Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 72 od 72

Tema: Fly lady ...

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj white_musk prvotno napisa
    samo malo konturno prerealan
    Šta, krila?
    Pa tko kaže da nisi anđeo?
    Linija struka?
    Pa to je flyica, ne vajtica!

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

AdioMare ,
    ti znaš što ja znam

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj aleta prvotno napisa
    Citiraj kinder prvotno napisa
    mislim da svaka od nas ima neki svoj stil održavanja kućice ( u cvijeću ) ali aleta i maria71 :shock:

.......
    koji dio te šokirao? isto tonik?
    da, znam za ideju slobodnih vikenda, ali to kod mene jednostavno ne ide. kako god okrenem moram subotom oprati kupaonu i usisati (tj. mm i ja zajedno) ali to stvarno traje samo sat vremena, što je veliko postignuće naspram onih subota u mojoj rodnoj kući kad smo mama, sestra i ja od jutra do popodne pospremale. zbog toga sam uvijek mrzila subote.

po meni manje agresivno za tur ako sjedneš na dasku obrisanu alkoholom, nego izribanu domestosom.....
    čudno mi je što ja kraj vas ispadnem prljavica

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i ja

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj white_musk prvotno napisa

i ja
    Moj moto je glasi: Bolje zanemariti kucu nego zdravlje!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

a moj: cistoca je pola bolesti

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

a moj: dobra organizacija (drugih) je pola posla :D

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

vako:
    mene je bucka pitala što ja radim, pa sam to i napisala. nisam napisala da bi itko od vas to trebao ili ne trebao raditi, pa niti ne razumijem zašto bi se to komentiralo u stilu da nečiji sustav to podržava ili ne. :?
    to što se tiče prvog komentara.
    drugi je išao glede maskare na guzici. još jedan :?
    i treće glede glupog pitanja: moja poanta nije bila da svaki dan dezinficiram zahodsku dasku, to napravim jednom tjedno. svaku večer mahnem po njoj tom fakin blaznicom jer mi je ionako u ruci jer sam njome upravo prošla po faci, jer je na njoj tonik pa je vlažna i pokupit će neku eventualnu kapljicu ili dlaku, kad već moram bit eksplicitna, i jer je ionako čista jer sam već svu šminku s face pokupila prije toga mlijekom za čišćenje.
    ja gledam da mi svakodnevno čišćenje bude što brže i jednostavnije, tj. da ga uklopim u neku rutinu, a da ipak održavam stan onoliko čistim koliko smatram da treba biti. ako sam ustanovila tu svoju rutinu stvarno smatram nepotrebnim da mi netko dokazuje kako je to njemu neprihvatljivo. mislim - koja korist od toga? stvarno.
    pretpostavljam da svaka od nas ima neki sustav kojim čisti stan - nekome paše svaki dan po nešto, nekome jednom mjesečno sve. meni su fore fly lady pomogle utoliko što su mi dale neke ideje koje sam prilagodila svom stilu.
    trudim se ne praviti one hot spotove, pri nedavnoj selidbi sam nemilosrdno profiltrirala sve što imamo, kupila sam space bag-ove i rasteretila ormare. točno je da me je svemu tome učila i vlastita mater, ali tetka fly lady me malo podsjetila...

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sve ću vas prebrisati alkoholom, kad vas vidim

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

sabaleta, tako je, dizala sam se rano, ali ne zato da mi dan započne uredno, nego zato da ne moram trošiti vrijeme namijenjeno djetetu kad dođem s posla.
    A otkad sam na porodiljnom, ne pospremam baš ujutro, već dulje u noć. I to pored tete spremačice :/
    Ali ipak mi ona super dođe

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

cure drz'te se teme

graskic

Početno

Ovo je baš super , kako nas jedna debela američka tetkica nabrzihen uskomeša ...

Ivarica , zašto pitaš za stari nick , pa ovo mi je jedan jedini koji imam oduvijek ?!

Puse !!!

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    jel ima takva nekakva stranica na hrvatskom jeziku. ili barem neka pravila da su prevedena

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    a za cvijeće sam nabavila sustav za navodnjavanje , sad ima neke šanse da prežive
    gdje i po kojoj cijeni, kak se zove?

Gost 1 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

vrabec-te-dal:
    jel ima takva nekakva stranica na hrvatskom jeziku. ili barem neka pravila da su prevedena Kiss
    Čemu se zamarati?

I tako niti jedna prisebna punoljetna osoba ženskog roda nije izdržala.

Em' smo ženske pametne!

mama Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ljudi moji, manite čistoću, jel ima savjeta o spremanju?
    Svuda nered, al najgore mi je konstantan obrtaj veša ormar- prljavo- perilica - sušilica - VELIKA HRPA ZA spremanje - trpanje u već natrpane ormare... AKo ste primjetile faza peglanja ne postoji
    A da ne govorim o igračkama, papirima... Jel stvar samo u nedostatku prostora i discipline ili ima nekih caka (osim ugurati silom sve skupa u ladice prije nego dođu gosti pa onda tražiti pojedine stvari...)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

mama Jelena, sestro po peglanju

meni je isto najveći problem lavina stvari koje izviru niotkuda i nitko ih osim mene ne primjećuje

ja kad mi je zatrpano jednostavno ne funkcioniram

flylady ima zgodne rutine, recimo staviti tajmer i raščišćavati svaki dan 15 minuta... ili pustiti muziku, plesati po kući i istovremeno trpati stvari koje su za baciti u jednu vreću, stvari za donirati u drugu i tak dok ne nabrojiš do 27 komada...

najvažniji princip (koji smo znali i bez nje) je rješavati sve odmah

i naravno izdresirati ukućane da rade isto (dodajem ja)

Početno

Citiraj Ailish prvotno napisa
    mama Jelena, sestro po peglanju

meni je isto najveći problem lavina stvari koje izviru niotkuda i nitko ih osim mene ne primjećuje

ja kad mi je zatrpano jednostavno ne funkcioniram

flylady ima zgodne rutine, recimo staviti tajmer i raščišćavati svaki dan 15 minuta... ili pustiti muziku, plesati po kući i istovremeno trpati stvari koje su za baciti u jednu vreću, stvari za donirati u drugu i tak dok ne nabrojiš do 27 komada...

najvažniji princip (koji smo znali i bez nje) je rješavati sve odmah

i naravno izdresirati ukućane da rade isto (dodajem ja)
    ja bi se složila sa raščišćavanjem. svu odjeću podavati (prijatelji, crveni križ... imam dvije velike vrečice igračaka na terasi. i još one koje nismo ni otvorili jer još nisu za njih. svako malo rasturiti papire, ja sam imala tonu isječaka recepata iz raznih časopisa, sve sam pobacala osim od lise jer su mi se ti činili jedino jestivi.
    a ormar si stvarno vidi kaj ti treba pa samo to i ono kaj stvaaarno još ne možeš dati nekome, ostavi, ostalo, dati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

- svaku večer sve potrpati u mašinu za pranje suđa, oprati sudoper, štednjak i pult - dok mm tušira klince - 15-20 minuta (ovo radimo u kući svi-tko zadnji ide leći-najčešće ja, uglavnom, od kad znam za sebe, stvarno nije problem, ne znam da smo ikada preskočili-s tim da štednjak peremo poslije pranja suđa)

- vlažnim maramicama (onim za čišćenje) proći po tv-u, kompu i polici svaki dan - 2 minute (ovo ne radim svaki dan)

- svaku večer blaznicom za skidanje šminke (upotrijebljenom, na kojoj još ima tonika za lice) proći po wc dasci i onom dijelu ispod daske - 1 minuta

(što se ovoga tiče-nema šanse, jer znam što bi mi se kad-tad dogodilo.
    Obrnut raspored, da, da, !!

-
    - kad ustanem pospremiti krevete (nikad se na ovo nisam naučila)
    :
    [/b]

linolina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Inače, ne mogu vjerovati da tek sada čujem za ovu tetu-to je moj alter ego , od puberteta sam uvela neka pravila (za tatu i braću) i bome se i danas toga drže :?

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •