Imam jedan problem, pa eto da pitam za mišljenje. Ovako, moja E. je bila vježbač do godine dana i sa prvim koracima prestali smo vježbanje jer je stvarno uspješno savladala sve vježbe i prepreke, baš po "školski". A sad, mjesec-dva kasnije, primjećujem dok hoda da joj se palčići na stopalima odvajaju od prstića, idu prema unutra, ponekad se i spotakne na njih. Proučavajući je, čini mi se da bi to možda moglo biti i od nošenja na boku (to sam počela poslije njene prve godine u slingu), tada se ko zakvači sa palcima za moje noge pa sad i to izbjegavam jer je ona sklona zapamtiti baš te loše načine hendlanja. Cipelice još uvjek niema nikakve, niti sandalice, još je u čarapicama sa štoperima, jer sam mislila cipele kupiti tek na jesen. Ne znam šta da radim, da li da pustim pa se možda to samo ispravi, da li da ipak kupim neke cipelice ili odem ortopedu?
Možda se previše brinem, što bi vi na mojem mjestu učinili, ima ko slično iskustvo?
Da, i zanima me postoje li kakve univerzalne vježbice za stopala i nogice, da potiču zdrav razvoj stopala?