-
provera tablete
uglavnom napravila sam teže sranje (isprčavm se)
kako mi je menstruacija kasnila mjesec i pol dobila sam spomenute tablete od ginekologa da bijem 7 dana po 2. no kak sam otišla na more nisam pazila koliko je već prošlo od kad sam počela piti (tj mislila sam da ih je unutra za 7 dana) popila sam ih previše!!! (idiot sam pila umjesto 7 dana - 12, još ne vjerujem kak sam glupa)
menge nema (ali nije ni došla nakon 3 dana kak je rekla da bude)
idem ginekologu sutra al sam prestrašena jer sam prešla dozu. kakve posljedice mogu biti (osim što sam se prekljukala hormonima), mislitte li da će doći, kad?
ispričavam se svima na postu, obično sam jako odgovorna kod tih stvari i sad ne kužim kako mi se to moglo dogodit
-
Nemoj više piti to smeće. Ja sam ih pila nekoliko mjeseci
za regulaciju ciklusa, nakon toga mi je papa podivljao, javile su se nekakve atipične stanice (a paralelno sam saznala da su Provera tablete jako kancerogene) - umrla sam od straha, bila sam uvjerena da imam rak... Koma.
Za ovaj kraći period što si ih uzimala, makar predugo, vjerujem da ti neće ništa biti...Ali nemoj to više piti, traži neke manje agresivne.
Provera, uf.
-
ma prvi put sam ih sad i pila... do sad i nisam imala takvih problema (nadam se da više ni neću) al da me strah kaj sam ih previše popila -je. ipak sam pila 5 dana duže :/
imam papu sad 30. al očito će je odgodit zbog ovog.
znači netrebam se previše bojat jer sam prekoračila dozu, bit će kolko- tolko ok?
-
Ma, naravno.
Trebala bi ih piti duže vrijeme da bude nekakvih posljedica.
-
I ja moram piti Proveru dva mjeseca (po 10 dana) zbog ciste i sad vidim ovo :shock:
Ali i upravo sam saznala da su mi na papa testu našli "atipične glandularne stanice vjerojatno reaktivne". Kontrola za 4 mjeseca i nema lječenja. Prošle godine sam pila proveru 7 dana zbog regulacije ciklusa.
1) Iskustva s Proverom????
Luna- rocco šta to pričaš, kancerogene?
2) Jel imao netko ove at. gl.stanice?
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma