pomikaki znam sve ovo kaj si napisala, ali nemrem čitavi život za doručak jesti jogurt bez kruha i sa par bajema ili sir i 1 komad voća (to mi je koma kombinacija). Moj ti doručak obično izgleda ovak: mali jogurt i to LGG i banana (to mi je super za želudac budući sam gastrtičar), onda drugi dan musli, onda treći dan čokolino, onda četvrti dan možda mali sendvič, onda peti dan dječje radosti. Ali mi za to treba barem malo kruha (osim kad jedem čokolino u musli), a ako uzmem malo kruha i jogurta i voća već sam van zone jer sam konzumirala više ugljikohidrata nego masti i bjelančevina.
Ma ručak u principu nije problem jer bez problema uskladim (ili imam meso i krumpire ili rižu ili ribu i blitvu), ali doručak je koma.
By the way, nakon ugljikohidratične breskve i banane koje sam pojela sa takvim guštom kao da se radi u najmanju ruku o najsasnijem kolaču, prestala boljeti glava ili je pomogao Controloc koji je smirio želudac ne znam. Ali znam da mi je tijelo željno voća na kvadrat (a ne mogu ga nikako ugurati jer gubim omjer blokova).
Isto tako, jela sam za doručak salamu i kruh, bez dodatnih masnoća jer znam da u salami ima dosta masnoće, ali svejedno ako se nisi navikao tako hraniti, a ja nisam, to ti bude koma za želudac. I još k tome ti ja ne jedem puno mesa, mislim doručak mi je uglavnom bezmesni, a nekada se zna dogoditi i ručak, večera uvijek bezmesna. Meni je to too much mesa.
Drugim riječima pomoć.