ili leptirići... narukvice... Uglavnom, da li netko ima iskustva s rukavićima i jednogodišnjacima (sin, 14 mjeseci)? i još veći problem, gdje se mogu naći za tako malu djecu, sve što vidim po dućanima je za 3-6 godina i izgledaju mi preveliki?
ili leptirići... narukvice... Uglavnom, da li netko ima iskustva s rukavićima i jednogodišnjacima (sin, 14 mjeseci)? i još veći problem, gdje se mogu naći za tako malu djecu, sve što vidim po dućanima je za 3-6 godina i izgledaju mi preveliki?
Ja sam prvo kupila jedne prevelike (širi su od dužine ruke do lakta pa ne može saviti lakat), pa sam našla na moru na štandu jedne manje, ali moja cura šizi kad joj navučem leptiriće, ne trpi ih na ruci jednostavno. :/
A mama mi kaže da sam ja u toj dobi plivala s njima u dubinu bez problema.
kod nas ništa drugo nije dolazilo u obzir.![]()
na štandu na placu, najobičnije...
moja je prvo lito svog života počela sa kupanjem kad je imala nekih 9 miseci. i bez problema sam našla za njenu rukicu mišice. i to odlične, duplo napuhavanje + dodatni dupin na vrhu mišica. i one bi je držale do prsiju nad morem pa me nije bilo strah ni većih valova. nažalost, te nam se probile i sad više takve ne mogu pronaći, ali smo našli dosta slične.anamaria prvotno napisa
btw, nama su mišice jedina opcija. nikakvi koluti ne dolaze u obzir. to mi je tek nesigurno. jedino što ćemo polako počet uvodit peraje i lagano skidat mišice (makar jednu) pa ćemo vidit kakav će rezultat bit do kraja lita.
kod nas rukavice funkcioniraju za 5
puno bolje od šlaufića ( iako su bili u šlaufiću dok su bili mlađi od godinu dana )
male sam kupila u getrou ( istina piše da su od 3 godine, ali su Korini taman )
ja stvarno nisam nigdje nasla rukavice manje od tih 3-6 godina
ako netko zna gdje ih ima...
u slauf ga necu stavljati jer sam cula neki dan da se jedna curica preokrenula i zaglavila nogicama tako da je ostala naopacke u moru, jedva su joj spasili zivot, strasno
nama je super ovako, pa pogledajte
mi smo ove godine probali sa šlauhićem u kojem se sjedi, odnosno nogice plivaju, ali ne želi u njega. pa sam mislila kupiti te plivalice.
budemo probali... vidim da i mlađi plivaju s njima
I na našim prvim je pisalo 3-6, ali su bile taman za jednogodišnjaka. Mislim da smo ih kupili u Mercantoneu, ali sve je to isto - od dućana do placa.
Uz tu veličinu u godinama, obično piše i vel. u cm, pa se tako kategorija 3-6 razlikuje i za 10-ak cm po širini. Nema druge nego odabrati najmanje i probati (ionako koštaju par kuna)
Moj malac je proplivao s rukavićima - trebalo je malo podrške u početku (cimao se i namjerno bi pio more, zagrcnuo tu i tamo, zagnjurio) i onda mu je odjednom došla 'eureka'! Baš onako kao u crtiću - upalila se lampica odjednom i shvatio je kako može održavati ravnotežu potpuno sam. To se izdešavalo u svega nekoliko dana tako da zbilja brzo ide. Sad hoće biti u moru isključivo sam, bez da ga se drži, čak može i plivati u smjeru!!! Pucam od ponosa! Rukavići su najobičniji iz trgovine, ne preveliki.
Grgi sam kupila u Konzumu one sa Winnie Pooh-om i odlično mu pašu,a on ima baš tanke rukice.I super pliva sa njima a zadnjih par dana je otkrio novu zabavu-skakanje u vodu!