curi nosić, nema temperaturu, mene boli grlo pa sumnjam da bi moglo i nju (17mj)
jel joj mogu dati meda i čaja?
curi nosić, nema temperaturu, mene boli grlo pa sumnjam da bi moglo i nju (17mj)
jel joj mogu dati meda i čaja?
Mislim da se med baš i ne preporuča tako rano. Jel ti ona daje neke znakova po kojim možeš zaključiti da ju boli?
ako neće jesti ili gutati onda ju boli. inače nemaš brige.
ponaša se3 isto ka kod svake prehlade: puno sisa, malo jede .. pa ne znam
ravnam se po tome što mi je brata bolilo grlo s temp, pa mamu, pa je njoj nosić procurio a mene grlo lagano boli
a kad se uopće može dati med (čisto info)
Mi smo od pedice dobili preporuku da uzimamo Trputac (sirup) i mislim da mu je odmah bilo bolje - bar tako djeluje, no mi smo imali jaki kašalj i škripanje. Nosić nam je rekla puno i često čistiti i špricati sa sterimarom ili fiziološkom, da se ne "preseli" sve na pluća.
Danas je mene počelo boljeti grlo i ako je njega prije par dana tako (a mislim da je jer nas je zarazio) onda shvaćam zašto se jadnik budio sto puta noću, plakao i cvilio, vrtio se i suho kašljucao. Meni je isto od sinoć i baš jako boli.
Jadni mali ljudići![]()
Ja za običnu grlobolju, dakle bez temperature dajem sirup Propolisan , na bazi propolisa i sa vitaminom C . I ja ga koristim !MGrubi prvotno napisa
Jedino što mislim da je od 2 godine :/ . Ali eto ,čisto ako nekom zatreba!
imaš u skoro svakoj ljekarni sirup od trputca polom jezik
med ne do 3. godine pa sad...po volji.
dobro zbori Mamita![]()
Dakle, u ljekarni u Domu Zdravlja sam kupila, nije bas skup, nekih 30-ak kuna.
Ja se ne usudim davati med. Stigne.