Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: cijene sata tete čuvalice

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno cijene sata tete čuvalice

Molila bih pomoć!
    Sutra moramo budućoj teti čuvalici ponuditi plaću, pa me zanima koliko se u prosijeku kreće sat čuvanja, ili koliko bi bila realna mjesečna plaća za 6 i pol sati čuvanja dnevno, pet dana u tjednu.
    U razgovorima kod odabira tete c. cuvalice cula sam razne cifre,od cudno malih do cudno velikih, a baš naša odabranica to prepustila nama. :?

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi placamo 2500kn, a od jeseni cemo povisiti na 3000kn jer smo jako zadovoljni sa nasom tetom cuvalicom!
    MM radi u dezurstvima tako da joj je satnica razlicita od tjedna do tjedna!
    neki put je kod nas od 7i30-4i15 (najduza varijanta), a neki put od 8i30-12, 13, 14, 15h!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Tako sam i ja negdje zamislila od 2500-3000.Mislim da je to realno i o.k.za toliku satnicu, samo želim provijeriti jer je ne bih željela da se ona osjeti podcijenjena.
    To mi je najgore kad ne želi reći koliko očekuje. 8)
    A jel netko uopće ima pojma koliko li se kreće satnica cuvanja. :?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

satnica ti je za povremeno čuvanje, to nema smisla računati za normalno radno vrijeme (ispalo bi ti jaaaaaaako skupo). pp-aj Nataliju za cijenu sata, ona čuva klince povremeno

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja plaćam čuvalicu za Fridu 2500 kn mjesečno, radno vrijeme joj je fiksno ali dugačko, od 8 do 17,30.
    Jako sam zadovoljna i plaćala bih joj i više, ali i ovo mi je već (pre)velika stavka u kućnom budžetu.

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

U vrijeme kad sam bila u potrazi za tetom čuvalicom, mjesečna plaća za 8 sati dnevno (5 dana u tjednu) iznosila je 2500 kn.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Hvala Bucki, Eni, Barbi, Lutonjici i Nataliji!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nasa teta cuvalica se izjasnila!
    Oko 30 kn na sat.Kaze da se raspitala kod prijateljica koje se time bave i da se cijena kreće od 25 do 35.
    Ja sam joj pokušala ukazat da je to cijena za povremeno čuvanje, pa sam je zamolila nek malo razmisli do sutra, pa nek nam javi ako se odluči za neku razumniju cijenu.Jako je draga gospođa, ali 30 kn mi se čini stvarno previše, pogotovo obzirom da smo dogovorili da bi njezin posao bio isključivo čuvanje djeteta.

Što mislite? :?

mitri avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Mislim da je to malo puno. Mi smo mjesečno plaćali 2500kn fiksno.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

već se tu spominjala jedna teta čuvalica koja je htjela da joj se plaća na sat, i mislim da je zaključak bio: puno previše. na sat se plaća povremeno čuvanje, a svakodnevno višesatno čuvanje ima svoju fiksnu cijenu (možete se vi dogovoriti za prekovremeno i slično).

OT, meni je stravično da je satnica čuvanja ista kao i satnica pospremanja ili peglanja. za čuvanje bi trebala biti puno viša

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ajmo malo uzeti kalkulator u ruke
    Ako gospođa radi 8h dnevno, znači da zaradi 240kn/dan. Za 20 radnih dana bi zaradila 4800kn. Lijepa plaća, pogotovo samo za čuvanje djece...

Na tvom mjestu bih dogovorila fiksnu plaću, plaćanje po satu u ovom slučaju nema nikakvog smisla.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa

OT, meni je stravično da je satnica čuvanja ista kao i satnica pospremanja ili peglanja. za čuvanje bi trebala biti puno viša
    Ili za pospremanje/peglanje niža.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Slažem se da bi satnica čuvanja djeteta trebala biti puno viša nego satnica čišćenja, ali normalno u sl.kad to rade educirane osobe,
    jer inace uz ove sastnice čišćenja, čuvanje bi doguralo i do 50 kn. na sat, a tad stvarno nebi bilo smisla da se mi žene školujemo i nakon toga šljakamo na poslu, ostavljajući svoju djecu tetama koje plaćamo više nego što same privredimo.(oprostite za malo sarkazma)
    Ma shvaćam ja Lutonjicu, ona je sigurno mislila da bi satnice čišćenja trebale
    biti niže od čuvanja, a nije mislila da satnice čuvanja moraju još više rasti.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Leonči,imaš pp!

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Kolika bi mi onda trebala biti plaća?
    Minimalno 10 000 kuna da uz tetu čuvalicu pokrijem i ostale životne troškove .

leonči, da li si probala tražiti preko agencija?
    Ja sam tamo doznala da je plaća tete čuvalice 2500 kn za 8-satno radno vrijeme. Sve što je preko 8 sati se računa prekovremeno i cijena za prekovremeni rad je 25 kn po satu.
    Informirala sam se početkom godine, nadam se da se nije što promijenilo.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ovo je bilo preko preporuke, a preko Uspinjače nisam probala.
    Dala sam oglas na posao.hr, ali mi se mali br. žena javio, i to uglavnom jako mlade cure.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Cuda se događaju.
    Evo sretnog završetka.(nadam se da necu ucoprati)
    U išcekivanju tete čuvalice da spusti cijenu,javila nam se teta koja je vidjela naš oglas, i ja je pozovem na razgovor reda radi, a ona nas oduševi.I što je još bolje,potefi se da je to teta koja je mojoj poznanici čuvala djecu 12 godina i toliko su bili zadovoljni pa je zato toliko i potrajalo.Postala im je kao član obitelji,pa je se nisu mogli odreći, ali sad je teta odlučila da je vrijeme da krene dalje i javi se na prvi oglas i potrefi upravo na nas.
    Ja ovaj put ne čekam da ona odredi cijenu, već joj ponudim 2500 kn a žena kaže da je više nego zadovoljna, i da će ona za taj novac meni obavljati i lakše kućanske poslove.
    Usput naša 1. teta čuvalica se javila i rekla da bi spustila na 4000 (ali isključivo samo za čuvanje djeteta)radi nas, jer se zaljubila u Leončicu, pa nakon toga i na 3000,ali smo joj se lijepo zahvalili.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Leonči, super.
    Često se stvari poslože same od sebe. Nadam se da ćeš biti zadovoljna s tetom.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

leonči :D

mamabanana avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mi smo isto u fazi trazenja nekog dugorocnijeg rjesenja za kasnu jesen, super mi je pomogla ova tema, thanks
    super za happy end :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •