Page 161 of 189 FirstFirst ... 61111151159160161162163171 ... LastLast
Results 8,001 to 8,050 of 9402

Thread: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Willow's Avatar

Inesica, summer i ostale, i ja bi slikice

moje noge ste vidjele a trbuh pokažem ipak tek nakon shaunovog tretmana

u svakom slučaju, meni je ovaj topic baš jako velika motivacija za vježbanje, ja sam inače kampanjac (ono primi me, vježbam par mjeseci pa dugo ništa pa opet) a zahvaljujući ovom topicu i vama curkama, ja vježbam u kontinuitetu preko godinu dana

Optimisticna's Avatar

Quote Originally Posted by sasa View Post
    Super optimisticna! A koliki ti je bmi? Ili body fat ako si kad mjerila?
    nemam pojma, nikad nisam mjerila. Znam da se mjeri sa onim "šublerom" kojeg nemam naravno.

sasana's Avatar

Quote Originally Posted by zhang View Post
    Ok, ja sam skupila hrabrost, stisnula zube, napravila fotku. Saljem na pp, koga zanima.

I sad nakon ovih postova od kavofob, sto reci...
    Samo nemojte previse ocekivati...
    moze i meni?

palčica's Avatar

zhang, jao krasno ravnog trbuha! Odlično i bravo!

Sada ste zaista postavile visoke kriterije!

Inesica, baš sam pomislila da sam najniža. Mogu i ja fotkicu, čisto da znam kako ću i ja izgledati sa svojih 162?

Ja sam si nedavno naručila "šubler", čekam da stigne pa da se, kako Willow kaže, poštipam. Za sad mjerim centimetar metodom, znam da nije točna, ali može pratiti napredak. Kad sam se prvi put mjerila imala sam 44% fata (a tad sam već skinula koji kgić), danas mi je pokazao 23,83% - upala sam u fitness grupu

Jel imam zbilja 24 ili koji posto više nije toliko bitno, po opsezima sam skinula 20% i to me veseli

summer's Avatar

i ja ocem inesicine!
    a dignem i te svoje, iako nisu reprezentativne, ima tu jos puuuno posla, pa posaljem pp
    anci je vec vidila, prije par mjeseci

Inesica's Avatar

Quote Originally Posted by palčica View Post
    Inesica, baš sam pomislila da sam najniža. Mogu i ja fotkicu, čisto da znam kako ću i ja izgledati sa svojih 162?
    normalno da možeš.
    i summer isto

vezano za ovih 162 i mojih 164

ja sam dugo bila 163 (tam još u kasno rastućoj dobi). pa mi to išlo na živce i nisam se više mjerila. onda sam jednom prilikom trebala. tamo sa nekih 20 i možda sitno. onda me izmjerili 164. pa žicala ponovno. i opet 164.
    odonda se nisam mjerila. za slučaj da se opet ne smanjim

flopica's Avatar

Inesica i ja bi volila baciti oko na tu transformaciju!

palčica's Avatar

Netko me jednom izmjerio na 162 (najviše do tada) i ja od tada također ko lopov šutim i bježim od metra....

Inesica's Avatar

kavofob sad sam luknula fotke. stalno mi prije djeca i susjedi upadali u kuću.
    odlična, odlična promjena.
    eto, meni trebale 3 godine, tebi 6-7mjeseci. čisto ako nekog zanimaju rokovi. i jedno i drugo je ok.
    ja nisam imala mršavljenje uopće u fokusu. bila sam se rješila i sve odjeće od prije. skroz sam se pomirila da se neću više smanjit. čak i nekih jako dragih stvari za koje sam rekla da nema šanse da ću u njih ikad više stat. ono, sad bi mi bile velike.

uglavnom, sve, sve je moguće. ali ne uspjeva uz nikakav čarobni napitak. nikakav. i ako se hoće trajni rezultat, ništa od toga ako se bilo što brljavi.
    promjena načina života i to je to. zapravo jako jednostavan recept

zasad skulirana's Avatar

Quote Originally Posted by Inesica View Post
    ma je shebli nas kriteriji
    al nadam se da se kompleksi polako tope.
    pa nismo li pricali prije par strana da je to podizanje letvice koje je sasvim normalno i dapace pozeljno jer zelja za jos boljim i boljim je ono sto nas tjera naprijed?

Poslala sam ti Flopice, naravno! Ja sam upravo otrcala 7.5 km, umrla sam!! Prevruce je, treba ranije krenut a ne u pola 10. Ali na Mljetu se osjecam kao da trcim u reklami za Nike- svuda suma i zelenilo, i trcim oko jezera.
    aha,sad sam te locirala,imam ja priju na Mljetu,sad cu je pitat jeli vidila neku 6 packušu da trci po otoku...

Ok, ja sam skupila hrabrost, stisnula zube, napravila fotku. Saljem na pp, koga zanima.
    I sad nakon ovih postova od kavofob, sto reci...
    Samo nemojte previse ocekivati...
    ti si prije Kavofob odi bila alfa i omega po postanju i davanju savjeta,cini mi se vjezbacica sa najduzim iskustvom...
    mada,ti si rekla ako se ne varam da treniras 3x tjedno? a Sasa svaki dan....
    nisam jos vidila sliku,trudim si objasnit si cinjenicu sto pises da imas manje izrazene trbusne.... i pijes whey,jeli tako?
    naravno,salji i meni pls,malo mi je neugodno jer bi u biti bilo fer uzvratit slikom...a ja stvarno nemam cim...

Quote Originally Posted by Storma View Post
    I ja bi da mi se mišići vide. Pričala sam o tome sa skuliranom, ona je iste građe kao ja. Nemoš nabit mišiće, i pomalo obeshrabri što nema vidljivog napretka. A opet, koliko mogu podići i u kakvoj sam kondiciji, tu se jako vidi.
    neznam je li to wishfull thinking ali mi se cini da ovi proteinski shake-ovi djeluju,maaalko su mi nesto kao rukice napuhanije...

Quote Originally Posted by dunja&vita:-))) View Post
    ako me vi ovdje na ovom topicu ne natjerate da mrdnem guzicom, onda stvarno ne znam tko će.
    meni očajno treba vježbanja.
    al sam lijena.
    jako. spašava me činjenica da sam nekad puno trenirala pa sad živim na staroj slavi.
    zhang i sasa, izgledate sjajno.
    nema odi zivljenja na staroj slavi,sorry...amo,na pod i 20 sklekova odma!

flopica's Avatar

kavofob i Inesica
    meni puno znače ovakvi stvarni primjeri

dužna sam vam svoje slike
    kad ih budem imala
    mislim da bi se kod mene za neka dva do tri mjeseca mogli vidjeti rezultati
    to samo mislim, možda sam u krivu, vidjet ćemo
    zato jer nemam nikavih viškova, dobro imam malo oko trbuha ali to nije baš salo
    ja se zapravo samo trebam ojačati i zategnuti
    nije to samo, znam
    treba tu rada i rada
    a što se tiče sase, ja nisam imala pojma da neki mišići uopće postoje dok nje ne vidjeh!

mama_jos_malo's Avatar

ja bi fotke

Od rujna jer sam sad na go pa nema tu trenera meni treba netko ko primalja koja će me vodit nema mi druge, ne znam ja sama i ništa ne kužim vaše šifre jilijan ovo ono, a ne mogu čitat prvih 150 str, ajd pls neki hint što je to i o čemu se radi

kavofob sad sam luknula fotke. stalno mi prije djeca i susjedi upadali u kuću.
    odlična, odlična promjena.
    eto, meni trebale 3 godine, tebi 6-7mjeseci. čisto ako nekog zanimaju rokovi. i jedno i drugo je ok.
    ja nisam imala mršavljenje uopće u fokusu. bila sam se rješila i sve odjeće od prije. skroz sam se pomirila da se neću više smanjit. čak i nekih jako dragih stvari za koje sam rekla da nema šanse da ću u njih ikad više stat. ono, sad bi mi bile velike.

uglavnom, sve, sve je moguće. ali ne uspjeva uz nikakav čarobni napitak. nikakav. i ako se hoće trajni rezultat, ništa od toga ako se bilo što brljavi.
    promjena načina života i to je to. zapravo jako jednostavan recept
    Meni je trebalo 7 mjeseci da dobro izgledam u odjeći, ali za snagu treba puuuno više vremena. Meni je još uvijek domet 10 sklekova u seriji, mogu ih samo ako me Shaun tjera , "na hadno" 7-8 jedva.

Kad sam krenula, mislila sam da mi najviše izgled smeta i mršavljenje mi je bilo u fokusu. Da mi je netko tada, bilo koju cifru opalio, za 20 kg manje, isti tren bih pristala i vjerojatno si tako uništila zadnju šansu da vratim život na pravi kolosijek. U pravu si - nema instant rješenja, jedini ispravan put je promjena životnih navika.

Znam da zvučim melodramatično kad pišem o promjenama koje su mi se dogodile, ali ja sam bila u toliko lošem stanju i psihički i fizički, da sam se skoro pa ponovno rodila kad sam promijenila prehranu i počela vježbati.

Prije sam bila depresivna, lijena, stalno nadrkana, sve mi je bilo teško. Kuhala sam možda 1-2x tjedno, ostao su bili ćevapi, pizze, McD, sendvići i ostalo smeće. Znalo mi je biti muka od same sebe pa natrpam frižider povrćem, kao kuhat ću, onda sve to propadne, a ja se davim u čokoladi. Ujutro nemam volje ustati iz kreveta...i stalno samo o hrani razmišljam, kao ovisnik o heroinu

Uopće ne znam kako sam si dozvolila da postanem netko koga ne prepoznajem, još koja godina i bila bih ekstremno debela jer sam izgubila svaku kontrolu nad sobom.

Ali kad su krenule promjene, shvatila sam da mi je izgled najmanje važan. Moj život mi se vratio, sklad u moju obitelj. Postala sam mama i partnerica koje se ne sramim, ne jer izgledam lijepo nego jer mi ništa nije teško. Depresija je jednostavno nestala. Nisam se ničim lječila, znam i sad biti loše volje, ali jednostavno nema takvih intenzivnih osjećaja koji te vuku na dno i ne možeš im pobjeći.

Sve je nekako postalo bolje, budućnost svjetlija, a vrijeme kao da se nakotilo. Ne kužim, ali sad u jednom danu napravim jedno 20x više stvari nego prije

Sad da mi netko plati dobru lovu, bez beda bih pristala na 20 kila više, znam da bi ih brzo skinula, a za novčeke proširila svoju malu farmicu o kojoj sanjam otkad mi je zdrava prehrana u fokusu

Quote Originally Posted by flopica View Post
    a što se tiče sase, ja nisam imala pojma da neki mišići uopće postoje dok nje ne vidjeh!
    Ja one bočne nikad nisam vidjela, a poslije sam i surfala, ali nisam pronašla na nijednoj ženskoj. Kažem ja - 18 pack :D

Optimisticna's Avatar

Quote Originally Posted by mama_jos_malo View Post
    ja bi fotke

Od rujna jer sam sad na go pa nema tu trenera meni treba netko ko primalja koja će me vodit nema mi druge, ne znam ja sama i ništa ne kužim vaše šifre jilijan ovo ono, a ne mogu čitat prvih 150 str, ajd pls neki hint što je to i o čemu se radi
    http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
    kreneš s ovim, sastrane imaš još videa... super za početak. Netko je rekao da je žena super jer ne viče na tebe dok vježbaš i to je istina, vrlo je motivirajuća. Puno te hvali i nagovara, ne osjećaš se ko zgažena (psihički) nakon vježbanja jer te "digne" zadnjih par minuta. Nećeš pogriješiti ako kreneš s njom.

ja bi fotke

Svi manje više počinju s Jillian i 30 day shed&shred

Ajde probaj odvježbati sutra pa javi kako ti se dopada

Willow's Avatar

kavofob, e baš te lijepo čitati, super mi je ta pozitiva

Inesica, wow, odlična promjena (i odlično ti stoji crveno )

sasa's Avatar

Ja hocu fotke i od kavofob i od summer!
    Flopice puno ti hvala! Vjerujte da nisam nikada ni mastala o takvim misicima. Bila sam sigurna da to nije dostizno! A ponavljam 30 do 40 minuta dnevno, uz zdravu prehranu- nimalo rigoroznu!

sasa's Avatar

Ma daj kavofob imam ja jos posla, ne trabunjaj!

Summer, odlična transformacija! Razlika je nevjerojatna, baš se vidi čvrsto, utrenirano tijelo i super si građena.

Zadnja mi je naj

Ma daj kavofob imam ja jos posla, ne trabunjaj!
    Da, za 2 mjeseca ćeš nam se hvaliti s 24 packom

Šalu na stranu, ja sam impresionirana koliko na našoj temi ima lijepih i snažnih cura

Ako nas koja škica, pravo je vrijeme da se pridruži mamama vježbačicama

zhang's Avatar

Ja necu niti reci sto sam smmerici napisala na pp
    Ma zapravo hocu. Pogledajte to dupe na zadnjoj fotki na plazi. Ja se dam kladiti da se glave okrecu
    Last edited by zhang; 27.07.2013 at 23:57.

Sanja79's Avatar

Sad ja upadam s pitanjima kao padobranac... Kada vjezbate (ujutro ili uvece)? Da li imate posao od 8-16 ili? Da li vjezbate same kod kuce ili idete negdje u teretanu/fitnes centar? Da li ovo 30 day vjezbanje ima neki pocetni nivo i ako ima, kada preci na tezi nivo?
    Kod mene je problem stomak i to sto nikad nisam ozbiljno vjezbala... A moj omjer je 160cm/60kg i 34 godine... Mislim da je "now or never" momenat kad moram riješiti taj stomak jer me izludjuju s pitanjem da li sam to opet trudna (a nisam i ne volim takva pitanja)... I dosadilo mi je gledati ujutro odjecu i birati je iskljucivo na osnovu toga koja mi bolje prekriva stomak. Znam da nema brzih rjesenja i spremna sam na napor i osjecam da mi treba vjezba (da se izduvam). Mali je problem sto cesto radim prekovremeno, a i MM cesto radi do 19-20h a nemam gdje ostaviti dijete.

Optimisticna's Avatar

Ma zapravo hocu. Pogledajte to dupe na zadnjoj fotki na plazi. Ja se dam kladiti da se glave okrecu
    koja fotka, koja fotka????!!!!!

mama_jos_malo's Avatar

Quote Originally Posted by Optimisticna View Post
    http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8
    kreneš s ovim, sastrane imaš još videa... super za početak. Netko je rekao da je žena super jer ne viče na tebe dok vježbaš i to je istina, vrlo je motivirajuća. Puno te hvali i nagovara, ne osjećaš se ko zgažena (psihički) nakon vježbanja jer te "digne" zadnjih par minuta. Nećeš pogriješiti ako kreneš s njom.
    nemam bučice ni podlogu ovdje na moru (nemam bučice ni doma al ću kupit)
    kolika je težina bučica ok za početak?
    ja bi sutra odvježbala ovo bez rekvizita, može li to?
    imam lošu kralježnicu, dojim treba li na što paziti?

Quote Originally Posted by Sanja79 View Post
    Sad ja upadam s pitanjima kao padobranac... Kada vjezbate (ujutro ili uvece)? Da li imate posao od 8-16 ili? Da li vjezbate same kod kuce ili idete negdje u teretanu/fitnes centar? Da li ovo 30 day vjezbanje ima neki pocetni nivo i ako ima, kada preci na tezi nivo?
    Kod mene je problem stomak i to sto nikad nisam ozbiljno vjezbala... A moj omjer je 160cm/60kg i 34 godine... Mislim da je "now or never" momenat kad moram riješiti taj stomak jer me izludjuju s pitanjem da li sam to opet trudna (a nisam i ne volim takva pitanja)... I dosadilo mi je gledati ujutro odjecu i birati je iskljucivo na osnovu toga koja mi bolje prekriva stomak. Znam da nema brzih rjesenja i spremna sam na napor i osjecam da mi treba vjezba (da se izduvam). Mali je problem sto cesto radim prekovremeno, a i MM cesto radi do 19-20h a nemam gdje ostaviti dijete.
    Sanja, uf, nema univerzalnog odgovora. Neke vježbaju u cik zore, neke u 10 navečer, a neke između. Isto tako, neke su na porodiljnom, druge rade svakako... Neke vježbaju doma, a neke... ma shvatila si

Ako čvrsto odlučiš da želiš vježbati, pronaći ćeš način

30DS ima 3 levela, svaki je predviđen 10 dana, ali moj savjet je da pređeš na drugi tek kad ti prethodni ne bude predstavljao izazov. Kad sam ja krenula, meni je čak i 30DS bio pretežak pa sam se prebacila na Body Revolution, workout 1 i 2 su nešto lakši.

nemam bučice ni podlogu ovdje na moru (nemam bučice ni doma al ću kupit)
    kolika je težina bučica ok za početak?
    ja bi sutra odvježbala ovo bez rekvizita, može li to?
    imam lošu kralježnicu, dojim treba li na što paziti?
    Ako vježbaš bez podloge, onda na golom parketu, nemoj slučajno deku ili nešto klizavo da se ne ozljediš. Inače su ok i one spužvaste prostirke, važno samo da se ne kliže.

1 kg je ok, a možeš i boce za vodu napuniti od 0,5 litre pa s njima probaj dok ne kupiš bućice.

Pazi da pravilno izvodiš vježbe, nema veze ako ispočetka ne uspijevaš pratiti tempo, najvažnije je da sve vježbe izvedeš pravilno, na to se fokusiraj.

Storma's Avatar

Inesica i summer, a meni fotke?

mama_jos_malo's Avatar

inače što se tiče prehrane, ja se zdravo hranim i apsolutno svaki dan kuham, kupujem sve bio i imam domaće povrće, doručak se ne preskače, ručak je važan, navečer do trudnoće nisam jela iza 18 h, sad jedem, ali lagano, povrće/jogurt/ pahuljice...

Sanja79's Avatar

Kavofob, hvala na brzom odgovoru. Ja planiram probati vjezbati prije posla, sama kod kuce, a uvece na aerobik (pon, sri, pet). Probacu, pa cu vidjeti koliko cu moci. Voljela bih i bicikl voziti, ali se bojim jer su kod nas biciklisti najranjivija kategorija.

mama_jos_malo's Avatar

Quote Originally Posted by kavofob View Post
    Ako vježbaš bez podloge, onda na golom parketu, nemoj slučajno deku ili nešto klizavo da se ne ozljediš. Inače su ok i one spužvaste prostirke, važno samo da se ne kliže.

1 kg je ok, a možeš i boce za vodu napuniti od 0,5 litre pa s njima probaj dok ne kupiš bućice.

Pazi da pravilno izvodiš vježbe, nema veze ako ispočetka ne uspijevaš pratiti tempo, najvažnije je da sve vježbe izvedeš pravilno, na to se fokusiraj.
    puno hvala, to sam mislila s bocama dok sam na go podlogu imam pravu doma (od mm)

zasad skulirana's Avatar

Quote Originally Posted by kavofob View Post
    Summer, odlična transformacija! Razlika je nevjerojatna, baš se vidi čvrsto, utrenirano tijelo i super si građena.

Zadnja mi je naj
    zadnja?sta je to photo session cijeli?
    ajde i ti i ona mi sibnite fotke!!!!

mama_jos_malo's Avatar

summer pliz i meni joj odmah dobijem volju

inače što se tiče prehrane, ja se zdravo hranim i apsolutno svaki dan kuham, kupujem sve bio i imam domaće povrće, doručak se ne preskače, ručak je važan, navečer do trudnoće nisam jela iza 18 h, sad jedem, ali lagano, povrće/jogurt/ pahuljice...
    Bravo

Zdrava prehrana je najnajvažnija. Vjerujem da ti nemaš problema s depresijom kao što sam ja imala

Ako želiš gubiti kg, probaj smanjiti udio ugljikohidrata u hrani, izbjegavaj one s visokim postotkom UH; rižu, tijesto, krumpir, kruh i slatkog što manje, zamijeni ga orašastim i manje slatkim voćem.

Kavofob, hvala na brzom odgovoru. Ja planiram probati vjezbati prije posla, sama kod kuce, a uvece na aerobik (pon, sri, pet). Probacu, pa cu vidjeti koliko cu moci. Voljela bih i bicikl voziti, ali se bojim jer su kod nas biciklisti najranjivija kategorija.
    Bicikl je super stvar, ali ne utječe mnogo na gubljenje kg kao HIIT trening (zhang škola )

Prisili se 2 tjedna da budeš redovna, onda pročekiraj kako se osjećaš i je li otišao koji cm. Ako nema promjena, prisili se biti redovna još 2 tjedna. Ako ima promjena, onda se više nećeš morati siliti jer ćeš jedva čekati trening.

Javi ako ti 30DS bude pretežak pa zamijenimo lakšom alternativom.

Pazi na prehranu, još je važnija od vježbanja. Nastoj izbaciti što više industrijski obrađene hrane i zamijeniti ju izvornim namirnicama. Osjećat ćeš se mnogo bolje i smanjit će se napuhnutost ako izbaciš kruh i pekarske proizvode pa će trbuh za čas biti manji

Inesica's Avatar

aha
    i trbušnjaci joj se polako vide
    i ja ne vidim višak kože na toj
    a ako ga i bude, mislim da nam je to suvenir. mislim, svašta moš smanjit al to bez cak-cak ne. aki kad je dio tijela u formi, definitivno se manje vidi.

Inesica's Avatar

mama jos malo

super za kretanje! na kraju, do devetog mjeseca upoznat ćeš svoje mogućnosti, granice. pomaknut možda neke mogućnosti i granice. to može dosta pomoć kad se i dočepaš trenera.

tenisice na noge! to je bitno. podloga, hm. ja sam u početku vježbala i na klizavoj ali sam pazila gdje je stavljam i kako koju vjžbu (koristila sam onu spužvu za plažu)
    bučeice za početak su taman od 1kg.
    ako nemaš, cure su već rekle, onda boca od vode. pola litre = 0,5kg (često dovoljno). ako ti bude lagano onda umjesto vode stavi sitne kamenčiće (oko zrna graška) i dobiješ nekih 0,75kg, a vjerujem da ako staviš pjesak da može doć i još bliže kili.

Inesica's Avatar

Kada vjezbate (ujutro ili uvece)? Da li imate posao od 8-16 ili? Da li vjezbate same kod kuce ili idete negdje u teretanu/fitnes centar?
    Vježbam kad uhvatim trenutak. rijetko bude moj savršen trenutak za vježbanje. jučer sam u ludo podne krenula, dok je susjed pričao sa mužem na vratima. nikad završit. popi.dila sam! ono, zrak se grije sve više i više ajte prestanite pričat više! kad sam skužila da neće, ošla u garažu i krenula. taman završila, a i oni isto. da sam njih čekala....
    masu puta čekaš the trenutak i prođe dan. treba zgrabit trenutak i odvalit. najgore što se može desit je da te se prekine. a često puta će se desit najbolje, odnosno da odvališ do kraja. ipak traje samo nekih 40 minuta

ja ne radim od do pa stvarno vježbam kad uhvatim trenutak poslat ostatak svijeta da radi što god hoće. djeci obično i dam dozvolu da rade što hoće. kad sam kretala vježbat, počinjala bih isti tren kad mi je najmlađa zaspala. kad više nije spavala po danu onda sam malo šizila, al našlo bi se vrijeme. sad su cure već veće pa mi je puno lakše al zato sad meni nije dosta pol sata hopsanja.
    ovo sve sam pisala za vježbanje od doma.
    zapravo mi je najlakše kad idem na treninge 3x tjedno, izvan kuće. onda ni brige ni pameti.
    jedan susjed koji radi od do, vježba (stvarno već dugo i redovito) u jutro, prije posla. neki to odvale poslije i tak.

Mislim da je "now or never" momenat
    to može biti dobar pokretač. i meni je nešto slično takvo sad u glavi.
    ako sad i jesam u najformi, sad i je vrijeme za postić naj rezultate odnosno veće nego su sada. tako da kreni, radi pa što bude. može ići samo na bolje

Inesica's Avatar

nabacujem jedan link. nabasala prije kojeg vremena.
    sa strane je filter pa si stavite kvačice na ženske treninge (rutine), pa nivo težine, pa oprema koju imate pa izbaci nekoliko kombinacija. ima varijanti i bez ikakve opreme, samo vlastito tijelo.
    PRIJE TOGA OBAVEZNO trebate napraviti neko zagrijavanje i NAKON neko istezanje. tako da, iako ima i za početne razine ipak treba imati iskustva sa vježbanjem pa da se znate prije pripremit i nakon toga završit. meni je njihovo zagrijavanje neizvedivo. istezanje je ok valjda. ja imam svoju rutinu za zagrijavanje.

al meni zgodno posluže da nemoram izmišljavat kombinacije i brojke. a sad taman imam novi rekvizit pa išla svratit vidjet što ću danas.

eto, ako bi nešto, a da možete pustit svoju muziku ili da nije neki 'dvd'
    http://fitnessangels.net/hr/treninzi.php

seni's Avatar

digla sam se damas oko 15 do 6. ove me vrucine ubijaju i jedva cekam da krajem tjedna malo odleprsam na more.
    no, uglavnom u 6 i 15 sam krenula na svoju kombinaciju calanetics, streching, pilates trbusnjaci (dok se udem u sve te 6x6, level ovaj, onaj, kombiniram ono sto zanm sa treninga)). sve se s mene cijedi... ali se super osjecam.

i ja bih isto molila slike od kavafob, inesice, zhang, summer (da li sam nekog zaboravila? )
    moram pri tom reci da mi je malo neugodno (ipak je to privatna sfera), (ko neke voajerke smo) ali mi cini da je to super motivacija.
    bome cu i ja, nadam se do kraja rujna moci prezentirati svoj powerhouse!
    ne mora do tada biti kao sasin sixpack, ali da je cvrst i ravan.

e, idem sad kratko na drugu temu, a onda jos 15 minuta pilates trbusnjaka. pa ko ziv, ko mrtav.
    Last edited by seni; 28.07.2013 at 07:38.

Inesica's Avatar

Quote Originally Posted by seni View Post
    i ja bih isto molila slike od kavafob, inesice, zhang, summer (da li sam nekog zaboravila? )
    o da, jesi. još ti fale od sase. a te obavezno moras pogledat

bravo za jutro! i za start.
    ma neka smo mi voajerke. i nek imamo što škicat. skroz smo u prednosti nad onima koji nemaju kog škicat, pitat, dijelit, hrabrit, veselit se.

Osoblje foruma apricot's Avatar

e, idem sad kratko na drugu temu,
    da
    i ja
    onu s receptima

Inesice, odličan link, ide u favoritse

seni, osim spomenutih još su se slikale i Willowine noge i Ancin trbuh (ne dam nikom da se šverca )

edit - Apri, upravo ugledah broj tvojih postova, vrijeme je da i ovdje potrošiš koji
    Last edited by kavofob; 28.07.2013 at 08:03.

sasana's Avatar

summer, Inesica moze slikice?

sasa's Avatar

Dobro kaze inesica- vjezba se onog trenutka kad procjenis da mozes- nema odgadjanja. Ja na moru vjezbam ujutro. Sad krecem i do pol 10 sam gotova. U Zagrebu kako kad, ali puno cesce navecer. I da, ja ne vjezbam kad mala spava nego s njom najcesce. Ponekad bude dosadna pa jasi po meni, ali to je ok. Puno bi mi gore bilo da mi se probudi usred vjezbanja pa da moram prekinut.

flopica's Avatar

oću trbuh od Anci i dupe za kojim se garant svi okreću na plaži od summer
    i potpisujem pametnu seni
    malo jest voajerski, al štoš
    takva je tema
    a nama treba podstreka

a i ja nudim uzvratne čim budu barem malo reprezentativne. stvarno kratko vježbam pa nemam što pokazati.

mjm kreni s nečim improviziranim
    ja već mjesec dana radim s bocama od mineralne
    neću reći koliko litara
    ali evo, baš preko burze našla bućice, stižu ovaj tjedan!
    Last edited by flopica; 28.07.2013 at 08:33.

sasa's Avatar

Summer- slike su ti mrak. Ti si bas jako zenstvene figure!!
    A kavofob se doslovno prepolovila! Svaka cast- uopce ne mogu zamisliti koliko je tesko krenuti vjezbati sa tolikim viskom i slabom formom! Svaka cast!

dunja&vita:-)))'s Avatar

moram pri tom reci da mi je malo neugodno (ipak je to privatna sfera), (ko neke voajerke smo) ali mi cini da je to super motivacija.
    kavafob, inesica, može i meni?

seni's Avatar

o da, jesi. još ti fale od sase. a te obavezno moras pogledat

bravo za jutro! i za start.
    ma neka smo mi voajerke. i nek imamo što škicat. skroz smo u prednosti nad onima koji nemaju kog škicat, pitat, dijelit, hrabrit, veselit se.
    sasu sam vec vidjela, i bome sejvala sam njenu sliku u mozak i primozak , da me opomene cim pocnem zabusavat.
    jos mi fale summer i anci.

inesica, kavofob i zhang vec sam vam napisala, klanjam se!

idem jos jednu seriju trbusnjaka, umjesto da se tamo raspisujem o cenzuri i ne cenzuri.