-
Ma kaj bi se ljutila
.
Evo,pojasnit cu.ja NE mjerim secer svaki dan.prije mjesec dana radila sam u bolnici 24satni GUK profil(pikali me 8X,svakih 3h).svih 8vrijednosti se zbroji i podijeli s 8 te se dobije koliki mi je ukupni secer u 24h.meni je to tada bilo 4,93 pa su mi dali dijbeticku dijetu.no ja se tako hranim od veljace(u pocetku T sam izgubila 7kg,a sad je situacija da sam svega dobila pol kile pa sam jos uvijek 6,5kg u minusu s 30+6,a beba je za 2tj.veca nego po ZM.to mi je 2.dijete pa je to ok).rekli su mi da za mj.dana ponovim profil sto sam ja radila kucno jucer,sama se pikajuci.
Ukupni profil mi je bio 5,5 nakon tih 24h.bio bi i nizi da nisam zeznula s tim ruckom,ali me zivo zanimalo koliki bi bio sec.da se ne pszim.sve su mi ostale mjere bile od 4.5 do5.2.imala sam samo 10trakica,a trebalo mi je 8,ali sam 2 zeznula.inace bi si neki drugi dan mjerila nakon kakti nedijabeticke klope.i mjerila bih 2h nakon klopr,ne nakon 1h kako mi je sad padalo da mjerim.
Btw,da li neka od vas zna koliki taj secer treba biti da se daje unzulin?na moru sam i ne zelim se zekat ako su tevrijednosti od 5,5 previsoke i stetne za dijete.odmah se pakiram doma ako je i to previsoko,iako mi zvoni u glavi da je dr.rekla da ne smije biti preko 6.
Hvala i puse.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma