Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: raditi ili rađati?

Mary Ann avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

M sam začela potpomognutom (IVF) i bilo mi je grozno uskladiti postupke i posao. Pošto si to prošla znaš i sama kako je kad kreneš u postupak.
    Moj savjet ti je ako odmah želiš drugo dijete da "odguliš" IVF, rodiš pa onda posao.

Ja tebi dajem savjete a i sama se premišljam jel da imam odmah drugo ili da idem na posao :? (znaš onu "najlakše je savjete dijeliti drugima" )

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ali je vrlo, vrlo korisno savjetovati druge ako nakon toga svoj savjet poslušaš i sama. 8)

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj paci prvotno napisa
    Citiraj la_mama prvotno napisa
    Sa svoje strane mogu reći da mi je puno draže da sam zakoračila u majčinstvo nakon 35-te, nego da sam to učinila 10tak godina ranije.
    Ovako sam završila fakultet u roku, napravila karijeru (guram ju i dalje), proputovala svijetom, zabavila se, ... napravila puno stvari za koje znam da sam strašno željela u tom periodu.

Možda ružno zvuči, ali mislim da s djetetom začetim u nekim ranim ili srednjim 20-tima ne bih mogla puno toga ostvariti, bar ne do 35-te.
    Pa evo, ja sam to sve napravila, dakle završila faks, našla siguran i dobro plaćen posao u struci, kupila stan, proputovala dio svijeta, landrala okolo, magistrirala do 27-e i onda s 28 imala prvo dijete a sa 30 drugo. A sad svi zajedno landramo i putujemo ostatkom svijeta
    Ne mislim da su me djeca zaustavila ili spriječila u ičem, baš naprotiv, smatram da su došla upravo u trenutku kada su trebala doći.
    Pa sad, ovisi sve o okolnostima, poslu i osobi. Meni su baš te srednje i kasne 20-te bile obilježene angažmanom na poslu, što je rezultiralo dugotrajnim ostajanjem u firmi, čestim i dugim putovanjima ... Ali je baš takav način života urodio kasnijim napretkom u poslu.
    Pošto sam bila single, nije mi smetalo. Dapače, uživala sam u tome
    Da sam slučajem imala obitelj u tom periodu, nema šanse da bi to sve realizirala.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •