bolje se sama javit nego da te ja natjeravam![]()
ovo je bio odgovor za Danku_
ja već vježbam po tom programu.
mene su cure jučer pitale, "mama zašto danas nisi vježbala?". tako da ja i kući imam ove što natjeravaju.
kako je danas lijepo zahladilo i više nema zatezanja u mišićima, povećat ću broj ponavljanja i poraditi na vježbama u koje je uključen pelvis![]()
jel ovo postao topis za hvaljenje vlastitiih muževa?
Spajalica se ne javlja otkad je izašla s mužem, a anamar ide vježbat pelvis![]()
rossa, i u callaneticsu ima vježba koja se zove pelvis curve![]()
sto na umu... a rossa?
dasta, ako muzevi pozitivno reagiraju, mozete se i time pohvaliti.
moja vaga vjerojatno nije baš dobra, ali pokazuje 4 kila manje u 19 dana (mislim da sam 2 ili 3 zabušavala), a nisam nešto opako mijenjala prehranu. preskočim tu i tamo koji sladoled s djetetom
ako i laže, bar laže prema dole
za pocetak ni ne moras. logika kaze da ako unosis isto kao i prije a trosis vise -mrsavis.
i ne moras opako mijenjati prehranu. za pocetak, jedi kao i do sada, samo malo manje obroke. i npr. ako jedes sladoled na kuglice, nemoj uzeti dvije nego jednu. nisam pobornica dijeta kao ni nagle promjene rezima prehrane.
aha, i inače je teško na početku ali trebalo bi se koncentrirati baš (pogotovo kad ona kaže) da držiš stisnute mišiće dna zdjelice (ja negdje uspjevam, negdje baš i ne), dosta je teško...
i jako bitno, svako istezanje ide najprije ravno prema gore pa onda npr. u stranu
ima dosta na netu o callaneticsu općenito a ima ova nova teta što vodi i facebook stranicu
dakle, još jednom za zainteresirane, stari callanetics možete naći pod nazivom
Callanetics 10 years younger in 10 hours (autor Callan Pinckney, nažalost pokojna)
a novi pod nazivom
Callanetics Evolution (autor Sandra Hanna)
dosta isječaka sam našla na ovoj (poljskoj) stranici: http://chomikuj.pl/aaliyas/Fitness/CALLANETICS
a evo i još malo slika prije i poslije: http://chomikuj.pl/aaliyas/Fitness/CALLANETICS
moj osmogodišnji filip je vježbao sa mnom (većinom je ležao i govorio da je to preteško za dijete) a poslije mi je odlučio opipati mišiće i kao da me gleda drugim očima. (obično me gleda sažaljivo; moja mama mora sići sa bicikla gdje je usko, moja mama me ne smije nositi jer će joj ispasti mjehur, moja mama ima 40 godina ( a ne kao druge mame 30) i sl.-drago mi je kad opet misli da sam najjača, najljepša i najpametnija (imam još samo par godina do njegovog puberteta kad će me nadrasti)).
spajalice hvala dvostruko.
tu sam, tu sam
preskocila taj dan, ali sam uredno odvejzbala svaki od tog dana, ali da sam ovaj vikend aktvna i sa izlascima jesam.
bila sam i u petak na druzenju, pa sam grickala jer nisam mogla odoliti, u subotu sam bila ok, a danas sam grijesila sa jos jednom curom s topica, jer su joj torte bile, ali sam nisam popila kolu u onoj kolicini u kojoj bi inace.
BC me zamolio da pocnem trcati s njim, zanimljivo mu je kako puno ljudi trci. mogla bi se i odvaziti u toj akrobaciji. do sad mi se to cinilo dosadnim, ali ako bude i on sretan, pa makar i trcali dnevno 200-300 m mislim da vrijedi, no iskreno jos cu razmisliti.
Jucer je bio cardio. Odradila sam po fazi 2 jer sam ujutro zaspala pa sam odvjezbala nakon cjelodnevnog rintanja na gruntu.
sutra se brusim na neki zuzanin trening, ili zwow ili neki od starih bodyrock...
ja odradila sve bike abs, a mislila sam da neću nikad. još sklekove da uspijem obje serije i mogu na level 2. Ili mi je bolje radit level 1, ali ne pratit "begginers Anitu" nego "naprednu Nataly"?
Samo da vam mahnem .
Vratila sam se sa mora gdje sam od vježbanja provodila jedino nešto malo plivanja i nešto malo više blebetanja uz držanje šalice kave u rukama.
Ali sutra sam opet u akciji.
ja ne mogu jumping jacks još uvijek. Jednostavno nisam još stabilna ni za iskorake ni za skokove pa se bojim za već potrgane zglobove, Mi ubrzavamo (brži tempo više ponavljanja) kružni trening dok ne postignem dovoljno snage za stabilnost. A daj Bože i da skinem koju kilu da me ne zanašaju ti utezi od 15 kg straga 10 odnaprjed LOL
inače odradila![]()
Posljednje uređivanje od pikula : 23.07.2012. at 19:47
Cure, pošaljite mi na private gdje mogu naći bfbm.
Evo i ja se uskoro prijavljujem među vježbačice. Teta Storma mi je skrenula pažnju na ovu temu. Nisam sve pročitala, zadnjih 10-tak strana, cure stvarno ste me motiviralePrije sam bila na Jillian 30ds, onak povremeno, kad sam osjetila da mi pada kondicija. Super mi je odgovarala, za 5 dana sam već vidjela rezultate. Sad vidim da ima ludilo novih programa, tko će to sve pohvatat. Moram proguglat sve te kratice, da vidim o čemu se radi, možda nađem nešto što mi još više odgovara.
Moj problem nije višak kilograma. Visoka sam 170, imam 56 kg, htjela bi nabit malo mišićne mase, skinut špeksija i dobit malo guze. Da nemam cice, izgledala bi ko žgoljav frajer s pivskim trbuščićem
Ne pazim kaj jedem, dijete nisu za mene, previše volim jesti, ali znam da bi malo morala pripazit. U zadnje vrijeme se ne skidam s nutelle, poludit ću više. Prije cca 14 godina sam imala 15-tak kila viška, ali to sam skinula postepeno ukidanjem noćnih napada na frižider, počela sam jest doručak, izbacila sam slano, više se kretala (šetnje s pesom) i u godinu dana skinula sam 12 kila. Od tada ih nisam vratila. Čak suprotno, nakon prve trudnoće pala sam na 52 kile, izgledala sam fakat ko kostur, prestrašno. Poslije druge trudnoće (a oba puta sam dobila cca 14 kg) sam pala na 55 i sad se nekako vrtim na toj kilaži.
Trenutno ne mogu krenut s vježbanjem, imamo radove doma, a drugi tjedan idemo na more, ali kad se vratim krećem s vježbanjem. Moram i mamu motivirat da krene sa mnom, ona bi trebala skinut kojih 10 kg.
Inače, krenula sam s vježbanjem još na proljeće, ali nisam imala kontinuitet s klincima, pa sam prestala, a taman sam se ufurala. Kak vi uspijete vježbat s klincima? Kod mene ranojutarnje vježbanje ne dolazi u obzir. Ujutro sam ko krepana mačka. Sve se nadam da ću ovaj put uspjeti, sad su klinci ipak malo veći. Zadnji put sam radila jumpin jacks s malim jednoj nozi, a curka mi je stalno govorila - mama, ali ovu vježbu si već napravila, sad možeš stat.
Uf, jesam se raspisala, mogla sam i provježbat par minutaUglavnom, pridružit ću vam se za 3 tjedna. Do tada se valjda računaju rad po kući i plivanje, moram pomalo uči u formu.
Curke pozdrav
Evo i mene, nakon tri dana pauze odrađen level 1 30 DS i još malo ekstra mahanja nogama.
Dobro došle nove curke!
anamar, jesi odvježbala 3. put?
i jesi li se već malčice utegnula?
ja sam skužila da otkako redovito vježbam manje me puca želja za slatkim
jel koja još probala callanetics? ajmo cure, rezultati su fenomenalni![]()
Dragonfly, TETA STORMA? ccccc zar tako staro zvucim? pfffffffffffffff al nema veze, mala je to zrtva ako sam te dovela amo
Willow, bude li srece, danas cu. I ja sam primjetila da me manje vuce pojest nesto bzvz kad vjezbam.
Sreća pa ne smijemo keljiti slike po ovom forumu.
Doduše, zato valjda postoji FB
LOL
Ja sam krenula sa body rev. Ne sa onim metabolism... tjednom gdje se vježba 2x dnevno jer za to nemam ni volje ni snage, nego lijepo sa fazom 1.
Zgodno je da se mijenjaju vježbe svaki dan i iako sam uspjela bez većih poteškoća odraditi ipak me sveee boli.
i ja sam ipak krenula sinoc, u 23
hip hop abs cardio
danas cu produzit i na ab sculpt
odmah se bolje osjecam, jea bejbi
Vikend sam zabušavala, a u petak i jučer odvježbala yogillian, paše mi.
rossa, ako ti nije previše dosadio level 1, ja bih radila radije još teže vježbe na tom nivou. Ako ti jest dosadio, onda pređi na drugi. Meni su na drugom levelu kardio djelovi baš jako teški, moram reći. Radila sam, ali nikako se riješit soptanja. Možda sam bila opet prežestoko krenula na drugi nivo, trebalo je opet skraćivati i smanjivati broj ponavljanja.
Danas je konačno mao hladnije, možda odskakućem 30DS umjesto yogillian.
Meni je danas 9. dan levela 1 i mislim da nema šanse da preksutra idem na level 2. Pogledala sam ga i izgleda mi ko nemoguća misija!
Ja isto više pratim modifajd vržn for biginrs, ali recimo trbušnjake odradim sve bez problema, i one koje Natalie izvodi. Iskorak radim nešto između jedne i druge, a sklekove radim "ženske", jedva da i takve uspijem. Al najteža su mi skakanja, pogotovo ono kad ide jumping jacks pa preskakanje pa opet jj pa opet konopac, ubije me to. Tad čak i stanem na 5-6 sek. Nekako mislim da je vrijeme za level 2 kad odradim bez problema level 1.
Evo i mene u vaše društvo. Odrađena 4 dana 30 DS level1, za sada ide dobro. Hvala na motivaciji.![]()
Pogledala cellanetics, nije to za mene. Sve sto je staticno, a nije baš baš joga je meni prestaticno. Ne volim staticne vjezbe koje opterecuju misice.
marta, baš i treba pronaći program koji ti odgovara
meni je prije pasalo đipanje i skakanje a sad mi puno više paše istezanje i vježbe tipa ovog callaneticsa ili pilatesa![]()
jesam i 4.
radila sam i dva dana uzastopce protivno tvom savjetu.
ne znam jesam li se baš utegnula, ali definitivno se osjećam bolje. sljedeći tjedan ću mjeriti obujam strateških mjesta pa ću prijaviti ovdje.
kako bi radije vježbala svaki dan, sad razmišljam da s tavana izvučem steper.
meni paše ova metoda vježbanja, među ostalim, i zbog toga što nemam adekvatan grudnjak, pa me sise priječe da skačem.
I ja sam napokon (nakon dvogodisnje stanke) krenula trcat, jucer sam si i prave tenisice za trcanje kupila![]()
brvao svima na ustrajnosti, ja danas strajkam, no vecer je jos mlada, ali me list malo zateze, kao da imam stalni grc, pa razmisaljam da mu dam da malo prodise jednu vecer, da se opusti.
super mi je kako nas je sve više i više
ja sam danas odradila 30day shred level 1, više nisam ni sigurna je li to ukupno 6. ili 7. U sklekovima i bike abs sam sve bolja, ali kardio dio je još uvijek puf-pant.
I poslije svega sam se počastila palaćinkama s nutelom, a mogao bi past i radler uz film![]()
e, da, i ne znam je li to od vježbanja, ili od mora, ili nečeg trećeg, ali ten mi se proljepšao. NIsam ni prije imala nekih većih problema, ali sam znala imati male prištiće, a sad nemam.
o, pa svi su vrijedni
ja sam ovaj tjedan na 4. tjednu ripped in 30
krepavam na cardio
onako skakati savinutih nogu
al jillian me uvjerila da trebam biti ponosna na sebe pa, eto, jesam![]()
Mene je nazivciralo koliko prica, i jos vjezba uz to, a meljeeeee, ko ja kad meljem na kavi. A ona vjezba. Bemtizivot.
da, melje stalno
ja ne mogu do daha doći, a kamoli pričati
sva sreća pa su mi se djeca na 4. weeku naučila da me ništa ne pitaju![]()
Stalno virkam na ovaj topic čitam svakave nazive, skračenice i ništa ne razumijem, ali nikako da sjednem i proučim.
Znam samo da od ožujka pazim na unos i količinu hrane, nije za mene neka pisana dijeta već prema potrebi
Uspjela sam skinuti 7-8 kg, neko vrijeme sam i trčala, ali ništa spomena vrijedno.
Sad već imam neki ljudski oblik, sa malo trikova kod oblačenja i nije loše, ali ima još puno viška.
Recimo da mene ima pomalo od glave do pete i tako se nabere, a inače volim papati, a sa druge strane MORAM proraditi
na svemu jer mi genetika i nije naklonjena, roditelji sa velikim srčanim problemima...
Uglavnom ono što kod mene pali je ovo vježbanje uz glazbu, ples, e to je moj tip vježbe.
Trčanje, orbitrek samo u rjetkim prilikama, a ples može stalno, ali nikako da krenem.
Evo sad ovdje pišem i na taj način ću se pokušati obvezati da krenem i da ustrajem, možda upali
Ako netko ima vremena da baci koji link ili zna što bi meni trebalo samo dajte, rado primam prijedloge.