summer, daj fotku pa ćemo mi ocijeniti![]()
summer, daj fotku pa ćemo mi ocijeniti![]()
zhang i meni!
ja svoju šaljem kad bude iza mene još barem mjesec, dva treniranja. sada nema smisla, treniram tek dva mjeseca.
I ja bi da mi se mišići vide. Pričala sam o tome sa skuliranom, ona je iste građe kao ja. Nemoš nabit mišiće, i pomalo obeshrabri što nema vidljivog napretka. A opet, koliko mogu podići i u kakvoj sam kondiciji, tu se jako vidi.
Ali ovo sto zhang kaze je istina, kada krenes trenirati onda skroz mjenjas kriterije snage, forme i ljepote. Da je meni netko rekao da cu imati vidljive trbusnjake prije pola godine umrla bih od smijeha. A sad mislim da mogu jos bolje. Napraviti ninja skokove. Ispravno raditi skorpion push upse. Napraviti one preokrenute push upse, iz mosta. To su mo ciljevi. A sad vec znam da ce rezultat biti vidljiv na ledjima, trbuhu i svuda. I taj filing voljenja tijela, sto kaze storma, dolazi iznutra. Jer ti tijelo sluzi.. I jer je snazno. A ljepota.. Ah ja bih htijela zenstvenije tijelo. Ne ide. Netko bi bas djecacko... No to su sitnice. I nemaju veze sa osjecajem koji imas kad se ujutro protegnes na krevetu.
da. i ja. nakon 1. poroda. al je bila 40 i 42.
38 sam imala jednu suknju kupljenu sa 11 godina za zbor. dala ju šogorici.
sad sam 36 ili 38. prije cca godinu dana ako bi ošla u dućan isprobat nešt prvo bi uzela u ruke 40 pa se vratila po 38 pa po 36. sada si prije neg uđem kažem što smijem a što ne.
I opet ja; ja mislim da ljudi ne treniraju jer misle da je potrebno puno vise truda za rezultat. Ono sati u teretani. A ne 30- 40 minuta doma u spavacoj sobi. I zdrava hrana.
sasa ti si mi motivacija za Trbuh!
sad da vidim zhang da imam motivaciju i za Noge, kavofob ih je tako pjesnički opisala!
baš sam razmišljala kako jako mali postotak ljudi ima zapravo tu snagu u sebi da učini nešto konkretno
da se ustane i djeluje, da tjera SAM SEBE NAPRIJED
ali kad pokažeš rezultate, kad ljudi vide da zaista možeš mijenjati sebe i svijet oko sebe i da je snaga u samom čovjeku-
to ih nekako pokrene; dakle, maniti se riječi i uhvatiti se posla.
lijepo je kad si nekome pokretač; kad odašilješ dobru energiju i djeluješ na druge da i sami budu takvi
zhang, taman da se ne vidi da je tijelo utrnirano. nigdje nis ne visi! to se vidi iz aviona. kad sam bila na nekom sajmu (standu), ne imala bas nest pametno za radit, a stand smjesten ispred pekare. uglavnom, malo sam buljila
jasno je ko dan ko ne radi nista, a ko ipak mrdne. i ima more, more tankih zena koje ne rade nista. al to vec znamo, jel. al to se stvarno vidi
zhang, ispraznih box.
Ne zaista, ja nisam sada za pokazati, trbuh je koma, još ga je mega veliko dijete dodatno unakazilo (no život mi uljepšalo). Možda su mi ruke za uslikati.
![]()
ako me vi ovdje na ovom topicu ne natjerate da mrdnem guzicom, onda stvarno ne znam tko će.
meni očajno treba vježbanja.
al sam lijena.
jako.
spašava me činjenica da sam nekad puno trenirala pa sad živim na staroj slavi.
zhang i sasa, izgledate sjajno.
cestitam svima redom!
Divno vas je citati. Ja se odjavljujem na neko vrijeme. Cista na jajniku i upala su se zakomplicirale tako da sam pod nozem zavrsila. Zanimljivo toliko sam se navukla na vjezbanje da kad sam se zbrojila nakon operacije, vidjela da ce biti sve ok pocela cvilit o vjezbanju.
Ja cekam fotke, bas sam nestrpljiva :D
Kavofob, je, opisala sam takvo cinjenicno stanje, no ne zalim se
Kod mene ima dosta prostora za napredak, ali zadovoljna sam. Ovo sto sam dosad radilo se vidi. Nemam before i after, samo afteri nisu nesto spesl, al ja nekako vidim te rezulate jer mi je trbuh i s 56 kila uvijek bio neki mekan. I sad jos imam sto raditi, no polako
![]()
Kosjenka, jos jedna post-operativka ovdje
Nadam se da si dobro, odmaraj.
Kosjenka, cuvaj se i samo polako..
Palcica, daj posalji ti meni pp, valjda mi nece poslati zbog dijakritickih znakova..
strašno mi je motivirajuće što su cure koje su snažnom voljom, disciplinom i radom na sebi, isklesale svoja tijela i sada su voljne pokazat rezultat. ajde zhang šalji i meni...
Ja sam imala jučer dan odmora, i oko šest kad maol vrućina popusti idem skakati. Kad završim Jillian nadam se da ću biti dosta fit za P90x.
zhang, meni si baš taman, fit a da se fino naziru mišići![]()
Anci, tvoji trbušni se jako lijepo vide, ako još malo pokloniš pažnje prehrani bit će pravi 6 pack
Kosjenka, ostaj s nama barem u čitalačkoj ulozi... dok se ne oporaviš
Sasa, u pravu si, ljudi su u zabludi da je potrebno jako puno vremena i žrtve, a nije. Čim se navikneš na zdravu prehranu više nije nikakva žrtva ne jesti smeće, a za vježbanje se 5x tjedno po pola sata uvijek nađe, ma i 3x tjedno čini veliku razliku u odnosu na ništa.
Hoćemo još fotki
Ako sam ja mogla svoje oglavljene 94 kg svima pokazati, onda mogu svi, barem obezglavljene![]()
tražim, rujem po kompu
pokušavam nać nešt od prije pa sad sa mora. nemrem se ja bez konteksta stavit. ni bez glave. a nije ni da bi se sad baš slikala.
Inesice, nisi mi odgovorila ili sam možda propustila - koliko dugo treniraš?
(ja ne da znam otprilike, nego i točan datum)
E to je prava motivacija. Kad pročitam što sve možeš dobijem dojam da za to trebaju desetljeća, a ne godinu-dvije. Sad se više ne činiš nedostižna.
A u kakvoj si formi bila prije? Jedino nisam povezala kad si imala viška kg, davno prije ili prije nego si počela vježbati?
sad sam skužila po fotkama. baš sam krenula u ljeto prije 2 godine.
tad sam imala 2-3kg više neg sada
višak sam imala do godinu prije. u godini je ošlo nekih 15kg (recimo prije 3 god)
10kg prije je ošlo u još nekih godinu (znači prije 4) ali to je bilo nakon poroda pa su te išle kao nešto brže. odnosno nisam niš radila da bi tih 10 ošlo.
ovih 15 je ošlo kad sam djecu počela rašetavat po ritmikama i malim šk, sa tijom u marami/kolicima i uglavnom sam stalno trčala jer uvijek krećem u zadnji čas.
bilo je to žešćih šetnji po 5 dana u tjednu po par puta u danu. onda nisam stigla jest, a jurcala. i tako je ošlo tih 15.
e onda sam skužila da sam kilava pa krenula vježbat (prije 2 god)
godinu dana nakon počela još bolje jest i nastavila vježbat (prije 1 god)
i sad fino normalno papam i dalje vježbam
ako skužiš ovaj post, svaka čast
Ahahaha, sve sam skužila, ali sam morala pročitati 2x![]()
Dobila sliku od zhang.Utegnuta i fit. Je to ono što po raznim programima vježbanja obećavaju pod lean? Eeeee to ja hoću! Da nigdje nema viška, dapače, poželjno je da se vide trbušnjaci, ali ne želim muškaračke ruke na kojima iskaču vene. Dobro je kavofob rekla.... vretenasto i čvrsto, plosnati, tvrdi trbuh. Ahhhhh. Budem vidjela jel me genetika zeznula ili ću gvalju imat do kraja života. Ja dajem sve od sebe pa........
Dajem Malog na čuvanje i idem vježbat!
Pitanje za sasu.... ajde molim te utješi me i reci da si se slika poslje vježbanja? Nisi valjda takva i dok spavaš?? Jer jelte ja kao neiskusna sa pločicama...one iskoče kad ih "stisneš" - ne?
ne vidim zhang s mobitela, pogledat cu kasnije kad otjeram djecu s racunala
pijem kavu s muzem na balkonu, gleda mi u osiromasen dekolte i kaze: bem ti, sve je to vjezbanje krivo, a ja bi sto puta minja misic za sisu
ja se sutra vracam ritmu, veceras vodimo djecu na klisku tvrdjavu
kavofob, imam slike prije/poslije od prije par mjeseci i godinu dana, razlika je drasticna![]()
sad će kavofob... slike!!!! slike!!!!
PS. molim lijepo i ja bih taj slikovni prikaz prije i poslije
hmmmm- zašto ja svaki put kad vidim avatar got milk mislim da je summer obdarena? --- ma da!!!! obdarena je al je krivo vježbanje!!!Mog više ne ineteresiraju sise (kaže da ionako nisu njegove više) , sad ga veseli što pumpam guzicu (ko fosna sam odzada)
da i ja nisam vidla fotke od kavofob.
a ja sam njoj svoje poslala
uglavnom, složila sam mali albumček. mene od prije 4 godine, sada i ono između. slike su iz života pa su takve kakve jesu al eto. teško da bi se ovak slikala.
moguće da nekom budu i neko ohrabrenje za početak / nastavak.
meni je zapravo bilo interesantno tražiti ih, a bome i vidjet ih![]()
I ja bi slike. Of kavofob sam vidjela, stvarno su motivirajuce.
Inesica, album je preeedobar, hvala ti na trudu
Ona prva i zadnja fotka da ih staviš pored pa ja mislim da bi i kamen motivirala za treniranje, osim toga pokazuju i najveću promjenu, ne samo u izgledu nego skroz drugoj razini kvalitete života. Svaka čast! I odlično izgledaš, ja nigdje ne vidim debele noge! a ruke ne moram spominjati jelte. Strije na trbuhu nisu uspjele sakriti mišiće (a imam ih i ja, bemti strije). Stvarno impresivno
Može pitanjce, koliko si visoka?
Inesica! Preobrazba je suluda! Djeca mi se mlate pa ne mogu dugo pisati ali fenomenalno izgledas i bez konteksta, a u kontekstu toga koliko si kila imala stvarno genijalno! Svaka ti cast
Optimisticna, nisam se slikala poslije vjezbanja, nekad popodne sam se fotkala. Vide se trbusnjaci kad god "rade" ko i bicepsi recimo, na obicnim fotkama s klincima se isto vide ako su napeti zbog pozicije. Ali ponavljam ti, meni je bas trbuh trouble zone ( kao i tebi ako te dobro lovim), noge, guza i slicno nisu nikad bili problematicni- pa vidi sto sam napravila.
Sasa, tvoj trbuh je stvarno prepredobar.
Inesica, biljezim se za fotke. Dok mi se djeca ne mlate
Kavofob, hvala jos jednom na rijecima hvale :D
Uh, i kako zaboravih i ovdje pohvalii zhang! Super, super izgledas! Trbuh, cijelo tijelo, bas onako lijepo, zdravo, utrenirano!
Super optimisticna! A koliki ti je bmi? Ili body fat ako si kad mjerila?
Inesica, moram ovo reci na francuskom
Jebeno dobra promjena! Odlicno izgledas! Prava motivacija kako je sve moguce.
Bravo, bravo, bravo!
Posljednje uređivanje od zhang : 27.07.2013. at 20:21
curke, hvala
zhang, odlican ti je francuski![]()