imamo nekoliko novih fotki
p.s djelove od bicikla nisam ja rodila![]()
http://www.flickr.com/photos/58226824@N00/?saved=1
imamo nekoliko novih fotki
p.s djelove od bicikla nisam ja rodila![]()
http://www.flickr.com/photos/58226824@N00/?saved=1
Aaaa, ono su kotači! A ja mislila neka nova izdajalica :hihi:
Preslatki su oboje![]()
Edita je prava mala gospodična postala.
A tebe, moram priznati, sam tako nekako i zamišljala. Vrckastu. Sjaj u očima te razotkriva :namig:
divni su i jedan i drugi. edita je prava mala ljepotica. a sami pravi mali deckic.
djeca i mama za plus pet!
al čemu bicikl????????????????????'''''
wow kako sami raste - promijenio se skroz! a edi, mala gospodična... vidi joj se u okama da je vragica!
(a da, i bicikl je krasan... :ceeer![]()
preslatka djeca!! edi je presladak curetak, a sami med medeni.
mamice, zgodna si, kratka kosa ti dobro stoji![]()
Maleni je prekrasan, nevjerojatno kako je veliki! Najsladji mi je kako spava na ramenu!
A Edita bi mogla u skolu... ljepotica velika!
Stvarno, Snorki, zaboravi na spiralu i ODMAH po trece!
dječica su ti preslatka. a i ti super izgledaš, super frizura !
edita djeluje tako odraslo, a sami je premedeni, kak spava samo na ramenu...![]()
BTW, imate istu ogradicu za krevetić kao i bojan, ona rozasta, iz ikee; i iste stolce, one tirkizne, isto iz ikee![]()
Dakle, što mi je nevjesta lijepa!!!!! Ona i Lovro imaju identične frizure (zakeljit ću koju novu fotku..). A što je Lovrin šogor sladak!!! Mali slatki mišić!
A o svojoj priji neću reći niti reći! Ubi me kako samo dobro izgleda!!!!![]()
A za ostali dio familije...bicikl je super, posebno su me se dojmili diskovi i vilice (MM će to malo bolje prodiskutirati jer je on biciklo-fan(atik)), a što se tiće makine...to sam već i prije rekla da je to jedan predivan član obitelji...
Predivni su....ko da ih nisi ti rodila...
(Salim se, a fakat izgledas super i bolje nego prije trudnoce)
Prosto ne mogu da vjerujem kako Edita raste, pa ona je veeeelika cura!
a Sami je mashalla med, i ima bolji friz nego mama :beeelj:
mama je macka i po.
E da konačno vidjesmo i Snorki!
A dječica...ma preslatki su stvarno. Cura je već pravi komad, a bebač...odmah bih još jedno!![]()
kad se bosanke krenu međusobno podhebavati, ja krepavam od smijeha! apri, još tebe čekamo! :D
cek cek evo i mene
taman htjedoh reci da mi je snorki jakoooooooo poznata
a djecica su med medeni![]()
Ej, Snorki, kakva to kolica imaš, baš mi se čine super. Kaj je to za dvojke?
da razjasnim;
Moj muz visi na forumu bicikala, a ovo je njegova web stranica.
Kolica smo prvi put jucer isprobali, kada je nastala i ova fotka.
Ona su za blizance i za djecu sa malom razlikom kao kod nas. Uzasno su komplikovana i teska, pretesko je sa njima upravljat. Imam osjecaj kao da vozim lokomotivu. Mislim da ih necu dugo upotrebljavat. Bit cu zadovoljna ako izdrzim zimu, a poslije planiram kupit one stopice sto se montiraju na kolica kako bi Edi stajala, a Sami sjedio.
Ova dupla kolica sam kupila od prijateljice, tako da se nisam bacila u veliki trosak. Da sam ih kupila nova, definitivno bi bila promasena investicija![]()
mama je prava macka! a i djecica su. Bicikl: bez komentara
![]()
Svaki komentar na dječicu je suvišan![]()
ali ženooooo... mrak! Pa jesi ti to nedavno negdje na forumu sebe opisivala kao "stokilašicu"?? Tc, tc, tc
Upravo tako. Bas sam se :shock: kada sam vidjela mrsavicu!tinkie winkie prvotno napisa
PS Snorki, licis mi na jednu poznanicu. Zove se Edita i iz Bos. Gradiske je. Friz, boja, faca sve je 100 % identicno.
šatro nije stokilašica!
pa zar ne vidite da je ovo samo pola žene - druga polovica se sakrila iza kolica. tj, snorki ju je sakrila i drži u ilegali! tc, tc, tc...
a vi nasjele!
edita je stvarno ljepotica, Lovrijaneru dobro si prošao (mammasan, ti baš i nisi - proguta` će te prija zajedno s tepsijom baklave - džuture).
sami je prava beba - muško.
Jedino ovaj put nam dlakavog muža nisi pokazala... i on u ilegali.
ali, šta će muža pokazivati, kad je auto "nasadila"!
Mislim, stvarno...
Mrsavica od 84 kg![]()
A prije trudnoca imala sam 71 kg, pa vi racunajte.
kao sto kaze Aprikot g..... sam sakrila iza traktora
dječica su preslatka![]()
snorki,baš sam sretna što sam vidjela i tebe konačno. takvu sam te i zamišljala.jako simpatična..jednako kao i tvoji postovi.
Snorkiiiiii, sigurno pucaš od ponosa na svoju predivnu dječicu!Prekrasna dječica, jednostavno prekrasna...
![]()
Najslađi su mi kad se ovak objese dok spavaju.