Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1135

Tema: Nalaz OGTT

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Nimrod prvotno napisa Vidi poruku
    Svaki slučaj JEST specifičan jer su svakom čovjeku šećeri specifični. <BR>Zato, tvoj prv nalaz JEST bio realno stanje - ono u kojem si se ti tada nalazila.<BR><BR>Ne reagira svaka osoba isto na svaku hranu. Mi smo u Petrovoj dok sam čuvala trudnoću uspoređivale svoje vrijednosti nakon ručka koji nam je svima bio isti. I neke su žene na neku hranu jednostavno drugačije reagirale. <BR><BR>Nadalje, <BR>Meni je jutarnji GUK u 13 tjednu bio 10,5. <BR>I slijedećih 4 mjeseca s urednom prehranom nije prešao 4.9<BR>Ali onda je počeo biti 7.8 do 8.9 s istom tom prehranom, i morala sam na inzulin.<BR>I unatoč činjenici da su me liječili kao da imam dijabetes tipa II na kraju sam ipak *dokazivo* imala samo gestacijski.
    Razumijem i prihvaćam.Imam gestacijski dijabetes. OK. Ako se to dijagnosticira kao trenutno stanje u jednom nalazu od 4 nalaza unutar mjesec dana.Nalaz tri tjedna prije, tjedan i dva tjedna kasnije&nbsp;uredan.Ono što mene smeta da se u takvoj situaciji straši, priča što ne bi trebalo, a što bi trebalo nitko ne kaže. Ako sam negdje ne pronađeš ili ne pitaš nekog.Kao što je prije kojeg tjedna kad su pričali u jednoj emisiji o dijabetesu, pa imeđu ostalog i o gestacijskom, gdje se dva dr nisu niakako mogla složiti sa činjenicama i dijagnozama. U svakom slučaju, djete se držim i dalje, ponekad malo (alo stvano malo prkršim), osjećam se super, i to je to.
    Posljednje uređivanje od AndrejaMa : 06.12.2011. at 07:27

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •