ja jaaaako volim riječ FAZA

ta riječ me tješi, jer znači da će ovakvo ponašanje identično ponašanju tvojeg djeteta nestati netragom...

nakon nekog vremena

da nema riječi faza, ja bih već bila luda žena

sad sam samo napola luda

moj sin se dere za svaku i najmanju sitnicu koja mu ne odgovara: ne može nešto dohvatiti, ne može se negdje popeti, ne može nešto dobiti, gladan je, žedan je, nije gladan, bole ga zubi, sestra se neće igrati s njim, dala sam ga tati da ga pronosa, stavila sam ga u kolica, ne dam mu samom niz stepenice...

mogla bih ovako do ujutro

i ne radim, cijelo vrijeme sam s njim, znači nema zašto biti ljut

ali bez obzira na to on se dere, vrišti, baca na pod, baca sve čega se dohvati...
Ovo sve mogu potpisati.

Vrišti jer neće u kadu, vrišti jer neće iz kade, vrišti jer želi biti gol, ali onda odmah nastavlja jer ga nisam obukla. Dernja se jer hoće gledati crtić, a kad mu ga upalim dobije slom živaca što sam to napravila. Hoće piti vode (to naravno isto daje do znanja keeeeenjkanjem), a kad mu donesem vodu podivlja, jer vjerojatno nije zamislio piti baš iz te čaše/boce. Uglavnom primjećujem da reagira tako kad JA napravim neku radnju koju je ON htio napraviti SAM, ili kad napravim nešto ali ne točno onako kako je on u tom trenutku zamislio. Ima dana kad se ne usudim disati kraj njega, da ne bih izazvala "to"!