Stranica 149 od 189 PrviPrvi ... 4999139147148149150151159 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,401 do 7,450 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

odradila prvi tjedan t25. sve u svemu dobro je rekla chris blue, njeznije od Insanitija. Lakse za odraditi. Jedino mi nikako nije sjeo Lower focus ima jako puno iskoraka i danas me otkidaju koljena ( s kojima od prije imam problema) tako da cu slijedeci puta kada bude taj program odraditi ili alternativni ili nesto od Jillian. Od Ab intervals osjetim laganu bol u trbusnjacima (sto mi je super) odnosno vidim da funkcionira.danas mi je rest dan. sutra po rasporedu stretch ali mislim da cu to odraditi tek u nedjelju.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

samo da se javim malo ovoj ekipici u pauzi između vježbanja i tuširanja
    odradila drugi dan level 2 jm 30 ds (vau, kako sam brzo natipkala ove kratice )
    večeras sam počela taaaako nevoljko i nakon 5 min. mislim ma ne mogu ja to izdržati
    zaletila sam se, precijenila se, trebala sam ostati još na level 1 da utvrdim znanje
    i sve tako nešto mislim i vježbam usporedo i jednom veli jill cooldown!
    sad sam baš sretna!
    novima želim dobrodošlicu a veterankama da i dalje pišu, motivacija vas je čitati!

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Slikala sam se... Ajme strašno

chris blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Za dva mjeseca će biti drukčije

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dati ću sve od sebe. Stvarno ću se pozruditi.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    Slikala sam se... Ajme strašno
    i ja, isti komentar
    mm kaze da drugačije izgledam uživo

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dodirko, neka ti fotke budu motivacija, veseli se onim usporednim koje ćeš uskoro zalijepiti kraj ovih

T25 - krenula sam danas. Moj dojam je jako subjektivan; lakši mi je, ali i teži od Insanityja. Traje kraće, ali na uštrb istezanja i pauza za vodu koje su meni u Ins savršeno legle. Vježbe su malo lakše, posebno što imaš i Taniu za pratiti kad postane neizdrživo ostale. Dobro mi je što počinje s lakšim vježbama pa modificira prema težim, čini mi se da su te amplitude po 5 min otprilike.

S druge strane nema mi takve motivacije kao u Insanityju, tamo me doslovno preuzimalo neko ludilo i mogla sam daleko preko svojih granica ići. Danas sam bila mokra, ali se nije cjedilo kao u Ins.

Ipak me najviše pogodilo što Shaun ima kosu

Enivej, preporučam i početnicima, Tania jako modificira sve vježbe pa ju svatko može pratiti

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Odvjezbala upravo T25 cardio i nije bas macji kasalj. Meni je mozda dodatno bio izazov jer u zadnje vrijeme vise peglam po snazi nego po cardiu, od cardia odradim 4 min tabate na pocetku treninga.

Ovaj trening mi se svidio, dovoljno je izazovan, a dovoljno kratko traje da ne posaljes sve...tamo.
    Malo je nezgodno to sto nema bas niti jedne pauze. Sto se tice istezanja, to mi nije zamjerka sto je kratko jer si uvijek mozes sam produziti i dodatno istegnuti kriticne dijelove.

Osim sto sam ovaj odvjezbala, pregledala sam cijelu alfa fazu. Tu mi je zamjerka sto se od gornjeg dijela tijela napravi tu i tamo neki sklek. Skoro je cijeli cardio, nema bas vjezbi snage. Da je ovaj upper dio iz bete ubacen u alfu, bio bi bolji balans.

Slazem se s kavofob, mogu raditi i pocetnici jer prate Taniu (ili kako se vec pise), ali za pocetnike mi se body revolution cini malo bolje izbalansiran bas zbog vjezbi snage i cardia.

Iz alfa dijela, koliko sam preletila treninge mi se nekako svidio ovaj speed, a njega cu sutra. Bas se veselim. Ono sto mi se cini je da cu sigurno neki od ovih ubacivati i ubuduce kad se zazelim cardia.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo i ja završila prvi tjedan focusa t25. Iskoraka ludilo puno, noge me dosta bole.Jedina zamjerka je što nema (bar prvi tjedan) utega ilitiga bučica. To mi fali.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

e da.... s obzirom da nisam nikad radila insanity, veseli me što iskusne vježbačice kažu da nije baš mačji kašalj, jer uspjevam ih pratiti. Valjda mišići ipak pamte neka bolja vremena kad su bili u punoj snazi...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj littletunafish prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam odradila 3 dana,a danas pauza, kvadricepsi nisu moji, na stolicu se bacam koliko me bole
    sutra opet!
    btw neko je tu rekao 5 dana vježbanja, 2 pauze, kako vi to dijelite?
    "poklonis" si jedan dan na 7 dana.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

flopica, bravo

poanta i je da su ti vježbe sve teže i teže ali da ih uspijevaš pratiti

ako rikavaš i ne loviš, e onda se malo spustiš na niži nivo dok ne stekneš kondiciju/snagu

drago mi je čuti pozitivne komentare za Focus T, hoće li još netko krenuti od ponedjeljka?

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    flopica, bravo

poanta i je da su ti vježbe sve teže i teže ali da ih uspijevaš pratiti

ako rikavaš i ne loviš, e onda se malo spustiš na niži nivo dok ne stekneš kondiciju/snagu

drago mi je čuti pozitivne komentare za Focus T, hoće li još netko krenuti od ponedjeljka?
    Ja bih. Hajde pošalji link.
    ali nisam sigurna da ću moći pratiti , nikad se sa S.nisam druzila. Isprobala sam danas neki njegov program od 15 minuta ( kod dr. Oz-a , na njegovoj stranici ima) i imam jake grceve u stopalima za vrijeme vježbanja . Mogla bih pratiti fizički sto se kondicije tiče , ali to pecenje u stopalima bas je neugodno.
    ima netko iskustva sa tim, pomaže li sto ? Magnezij direkt prije? Istezanje? Čekanje da prođe ?

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sirius, meni su se isto na početku znali grčiti stopala kod nekih vježbi u callaneticsu, prošlo je s vremenom

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ja još imam tjedan dana BR i gotova sam pa ću onda t 25, baš me zanima kakav je.
    Zhang na poslu sam pa nisam uspjela sve pročitati ali jel ovo bit svega?

If your goal is fat loss, get in a calorie deficit and eat adequate protein to support your lean muscle mass.

If you’re sedentary or only perform low-intensity/aerobic exercise, lean more towards the lower-carb, Paleo Diet template.

If you perform high-intensity anaerobic activity on a consistent basis, lean more towards The Japanese Village template.

S time da sa išla googlati kaj je to Japanese Village template.
    Ima smisla..

Flopica meni je bio L2 teži od L3 tako da ne odustaj. Teško je ali puno se dobije od njega.

Ja sam skužila da se nakon treninga ne prestajem znojiti bar sat-dva jer se i nakon tuširanja sve cijedi s mene.
    Super ste cure. Jedva vas pratim.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo me! Danas 7 km trčanja. Popodne vjerojatno Jillian, ako ne insanity. Postane mi dosadno svaki dan isto.

Mogu li dobiti link za Focus T25?

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I ja planiram probati T25... insanity mi je bio baš ono, točno to što naziv kaže, gurala sam se preko svojih granica, i nerijetko psovala za vrijeme treninga Veselim se probati T25

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

"That’s like saying there is only one way you should train despite your performance or physique goals, or only one sexual position you can use despite your flexibility or mood or number of partners or blood alcohol content."

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ribice, skidam kapu do poda. Javi kad završiš BR da proslavimo

Nakon BRa, T25 će ti biti piece of cake

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

naravno Kavofob, ja ne vjerujem da će biti puno lakše jer kak sam skužila na BR se više razvijaju mišići a na t 25 ima jako puno cardia, nego super mi je otkriće ona poza boat pa s utegom mlatiš s jedne na drugu stranu, joj kak rade obliques.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

eto me. živa!

jučer sam, normalno, preskočila. ako zeznem zacrtani termin, ode sve...
    pa ošla danas u jutro. nakon 5 sati sna. e to nije dobro. znala unaprijed al nisam htjela još jedan dan zafrknut.

neke vježbe za zagrijavanje, pa 2x 300m (Spajalice staza nam je ipak 300) za pokrenut tijelo. užas, užas. dah sam lovila. nikako se ubacit u pravi mod rada.

pa 5 krugova po 300m između po cca 30 sec pauze

onda u 20 min, raspoređeno po serijama (uspjela 3 cijele i malo 4), ukupno: 3 kruga (po 300m) trčanja, 84 iskoraka, 84 ruskih twistova sa 6kg (nemam više) 84 skleka (tu sam ponosna na sebe jer vidim napredak od prije koji dan), 84 čučnja.

ne znam još što ćemo sutra. moram iskombinirat. nešto više za stražnje mišiće. dok računam da vježbam sa MM onda sve mora biti vanjsko.
    i opet u jutro. jao, jao

Spajalice, ideš s nama? (pazit ću na koljena)

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Inesica ti si primal do kosti

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

aime brojki, 84

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Inesica ti si primal do kosti
    je, moram si još dlake pustit

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ribice prvotno napisa Vidi poruku
    aime brojki, 84

ribice, nije to tolko gadno kako na kraju zvuči. serije su mi bile po 6 komada. išla sam na to da ih radimo brzo, sa jačim intenzitetom i da brzo izmjenjujemo vježbe. pa nakon 4 takve serije, krug trčanja da se dođe sebi. mislim cijedi se sa tebe. uvijek daješ max. al i ako napraviš manje, opet daš max. inače, ovo mi je slabiji rezultat nego prije nekih mjesec dana. al dobro ni onda nije bilo jutro. ubilo me ovo jutro

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da, to je meni bilo fascinantno u insanitiju... ono odradim, ubijem se od skakanja, na kraju me sutradan bole ruke i kontam pa od čega. I stanem i pobrojim sklekove i ostanem tipa sedamdesetak ih se nakotilo. U svakoj seriji daš maks, nekad 4, nekad 5, al kad pobrojiš serije ostaneš paf.

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ajme da, treba vježbat nakon samo 4-5 sati sna...mi smo noćas imali non stop neko cendranje i bi - ne bi spavala, tak da sam mortus, vučem se po stanu, ne znam kak ću izdržat današnji trening...
    inače, primjetila sam da su mi mišići zdjeličnog dna još uvijek razžvakani, kad radim jumping jacks, redovito se popiškim...

Inesica, svaka čast!

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    ribice, nije to tolko gadno kako na kraju zvuči. serije su mi bile po 6 komada. išla sam na to da ih radimo brzo, sa jačim intenzitetom i da brzo izmjenjujemo vježbe. pa nakon 4 takve serije, krug trčanja da se dođe sebi. mislim cijedi se sa tebe. uvijek daješ max. al i ako napraviš manje, opet daš max. inače, ovo mi je slabiji rezultat nego prije nekih mjesec dana. al dobro ni onda nije bilo jutro. ubilo me ovo jutro
    ja tuka mislila u komadu ajde onda mi je malo lakše ali svejedno naklon do poda

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ekoi prvotno napisa Vidi poruku
    inače, primjetila sam da su mi mišići zdjeličnog dna još uvijek razžvakani, kad radim jumping jacks, redovito se popiškim...

Inesica, svaka čast!
    ovo je i moj veliki problem

dok sam doma radila jacksove prekidala bih i odlazila na wc. a onda kad sam krenula na treninge bila sam u frci. par puta tražila alternativnu vježbu pa dobila visoki skip. pa skužila da ne trebam toliko široko skakati pa skačem malo uže i sad je ok. ali pazim i da stisnem mišiće ako ih treba raditi puno.
    još me muči preskakanje užeta. obično, kad ih vidim obješene znam da slijede, tijekom zagrijavanja odem 2x na wc i ako imam priliku između nekih serija, iskoristim je. i stišćem mišiće. al nije lako.
    jednom sam se doslovno rasplakala od bijesa. poslije preskoka išli trbušnjaci i odradila ih žmirečki a suze sam išle. užas. meni kad sam ljuta suze lipte. od tuge ih mogu lijepo, elegantno puštat, al ljutnja, uf. bar da isplačem to umjesto da mi se piški

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ribice, cardio u BR svaki treći dan nije zanemariv za kondiciju, a c3 je i prilično zahtjevan. Ajde javi dojmove kad startaš s T25.

Inesice, kak god bilo, serijski ili ne, ti si vanserijska

Koliko dugo treniraš u kontinuitetu i u kakvoj si formi prije bila? Pričaj nam malo o tome

Ja sam piškila na početku BRa, nakon mjesec-dva mi se smirilo. Da niste spomenule ne bih se ni sjetila. Zanimljivo je to, stalno imam dojam da sam u lošijoj formi nego što bih trebala biti, a zaboravim kako je bilo prije. Onda čitam Inesicu, meni se zavrti u glavi od samog čitanja njenog treninga, a ni ona nije 100% zadovoljna. Valjda smo takvi, uvijek može brže/bolje/više/jače

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Valjda smo takvi, uvijek može brže/bolje/više/jače

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    I u redu je to dok se volimo i takvi kakvi smo sad, a brže/bolje/više/jače je izazov, ali ne uvjet "skinut ću se u badić kad..." ili još gore "bit ću sretna tek kad stanem u one hlače"

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

cure, probajte ubaciti koji put callanetics evolution, cijelo vrijeme se stišću mišići zdjelice (slično kao Kegel samo bi trebalo biti još dublje/više),
    odlično za žene

i svaki put kad znate da bi vam se moglo dogoditi da se nehotice popiškite, držati mišiće zdjelice stisnute

kegel ili callanetics ali potrebno je vrijeme da ojačaju ti mišići zdjelice, ca. 2-3 mjeseca

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I u redu je to dok se volimo i takvi kakvi smo sad, a brže/bolje/više/jače je izazov, ali ne uvjet "skinut ću se u badić kad..." ili još gore "bit ću sretna tek kad stanem u one hlače"
    točno tako

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Odradila sam prekjučer dvije trećine T25 cardio, više nisam mogla, ubila me stopala. Jesam preteška za toliko skakutanja, krivo nešto radim, što? Osim te boli mi nije bilo preteško. Nisam nigdje iskopala raspored, trebalo bi svaki dan jedan trening po redu? Ja ne mogu ništa sistematično, sve neki miks.

I zanima me jako, kad vježbate? Vi, zaposlene, s relativno malom djecom? Ja pokušavam odjuriti kući poslije posla, imam taman 30 minuta dok ne dođe MM s djecom i još me pere grižnja savjesti jer su klinci toliko duže u vrtiću. Kad to ne stignem, a ne mogu uvijek, navečer uglavnom nemam volje, ne mogu se prisiliti, zimi još-još, ali sad kad zaspu iza 21 nikako. Najzadovoljnija sam kad ujutro uspijem nešto napraviti, ali x puta mi se probudi Jan nakon 10-15 minuta i onda dalje ne ide. Ne znam što bih dala za sedmosatni radni dan...

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

baš tako

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Balarosa,
    imaš raspored http://www.google.hr/imgres?um=1&sa=...6&tx=123&ty=81

a što se tiče klinaca, ista priča je kod mene s tim da mm trenutno radi popodne pa ja ne mogu vježbati popodne, zato se dižem ujutro prije svih i vježbam, zna se također dogoditi da me prekinu
    trenutno se klinci ekstra kasno bude (za njih), oko 7, tako da vježbam od 6-6.30

vikendom mi se sve poremeti pa također rijetko odvježbam, ostaje mi ranojutarnje vježbanje radnim danom, tako sam najsigurnija da ću odvježbati

eh da, i prije sam mislila da ću povratiti ako ujutro budem vježbala cardio, ali ide mi skroz dobro, neki put imam malo manje snage ali ide
    Posljednje uređivanje od Willow : 12.07.2013. at 12:42

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Koliko dugo treniraš u kontinuitetu i u kakvoj si formi prije bila? Pričaj nam malo o tome
    hm, u kontinuitetu.
    prije 2 godine sam se upoznala sa tetom Jillian. prije toga sam skinula dosta kg (nisam bila na dijeti nego se ritam života promijenio) i onda sam skužila kako sam sad manja al i dalje 'niš koristi'. ružno zvuči al tak je. i onda krenula sa Jill.
    prije toga nisam goooooodinama ništa, ništa radila. al očito imam neki poremećeni klik u glavi koji kad vježbam me gadno tjera. pa i kad sam krenula sa 30ds, nakon tjedan dana sam ošla na lev2 pa nakon tjedan dana na NMTZ i BFBM. i onda se nešt promijeni u dnevnim rasporedima i ja zeznem vježbanje. i tako svako tolko. jedan mjesec vježbam pa jedan ne pa 1 da, pa 2 ne. pa sam šizila oko toga.
    onda sam u 12. mjesecu odlučila otić negdje van kuće vježbat pa kud puklo.
    i tako od siječnja sam stvarno redovita. ali sa tim treninzima. i kad sam prvi dan došla, bila samo ja u na treningu. imala lijepo individualni. uglavnom, trener procijenio kako sam u OK formi. znači teta Jill pali Od tad redevito 3x tjedno + dodam il po 1-2 doma ili imam neko bicikliranje. to JE moje redovito.
    6. mjesec je bio čudan i pomalo napreskokce pa sad pokušavam malo stisnut i vratit se u ritam. al grupa pauzira prek ljeta pa se moram snać sama. i u kućnoj radinosti.

inače, kad je anchie76 gore spomenula kako sam primal, sjetilo me kako mi se baš u tih nekih 1-2 godine toliko toga poklopilo u tom smjeru. em prehrana koja mi takva odgovara i početak vježbanja po JM i sad na kraju ovo što sam ubola (doslovce, jer sam gledala što se nudi na grupnim popustima) funkcionalni trening koji mi je savršen. naime sve te stvari meni su skroz baš prirodne i konačno imam 'dozvolu' živjet tako i ne razmišljat previše. ajd kad idem na treninge onda ne trebam uopće razmišljat, sad ipak moram. al imam sa čime žonglirat.

jer da, ja bi i dalje brže/bolje/više/jače. znam da mogu. i sad sam definitvno u naj formi u kojoj sam ikad bila. i sad mi je taman prilika da idem naprijed sa njom

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    cure, probajte ubaciti koji put callanetics evolution, cijelo vrijeme se stišću mišići zdjelice (slično kao Kegel samo bi trebalo biti još dublje/više),
    odlično za žene

i svaki put kad znate da bi vam se moglo dogoditi da se nehotice popiškite, držati mišiće zdjelice stisnute

kegel ili callanetics ali potrebno je vrijeme da ojačaju ti mišići zdjelice, ca. 2-3 mjeseca
    probat ću to, jer sam skužila da ne smijem raditi jumping jack bez uloška tako da sad ne skakućem s obe noge, nego s noge na nogu, ko konjićev kas...

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

da, i ja sam o kegelu razmišljala odnosno odradila koji put. jedino, koje god odabrali, treba bit redovit za rezultate.
    meni se definitivno problem smanjio (kroz nekih 4-5mjeseci). sad kad smo bili na moru skakala sam preko užeta 2x po 5 min i bilo je sve OK

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

vauuuuuuuuuuuuu, ja se spremam na neki put slejdeci tjedan, pa necu pocinjati nikakve nove programe. nakon toga kad dodjem, ako ostajemo doma krecem, a ako jos budemo lunjali onda jos dogadjam.

inesica, ne znam, mislim da me muz sutra zatvara opet u vikendicu, po cetvrti put, ali obecava da je to to za ovu sezonu
    a i nakon ovog sto si napisala strah me, da cu ja igrati tetris dok ti sve odvjezbas

a koliko smo mi mislile da krug ima 350m ili 400m? isparilo mi je iz glave.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    vauuuuuuuuuuuuu, ja se spremam na neki put slejdeci tjedan, pa necu pocinjati nikakve nove programe. nakon toga kad dodjem, ako ostajemo doma krecem, a ako jos budemo lunjali onda jos dogadjam.

inesica, ne znam, mislim da me muz sutra zatvara opet u vikendicu, po cetvrti put, ali obecava da je to to za ovu sezonu
    a i nakon ovog sto si napisala strah me, da cu ja igrati tetris dok ti sve odvjezbas

a koliko smo mi mislile da krug ima 350m ili 400m? isparilo mi je iz glave.
    400

al uzet ću drugi put druge hlače pa ću moć okačit mob uz sebe pa nek onda mjeri više krugova. al sad mi je stvarno realno da je 300.
    ono 400 mi je bilo nategnuto pa išla provjeravat.

i sad, ovaj, da ne znam što znači, ovo: 'muž me sutra opet zatvara u vikendicu' zvuči poprilično, a šta ja znam. nije nezakonito al ono
    Posljednje uređivanje od Inesica : 12.07.2013. at 14:14

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma da se igram s centrifugom i izvrcam med
    Posljednje uređivanje od spajalica : 12.07.2013. at 14:28

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Upravo odradila prvi dan T25, težak je (u stilu "mokra sam") ali nije kao insanity. Kada nisam u treninzima, onda na prvom insanitiju psujem i povraćam istovremeno - ako se trudim držati njihov tempo. Ovdje sam uspjevala. U totalu sam zadovoljna, vidjet ćemo što će tijelo reći sutra i kakvi će biti ostali dani.

I laže da je samo 25 min, 25 min je trening, onda još ima 2 minute istezanja

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Inesice, ovo je tako poticajno

Kad čovjek čita kako treniraš i što sve možeš odraditi pomisli da si garant neku profi sportsku karijeru ganjala u ranijim danima. I super si ono napisala "sad sam mršavija pa opet niš". Ogromna, ogromna je razlika biti debeo i postati fit ili samo mršav. Ja baš osjećam kako sam iz dana u dan snažnija i sposobnija, a kad pročitam da do tvoje razine mogu doći, u relativno kratkom vremenu, dobijem motivaciju da treniram 2x dnevno

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bravo Anchie

Ja moram priznati da nisam uvijek uspjevala držati tempo s ekipom pa kad bi bilo grdo bilo mi je drago što je tamo Tania.

Jel nastavljas s T25? Baš bih voljela s nekim trenirati istovremeno, makar virtualno, ako ne uživo

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tijelo straaašno brzo napreduje, i zaista je predobar taj feeling snage. Kad su mene pitali zašto ja treniram, šta mi to treba (kuća, posao, muž, dijete, nema se vremena bla bla), moj odgovor je uvijek bio "zato što volim biti snažna, zato što volim da mogu i sada podići svoje dijete, da mogu zaigrati nogač s njim iz zafrkancije, da mogu razvaliti sprint za tramvajem i uletiti u njega ležerno". Moje mišljenje je da je naše tijelo stvoreno za trošenje, za tjeranje u rad i da kad već ne kopamo u polju po cijele dane, moramo ga nekad dotjerati do maksimuma umora (fizičkog) jer je to zdravo i potrebno (i za tijelo i za psihu).

Super mi je bilo kad je lima prije par godina pisao sastav tipa "moja mama" pa je u njemu napisao da mu je mama snažna, meni je to bilo predobro - u stvari do tada nisam puno razmišljala o tome, taj njegov sastav mi je pokrenuo taj dobar feeling da se osjećam snažno.

Zato ja volim "primal" jer se tijelo troši ali mu i daješ ono najbolje i u cijeloj priči se osjećaš nikad bolje

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jel nastavljas s T25? Baš bih voljela s nekim trenirati istovremeno, makar virtualno, ako ne uživo
    Da, u planu mi je, ajmo

Al ću trenirati s tobom samo ako NEĆEŠ trenirati 2x dnevno, to je ipak malo too much i nije primal
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 12.07.2013. at 17:50

ekoi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

da, ta snaga o kojoj pričate, to i mene tjera napred. obožavam biti snažna. sjećam se kad sam ko klinka trenirala gimnastku, sjećam se što sam sve mogla i kako sam se tada osjećala. super je imati snažno tijelo i kad znaš da ono može, čvrsto je i zategnuto i još k tome super izgleda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •