Stranica 12 od 189 PrviPrvi ... 210111213142262112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

elin... pa ne jesti salamu!
    Možeš ti i tako uskladiti proteine s ugljikohidratima, ali zamisli kolike su tu masti! A aditivi! Konzervansi...
    NIje čudo da te glava boli.

Proteine ti je najbolje dobivati iz ribe, ako ti se ne peče pojedi tu i tamo konzervicu (izbjegavaj tunjevinu zbog žive), to je prilično dobar način konzerviranja. Mi puno jedemo sir (ali ne Gaudu i sl. nego domaći škripavac - njam) i skutu (isto domaću). E to je istina teško naći ako ne živiš bogu iza nogu kao ja. Hoću reći, pažljivo biraj kvalitetne namirnice.

Ugljikohidrati: isto ne samo iz kruha! Kruh, krumpiri, grah leća - to je jedna vrsta ugljikohidrata, i toga ti treba malo, a puno, puno više povrća i voća. Recimo, za ručak pojedi komad mesa veličine tvog dlana, ili još bolje ribe (nešto više nego što ti je dlan). Uz to pol fete kruha (kad sam kod mojih nikad ne jedem kupovni kruh, uvijek domaći integralni... mljac). Ako jedeš krumpir ili rižu izostavi kruh. Krumpira isto malo, ali zato dodaj puno povrća: tkivice, mahune, blitva... to sve možeš jesti koliko želiš jer su to "lagani" ugljikohidrati.

I masti - ne ono što kaplje s čevapa, nego maslinovo ulje koje nije termički obrađeno, zatim orašasti plodovi. Jako umjereno.

Slobodno jedi jogurt. To ti je najbolje usklađeno, unutra su proteini i ugljikohidrati i masti, u omjeru koji je preporučen. Ali dobro je pojesti nemasni jogurt i za masti pojesti 3 badema (uz jedan mali jogurt). To ti je idealna marendica. Ako ubrzo ogladniš, nemoj gladovati, nego pojedi još jedan malo obrok, npr. 1 kom voća i komad sira.

To 1:1:1 ne znači da ćeš uzeti jednako velike komade mesa, kruha i masti, nego znači 1 blok masti, 1 ugljikohidrata, 1 proteina. Ali u svakoj namirnici su različiti omjeri, i trebaš za početak malo vagati dok stekneš dojam kolika je količina npr. mesa potrebna za jedan blok, a ako jedeš ribu - treba ti više... Zapravo je dosta mala količina proteina kad se to izračuna!

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

pomikaki znam sve ovo kaj si napisala, ali nemrem čitavi život za doručak jesti jogurt bez kruha i sa par bajema ili sir i 1 komad voća (to mi je koma kombinacija). Moj ti doručak obično izgleda ovak: mali jogurt i to LGG i banana (to mi je super za želudac budući sam gastrtičar), onda drugi dan musli, onda treći dan čokolino, onda četvrti dan možda mali sendvič, onda peti dan dječje radosti. Ali mi za to treba barem malo kruha (osim kad jedem čokolino u musli), a ako uzmem malo kruha i jogurta i voća već sam van zone jer sam konzumirala više ugljikohidrata nego masti i bjelančevina.
    Ma ručak u principu nije problem jer bez problema uskladim (ili imam meso i krumpire ili rižu ili ribu i blitvu), ali doručak je koma.
    By the way, nakon ugljikohidratične breskve i banane koje sam pojela sa takvim guštom kao da se radi u najmanju ruku o najsasnijem kolaču, prestala boljeti glava ili je pomogao Controloc koji je smirio želudac ne znam. Ali znam da mi je tijelo željno voća na kvadrat (a ne mogu ga nikako ugurati jer gubim omjer blokova).
    Isto tako, jela sam za doručak salamu i kruh, bez dodatnih masnoća jer znam da u salami ima dosta masnoće, ali svejedno ako se nisi navikao tako hraniti, a ja nisam, to ti bude koma za želudac. I još k tome ti ja ne jedem puno mesa, mislim doručak mi je uglavnom bezmesni, a nekada se zna dogoditi i ručak, večera uvijek bezmesna. Meni je to too much mesa.
    Drugim riječima pomoć.

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

:shock: A ja mislila da je monti kompliciran. Koliko kužim, navodiš UH niskog GI. To je monti.

Vjerojatno idem i danas.
    Nekako osjećam potrebu i ide mi se. Razmišljala uzeti slobodan dan od teretane, ali to me toliko digne (pogotovo nakon jučerašnjeg susreta s ogledalom) da ne mogu preskočiti. Bude nedjelja za počinak. Moram iskoristiti to vrijeme prije škole za sebe.

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

elin, sad si probala zonu i vidiš da baš i ne ide. Probaj montignaca. Mnogo ga je lakše uskladiti s tvojim navikama. Za doručak možeš integralni kruh s pekmezom (bez šećera), a koliko kužim to su te dječje radosti. Voća koliko hoćeš, samo paziš da to nisu lubenice, banane ili grožđe, a možeš i to povremeno, nije bed. Samo pratiš tablicu visine GI.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa
    Mi puno jedemo sir (ali ne Gaudu i sl. nego domaći škripavac - njam) i skutu (isto domaću)
    pomikaki, gdje nabavljaš skutu?
    ja sam svojedobno (početkom ljeta) tražila i rekli su mi da je ima samo u proljeće. a i tada nisam znala gdje bih je kupila. po trg.centrima je nema.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    pomikaki znam sve ovo kaj si napisala, ali nemrem čitavi život za doručak jesti jogurt bez kruha i sa par bajema ili sir i 1 komad voća (to mi je koma kombinacija). Moj ti doručak obično izgleda ovak: mali jogurt i to LGG i banana (to mi je super za želudac budući sam gastrtičar), onda drugi dan musli, onda treći dan čokolino, onda četvrti dan možda mali sendvič, onda peti dan dječje radosti. Ali mi za to treba barem malo kruha (osim kad jedem čokolino u musli), a ako uzmem malo kruha i jogurta i voća već sam van zone jer sam konzumirala više ugljikohidrata nego masti i bjelančevina.
    Ma ručak u principu nije problem jer bez problema uskladim (ili imam meso i krumpire ili rižu ili ribu i blitvu), ali doručak je koma.
    By the way, nakon ugljikohidratične breskve i banane koje sam pojela sa takvim guštom kao da se radi u najmanju ruku o najsasnijem kolaču, prestala boljeti glava ili je pomogao Controloc koji je smirio želudac ne znam. Ali znam da mi je tijelo željno voća na kvadrat (a ne mogu ga nikako ugurati jer gubim omjer blokova).
    Isto tako, jela sam za doručak salamu i kruh, bez dodatnih masnoća jer znam da u salami ima dosta masnoće, ali svejedno ako se nisi navikao tako hraniti, a ja nisam, to ti bude koma za želudac. I još k tome ti ja ne jedem puno mesa, mislim doručak mi je uglavnom bezmesni, a nekada se zna dogoditi i ručak, večera uvijek bezmesna. Meni je to too much mesa.
    Drugim riječima pomoć.
    Pa ako jedeš bananu, uzmi uz to malo finog i kvalitetnog sira, najbolje svježeg - ali trebalo bi bez kruha :/ i slobodno još pojedi jogurta. Za doručak je dobro dosta pojesti, onda 1 ili 2 mala obroka (ono jogurt s bademom ili komad voća-komad sira). Za ručak opet malo više, i jedan skroz mali obrok navečer, koji pogoduje da dok spavaš djeluje hormon rasta koji ti razgrađuje maščobe.

Meni su za doručak isto fini musli s toplim mlijekom, ali unutra umješam i svježeg sira, uz žlicu meda i pol ribane jabuke - mogu ti reći da bude jako fino. Ali to zapravo nije potpuno u zoni, trebalo bi još malo proteina, ali progledam si kroz prste.
    Ako nemam za to vremena napravim čaj i pojedem kruha i skute.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa
    Mi puno jedemo sir (ali ne Gaudu i sl. nego domaći škripavac - njam) i skutu (isto domaću)
    pomikaki, gdje nabavljaš skutu?
    ja sam svojedobno (početkom ljeta) tražila i rekli su mi da je ima samo u proljeće. a i tada nisam znala gdje bih je kupila. po trg.centrima je nema.
    moj stari svaki petak ide u Šumber po tu skutu i sir 8) . Mislim da je uzalud da objašnjavam gdje je to .
    Nekad dobijemo i skute od susjeda iz sela gdje uređujemo kuću. Oni svi drže ovce, krave, koze i još sto čuda.

Ali pogledajte možda u Konzumu, ako nađete skutu koju proizvodi Agrolaguna Poreč, mislim da je dosta fina. Ili po tržnicama. Ili jedite sira i vrhnja... premda manje vrhnja da ne bude premasno. S malo kruha a više paradajza To ako ste u zoni

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

postoje određene stvari koje toliko ne podnostim da rigam čim ih stavim u usta to su: skorup od mlijeka, svježi kravlji sir u koji se stavi bilo kaj slatkog ili uz koji se jede bilo kaj slatko. Tako da mi se riga i na pitu od sira, kolači od sira su mi nešto najodvatnije. To je mali problem, pa zato baš ne mogu u musli dodati svježi sir ili uz musli i bananu jesti svježi sir (iako ga jako volim ovako jesti i na slano na bilo koji način). Kaj je to skuta?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Skuta je mliječni proizvod koji se dobije iskuhavanjem sirutke nakon proizvodnje sira, sliči izgledom na svježi sir, ali je okus blaži.

Hm... a možda da jedeš prvo sir, slani, s malo kruha, a onda bananu i jogurt? Možda pola banane? Ne znam... moraš naći neko rješenje koje i tebe zadovoljava, ako hranu jedva gutaš poništit ćeš si beneficije zdrave hrane nekakvim namrgođenim hormonima

Mislim da je i užitak u hrani jako bitan...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja krecem sad na orbi pa se javim..
    nadam se da cu vas nac kad sidjem..

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ovaj cas sisla..
    34 min i 10 km!!!! :D :D :D
    lije s mene!!!
    kako sam ponosna!!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i 15 trbusnjaka!! a vas nema..

ne volim vas vise.

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Lelita,

To, curo! Bravo, bravcato bravo! (tako kaže moja cura)

Ja na kraju nisam išla. Curu sam ostavila u b2 servisu koji sam probudila pa su ju nevoljko prihvatili žaleći se što sve moraju. Jurim u grad, obavim što moram i idem kao u teetanu. Dođem na parkiralište, ugasim auto... izračunam da nema šanse da izađem prije 22, ako mislim odraditi pravi trening - što znači da ništa od jutarnjeg,a malena bude predugo i u čudnim uvjetima... upalih auto i vratih se na polazište. Bio je ovo uistinu dan za odmor jer sam zaspala prije tih 22, kada bih zapravo izašla iz teretane.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

elin... pa ne jesti salamu!
    Možeš ti i tako uskladiti proteine s ugljikohidratima, ali zamisli kolike su tu masti! A aditivi! Konzervansi...
    NIje čudo da te glava boli.
    migrena može biti posljedica mononatrij-glutaminata (ili sl.) tj. pojačivača okusa
    to ti je kemijski spoj koji izaziva jaču reakciju neurotransmitera tj. pojačava njihovu reakciju da ti misliš da je hrana ukusnija nego što zapravo jest
    kako iritiraju neurotransmitere (mislim da se tako zovu), oni postaju preosjetljivi i na bol
    i eto ti migrene

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bravo lelita! :D

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ovak sam odlučila: doručak - voće, ručak - slažem zonu, večera - preskačem (s tim da na poslu pojedem jedan manji zona obrok). I to napravila danas, ne boli glava i dobro se osjećam. Tak da mislim da bum tak. Inače, izgubila još 500 grama, tak da sam :D :D I srela frendicu iz osnovnjaka i dogovorila se za odlazak na pilates sa njom od 1.9., ali ne vjerujem da će se to ostvariti znajući mene i nju.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj elin prvotno napisa
    ovak sam odlučila: doručak - voće, ručak - slažem zonu, večera - preskačem (s tim da na poslu pojedem jedan manji zona obrok). I to napravila danas, ne boli glava i dobro se osjećam. Tak da mislim da bum tak. Inače, izgubila još 500 grama, tak da sam :D :D I srela frendicu iz osnovnjaka i dogovorila se za odlazak na pilates sa njom od 1.9., ali ne vjerujem da će se to ostvariti znajući mene i nju.
    Pa ja mislim da ti je to ok. Glavno da si ti zadovoljna. Gledaj samo da za doručak jedeš dosta, možda ti samo voće nije dovoljno za pokretanje organizma? I oko pola sata pred spavanje isto se preporuča jedan mali obrok za večeru, recimo mali jogurt (ne voćni) za poticanje hormona rasta.

elin avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

nećeš vjerovati ali upravo tak i klopam - pred spavanje (jedno 1-2 sata) pola lgg-a (pakovanje 330) i malo kruha (nemrem bez kruha) i malo voća (jučer je bila lubenica). Za doručak mi voće super paše, ali uglavnom za doručak pojedem ili musli ili jogurt, tak da budem klopala kak sam napisala i smanjiti obroke jer sam primijetila da mi obilni obroci nikako ne pašu za želudac.

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Bila danas u teretani, no nešto laganijim ritmom. Svega 20 min trake (10 zagrijavanje i deset iza teretane).

Trbušnjaci 27, 20, 16
    leđnjaci 10, 10, 7

Počela sam dosta rano ustajati pa me to iscrpi. Sutra bude valjda bolje.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

vježbalica moje ja vas pozdravljam na tjedan dana, idem na more.
    budite vrijedne i skakućite po spravicama, a ja ću se sto posto pridružiti kad se vrnem, jer mi konačno i aerobic počinje :D

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja danas jos nista. mislim krenut dok se malo odlorim. uspavala L..
    mislim da cu danas vozit nesto krace i opet trbusnjake. planiram 20 kom.

pojela sam danas 2 sladoleda sto godinama nisam. griznju savjesti jos nemam.
    sve u svemu, jako cudno se osjecam.
    :/

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

tashunice, lijep provod ti zelim.

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo, baš se spremam za novi pohod na sprave. Imam još tjedan dana relativne slobode pa bi bilo bed da ne hodam što češće. Nadam se da kasnije neću previše apstinirati. Moram vidjeti kako mi slože raspored i hoće li bake biti voljne družiti se često s unučicom. Već imam par planova -ili od 20-22 (što je malo jezivo zbog malene, osim dana kad je MM doma) ili od 17-19 (što baš i ne odgovara bakama). Nadam se da će na kraju ispasti kako mora.
    Vidiš, vidiš... pa onda ne budu radili dvokratno. Znači - stvari furam u školu i ravno u teretanu pa u vrtić po klincezu.

Vidim da moram samo glasno izgovoriti svoja razmišljanja pa da nađem rješenje. 8)

tashunica, ugodan odmor!

Elin, kak ide?

AM?

Zhang i lelita, sve smo bolje i bolje! :D

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

prijavak: jučer nisam trčala jer sam dobila novu peglu. šta peglu, zmaja!
    pa sam peglala.

ali ću zato danas trčati (ja inače trčim svaki drugi dan)
    i da, u pon i ja idem na more, na 10ak dana.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ma ni ja nisam issta radila jucer.
    bila ljuta na mm, onako bas jako. uvijek ima nekog posla pa nemam kud s L da odvozim svoje.
    ali danas mi se vracaju roditelji pa ce "baka servis" na 45min cuda cinit.
    zhang, veselim se tvojoj pegli :D
    ja ti inace jako volim peglat, samo zadnjih 5 mj ne stizem bas..
    mislim da ste(babyiris i zhang) pravo utociste za teske dane i zute minute.
    danas ne idem spavat dok ne odjasem bar 8 km.
    do citanja

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

24 min, 7 km ali opterecenje na 3.
    zurim pod tus!! pa L uspavljivat.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja odvaljujem svaki put kad vidim avatar babyiris! Presavršeno si nabrijana!! Svaka čast!

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Anita-AZ prvotno napisa
    Ja odvaljujem svaki put kad vidim avatar babyiris! Presavršeno si nabrijana!! Svaka čast!
    8) Baš paše na ovaj topic. Tu sam fotku imala kao podlogu radne površine, kad sam počela. To je ono što me vodi i što mi je u najtežim trenucima odustajanja davalo snagu jer to je ono što želim.

Hoću svoje trbušne natrag!!! Poklonit ću si to za idući rođendan. Čeka me još more znoja, ali sve sam sretnija. Konačno sam našla nešto da je i užitak i korisno. Na aerobic bi me valjda trebali bičem tjerati, ali ovo mi je čisti gušt. Naravno, lakše je kad su tu fat burner i l-carnitin, ali i kad ih nemam ( sad sam bez fb) imam toliko volje da je teško odustati.

Bila sam i danas. Dosta kratko zbog Blankina nastupa na OI, ali dovoljno da budem zadovoljna sobom.

Prijavak. 2x traka po 10min / 5km/h
    jedan i po krug teretane B trening
    trbušnjaka 20, leđnih 10

Svima koji bodre i onima koji daju snagu vlastitim iskustvom vježbanja veelika

Kako što jedna reklama kaže - sve što trebamo je u nama!

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj lelita prvotno napisa
    24 min, 7 km ali opterecenje na 3.
    zurim pod tus!! pa L uspavljivat.
    Yes!!! Bravo! :D :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

joj babyiris..nista boljeg ti ne znam napisati od HVALA !
    nemas pojma koliko mi znaci sto se i mojim uspjesima radujes.

ne moram ni ponavljati koliko mi je drago da furis i dalje.
    i znam da ces uspjeti

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nije mala stvar biti toliko ustrajan uz malu bebu. Doista ti se divim i sretna sam što ti nisi čekala tri godine, kao ja.

Puno mi znači kad znam da nisam sama da virtualno još netko ide istim putem, a i nije mala stvar povećati opterećenje i toliko izdržati.

Ja danas planirala ustati pa na orbitrek, ali se cura prije naspavala. "Mama, sunčan je dan, treba ustati!"
    Nije baš sunčan, ali je jako pozitivan.

Bdw. Čim je ustala, otišla je provjeriti ima li snijega. Zna da bude joj rođendan u zimi, kad padne snijeg. Onda zaključi da se danas ne možemo sanjkati i kaže: "Bumo se nekaj drugo igrale. Bumo v garaži vrtile hoopa?" :shock:
    Odmah pristala. Već ga dugo nisam. Baš me zanima je li moje teretansko vježbanje pridonijelo hoopanju.

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Super cure :D samo naprijed!!!

Evo i ja se prijavljujem sa željom da nastavim s orbitrekom. (Stoji godinu dana usamljen) + uz plivanje je jako dobra kombinacija...samo da mu nađem pogodno mjesto i pridružujem Vam se

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

evo i ja prijavljujem
    20dan nakon poroda - 45min brzog hodanja sa malom u kolicima - tocno osjetim kak su se misici poceli razradjivati - sve mi toplo :D

od sutra prehrana po zoni

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

nadam se uspavat L oko 9 pa na orbi i pod tus.
    bili na kirvaju pa je sva nervozna, slabo je spavala danas.
    valjda me nece previse umorit sa uspavljivanjem danas. to joj je jedina mana..ta vecernja nervoza.
    dakle, kad obavim uspavljivanje idem na orbi!!
    javim se sa brojkama.
    babyiris, bas mi bilo smijesno ono sa sanjkanjem.
    pozdravi slatkicu
    javim se..

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

cekana, na noge lagane i hop na orbi!!
    saska, bravo!!

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj cekana prvotno napisa
    Super cure :D samo naprijed!!!

Evo i ja se prijavljujem sa željom da nastavim s orbitrekom. (Stoji godinu dana usamljen) + uz plivanje je jako dobra kombinacija...samo da mu nađem pogodno mjesto i pridružujem Vam se
    :D jedva čekam da ga smjestiš.

Lelita, i ja ću kad ovi moji zaspe. Sutra možda ne budem mogla u teretanu pa da nadoknadim. Već sam si iskombinirala vježbe koje planiram raditi kada teretana ne bude mogla upasti u kombinaciju. Npr. prebacivanje težine s noge na nogu u čučnju (kako li se ta vježba zove), pilates 100 i kruženje nogom u zraku, trbušnjaci na lopti, noge na lopti i podizanje guze, podizanje na prste (s pola stopala na stepenici pa dizanje i spuštanje)... Moram još smisliti što bi moglo tu ući.

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj saska7 prvotno napisa
    evo i ja prijavljujem
    20dan nakon poroda - 45min brzog hodanja sa malom u kolicima - tocno osjetim kak su se misici poceli razradjivati - sve mi toplo :D

od sutra prehrana po zoni
    Svaka čast!

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

mene ove vjezbe odusevljavaju skupa sa onima iz "godine prve zasto su vazne" - par vjezbica koje se mogu raditi doma cak i s klincem na sebi neke..kao i trbusnjaci (koje je to veselje za malo cudo dok mama dahce i radi grimase a malena misli da je to nju zabavljam)

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ove vjezbe su
    MOBY exercises

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Vec dugo citam ovu temu pa reko da i ja bacim koje slovo ovdje. Trenutno sam na istoj tezini kao sto sam bila u 9. mjesecu trudnoce. Katastrofa!
    Jos sam i na moru dobila 3 kg.
    Ali...zadnja 2 tjedna sam na, nazovimo to, dijeti koja se sastoji od corn flakesa i mlijeka za dorucak, rucak normalno kao i do sad, sta ima to se jede (sveki mi kuha) a za veceru vocni jogurt. Za sad sam skinula 4 kg. Krecem se koliko mogu uz malenog, secemo, stalno smo negdje. Imam i orbitrek ali nikako da krenem. Zadovoljna sam sama sa sobom jer se ne izgladnjujem pa automatski nema ni nervoze, samo zadovoljstvo zbog postignutog.
    Probala sam svakave "cudotvorne" napitke i dijete, isla sam na aerobik i u teretanu i nisam skinula ni pola kg. A eto, sad su vec 4 "pale"! :D

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

35 min,10 km opterecenje na 2. lakse i ugodnije mi tako.
    morala bih i ja poceti vjezbati jos nesto osim orbija..
    ne znam ni kad ni kako..
    skuzila sam da se osjecam lose ako ne odvjezbam, imam neku griznju savjesti..al zato nakon 10 km uzivam. onako zadovoljna..
    mislim da bi morala razmislit o Montiju.
    mislim da bez adekvatne ishrane 10 km orbija ne znaci bas sta.
    nadam se da se varam!?
    umorna sam neka sad. odoh.
    pisite.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

izdržala sam 45 min :D :D
    mjenjala sam ritam i opterečenje

to je bilo jučer
    sad trenutno počinjem osječati listove

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja ništa danas i ništa jučer, ali dobila sam baka servis za navečer pa idem po poštenu porciju u teretanu. Nema grižnje. Bila danas na poslu i dobila prekrasan komentar jedne osobe koja je skužila da se trudim. 8) Nemate pojma koliko me to digne u visine.

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Curke, bravo! Puno mi pomaže što nisam sama i što se imam s kime veseliti svakoj minuti vježbanja. Jako me raduju vaše minute, ustrajnost i međusobno pomaganje.

Cure na jako smo dobrom putu pa makar bio spor, mukotrpan, naporan i zahtjevan. Na pola smo puta tamo od samog trenutka kad smo odlučile biti ustrajne.

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Konačno i moj prijavak iz teretane. Bila sam, zbog obaveza, kratko. Sat vremena. od 20 do 21. Pokušat ću iči sutra prijepodne.

Traku sam danas izbjegavala jer me rastura lijevo stopalo i svi zglobovi vezani uza nj.

orbi 10 min
    0,7km
    16kcal
    opterećenje +5

B trening - 1x i to bez bučica
    ogledalo bilo stalno zauzeto

trbušnjaci - 30 odjednom i sve kaj sam uopće napravila danas
    leđni - 7 i to jedva

orbi 30min
    1.93km
    opterećenje +5

Uopće nisam umorna, nisam se pravo ni oznojila. Puls mi je bio preslab. Gledala sam usput Čaroliju. Valjda mi se zato i nije dalo. Moram se prepustiti muzici i po svome.

Malo mi žao što sam danas tako zabušavala, a mogla pametno iskoristiti tih sat vremena, ali sad bar znam koje su mi pogrješke, a bome i kako ih ispraviti. Inače, sve se lakše koncentriram na prehranu. Sladoled nisam jela već jako dugo. Tu i tamo pojedem kakav domaći kolač ili keksić u stilu domaćice, ali ne da bih se morala zabrinjavati. Nekako mi sad neke stvari idu instinktivno.

Osnovno mi je to da sebe ne smijem zapostavljati. Ako mi se ide kozmetičarki, ajmo. Nije da samo odmahnem rukom pa zaboravim na sitne radosti.

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

:shock:

Duboka isprika za ono krivo otipkano gehen.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja nista krivo otopkano ne vidim.
    valjda od umora..
    nisam danas isla na orbi, mogla bi za promjenu zaspat prije 1 u noci..
    jela sam Nutellu..i sva sam bljak.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

OTOPKANO!!

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

vrijedne ste, bravo svima :D

MGrubi brzo si dogurala do 45 min, svaka čast.

Ja sam se sinoć vratila s mora, pokušavala sam plivati čim duže( nema za mene vremena od dečki). Znala sam im ukrasti do 30 min. plivanja dok spavaju.

Prva dva dana s ishranom sam bila super, e onda sam otišla u Biograd na pijacu i kupila smokve i naravno ubila se jedući :/ toliko o prehrani.

Sad sam sjahala s orbija, navukla sam 30 min, malo trbušnjaka i još 10 min. Bravo ja.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

bravo monax !! :D
    ja jos budna..al nisam bila na orbiju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •