnošću izbora. mislim da je "mentalni sklop" rodilišta uopće drugačiji i humaniji.
    e, da, epilog neugodnosti danas...
    doma sam došla uplakana i požalila se mm. samo je rekao da on sada ide po uputnicu. mislila sam da se zeka.i ode u grad.
    dođe doma i šta čujem...
    išao je kod dr. O na razgovor u 4 oka, srećom dr. O je već bio otišao.
    onda je otišao do šefice odjela i iznio joj slučaj, žena se nekoliko puta ispričala i rekla da ima već pritužbi na dotičnog dr. O.
    Meni je zao da ja sama nisam odmah nakon incidenta napravila isto,potužila se nadređenima. s obzirom da sam stvarno bila jadna i zgranuta, drago mi je da je mm učinio to. moram priznati da se osijećam zaštićeno
    sigurna sam da je mm bio u čekaoni za vrijeme incidenta, ne bi se dr. O samo tako obrecnuo na mene.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

išao je kod dr. O na razgovor u 4 oka, srećom dr. O je već bio otišao.
    onda je otišao do šefice odjela i iznio joj slučaj, žena se nekoliko puta ispričala i rekla da ima već pritužbi na dotičnog dr. O.
    Meni je zao da ja sama nisam odmah nakon incidenta napravila isto,potužila se nadređenima
    wow koji muž
    no, ne mogu se niti ja na svojega požaliti
    nemaš straha uz takvog MM-a, samo mu objasni prije poroda svoje želje, a on neka pazi da se netko "ne zaigra" instrumentima (i u Varaždinu)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A da se probaš naručiti kod doktorice Samoilović? Ona je dobra. Ja sam kao trudnica bila kod Butorca i bila sam zadovoljna, a kad je on otišao nisam htjela ići kod doktora koji je došao na njegovo mjesto nego sam se prebacila kod Samoilović. I još mi je bolja od Butorca, jako je ljubazna i nekak si ju nemrem zamisliti da se izdere na nekog.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ivarica brise cijeli post jer je netolerantan i neprimjeren ovom forumu

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nadam se da ti bude sve kako želiš,
    ja si mislim da će mi porod biti brz s obzirom na prvi pa me neće puno gnjaviti(mislim da ne bih niti stigla do vž),dripa želim da se beba što manje muči i što prije izađe, muža kod poroda ne želim, a 4 dana u bolnici ću izdržati.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

od danas i jesam pacijentica dr.S. Nakon trudnoće (poroda) se namjeravam kod nje kontrolirati.
    Evita, sretno
    i javi kako je prošlo :D :D

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj evita prvotno napisa
    nadam se da ti bude sve kako želiš,
    ja si mislim da će mi porod biti brz s obzirom na prvi pa me neće puno gnjaviti(mislim da ne bih niti stigla do vž),dripa želim da se beba što manje muči i što prije izađe, muža kod poroda ne želim, a 4 dana u bolnici ću izdržati.
    Sretno!
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...e18f889150da2c

nije loše da negdje nešto malo pročitaš o dripu, prije nego se odlučiš da li ga želiš (bolje u izvornoj literaturi, ali i na ovom linku koji sam ti stavila imaš neke isječke i citate iz raznih izvora, doduše sve prilično šturo).

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Na moju malenu drip nije ostavio nikakve posljedice i odmah je dobila ocijenu 10!
    Ali da sam ovo znala,vjerojatno bih i ja otišla u Vž. Mislim da se u Kc drip daje svakoj trudnici bez obzira na njezine želje.....samo se bojim da ja do Vž neću stići,a budući da se bojim pomisli da me muž ili netko ne stručni porađa ipak ću u Kc. Ako su sva djeca rođena u Kc bez obzira na drip uspiješno porođena i s njima je sve ok,nadam se da neću biti iznimka....
    Svakako hvala na ovim informacijama,ali ako nemam mogučnost biranja nema mi drugog nego na drip ponovo.

M@rtin@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam kod dr. Odeha i ne mogu se potužiti na njega. Došla sam nekoliko puta van dogovorenog termina, uvijek me primio (a većinom je to bilo na kraju radnog vremena).

S njim sam fakat zadovoljna, sve mi objasni kaj ga pitam, na UZV je čak pustio i moje starce i njima objašnjavao...eto, to je moje iskustvo

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam u drugom mjesecu i nekak si razmisljam da idem u vž jer imaju mogucnost biranja....Zrinquita kad trebas roditi?

evita avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kako dr. Odeh izgleda?

M@rtin@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj evita prvotno napisa
    Kako dr. Odeh izgleda?
    Tamnoput( Jordanac), proćelav, srednje visine, srednjih godina. Nemoj ga zamijeniti s Hassanom

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

9.10. mi je termin.
    jučer smo MM i ja kupili krevetić i komodicu za previjanje.
    pomalo spremam stvari za mog malog medu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •