-
A nagovoriti muža... hm
prvo mu stalno pričaj umjesto bebe Agnes...
danas se Agnes ritnula...
joj kako će Agnes biti lijepa u ovom kompletiću...
danas sam čula kak Agnes kuca srce...
danas je Agnes aktivna...
naravno da će ti reći zašto je tako zoveš, ali ti mu reci da tvoja beba ne može biti bez imena, i dok ne nađete drugo (kao) ćeš je tako zvati, pa kad se navikne... već će i njemu biti žao promijeniti ime... pa mu se slatko slatko nasmij, daj pusu! ako ni to nije dosta reci da ne smije živcirat trudnicu!
Onda malo čeprkaj po Internetu i saznaj značenje imena... pa probaj to povezati s njim ili njegovom osobnošću... npr. gle Agnes znači vatra(bezveze pišem) a ti si vatren pa će u stvari biti ime po tebi
ili ako nije vatren u nečemu sigurno je: pa ti vatreno radiš ovo ili ono... pa će to simbolizirati tebe...
ili npr. Agnes znači srce pa će to simbolizirat vašu ljubav i djetetovu... ma kužiš me
uglavnom, ime pokušaj povezati s njim, uvijek ima načina... to ti je možda i najdjelotvornije, jer ono, njegovo dijete, u imenu njegovo značenje... to ful podiže ego
imaš na prethodnoj stranici na dnu što sam sve smislila u vezi imena Gizel, ali sve je istina naravno! kako smo mi to sebi u korist povezali
Već kad se malo smekša u vezi imena bit će ti lakše, ja sam napravila za foru jednu sliku (onako bezveze) nacrtala sebe i muža i kćer i velikim slovima napisala njeno ime i zalijepila na ormar! Mislim mi smo se brzo složili s imenom ali slučajno da nebi bilo predomišljanja!
sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma