-
vako:
mene je bucka pitala što ja radim, pa sam to i napisala. nisam napisala da bi itko od vas to trebao ili ne trebao raditi, pa niti ne razumijem zašto bi se to komentiralo u stilu da nečiji sustav to podržava ili ne. :?
to što se tiče prvog komentara.
drugi je išao glede maskare na guzici. još jedan :?
i treće glede glupog pitanja: moja poanta nije bila da svaki dan dezinficiram zahodsku dasku, to napravim jednom tjedno. svaku večer mahnem po njoj tom fakin blaznicom jer mi je ionako u ruci jer sam njome upravo prošla po faci, jer je na njoj tonik pa je vlažna i pokupit će neku eventualnu kapljicu ili dlaku, kad već moram bit eksplicitna, i jer je ionako čista jer sam već svu šminku s face pokupila prije toga mlijekom za čišćenje.
ja gledam da mi svakodnevno čišćenje bude što brže i jednostavnije, tj. da ga uklopim u neku rutinu, a da ipak održavam stan onoliko čistim koliko smatram da treba biti. ako sam ustanovila tu svoju rutinu stvarno smatram nepotrebnim da mi netko dokazuje kako je to njemu neprihvatljivo. mislim - koja korist od toga? stvarno.
pretpostavljam da svaka od nas ima neki sustav kojim čisti stan - nekome paše svaki dan po nešto, nekome jednom mjesečno sve. meni su fore fly lady pomogle utoliko što su mi dale neke ideje koje sam prilagodila svom stilu.
trudim se ne praviti one hot spotove, pri nedavnoj selidbi sam nemilosrdno profiltrirala sve što imamo, kupila sam space bag-ove i rasteretila ormare. točno je da me je svemu tome učila i vlastita mater, ali tetka fly lady me malo podsjetila...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma