Results 1 to 25 of 25

Thread: smanjio mi se broj postova???

Minda's Avatar

Default smanjio mi se broj postova???

molim info,

zašto mi je preko noći smanjen broj postova?

momze's Avatar

zato sto se zastarjeli topici redovno brisu.
    ja sam prije nekoliko dana obrisala sve 'proljetne trudnice' i 'proljetne bebe' na trudnickim kruzocima i pdf '0-1.
    tako da ako si postala na tim topicima sigurno je to.
    nekome je cak otislo i do 1000 postova (zavisi koliko ste pisale).

ako se obrišu neke teme u kojima si postala normalno je da ti se smanjuje broj postova za ono što je obrisano..

baš sam htjela bit pametna kad me admin prestiže...

Minda's Avatar

da, da proljetnice su mi top of the pop dakle u tom grmu leži zeko

thanks

momze's Avatar

Quote Originally Posted by Minda
    da, da proljetnice su mi top of the pop dakle u tom grmu leži zeko

thanks
    da, da. sama sebi sam obrisala cca 1200 postova prosle godine kada sam uklonila sva izdanja 'jesenskih beba 2005'
    onda mozes misliti koliko sam tamo pisala.

Minda's Avatar

Quote Originally Posted by momze
    da, da. sama sebi sam obrisala cca 1200 postova prosle godine kada sam uklonila sva izdanja 'jesenskih beba 2005'
    onda mozes misliti koliko sam tamo pisala.
    uh impresivna brojka , a meni došlo kad sam vidjela da je mojih 100-ak otišlo u "povijest" 8)

momze's Avatar

Minda, ma brzo ces ti njih povratiti. Ja sam nekako do 1000 primjecivala broj postova, ali kada sam presla tu brojku, vise jednostavno nisam imala pojma tj. nije mi to bilo vazno.

Do tada sam vec uspjela 'upoznati' dosta forumasica i sklopiti novih virtualnih prijateljstava tako da mi je to bilo vaznije od broja postova.

meni je do sad skinuto min. 2000 postova ali vrati se to brzo

momze's Avatar

Quote Originally Posted by gejsha
    pa, ako si budes brza pisalica kao do sada, nema sumnje da ces ih brzo povratiti.

Osoblje foruma pujica's Avatar

Quote Originally Posted by gejsha
    nije ti to bas za hvalit se

nisam ja kriva sto radim od 8:00 do 19:00 svaki dan i sto mi net stalno otvoren i sto stignem sve pročitati

momze's Avatar

gejsha, nitko ne govori o krivici - sve pet!

MalaBuba's Avatar

fino, pa će bit - sad vidiš forumsku burzu, sad ju ne vidiš. nema meni to baš logike da se brisanjem topica briše i broj postova. bilo njih na forumu ili ne, mi smo ih ipak toliko napisali.
    zašto ne napravite arhivu pdf-ova?

ms. ivy's Avatar

pa ne treba za burzu baš toliko postova , a i redovno se brišu specifični topici - sezonski na dobnim skupinama i odbrojavanja. svakome tko piše i na drugim temama to neće predstavljati neki problem.

momze's Avatar

MalaBuba, nema potrebe za kolutanjem ocima - pokusavamo napraviti sve, koliko je u nasoj mogucnosti, kako bi imali zadovoljne korisnike.

Nevladina smo udruga i nemamo ogromne pare kojima si mozemo platiti gigabajte i gigabajte internetskog bespuca tj. forumske memorije. Zato je potrebno brisati.

Ako vas opomenemo da ne chatate i ne koristite 30 smajlija po postu, nije dobro - prestroge smo.
    Ako vam brisemo postove, nije dobro jer onda neki (samo neko vrijeme) neci moci na burzu.
    Ako vam svima dozvolimo pristup burzi, opet nije dobro jer je bilo dosta prituzbi od strane korisnika kako su izvarani preko te burze...

itd...

Ocigledno ti je jasno da ne mozemo uvijek bas svima ugoditi, ali nastojimo odraditi maximalno ono sto mozemo i to na vase zadovoljstvo.

MalaBuba's Avatar

pa, dobro, ali zašto niste napravili arhivu? kaj ste toliko ograničeni prostorom u bazi kod providera?

momze's Avatar

pa, i arhiva zauzima prostor, zar ne?

MalaBuba's Avatar

naravno da zauzima mjesto, ali kaj nema više smisla to nego brisanje?

MalaBuba's Avatar

Quote Originally Posted by momze
    MalaBuba, nema potrebe za kolutanjem ocima - pokusavamo napraviti sve, koliko je u nasoj mogucnosti, kako bi imali zadovoljne korisnike.

Nevladina smo udruga i nemamo ogromne pare kojima si mozemo platiti gigabajte i gigabajte internetskog bespuca tj. forumske memorije. Zato je potrebno brisati.

Ako vas opomenemo da ne chatate i ne koristite 30 smajlija po postu, nije dobro - prestroge smo.
    Ako vam brisemo postove, nije dobro jer onda neki (samo neko vrijeme) neci moci na burzu.
    Ako vam svima dozvolimo pristup burzi, opet nije dobro jer je bilo dosta prituzbi od strane korisnika kako su izvarani preko te burze...

itd...

Ocigledno ti je jasno da ne mozemo uvijek bas svima ugoditi, ali nastojimo odraditi maximalno ono sto mozemo i to na vase zadovoljstvo.
    ok, ok, i give up.

samo vi brisite i ostanite takvi kakvi jeste .. :D

Koliko sam skuzila na ovom forumu je najvise mama. Zanima me oduvijek, kako dostignete tolike 1000 postova? Ja mogu na forumu izdrzati pola sata, pocne me glava boliti i ne mogu dugo citati tudje postove, a kamoli da jos stignem komentirati nesto. Neki postovi su turbo dugacki.....i ne kuzim kak se sve stigne to uz djecu... :? Mozda je samo stvar bolje organizacije .
    Ja sam jedva sakupila svojih 200-tinjak postova. Malo sam OT, ali bi ipak voljela cuti vase misljenje....za moderatore nekako kuzim da imaju puno, ali i moderatorice imaju djecu.....i htjela bih volontirati u rodi, a jedva se stignem otusirati i obaviti osnovno.

Minda's Avatar

hahahah slučajno naletila na ovu staru temu tražeći neku drugu pa vidim da sam i dalje 4 godine nakon na sličnom broju postova, a sad me pitanje od smile8 potaknulo na još jedan post
    Ja ne stignem preći ni brojku od 300 ali možda je to zato što i inače ne pričam puno

Beti3's Avatar

Baš zato što inače ne pričam puno, imam puno postova. Moram nekako kompenzirati.