Stranica 124 od 189 PrviPrvi ... 2474114122123124125126134174 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,151 do 6,200 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

curke, hvala vam na tolikoj podršci

danas c2

postalo mi je jako teško uloviti vrijeme za vježbanje od kada je došlo lijepo vrijeme...stalno sam po vani, ali nastojim vrijeme provesti radno

danas sam md-u komentirala da bih mogla malo usporiti pa vježbati svaki drugi dan. nije da to zbilja želim nego mi u zadnje vrijeme teško ide s vremenom, a i on je prilično umoran i puno radi pa mi je žao stalno žicati da čuva klince...enivej, rekao je da neće dozvoliti da posustanem kad sam tako blizu cilja. baš sam bila sretna

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Danas dan lose prehrane pa je osjetno teze.
    Radila sam zwow 59 http://litealloy.com/workouts/669
    Score 17:50 minuta, 3 runde.
    Mozda je i nesto u zraku. Meni je danas trebalo stoljece za jedan tatianini trening..

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jucer biciklom na posao i natrag - 15ak kilometara... danas krepsi (al nisam ni pola noci spavala zbog izlazeceg zubica, il neceg

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nedjelja: hiking, nekoliko sati
    Ponedjeljak: jogging + brzi hod, 2:30h
    Utorak: jogging ujutro, pa brzi hod popodne 1h, pa sam jos jednom izasla na turu jogginga.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja ništa, još sam strgana od viroze

ali sam bila u šetnjici vani, prekrasno je proljeće

kavofob, bravo za muža

i je, najteže je kad si već blizu cilja, ja se stalno predomišljam, bi li htjela super liniju ili mi je dosta i ovako s malom gvaljicom (i opali po kolačima )

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    i je, najteže je kad si već blizu cilja, ja se stalno predomišljam, bi li htjela super liniju ili mi je dosta i ovako s malom gvaljicom (i opali po kolačima )
    :coldrex: znam taj osjećaj

kavofob, svaka čast! BRAVO!

slazem se s tobom da je prehrana najvaznija, ja sam isto pripazila malo, i dalje primjecujem da se cm smanjuju a i kg idu dolje, a nisam bas azurna sa vjezbanjem, samo vise setam i aktivnija sam opcenito pa valjda i to ucini svoje.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Tri runde?!
    Bravo! Ja mislim da ne bih uopce izdrzala.
    Ja sam jucer radila taj zwow 57, nemam pojma jesam to pisala koma su mi dani...
    Uglavnom http://litealloy.com/workouts/667

Zhang i druge koje radite nekad zwow-e, mozete vi to?
    Ja sam si prilagodila malo. I danas isto.
    Posljednje uređivanje od Anci : 18.04.2013. at 20:54

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

E, i jedem lose :/
    Ne znam sto mi je, mislim, znam :pms:
    Morat cu pripaziti, mislim da sam dobila trbuh od kruha i slatkog.
    I u nedjelju sam na planini pojela grah :mrgeen:
    I velebitsko.
    Posljednje uređivanje od Anci : 18.04.2013. at 20:56

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja, u zadnja dva dana sam navalila na integralne kekse, pojela ih 2x s mlijekom. Kod mene nije PMS, nego ovulacija (bas sam primijetila da mi otvori apetit). :/
    Moram pripaziti.

Sto se fitnessa tice:
    - srijeda: brzi hod + jogging: 1h
    - cetvrtak: dan odmora

Danas sam vec bila na brzom hodu, ali moram jos nesto smisliti.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kandida jaaaaako voli takvu hranu, moguće da te ona muči. Baci oko na ovu temu, pa testiraj jel ti možda ona problem ili ipak samo pms.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I u nedjelju sam na planini pojela grah :mrgeen:
    I velebitsko.
    a kaj je tu loše? super kombinacija

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam se samo dosla pohvaliti. jucer sam skuzila da mi se jako lijepo vide trbusnjaci. od 9. mjeseca vjezbam. vjezbala sam otprilike 3 x tjedno do unazad mjesec i pol dana, tada sam pocela 6-7x tjedno. vjezbam sa jillian. krenula sam sa 30ds, pa ripped in 30 itd. jako sam sretna jer mi je trbuh uvijek bio trouble zona. obozavam ovaj topic! totalno je motivirajuc.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja vjezbam, ako je netko pomislio suprotno
    S time da jutros nisam jer nocas nisam spavala,mladji je zavrsio na ventolinu, tezi bronhitis. Sada mu je vec bolje, eno ga jurca. Sto su djeca, to je nevjerojatno.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Tri runde?!

Ja mogu, Zuzana je sto se tice snage slabija od Tatiane, a ni s njom vise ne radim modifikacije...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja se raspadam od neke viroze koju su mi djeca podvalila, a bas sam se bila ufurala u BR. Sad ce mi opet trebat sto godina da se zalaufam.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ja ovaj tjedan tri puta otisla biciklom na posao. 7-8 km u svakom smjeru. I bas mi prija

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Ja mogu, Zuzana je sto se tice snage slabija od Tatiane, a ni s njom vise ne radim modifikacije...
    Super!
    A to mi je i motivacija, da uprem :D
    Recimo 20 sklekova trenutno ne mogu napraviti. U komadu.

Jos ako i zhang moze, onda me jos vise motivira

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sasa, super
    Dobro nam dosla, cini mi se da ovdje dosad nisi pisala?
    Nekako te vise vezem uz Sto citate

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

bravo sasa, vidljivi trbušnjaci su zbilja uspjeh

Jadranka, ja sam nekad biciklirala na faks i natrag, nekih 45 min lude vožnje u svakom smjeru, sad si me sjetila tih divnih vremena :nostalgija:

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Aaa, studentski dani I biciklom po cijelom Zagrebu. Koji gust!

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sasa, super
    Dobro nam dosla, cini mi se da ovdje dosad nisi pisala?
    Nekako te vise vezem uz Sto citate
    hahahahaha

vjezbam oduvijek rekreativno, bicikl, ples, malo trcanja, ali bila sam trudna do ljeta, a onda od jeseni lagano krenula vratiti se u formu. i onda smo prije mjesec i pol dana otputovali na dva mjeseca u jednu hladnu i daleku zemlju- radi mog posla, pocetak je bio toliko stresan i ocajan da smo svi skupa morali naci neki visi smisao. pa smo poceli vjezbati. Ja jillian, MM trcanje. Super se osjecam. Vjezbanje je fenomenalno! Doduse kad vidim sto vi vjezbate jasno mi je da sam jos uvijek mala beba.
    No za sada mi je kljucno da traje o 35 minuta, jer vise slobodnog vremena ne mogu uloviti i da radim svakodnevno, osim subote.

I da slucajno ne posustanem kad se vratim u Zagreb, u "normalan" zivot.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Joj ja sam krenula zabušavati, i to ne valja, par dana sam stala zbog menge pa sam bila prekinuta na 2/3 vježbr od gostiju i nisam se istegnula i evo bolova druga 2 dana, uglavnom od danas popodne pičim punom parom

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bravo Sasa, dobrodosla!

Prijavljujem petak ujutro brzo hodanje 1h, i onda jos jednu turu od popodnevnih 2h.

Jutros jos nisam, E. mi je u nekoj buntovnoj fazi, a moram i nju istjerati iz kuce.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja za vikend nisam vjezbala, rintala sa. Po kuci i gruntu. A prosli tjedan mi se bilo tesko ustajati pa sam vjezbanje uguravala popodne.
    Posljednje uređivanje od zhang : 22.04.2013. at 05:40

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dakle...mob ima svoju volju...nastavak:

Danas sam se probudila s najboljom namjerom da vjezbam, ali mi se ne da mrdnuti..pa sam skuzila da je zadnji rest week bio pred dva i pol mjeseca. Tako da ja odoh malo na odmor..

Ali vas pratim i dok plandujem
    Sasa, dobrodosla.
    Marta, drzi se, vidjet ces da ce ti za povratak trebati manje nego za pocetno uhodavanje..
    Anchi

Kako vam ostalima ide?

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Danas w9, jako s mene kapa... ovo toplije vrijeme mi ne odgovara za vježbanje, sve s mene curi.
    Imam kao neku prehladu, mala temperatura i čudan osjećaj koji me prati već par dana, baš kao da ću se jako razboliti ali ne odustajem od skakutanja.
    Par mi je ljudi reklo da puno bolje izgledam :D jedan me prijatelj nije ni prepoznao :D

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Tri runde?!

Ako možeš zwow 57 4 runde bez frke bi mogla i ovo. Ja volim sklekove, burpeeje, većinu vježbi s utezima, ali mrzim npr. jumpe lunges. Eto danas sam iz trećeg pokušaja uspjela do kraja zwow 57, 23:30min, bez modifikacija.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

i ja sam u nekoj vježbalačkoj krizi. nisam imala odmor dulji od 2 dana od kada sam krenula, 4 mjeseca. bile su 2-3 viroze po par dana, ali mislim da se to ne računa kao odmor

ne znam, možda bih trebala pauzirati, ali me frka da se pauza ne produži više nego treba

bravo ribice, ti si mi motivacija da guram dalje BR. mislim da ću još jednom odvježbati w5-w6 pa idem na w7-w8

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Prijavljujem dvodnevno planinarenje, presla sam preko 20km, u subotu sam planinarila sa zhabicom u slingu, na Mosor i s Mosora dolje, svo vrijeme mi je bila na rukama, a jučer Biokovo - divota!

Totalno sam preporođena! Na vagi jos jedna kil manje I obozavam moju ekipu iz planinarske skole, fenomenalni su! Znate ono kad dodjete doma a bole vas obrazi od smijanja

Danas pocinjem sa callaeneticsom, Willow
    Posljednje uređivanje od zhabica : 22.04.2013. at 10:32

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

super curke za rezultate

zhabica, bravo za planinarenje, a ti si to u planinarskoj školi

mene pustila viroza pa ponovno vježbam ali mi se sve nešto ne da biti u kući po ovom lijepom vremenu, mislim da ću probati prebaciti se malo na neke vanjske aktivnosti

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

bravo zhabs za kilicu manje

zavidim na ekipi...i ja bih tako mršavila

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Meni je još uvijek najdraži Bob Harper. Jučer sam radila Ultimate Cardio Body.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za subotu prijavljujem 1h brzog hoda/jogginga.
    Za nedjelju nista - skuzila sam da me muce sinusi nakon sto sam se izvukla iz bronhitisa, onaj gadan osjecaj da nisi jos uvijek sav 'svoj' (nos i grlo), i da me jako smeta kod vjezbanja, pa sam preskocila.
    No od srijede sam na praznicima, pa planiram svakodnevno bazen, to bi trebalo pomoci.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj zhabica prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavljujem dvodnevno planinarenje, presla sam preko 20km, u subotu sam planinarila sa zhabicom u slingu, na Mosor i s Mosora dolje, svo vrijeme mi je bila na rukama, a jučer Biokovo - divota!

Totalno sam preporođena! Na vagi jos jedna kil manje I obozavam moju ekipu iz planinarske skole, fenomenalni su! Znate ono kad dodjete doma a bole vas obrazi od smijanja

Nisi se skuvala na Mosoru? I jos noseci malu... mi smo mislili isto krenit u planinu, imamo i neku planinarsku nosiljku, ali vec mi djeluje prevruce, a i maliso mi djeluje kao da ne bi mirovao u tome nego bi radije hodao... aaaaa... ja bi na mosor!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hej, jesmo se vidili na Mosoru?
    I mi smo bili u subotu. Baš sam htjela malo ovdje pohvatat konce i dovest se u rutinu vježbanja. Osim Mosorske epizode i 5minutnog vježbanja za kičmu, nemam se čime pohvaliti...bar za sada

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ajde, ajde makita, možeš to to :pusa:

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Davno je to bilo, al pisala sam ti pp da ću ja doć i na ovaj topic

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Sve ću vas dovuć na ovaj topic

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

makita, s obzirom kako je malo ljudi bilo mozda smo se i vidili, bili smo doli na livadi pored plavog šatora, 5 odraslih i čopor djece

Jadranka, nije mi bilo vruce, gore je cak malo i pusikalo a sunce je bilo kroz oblake tako da je vrime sve skupa bilo idealno, nije nas puklo sunce a bilo je dovoljno toplo za igru. Podjite svakako! Ja sam ju nosila u slingu jer nemam planinarsku nosiljku za djecu i bome danas cutim rebarca, al je bio gust samo takav! zhabica je dosla kuci i nacrtala crtez sa hrpom crtica, naravno nemaju te crte oblik nikakav al je ona pricala sta smo sve vidli i radili, samo sta nismo vidili vile i carobnjake koliko ju je se dojmilo Proveli smo cili dan gori, divota!

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Jadranka, nije mi bilo vruce, gore je cak malo i pusikalo a sunce je bilo kroz oblake tako da je vrime sve skupa bilo idealno, nije nas puklo sunce a bilo je dovoljno toplo za igru. Podjite svakako! Ja sam ju nosila u slingu jer nemam planinarsku nosiljku za djecu i bome danas cutim rebarca, al je bio gust samo takav! zhabica je dosla kuci i nacrtala crtez sa hrpom crtica, naravno nemaju te crte oblik nikakav al je ona pricala sta smo sve vidli i radili, samo sta nismo vidili vile i carobnjake koliko ju je se dojmilo Proveli smo cili dan gori, divota!
    Mozda i probamo za vikend (ako ce ga md nosit). Mi smo pretprosli vikend bili na Radmanovim mlinicama (koje su zatvorene, al se moze uc pjesice) i bas nam je bilo lipo Inace je mali lagano otvorio sezonu kupanja (brckanja) za Bacama pa samo cekam da jos malo zatopli da mogu i ja pocet plivat.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Evo i mene k vama ekipo
    uskoro krecem sa svakodnevim setnjama i voznjom biciklom no kondicija mi nije na vrhuncu, pa cu polako No rado bih ukljucila neki program vjezbi doma (1-2 puta tjedno) s naglaskom na jacanje trupa (ledja-trbuh). Molim preporuke vas iskusnih - gdje da trazim inspiraciju i vodstvo, jel za mene zwow, jillian ili netko treci? Znaci ne bih nuzno mrsavila (taman sam si i osjecam se super), nego bih radila na jacanju misica a malo i na dobivanju misicne mase (body bilderica haha). Sve upute upijam
    Posljednje uređivanje od Lucija Ellen : 22.04.2013. at 15:12

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Lucija Ellen prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene k vama ekipo
    uskoro krecem sa svakodnevim setnjama i voznjom biciklom no kondicija mi nije na vrhuncu, pa cu polako No rado bih ukljucila neki program vjezbi doma (1-2 puta tjedno) s naglaskom na jacanje trupa (ledja-trbuh). Molim preporuke vas iskusnih - gdje da trazim inspiraciju i vodstvo, jel za mene zwow, jillian ili netko treci? Znaci ne bih nuzno mrsavila (taman sam si i osjecam se super), nego bih radila na jacanju misica a malo i na dobivanju misicne mase (body bilderica haha). Sve upute upijam
    Ima sigurno iskusnijih od mene, no ja osobno nisam nikada uspjela vidljivo ojacati misice ako nisam vjezbala bar 4-5 puta tjedno. Mislim da je jillian 30 day shred nesto s cime nas je vecina pocela ovdje. Kratke su, traju kojih 25 minuta, imas vjezbe snage, kardio i abse. Mislim da ako jedes isto ne mrsavis- samo se jacas. Ali kao sto rekoh, mislim da jednom do dvaput tjedno nije dovoljno.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

da prijavim zadnji w5 danas

idući put je w7 na redu (nakon w6 i c2)

utjerale ste mi strah u kosti s tim w7. javim dojmove...ako preživim

dobro došla Lucija Ellen

i ja mislim da 1-2x tjedno nije dovoljno...za ništa, osim malo dizanja kondicije. bolje je češće, a manje vremenski.

jillian je super za početnike. najbolje probati više toga da vidiš što ti paše i na kojoj si razini sa snagom i kondicijom.
    Posljednje uređivanje od kavofob : 23.04.2013. at 21:33

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Ima sigurno iskusnijih od mene, no ja osobno nisam nikada uspjela vidljivo ojacati misice ako nisam vjezbala bar 4-5 puta tjedno. Mislim da je jillian 30 day shred nesto s cime nas je vecina pocela ovdje. Kratke su, traju kojih 25 minuta, imas vjezbe snage, kardio i abse. Mislim da ako jedes isto ne mrsavis- samo se jacas. Ali kao sto rekoh, mislim da jednom do dvaput tjedno nije dovoljno.
    slazem se,treba ipak malo cesce...
    sve mi se cini da ce topic zivnuti kako je doslo toplije vrijeme...
    primjera radi,kolegica na poslu mi danas kaze: ajme,skinula se u kupaci i pao mi mrak na oci,dobro izgledam u odjeci ali bez nje,ufff...

mene sve boli od jucerasnjeg treninga: 6 vjezbi sve po 100x sa kettlebellom od 6kg: kettlebell swing (obje ruke pa naizmjenicno), trbusnjaci,kettlebell twist,iskorak s utegom iznad glave i cucanj.....neznam kako sam doma dosla nakon toga...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo i mene k vama ekipo
    Dobrodosla
    Za core imas dvd u P90X, P90X2, Insanity Asylum, onda imas od Boba Harpera i od Jillian 6 weeks 6 packs.
    Probaj ugurati 3x tjedno ako ikako mozes za neke rezultate.
    To da li ces mrsaviti ili ne, ne ovisi o tome da li vjezbas, nego koliko jedes.
    Misicnu masu neces steci setanjem i bickliranjem, nego vjezbama snage.
    Posljednje uređivanje od zhang : 23.04.2013. at 22:37

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Tnx na putokazu! Jos da nadjem vrijeme i prostor ali budem! Ko hoe nadje nacin, jel da? :D

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ovaj tj w9, w10 i c3 umorna i jako znojna :D
    Dobrodošla Lucija Ellen

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jos da nadjem vrijeme i prostor ali budem! Ko hoe nadje nacin, jel da? :D
    prostor je namanji problem. mislim da većina nas vježba po boravcima ili spavaćim sobama. treba ti taman toliko mjesta koliko zauzima prostirka i pola metra ispred nje

a ni vrijeme nije problem. pola sata dnevno se uvijek nađe...pa još malo za tuširanje

trebaš samo krenuti, nemoj čekati idealne uvjete, već danas je savršen dan za početak

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja se i dalje držim ritma zumba2xtjedno, insanity i trčanje po jelenovcu 2xtjedno. i ovo trčanje mi je divno, mekana staza kroz zelenu šumu, posuta laticama s rascvjetalih voćki - totalno nadrealno. pa kad tome dodam vježbanje na srušenim stablima...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •