Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1135

Tema: Nalaz OGTT

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

zibba, OGTT ti je u granicama normale. Sve u redu.

Osam kila i nije previše, ali pripazi da ne dobiješ više od 3-4 do kraja, radi same sebe i lakšeg poroda, ali ti to sve znaš i sama.
    Znači da ne brinem previše, da je to OK nalaz?
    Nije mi teško pripaziti na slatko i slično, inače mi je prije T BMI bio 22 ( dakle idealan), a sada sam po onim nekim tablicama koliko dobiti tokom trudnoće min - max i slično ispod minimalne težine za 34. tt gdje bi trebalo biti min 76 max 80 kg, a ja imam 74. I još me bace na dijetu. Ne vjerujem da ću uspjeti dobiti još tko zna koliko kila jer i onako ne idu na mene nešto pretjerano lako. Ali baš da se moram hraniti na kapaljku i sve vagati, paziti jesam li pojela dvije ili tri jabuke, mandarine i slično ( banane ionako ne jedem) ili sam uzela dvije kriške kruha više nego je propisano mi je teško, kao i jesti 5-6-7 ili više puta dnevno.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Test sam radila jučer, nalaz stigao kod mog dr., čuji se telefonom.
    Vrijednost nakon 120 min je 7,8, što je neka granica po njima, tako da moram ponoviti za mjesec dana, ali na Vuk Vrhovec. Spominjao je još neku pretragu (hemoglobin?), nisam ga baš razumjela, a i čekala ga je pacijentica pa nisam htjela odugovlačiti.
    Zašto VV i koja pretraga, znate li?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •