Vidi rezultate ankete: O SPOMENUTOJ TEMI MI
- Glasači
- 58. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
-
Sa stavom da je MPO nešto normalno i da se nemam čega sramiti, da mi je lakše objasniti, nego da me stalno pile da mi je krajnje vrijeme imati djecu, a ne ganjati karijeru, krenula sam otvoreno o toj temi. Ali ne baš da ljude napadam s tim, nego ako baš netko pita. Taktika se nije pokazala dobrom, jer baš ti dosadnjakovići koji zabadaju nos gdje im nije mjesto, upravo su oni ti koji pitaju prvi. Naravno ne objašnjavam svakome, ali potkradu se oni za koje se ispostavi da bi bilo bolje da im nikad čovjek ništa nije rekao.
Užasno me živciraju komentari kako su ovi i oni došli do djece i sugeriranje taktike kako da dobijemo dijete prirodnim putem. Trave i alternativa nisu moj stil i savjete što da pijem puno rađe pročitam na ovom podforumu, nego od dosadnjikavih dobronamjernika. Ima zaista dirljivih priča, ali čula sam i komentar jedne žene da "pametna žena zna kako će doći do djeteta".
Danas mi se čini da bi bilo bolje da sam se držala samo ovog podforuma i da nisam podijelila naš problem s nekim ljudima. :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma