Ja bih rekla da napraviš onako kako se u srcu osjećaš mirno i ispravno. Život ionako ne možemo isplanirati. Odnosno, možemo pokušati, no realizacija i nije u našim rukama. Stoga... prepusti se osjećaju, pravoj unutranjoj želji i sigurno ćeš doći na pravo mjesto u pravo vrijeme.
Život je izazov i to vrlo zanimlijv. Ponekad strašno jako misliš da trebaš nešto učiniti i ta potreba je jaka samo da bi ostvario nešto što vidiš da ti uistinu nije bilo važno, ali je bilo bitno iskustvo. Ponekad je to nešto što si trebao i trebaš i dalje i opet je dobro što je slijeđen unutranji instinkt.
Sve mi znamo. A mišljenje drugih? ČEmu? To je neka vrsta dozvole? Mislimo da želimo nešto što većina ne bi odobrila pa se nadamo ovdje čuti raznolika mišljenja koja će u nama potaknuti buđenje reakcije koja će nam osvjetliti što zaista želimo? A što ako smo jedinstveni i nitko nam ne može reći točan odgovor? A jesmo.
Ja sam osoba koja si je jasno isplanirala stvari i ništa se nije dogodilo po planu. Ispalo je bolje, samo sam u mnogočemu kasnila radi toga što se nisam usudila biti iskrena prema sebi i reći i vidjeti što zaista želim i što sada ustvari ne želim.
Sjedni u miru, zatvori oči, zamisli jednu putanju, pa zamisli drugu i vidi sa kojom se osjećaš ispravno. I tako učini.
Sretno.