Moj 14 godišnji sin obožava motore.MM je davno bio kupio nekog polovnog zika kojeg nije dugo vozio jer baš i nevoli motore, a i nije netko tko voli brzine i uvijek dečkima govori da je to ite kako opasno i ludo.Ali moj sin je taj motor nedavno sam popravio i počeo voziti.Ne živimo u gradu pa ga vozi samo po dvorištu i malo po cesti kroz naselje.Umirem od straha još kad čujem koliko ih nastrada :Znam pouzdano ,jer su mi rekli ozbiljni iskreni ljudi da su ga vidjeli da polako sigurno vozi, a osim toga vjerujm mu jer je iskren i inače nije sklon ludostima.Non stop mu pričamo o opasnostima u prometu ,čak smo mu zabranjivali ispočetka i da uzima motor što je on prihvaćao ,ali mu je bilo teško .Znam da ću ga teško od toga maknuti jer to ga strašno zanima,a i strah me ako mu zabranim ovog slabog zika da može posuditi od druge djece mnogo jači motor, jer SVA DJECA NJEGOVE DOBI VOZE I MNOGO JAČE MOTORE,koji još nije vozio .Ne smijem misliti šta bi tek tada bilo!!
Imate li takvih problema?

Znam pouzdano ,jer su mi rekli ozbiljni iskreni ljudi da su ga vidjeli da polako sigurno vozi, a osim toga vjerujm mu jer je iskren i inače nije sklon ludostima.Non stop mu pričamo o opasnostima u prometu ,čak smo mu zabranjivali ispočetka i da uzima motor što je on prihvaćao ,ali mu je bilo teško .Znam da ću ga teško od toga maknuti jer to ga strašno zanima,a i strah me ako mu zabranim ovog slabog zika da može posuditi od druge djece mnogo jači motor, jer SVA DJECA NJEGOVE DOBI VOZE I MNOGO JAČE MOTORE,koji još nije vozio .Ne smijem misliti šta bi tek tada bilo!!
Imate li takvih problema?
Odgovori s citatom