Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Zajutrak

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Zajutrak

Pozdrav!
    Prije nekoliko dana prestala sam dojiti malenog. Zadnjih mjesec dana dojio je samo ujutro. Do sada nam je bio uravnotežen dnevni jelovnik: dojenje, doručak-mliječni, užina-vožna, ručak, užina-jogurt, sir ili voće i večera-mliječna.
    Zanima me što ponuditi malenom umjesto dojenja i koliko vremenski nakon buđenja? Čini mi se da mu je dugo čekati doručak jer prođe i sat vremena od buđenja do doručka (razbuđivanje, igranje u krevetu, previjanje, spremanje doručka...). Problem od ranije nam je adaptirano mlijeko jer ga, bez žitarica ili keksa, neće ni pogledati, niti u bočici niti na žličicu niti u šalici. Kako prolazi kod vas ovaj dio jutra? Da li su dva mliječna obroka od 200ml dovoljna 11-mjesečnom djetetu? Treba li mu dnevno ipak nametnuti mlijeko u obliku tekućine?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da mu treba mlijeka, i da bi najbolje rješenje za to bilo da i dalje doji barem jutrom, ako je ikako moguće

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

koliko se sjećam meni je pedijatrica rekla da do godine dana dijete mora dobivati minimalno pola litre mlijeka dnevno. Ja bih i dalje dojila ujutro na tvom mjestu, aili ubacit još neki mliječni obrok. Ili povećat postojeće.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •