Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: crna stolica

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno crna stolica

iako je vec bilo pisanja na ovu temu u pretrazniku bas i ne nalazim situaciju istu kao nasa, da bih bila mirna.
    uglavnom, moja beba ima 9 i pol mjeseci, dojim je samo preko noci, po danu jede dohrana + adaptirano. u zadnje vrijeme ima vrlo ucestale stolice (do 7 puta dnevno), kasaste, tako da smo poceli jesti rizu, sluz, mrkve, banane, ukratko sve sto zatvara. pijemo i linex i prasak protiv dehidracije. iako imam dojam da je situacija malo bolja, jutros su pocele tamne, gotovo crne stolice, a ima i malu temperaturu (37,3). zvala sam pedijatricu, kaze da je sve to ili od vrucine ili od zuba (posto nam se i guza osula), ali mene zabrinjavaju ove stolice. inace zeljezo uzimamo tu i tamo i nikada nije do sada bilo tamnih stolica. please, ako tko ima kakvo slicno iskustvo, bila bih vrlo zahvalna!!!

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Što se tiče učestalosti stolice i moj bebač je znao kakati kao" novorođenče", tj iza svake klope. NIsam se posebno zabrinjavala jer je sve drugo bilo super i nisam mu davala posebnu klopu za zatvaranje. To bi prestalo, pa opet počelo. Inače ima urednu 1-2 stolice dnevno.
    Mislim da ti nema razloga za brigu, ali to je moje iskustvo.
    Ako si jako zabrinuta daj stolicu na analizu i dobit ćeš sve odgovore, a ti ćeš biti mirna.
    Nadam se da će sve uskoro doći na svoje

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

od željeza zna biti crna...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

moja je na željezu pa nam je kakica stalno crna. i već smo se navikli na tu boju. da sad bude neke druge boje baš bi mi bilo čudno.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

cure hvala! zasad sve 5, beba je kasnije imao sve stolice ok boje s obzirom sta je jela.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •