Evo da i ja napišem svoju priču. U početku smo šutjeli (ja sam tako htjela) ali sada smo počeli pričati. Nije da trubim naa sve strane ali ako tko pita...Nisam u početku htjela reči ni mami ali MM je rekao svojoj pa ona mojoj i tako je počelo. Sada su svi uz nas, podržavaju nas i nekako mi je lakše. Imam prijateljicu koja je prošle godine rodila IVF blizance tako da s njom mogu najviše pričati. Ona me razumije potpuno. Naime prošla je 5 AIH i 3 IVF-a. Treći IVF uspješan. Najlakše mi je izjadati se vama. Pošto sam ja nedavno odradila drugi AIH sada je saznala i većina ljudi na poslu s obzirom na to da sam uzela bolovanje. I kakvog li iznenađenja. Šef za kojeg sam mislilssa da je totalni idiot sada je bio pun razumijevanja i kao sve mu je jasno jer je eto relativno upoznat stim. Njegovi kumovi su 7 puta išli na IVF pa eto zna o čemu se radi. Najteže mi je mami dojaviti negativnu ß jer se rastuži više nego ja, a kao ide mene tješiti . No dobro. Doći će i naših 5 minuta a zlobnicima koji šapću iza leđa ne želim da prolaze sve ovo što mi prolazimo. Ukoliko i dođu do toga rado ću im pomoći i dati savjet kako do bebe jer ja ću onda već svoju gurati u kolicima a možda budemo i šetali.