Pokazuje rezultate 1 do 34 od 34

Tema: spolni odnosi poslije kiretaže

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno spolni odnosi poslije kiretaže

Drage moje!Prije 18 dana sam bila na kiretaži u 7 tj trudnoće,zanima me kada krenut u spolne odnose poslije kiretaže,kakva su vaša iskustva?Dali ste čekale menstruaciju ili ste prije imale odnos?Inače nemam nikakvih bolova a krvarenje je stalo prije nekih 6 dana!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

draga samo se opusti i kad osjetiš da si spremna tek onda se upusti u to...ja sam imala vanmaterničnu i poslije dva tjedna sam probala kad mi je krvarenje stalo i naravno nismo ništa uspjeli jer je mene nešto užasno boljelo...zato bolje malo sačekati i uživati nego da te nešto boli, ali opet svaka je žena za sebe... ja sam poslije toga čekala mengu pa tek onda...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam imala kiretažu u 12.-om tjednu, poseksali se fenomenalno tjedan dana kasnije , dakle prije nego li je krvarenje stalo. Doduše, skoro potpuno se bilo utišalo, pa se onda još mrvicu vratilo. To mi je bio jedno od najugodnijih i najljepših seksanja u životu. Stvarno ovisi o tome kako se ti osjećaš.

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ako te ništa ne boli - ožeži

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma ja sam čula da treba čekat do prve menstruacije,a zaboravila sam pitat svog doc,pa sam htijela čut vaše mišljenje. Hvala!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Cure ,nešto sam vas još zaboravila pitat,dali je moguće da žena odmah nakon kiretaže ima ovulaciju,jer ja jučer i danas imam ovulacijsku sluz(prozirnu i rastezljivu) ,čak me malo bolio trbuh,kao i inače kad mi je ovulacija!Ne znam dali je to uopće moguće?Inače danas mi je 18 dan nakon kiretaže!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

što se tiče spolnih odnosa ja sam čekala da mi dođe prva menstruacija, pa nakon toga - ne znam, nisam se osjećala nekako dobro za prije pokušati... ovisi kako se osjećaš, ali meni je dr. savjetovao da pričekam do prve menstruacije.
    Moguće je da već imaš ovulaciju, ja sam nakon kiretaže i vanmaternične trudnoće dobila za 19 dana što mi se isto činilo prerano - bolje da radi nego ne...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pitala sam to eto tako da znam,ne znam ni sama,mislim da još nisam spremna,još uvjek mi hormoni luduju,nekako sam stalno tužna,valjda treba proći malo vremena od gubitka trudnoće!U jednom trenutku bih odmah išla na drugu trudnoću a sa druge strane ne znam kako svladati strah od pobačaja!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

znam da je teško jer i ja moram na tome poraditi, ja sam imala 2 spontana i vanmaterničnu i ne znam da li ću se ikada moći opustiti koliko bi trebalo, a s druge strane svako moje živciranje i strah ništa ne pomaže već samo može štetiti - e pa još da mi mozak i srce to shvate bilo bi dobro

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Meni je doc preporučio da s odnosima pričekamo da prođe prva menstruacija nakon kiretaže. Tako smo i napravili makar ni tad još psihički nisam bila spremna.
    Što se tiče O, moje mišljenje je da je moguće imati O 18 dana nakon K.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam isto poslije kiretaze cekala prvu mengu,tako su mi savjetovali u bolnici,jer sve je jos osjetljivo i valjda zbog infekcije:Uglavnom cekala sam.

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cekala prvu mengu...tako vecinom preporucaju doktori...

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hm..sad ste me zbunile. Istina, prošlo je od toga nekih 8 godina, ali koliko se sjećam doc bio rekao da kad prestanu bolovi..i to znam da mi nije bilo jasno kako mi uopće priča o tome, a meni se svijet srušio.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

A kad vam je prestalo krvarenje,meni je 20 dan od kiretaže i povremeno još imam smeđi iscijedak!Jel to normalno da se to razvlači toliko dugo?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mislim da hormoni divljaju....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mozda to zavisi od zene do zene,meni je krvarenje trajalo tri cetiri dana.Mozda to zavisi i od toga koliko su doktori temeljito ocistili maternicu.Meni je bilo skroz kratko.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Ma išla bih malo sutra na more se okupat,pa sad ne znam dali smijem kad imam taj smeđi iscijedak,tj on je vidljiv samo prilikom brisanja na toaletnom papiru!

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja sam krvarila samo tri sata u bolnici i nakon toga vise ne... mada me brine da se nije napravio neki ugrusak... u petak idem doktoru pa cemo da vidimo......

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

ja sam imala 3 kiretaže i rečeno mi je da čekam poslje prve menge.tako mi je rekao moj ginekolog i u bolnici su mi tako rekli. najvjerojatnije zbog bakterija i upala,dok se sve ne smiri.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

a što se tiće ovulacije ja sam je imala 20 dana nakon kiretaže,jer sam točno tada išla na prvu kontrolu i ginekolog mi je rekao da mi je ovulacija.....

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

nisam cekala, prvi odnos smo imali tjedan dana nakon kiretaze, a bila sam trudna 9 tjedana kad sam isla na kiretazu

RIBICA RI

Početno

Pozdrav svima!
    Ja sam još jedna tužna nesuđena mama koja je prošla isto iskustvo. Dg je bila missed abortion(10 tj. trudnoće) i puno mi je lakše kada vidim da nisam, nažalost, jedina.
    Naime, otpuštena sam iz bolnice dan nakon kiretaže s riječima:"Sve će vam pisati u otpusnom pismu koje će biti gotovo sutra!". I to je to! Otpusno pismo naravno nije gotovo, a ja sam doma s tisuću pitanja i strahova koji mi se motaju po glavi. Antibiotik sam dobila venski, jednokratno i nikakve druge lijekove........ Nitko nas nije ni pogledao dok smo ležale u bolnici tako da je ostao samo osječaj gorčine i beskrajne tuge.....
    A, najgore od svega je što sam medicinska sestra zaposlena u toj istoj bolnici!!!!!
    Stoga, još 1X HVALA vam svima što ste podjelile svoja iskustva!

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Svima koje ste to prošle jedan veliki .
    I kod mene je krvarenje trajalo cca 2 tjedna, odmah potom pojavila se sluz i iako ni sama nisam vjerovala da bi to mogla biti ovulacija, menstruaciju sam dobila točno 2 tjedna nakon sluzi. Znači, to je bilo to, a i ciklusi poslije su mi bili kao da se ništa nije desilo. Sa odnosima smo pričekali do poslije menstruacije.
    Ribica Ri, koliko god to nama bilo teško i tužno prihvatiti, u medicinskim okvirima kiretaža i nije neki big deal. Rutinski zahvat poslije kojega se fizički brzo oporaviš, a za psihu te nitko ne pita jer se nema vremena ni volje. Nije ni mene nitko pregledao, a nema se zapravo šta ni vidjeti. Tek kad me moj gin nakon 10 dana stavio na UZV, znala sam da je sve ok. Znam da si sada beskrajno tužna, ali vjeruj mi, ubrzo ćeš vratiti optimizam i vjeru u svoje tijelo. I novo srčeko će tada zakucati ispod tvog!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ribica jako mi je zao. elinor znam da si ribicu samo htjela utjesit i da nisi mislila nista lose. ja sam isto med sestra i ne slazem se sa tim da je to rutina, kome, njima, pa neka je, ali mami koja je izgubila zeljenu bebu nije sigurno i takvo ponasanje, odnos nema opravdanja, to je sramota, vani se tuzi zbog puno manjih stvari. ona vjerojatno radi posao kak treba i isto ko ja vjerojatno to ne moze svatiti. meni je rutina i reanimacija i da covjek umre, al obitelji te osobe nije.....

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

e, jos sitnica, vremena nema samo ponekad, rijetko cak i na najtezim odjelima, a pogotovo doktori imaju puno praznog hoda, a volja je nesto drugo, ljudi vjerojatno fulali zvanje.

Elinor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Svaka čast vama koje radite sa srcem i sjetite se čovjeka primiti za ruku kad mu je teško
    Ja sam poslije kiretaže provela noć u sobi sa još 4 žene koje su čuvale trudnoću. Jedna sa dijabetesom, dvije sa preuranjenim kontrakcijama, a četvrta je krvarila ko da si iz pipe lijevao u ranoj trudnoći. Zaista nikome nije palo na pamet da se bave mojom situacijom, a ni ja nisam to očekivala. Bila sam ok, krvarila malo, predviđena za otpust odmah ujutro. Bila sam "gotova" i tako su se svi ponašali. "Aha vi idete doma...kontrola kod vašeg ginekologa. Jedna draga sestra mi je nosila krpe jer sam se morala triput izdajati do jutra, ali to je sve. Prije kiretaže dr. i tehničari su bili super, pokušali me razveseliti, al poslije sam bila samo pacijent koji je obrađen i ide doma. Nikakav pregled, nikakav razgovor, čiča miča gotova je priča. Ne kažem da je to ok, al iskreno mislim da bih im pobjegla sa stola da su me još htjeli pregledavati. Samo sam htjela doma, trebala sam mira i njihov tretman mi je zapravo odgovarao.
    A sa svojom tugom sam se borila doma uz pomoć malenog i MM-a, to je proces koji traže malo duže.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bok cure,žene....kako se već osjećate...
    Ja sam ove godine imala 2 misseda- u 5.mj i prije 4 dana, sada kažu da čekam još 3 dana do PHD nalaza, sumnjaju u Molu HY. JEDNOSTAVNO više nemam suza da plače, toliko čekamo bebu, ali očito da ću morati napraviti masu pretraga prije slijedeće trudnoće. Želim reći da Bog zna što je dobro za mene i daje mi tu pokoru jer zna da mogu nositi taj teret..... Ako sam ja ta, neka sam.....Samo da pronađu što se dešava i uzrok spontanih,....Znam da ću i ja biti jednoga dana mama....

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Anita prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure,žene....kako se već osjećate...
    Ja sam ove godine imala 2 misseda- u 5.mj i prije 4 dana, sada kažu da čekam još 3 dana do PHD nalaza, sumnjaju u Molu HY. JEDNOSTAVNO više nemam suza da plače, toliko čekamo bebu, ali očito da ću morati napraviti masu pretraga prije slijedeće trudnoće. Želim reći da Bog zna što je dobro za mene i daje mi tu pokoru jer zna da mogu nositi taj teret..... Ako sam ja ta, neka sam.....Samo da pronađu što se dešava i uzrok spontanih,....Znam da ću i ja biti jednoga dana mama....
    Ne znam kolliko će ti to biti utjeha, ali nakon mole (ukoliko ti se dokaže) ne bi smjela ostajati trudna godinu dana. A nema ni uzroka kojeg ti mogu imenovati. jednostavno se desi. Ja sam bila na kiretaži u travnju, sve se strašno razdužilo jer mi je beta jako polako padala i onda su mi u lipnju dali kontracepciju i veto na trudnoću do lipnja dogodine. Ja sam u tom preiodu čak imala fazu kad sam mislila da više neću imati djece jer sam svakog ponedjeljka vadila krv i svakog utorka sate provodila u petrovoj, iščekujući procjenu moram li opet na kiretažu ili ne.
    Ali prođe to, sad idem vadit betu samo jednom mjesečno, UZV, papa i sve ostalo je u redu i veselim se sljedećoj bebi jednom kad dođe (iako je mogućnost da se mola ponovi 1/80). Ali ja nekako znam da će sve biti u redu.
    Samo hrabro

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

imala sam kiretažu prije skoro 4 god zbog blighted ovuma u 8.tj trudnoće.... s obzirom da sam se 2 tj nakon toga udala i otišla na medeni mjesec mm i ja se nismo mogli suzdržati od spolnih odnosa pa smo eto obavili to 3 tj poslije kiretaže a 2 dana nakon toga sam dobila mengu....

i da vas utješim, 3 mj nakon toga sam ostala trudna, sa savršeno urednom trudnoćom i rodila prekrasnog dječaka... ne brinite cure, pustite da se tijelo oporavi od kiretaže/pobačaja... i za par mj u akciju ako je sve s ginekološke strane u redu

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

uh, i meni je dr. jučer na pregledu nakon kiretaže (prije 2 tjedna) rekao da s odnosima možemo početi tek nakon prve M, ali meni je libido ovih dana prejako narasao, a i MM je isto jako oran za akciju i večras smo pokleknuli. nije me nikaj boljelo. uglavnom, kaj se sad lošega može dogoditi? upale? bakterije? ništa? imali smo prekinuti snošaj (nismo planirali nikaj pa nismo nabavili kondome, a prije se nismo štitili kondomima).

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne moze se dogoditi nista.
    vjerojatno ti se ciklus vraca u nornalu pa si imala ovulaciju, zbog toga i povratak libida.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nakon prve menstruacije je dr. rekao zbog pracenja eventualne trudnoce.

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

i ja se nadam da se ne bu desilo ništa, da nismo sad baš toliki srećkovići da navučem sad neku bakteriju ili nekaj. nikad nismo imali bakterije ni gljivice, čak ni u trudnoći...
    hvala ti na odgovoru

Datum pristupanja
    Aug 2015

Početno

Cao curke/žene, evo ovako 29.7 sam imala kiretazu i 14.8 sam imala odnose sa muzem, doktor mi je reko da pricekam 3 tjedna, al nisam ga poslusala, poslje kiretaze nisam nista krvarila, taj dan kad sam imala kiretazu toliko sam se plasila ici na wc, mislila sam da cu se srusiti koliko ce krvi viditi, jel svi su mi rekli da obilno krvaris,ja sam taj dan na imala jednu tockicu krvi i poslje nista cekam mejesecnicu jos, nadam se da je sve uredu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •