Opet si ti na trudnjačama! A i ja!

Htjedoh reći da se slažem s tvojim razmišljanjem i da je pitanje trenda jako prisutno izboru imena. Kako se moda mijenja, tako i naš ukus, odnosno poimanje onoga što je lijepo.
Primjerice, 80-tih su žene nosile isključivo tanke potpetice na cipelama, da bi 90-ih s pojavom debelih peta odjednom štikla postala sinonim za šund. Sjećam se točno da su mi tanke potpetice u to vrijeme bile zaista odvratno ružne, da bi mi sad ponovo bile neusporedivo ljepše i ženstvenije od onih peturnjača koje sam navlačila u srednjaku.
Prije par godina su mi tajice bile katastrofalno odbojne (nakon buma u 80-tim i 90-tim), da bi mi sad opet bile čist zgodne na mladim komadima.
Da ste prije 30 godina pitali moju mamu kako im se sviđaju imena Klara, Dora, Laura ili Paula, mislim da bi rekla da su joj koma... meni su imena Dora i Klara, dok sam bila mala, asocirala na stare bake i bila su mi ružna i gruba, jer se nijedno malo dijete tad nije tako zvalo, odnosno nije bilo "in" dati djetetu takvo ime. Danas su mi upravo ta dva imena među najljepšim koje znam.
Čudno je to. Pitam se koja će imena biti u trendu kad moje curke budu mame.

Sad sam se sjetila da mi je dok sam bila mala najljepše ime bilo Zvončica (po nekoj vili iz crtića) i kad mi je mama rekla da se njoj ne sviđa i da ću se predomisliti kad odrastem, mislila sam da trabunja gluposti.