Greta sad ima skoro devet mj. i danas smo bili na redovnoj kontroli i cijepljenju.Teška je 7250 gr. i visoka 67 cm.Rođena je sa 2820 i 48 cm.
I sad naravno pedijatrica izvadi onu svoju tablicu i kaže da je na donjoj granici i po visini i po težini za svoju dob i ja naravno u brizi.
Trebam utjehu, savjet, bilo što, da li ima netko bebača sa takvim malim težinama, visinama, nemam pojma više.Tako me je isprepadala, pa onda pitanja kakve kašice ona jede, ja odgovorim voće ujutro sa žitaricama, povrće popodne, počeli smo lagano i treći obrok jer je smanjila dnevno sisanje, to joj je samo međuobrok, al po noći zato nadoknadi i pita ona sa čim joj pravim žitarice, ja kažem pa sa voćem i povrćem a ona pa šta joj ne pravite na adaptiranom, ja pa sisa, mislim da nema porebe, a ona PA ZAR JOŠ, pa onda dobro ako nećete adapt. onda uvedite mliječne proizvode, kravlje mlijeko, jogurt, sir, ja je podsjetim da je imala reakciju na kravlje koje sam ja pila, a ona KAKVU, ma mislim si pročitaj si u kartonu.![]()
Sad sam sve zgurala u ovom postu, ali da li ima još tako sitnih bebača i da li ja pravim od muhe slona... :/

Odgovori s citatom
) . Karlo ima 11 i pol mj i ima 9 kg, nama je pedijatrica isto rekla da je mršav al dijete zadovoljavajuće jede, još sisa, živahan je, još nije bio bolestan, imat će se on vremena debljati ak bude htio. Mislim da nemaš razlog za brigu ak ti je bebač dobre volje
. sa 3 tjedna zavrsio u klaicevoj zbog aspiracije (zagrcnuo se), otkrili mu alergiju na proteine kravljeg mlijeka. po mojoj pedici slabo je dobivao, u prva dva mjeseca je dobio ''samo'' 1700g, na zadnjem pregledu prije mjesec i pol je imao 5400g. cekamo slijedeci tjedan da vidimo napredak, al po nasoj kucnoj vagi ima oko 6 i pol kila. zdrav je, vesel, ima dobar apetit i polako ali sigurno napreduje, i izgleda mi bas ok, meni kao mali bucko izgleda, dobio je michelinke
i jedno vrijeme sam imala problema sa hranjenjem i taj mjesec je dobila 600 g i bila je na granici. Sada mi je pedica rekla da ok napreduje, počeli su ispisivati nekakve krivulje i kaže da rastom i težinom prati tu krivulju :D
si vidjela da ima novih?