-
Zajutrak
Pozdrav!
Prije nekoliko dana prestala sam dojiti malenog. Zadnjih mjesec dana dojio je samo ujutro. Do sada nam je bio uravnotežen dnevni jelovnik: dojenje, doručak-mliječni, užina-vožna, ručak, užina-jogurt, sir ili voće i večera-mliječna.
Zanima me što ponuditi malenom umjesto dojenja i koliko vremenski nakon buđenja? Čini mi se da mu je dugo čekati doručak jer prođe i sat vremena od buđenja do doručka (razbuđivanje, igranje u krevetu, previjanje, spremanje doručka...). Problem od ranije nam je adaptirano mlijeko jer ga, bez žitarica ili keksa, neće ni pogledati, niti u bočici niti na žličicu niti u šalici. Kako prolazi kod vas ovaj dio jutra? Da li su dva mliječna obroka od 200ml dovoljna 11-mjesečnom djetetu? Treba li mu dnevno ipak nametnuti mlijeko u obliku tekućine?
-
Osoblje foruma
mislim da mu treba mlijeka, i da bi najbolje rješenje za to bilo da i dalje doji barem jutrom, ako je ikako moguće
-
koliko se sjećam meni je pedijatrica rekla da do godine dana dijete mora dobivati minimalno pola litre mlijeka dnevno. Ja bih i dalje dojila ujutro na tvom mjestu, aili ubacit još neki mliječni obrok. Ili povećat postojeće.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma