Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: novi muškarac...kako povezati djete i njega?

Te-te

Početno novi muškarac...kako povezati djete i njega?

zapravo tražim iskustva iskusnijih...
    prošle godine u 4.om mjesecu sam napustila nevjenčanog supruga. već u devetom mjesecu sam se spetljala s jednim kolegom s posla. veza je ok, iako sve nekako stoji jer ja ne mogu i ne znam se ponašati kad sam s malenom i njim. čini mi se da je on neiskusan i kako ne zna baš s djecom odmah gradim neki štit oko nje. tako da par puta kad smo bili skupa ja sam trčala oko nje a on je cupkao za nama.... glupo jako, znam... ali zanima me općenito kako rješavate takve susrete, kako je to kod vas prošlo?
    moja malecka ima 3 godine
    ne snalazim se najbolje u tome

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne mogu ti dati nekakav savjet iz osobnog iskustva ali moram reći da mi "ton" tvog posta ostavlja dojam da ni sama nisi sigurna u tu vezu.Pa bi zbog curice bilo možda pametnije pričekati s nekakvim većim zbližavanjem i objašnjavanjem.Djeca se jako lako vežu uz nove osobe i jako teško ima pada ponovno razdvajanje.
    Sretno!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mozda je ovo imbecilna usporedba, ali..... ja sam svoje partnere prihvacala ukoliko su prihvacali da samnom u paketu dolaze zivotinje i ako su bili u stanju normalno funkcionirati sa njima na nacin kako to meni odgovara.

mats je prvi vrlo ozbiljno shvatio martine treninge i natjecanja (marta je psica, radila je agility) i kad sam bila trudna pod kraj trudnoce je on trcao sa njom da marta ne bi propustala treninge jer ja vise nisam mogla

iz ovog iskustva ti mogu reci ako nesto ne klikne od pocetka, tesko ce profunkcionirati uvjezbavanjem

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

stray, žena (na carini) koja je usporedila moje dijete s psom - je skoro dobila otkaz.

ti si meni osobno draga, ali daj se skuliraj...

te-te , potpisujem trinu.

ukoliko baš želiš nekog novog u svom životu a da to uključuje i tvoje dijete - onda ti jedino mogu reći da djeca puno bolje procjenjuju ljude, i da paziš na reakcije svog djeteta. one će ti najbolje reći da li je taj netko dobar za vas dvije...

Datum pristupanja
    Apr 2004
    174

Početno

koliko vidim stray nije usporedila dijete s životinjom nego je prepričavala početak veze kad još nije imala djece nego životinje, pa i na njih se treba priviknuti.Da ne pretjerujemo malo?
    Iako, odnos prema životinjama puno govori o osobi (barem meni).
    ontopic: Ne bi se žurila s upoznavanjem djece i partnera. Takvu čast treba zaslužiti,a treba se i dokazati kao moralna osoba stabilnog karaktera .

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj bebibranka prvotno napisa
    a treba se i dokazati kao moralna osoba stabilnog karaktera .
    Potpisujem ovo.
    Osobno mi treba malo duze za procijeniti osobu i sklona sam vidjeti samo dobre strane, iako su mi lose ispred nosa...
    Sorci ima pravo, gledaj sto ti dijete govori o toj osobi (ili njegove reakcije)

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja sam to prošla pred nekih 10 godina. Sin je imao 3-4, a ja u novoj vezi. Nisam previše filozofirala oko prvih susreta i zapravo ne pamtim kada su se našli prvi put. Jednostavno, svaki 3-4 izlazak pridružio bi nam se i MM koji je unaprijed bio obaviješten gdje idemo, što ćemo raditi i koliko ćemo se zadržati. Nije imao iskustva s djecom, ali mu nije bio nikakav problem igrati se s nama i često biti idejni vođa. Od početka su funkcionirali OK. Nema tu ni sada neke ljubavi, velikog prijateljstva, povjeravanja,... ali se uzajamno poštuju, normalno komuniciraju, mali mu se slobodno obraća za pomoć i savjet i ja sam zadovoljna. Neke napetosti je bilo kada nam se kći rodila, ali i taticu su pukli hormoni, pa se smirio nakon par dana.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sorci, ja pisem o tome da partner treba prihvatiti tebe sa svim dodacima koje sa sobom donosis u vezu, u ovom slucaju ne usporedjujem pse i djecu (premda ne vidim nista lose u tome)

znam cure koje su se rastrglale balansirajuci izmedju novog partnera i djece, frendica je ostavljala doma same klince od 7 i 8 godina po cijelu noc jer je izlazila sa idiotom jer se on durio ako ga je zanemarivala zbog djece

kad je ona radila (a on je jedno vrijeme bio nezaposlen) nista nije radio oko djece, nije mu padalo na pamet skuhati i pospremiti

od prvog trena je to izgledalo tako i sad nakon valjda 10 godina ona je total ocajna i ne zna kako iz toga svega van

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    stray, žena (na carini) koja je usporedila moje dijete s psom - je skoro dobila otkaz.
    a mene sad zanima prica

Te-te,ja sam prosla jednu takvu situaciju.
    kod mene je upoznavanje sad vec mm sa mojim sinom doslo u obzir tek onda kad sam ja bila sigurna da je to to ,znaci nikakva prolazna vezica vec nesto vrlo ozbiljno.I nikako nebi upoznavala dijete sa osobom za koju nisam sigurna da li ce ta viza izdrzati.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nemam nikoga
    ali da recimo sretnem nekog - nema sanse da bi klince drzala doma ili se ponasala kao da ih nema, a ja se solo sastajala s njim - od prvog dana biznao da su neizbjezni
    idu s menom u paketu i bog

teoretiziram - al ak bi ja kroz ta neka druzenja skuzila da to bas i ne funkcionira i da on nije na istoj valnoj s mojim klincima - ne bi se ja dalje upustala u tu vezu - nema teorije - jer ja sam ZENA S DJECOM...

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Sjetio me gornji post na "prošnju" MM. Došli mi obavijestiti moje starce da se ženimo, a stari pita muža "Znaš li ti da s mojojm kćeri ženiš i njenog sina?"

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Te-te... i.. kak ide???

Te-te

Početno

ej cure nije me bilo neko vrijeme
    u međuvremenu smo bili prekinuli na moju inicijativu
    pa smo bili kao prijatelji ali je došao pokunjeno jedan dan i reko mi da mu je grozno bez mene i da me želi nazad, da će se jako trudit
    pristala sam jer mi je jako falio
    i odlučila sam da mala i on neće imati nikakav kontakt dok ja ne budem sigurna u našu vezu
    imam još 2 godine faxa, on ima isto nekak tak za završit to kaj misli
    ne žuri nam se nigdje
    a i moram se psihički pripremiti na ispade bm-a
    prema tome nema žurbe, ako ispadne da je to TO sve će sjesti na svoje mjesto

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •