Šta, krila?white_musk prvotno napisa
Pa tko kaže da nisi anđeo?
Linija struka?
Pa to je flyica, ne vajtica!
Šta, krila?white_musk prvotno napisa
Pa tko kaže da nisi anđeo?
Linija struka?
Pa to je flyica, ne vajtica!
aleta prvotno napisa
čudno mi je što ja kraj vas ispadnem prljavicapo meni manje agresivno za tur ako sjedneš na dasku obrisanu alkoholom, nego izribanu domestosom.....![]()
Moj moto je glasi: Bolje zanemariti kucu nego zdravlje!white_musk prvotno napisa
a moj: cistoca je pola bolesti![]()
a moj: dobra organizacija (drugih) je pola posla :D
sve ću vas prebrisati alkoholom, kad vas vidim![]()
brzinsko čiščenje kupaonice![]()
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...ttp://www.zzv-
sretna i zadovoljna
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:.../2386/2386.jpg
i još malkice kuhinju
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...en.ch/pictures
sabaleta, tako je, dizala sam se rano, ali ne zato da mi dan započne uredno, nego zato da ne moram trošiti vrijeme namijenjeno djetetu kad dođem s posla.
A otkad sam na porodiljnom, ne pospremam baš ujutro, već dulje u noć. I to pored tete spremačice :/
Ali ipak mi ona super dođe
Ovo je baš super , kako nas jedna debela američka tetkica nabrzihen uskomeša ...
Ivarica , zašto pitaš za stari nick , pa ovo mi je jedan jedini koji imam oduvijek ?!
Puse !!!![]()
jel ima takva nekakva stranica na hrvatskom jeziku. ili barem neka pravila da su prevedenaLutonjica prvotno napisa
![]()
gdje i po kojoj cijeni, kak se zove?MGrubi prvotno napisa
vrabec-te-dal:Čemu se zamarati?jel ima takva nekakva stranica na hrvatskom jeziku. ili barem neka pravila da su prevedena Kiss
I tako niti jedna prisebna punoljetna osoba ženskog roda nije izdržala.
Em' smo ženske pametne!
Ljudi moji, manite čistoću, jel ima savjeta o spremanju?
Svuda nered, al najgore mi je konstantan obrtaj veša ormar- prljavo- perilica - sušilica - VELIKA HRPA ZA spremanje - trpanje u već natrpane ormare... AKo ste primjetile faza peglanja ne postoji![]()
A da ne govorim o igračkama, papirima... Jel stvar samo u nedostatku prostora i discipline ili ima nekih caka (osim ugurati silom sve skupa u ladice prije nego dođu gosti pa onda tražiti pojedine stvari...)
mama Jelena, sestro po peglanju![]()
meni je isto najveći problem lavina stvari koje izviru niotkuda i nitko ih osim mene ne primjećuje![]()
ja kad mi je zatrpano jednostavno ne funkcioniram![]()
flylady ima zgodne rutine, recimo staviti tajmer i raščišćavati svaki dan 15 minuta... ili pustiti muziku, plesati po kući i istovremeno trpati stvari koje su za baciti u jednu vreću, stvari za donirati u drugu i tak dok ne nabrojiš do 27 komada...
najvažniji princip (koji smo znali i bez nje) je rješavati sve odmah
i naravno izdresirati ukućane da rade isto (dodajem ja)
ja bi se složila sa raščišćavanjem. svu odjeću podavati (prijatelji, crveni križ... imam dvije velike vrečice igračaka na terasi. i još one koje nismo ni otvorili jer još nisu za njih. svako malo rasturiti papire, ja sam imala tonu isječaka recepata iz raznih časopisa, sve sam pobacala osim od lise jer su mi se ti činili jedino jestivi.Ailish prvotno napisa
a ormar si stvarno vidi kaj ti treba pa samo to i ono kaj stvaaarno još ne možeš dati nekome, ostavi, ostalo, dati.
![]()
Inače, ne mogu vjerovati da tek sada čujem za ovu tetu-to je moj alter ego, od puberteta sam uvela neka pravila (za tatu i braću) i bome se i danas toga drže :?