Pošto sam puno toga zaboravila, (što svjesno što nesvjesno) samo ću reći da se na 2 mjesta isti rez. znaju raličito interpretirati.
Ginekolog iz Petrove koji je mene vodio dao mi je dijetu i manje više me pustio, a kad sam 2 tjedna prije poroda došla na pregled u Varaždin tamo me ginekolog uvjeravao da bi me njihov specijalist sigurno bio stavio na inzulin i vjerojatno na bolničko liječenje pa sam ja "otrčala glavom bez obzira" jer sam se od postavljanja dijagnoze i inicijalnog šoka i neznanja najviše bojala da će me do kraja trudnoće i na porodu isključivo pratiti ta dijagnoza td.
Uz super štrebersku prehranu sam od 4,5 mjeseca pa do punog termina dobila samo 5 kg, dakle kako je dr, tražio i prirodno rodila u Varaždinu.
No, kad sam jednu noć zbog nekih problema u 35. tjednu provela u Petrovoj prvo mi predugo nisu dali jesti pa su mi za doručak donijeli 2 šnjite bijelog kruhai sve u tom stilu što se kod dijabetesa nimalo ne preporučuje (a ja doma pravo štreberski jela zdravo i malo, kao ptičica).

i sve u tom stilu što se kod dijabetesa nimalo ne preporučuje (a ja doma pravo štreberski jela zdravo i malo, kao ptičica).
Odgovori s citatom