Stranica 162 od 189 PrviPrvi ... 62112152160161162163164172 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,051 do 8,100 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Summer- slike su ti mrak. Ti si bas jako zenstvene figure!!
    A kavofob se doslovno prepolovila! Svaka cast- uopce ne mogu zamisliti koliko je tesko krenuti vjezbati sa tolikim viskom i slabom formom! Svaka cast!
    Da je lako, nije, ali mnogo, mnogo je teže sjediti i biti nezadovoljan sa sobom.

Nedavno mi se javila Petra (objavila sam njenu priču na blogu) koja je izgubila 70 kg u 2 godine! Ako je mogla ona, onda može svatko

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Dalibor ima i kanal na yt pa tamo stavlja isjecke sa RItv, gdje je dio jedne emisije.
    Govori o svemu vezanom uz vjezbanje pa skicnite.

I dobro si me podjetila, idem traziti njegove bodyweight programe..

Cure, hvala svima ♥
    Sad svi dalje na vjezbanje.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Cure drage, konacno da vam se i ja javim. Čitam vas redovito i stvarno ste odlična motivacija. Ja se druzim s Jillian nešto preko godinu dana ali jaaaako kampanjski. Vježbam 2-3 tjedna pa mjesec nista pa opet krenem pa stanjem i tako.....Sad sam za ozbiljno krenula sa 6w6p, četvrti tjedan.
    Posljednje uređivanje od ivana s : 28.07.2013. at 09:28

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

summer očem slike. kao i od inesice, čekam.
    (slikam se danas pa za mjesec, dva - a onda se pokažem)

Sanja79 - kombiniram vježbati kako mi okolnosti dopuste. nekad je u ponoć poslije peglanja i kuhanja sa kbellom, nekad oko 21, 22h idem trčati, nekad oko 18h dijete na sat kod bake a ja u teretanu.
    hrana je jako bitna. također svaki dan kuham, nema gluposti. dosciplina.
    sad vas idem čitati.

apri - ajde i ti!
    Posljednje uređivanje od palčica : 28.07.2013. at 09:37

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Cure drage, konacno da vam se i ja javim. Čitam vas redovito i stvarno ste odlična motivacija. Ja se druzim s Jillian nešto preko godinu dana ali jaaaako kampanjski. Vježbam 2-3 tjedna pa mjesec nista pa opet krenem pa stanjem i tako.....Sad sam za ozbiljno krenula sa 6w6p, četvrti tjedan.
    Pozdrav Ivana i dobro došla

Jelda je 6w6p odlična vježba, meni zasad njena najbolja.

Jesi prešla na drugi level ili još radiš prvi?

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

sasa, koje vježbe si ti radila za trbušne?
    ja hoću natrag svoje mišiće, baš ste me zagrijale za malo fizičke aktivnosti.

ali kao što sam napisala kavofob na pp, ne volim ja skakutat na mjestu u dnevnom boravku, trebam neku drugu vrstu aktivnosti.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

summer i Inesica - bravo žene!

Sve nas muči ta koža na trbuhu, no otići će i ona, zadnja doduše, ali sada kad je saša pokazala one pločice i postavila visoke standarde moramo svi po njih, nema nam druge (ne u bauhaus, pretpostavljam).
    ivana s - dobro došla!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja, zapravo, uopće ne znam koji bi mi bio cilj

ja sam svojom figurom zadovoljna, građena sam tako kako jesam, nemam viška kože
    da, trebalo bi se zategnuti i koju kilu skinuti, ali se bojim da to zahtijeva više angažmana no što sam ja spremna dati
    lijena sam do boli
    prelijena
    Posljednje uređivanje od apricot : 28.07.2013. at 11:22

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Dobila slike.
    Inesica, vau, kad pogledaš prvu sliku s leđa, pa onu drugu, stvarno je velika razlika. Pa ove pri kraju, na kojima se vidi oblikovano tijelo, zbilja super.
    A summer, ti si meni predivna žena sa oblinama (kaže glista). Jako, jako dobre fotke, baš se vidi napredak, trbuh i naročito guza (guza je i meni bila slaba točka i sjećam se kad sam jednom zategla guzu kraj ogledala i šokirala se :kez.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Apri, a kondicija? Važnija je od kilaže.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ma da
    to je cilj
    jučer gledam mamu (77) kako se jedva penje na štengu
    to ne bih htjela doživjeti

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dunja&vita- ja sam radila 30day shred, po 10 dana svaki level, onda ripped in 30, s tim da sam 1.level preskocila, onda sam mjesec dana vjezbala jedan dan zadnji level ripped in 30, a jedan dan 6w6p 1.level, i onda body rev, al sam krenula od w5 w6 c2 jer mi je ovo ranije bilo nezahtjevno. Ona dobro slaze treninge, i vjezba se cijelo tijelo, meni su noge misicave i ruke i guza i low back, a u svemu tim programima ima raznih vrsta trbusnjaka. Najvise ih zapravo izradis u planku, ja mislim. To je ono kad cure kazu da ne mogu sklekove jer su im slabe ruke, a zapravo je za pravilnr sklekove, bilo koje vrste najvazniji cvrsti core!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Apri, ako možeš odvojiti pola sata 3x tjedno bit će dovoljno da osjetiš veliku razliku.

Meni je osjećaj da mogu zasprintati s bebom u slingu kad god se sjetim nezamjenjiv... i kad vučem pola placa u 30 vrećica da ne zateturam... ili obje curke, svaku na jednom boku i ne gledam hoću li se srušiti...

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja, zapravo, uopće ne znam koji bi mi bio cilj

ja sam svojom figurom zadovoljna, građena sam tako kako jesam, nemam viška kože
    da, trebalo bi se zategnuti i koju kilu skinuti, ali se bojim da to zahtijeva više angažmana no što sam ja spremna dati
    lijena sam do boli
    prelijena
    Vidi ovu Apri kako je ukratko sažela sve ono što je i meni u glavi

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ma da
    to je cilj
    MM je shvatio da je krajnje vrijeme da se pokrene kada se nije mogao popeti na kat bez da se zadiše. A tek ušao u tridesete. Što me sjetilo, morat ću i njegovu priču napisati :kez:

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Dunja&vita- ja sam radila 30day shred, po 10 dana svaki level, onda ripped in 30, s tim da sam 1.level preskocila, onda sam mjesec dana vjezbala jedan dan zadnji level ripped in 30, a jedan dan 6w6p 1.level, i onda body rev, al sam krenula od w5 w6 c2 jer mi je ovo ranije bilo nezahtjevno. Ona dobro slaze treninge, i vjezba se cijelo tijelo, meni su noge misicave i ruke i guza i low back, a u svemu tim programima ima raznih vrsta trbusnjaka. Najvise ih zapravo izradis u planku, ja mislim. To je ono kad cure kazu da ne mogu sklekove jer su im slabe ruke, a zapravo je za pravilnr sklekove, bilo koje vrste najvazniji cvrsti core!
    A vidi nasu sasu, kako dijeli profi savjete :zagrljaj: e, ne možeš zamisliti koliko mi je drago )))

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ne zelim djelovat pretenciozno. Samo sto zelim naglasiti da treba cijelo tijelo vjezbati-pa se sve istonira.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

ma da
    to je cilj
    ja sam svojim likom u obucenom stanju zaista zadovoljna. pa sasvim iskreno i u neobucenom nisam losa (ju, sto sam skromna) (naravno oni koji se pale na grade tipa selma hayek, prekrasna belluci, mi bas nece dijelit komplimente),
    no takva sam kakva jesam, a na srecu sto ljudi, sto ukusa.

medutim, prvo ledja otpadaju, kad nista ne vjezbam, sve me pocne boliti i imam puno manje energije. ledja su mi zbog moje lagane skolioze uvijek slaba tocka.
    osim toga i godine sustizu (razumijes me ti , nisam ja ko neke ovdje godiste 85) i vidim nase roditelje i starije ljude na plazi. i nisasm bas odusevljena s tim sto vidim. znam da vrijeme cini svoje, ali zelim sto duze biti fit, poletna i da imam energije.
    osim toga kad si visok 182, pri tom lagane, neatletske grade, vjerujte mi, puno se teze odrzava i snaga i tonus.
    na to jos, na tankoj gradi, puno lakse vidis, sve sto izgubi cvrstinu, pogotovo sredina tijela i trup. a kao sto sasa kaze, ja nisam neka raskosna, pa da se to da lijepo uklopiti.

a powerhouse kako kazu u pilatesu jest centar tijela i snage. sad naprosto sama od sebe stokim puno uspravnije.
    a i ja sam takva prema sebi, hocu sebe u najboljem izdanju
    i u smislu energije, snage i u smislu izgleda.

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    MM je shvatio da je krajnje vrijeme da se pokrene kada se nije mogao popeti na kat bez da se zadiše. A tek ušao u tridesete. Što me sjetilo, morat ću i njegovu priču napisati :kez:
    ja sam svoga uspijela nagovoriti da ga subotom ujutro odvucem sa sobom na callanetics. u pocetku se bunio, ali sad rado ide.
    jest da je to samo jednom tjedno, ali ipak...
    osim toga imam i plan. tajni plan za pilates ... (moram samo pronaci nekog dobrog za njega, a posto ga sama ne radim, ali nesto malo kuzim, jer imam par knjiga, moram se snaci u moru ponude) stavit cu ga pred gotov cin.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

I ja hoću svacije slike !!

ja sam u petak ujutro odvjezbala prije puta, a bome jučer nisam, preumorna i pakleno vruće!
    ako ne nastavim danas, sutra cu sigurno, i to bojim se između kreveta i zida , jer je raspored po sobama nešto drugačiji od očekivanog.

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Hvala na dobrodoslici
    6w6p je odlicna, samo mi malo predosadno 3 tjedna jedno te isto. Sad sam na 2 levelu jos slijedeci tjedan pa krecem s necim drugim. Znacajno sam primjetila u 4. Tj. kako mi se smanjila koza na trbuhu U drugoj trudnoci mi je bio bas ogroman trbuh i taj ostatak mi je bio bas koma tako da sam sad bas happy.
    A za iskusne cure imam pitanjce, muce me ruke, imam dosta jake misice na rukama ali i masti, valjda genetski, nemam pojma, sad bih ja htjela smanjit mast ali ne povecavat misic, ima li za to lijeka?

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ja volim moći nešto napraviti. i sad sam u situaciji da želim sve više i više
    i znam da stvari koje želim nisu nikakve fiks ideje i da to nije nedostižno niti da je nenormalno. to što ljudi više ne žive tako da mogu svašta nešto to mi ne može biti mjerilo. ja nisam nikakva sportašica i ne ganjam nikakve profi rezultate, a osjećam da se mogu još o ho ho pomaknuti. tako da... red, rad i disciplina i nadalje

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Hvala na dobrodoslici
    6w6p je odlicna, samo mi malo predosadno 3 tjedna jedno te isto. Sad sam na 2 levelu jos slijedeci tjedan pa krecem s necim drugim. Znacajno sam primjetila u 4. Tj. kako mi se smanjila koza na trbuhu U drugoj trudnoci mi je bio bas ogroman trbuh i taj ostatak mi je bio bas koma tako da sam sad bas happy.
    dobro došla!
    ima teta jill i killer abs pa ako ti se da probaj. meni je isto 6w6p bio pomalo dosadan. killer absi imaju 3 levela pa odabereš onaj koji ti paše

A za iskusne cure imam pitanjce, muce me ruke, imam dosta jake misice na rukama ali i masti, valjda genetski, nemam pojma, sad bih ja htjela smanjit mast ali ne povecavat misic, ima li za to lijeka?
    ja bih rekla nema, a netegnuto, ima. sa ujednačenim vježbanjem cijelog tijela postiže se bolje kondicija, forma, mogućnosti. kad se vježba cijelo tijelo i kad je uvježbano onda nam je istaknuto više ili manje ono kako je genetika odredila. i trebale bi se prihvatiti takve kakve jesmo.
    a sasa je bas lijepu rećenicu složila:
    Ne zelim djelovat pretenciozno. Samo sto zelim naglasiti da treba cijelo tijelo vjezbati-pa se sve istonira.
    kad ode nešto masnoće i kad se mišići na rukama počnu definirat onda će i one izgledat dobro iako tebi možda prejako. al takva si.

nemoš jačat trbušnjake, core, a da ne jačaš i leđa i ramena i ruke. tijelo je jedno i funkcionira zajedno. neće se ni trbušnjaci ojačat kako se spada ako se ne napravi koji čučanj pa marinac (aaaaaa dušu daju za core, a i za ruke, a i za noge, a još skokneš pa i cardio....) pa neki iskorak pa skok pa sim pa tam. sve to vježba cijele nas i u konačnici jedno bez drugog ne funkcionira.

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

I jos jedno pitanje- koje patike koristite? Ne bih kupovala nesto preskupo, a opet ne bih ni bacala pare na nesto jeftino jer necu da rizikujem povredu... Hvala unaprijed na savjetima i nadam se da cu za koji mjesec imati cime da se pohvalim...

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

a ono 'nategnuto' sam mislila, u nekom sad specifičnom cilju mogu se raditi neki mišići manje neki više pa da dojam bude skladniji. samo to spada u body billding. šta ja znam.
    blanka vlašić mogla je trenirat 5 put više neg ivana brkljačić i ne bi mogla frknut tu kuglu ko ona. sa druge strane ne bi ni ivana mogla skoknut ko blanka. jedna je genetski više predefinirana za jedno, druga za drugo. onda još puno rada i dođe se do kud se dođe.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Sanja79 prvotno napisa Vidi poruku
    I jos jedno pitanje- koje patike koristite? Ne bih kupovala nesto preskupo, a opet ne bih ni bacala pare na nesto jeftino jer necu da rizikujem povredu... Hvala unaprijed na savjetima i nadam se da cu za koji mjesec imati cime da se pohvalim...
    meni su ok tenisice za trčanje. kad kupujem pazim još da nemaju baš predebeli džon jer mi trebaju više za sve i svašta. dobro mi drže nogu. pazim da su lagane i savitljive. opet, moraju biti ok i za potrčat. zapravo bih trebala imati više pari ali eto, mogu samo jedne, pa mi je ovo ok

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

aha
    da ne bi ispalo da samo trkeljam ovdje

odvalila sam danas jedno zagrijavanje/razgibavanje, jednu početničku rutinu za zagrijavanje (malo ipak smanjila pauze) i onda jednu napredniju.tamo sa onog linka. sve skupa nabralo se više od sat vremena. crkla od vrućine i tak. al dobro je bilo.

molila bih lijepo, ako koja sutra nasluti da idem vježbat nek me klepne mokrom krpom po glavi. 3 dana sam se raubala. po mom iskustvu i znanju sutra fakat moram NE VJEŽBAT!
    Posljednje uređivanje od Inesica : 28.07.2013. at 14:16

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Inesica i Summer prosim slikice
    Meni je počeo ciklus i pod tabletama sam, a zbog ove vrućine i manjka klime danas je ispao dan dan odmora.
    A baš ste me nabrijale na trening..sutra :D

ivana s avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Inesica hvala na savjetima! Ma znam da je to tako, treba se prihvatiti, sto je tu je ali ja nisam nikad zadovoljna Dobro si me podsjetila na killer abse. Jedva cekam da ih isprobam. Meni je level 1 6w6p prilicno lagan, l2 mi je ok ali ubi me dosada. Inace vjezbam 6x tjedno.
    Mm je bivsi sportas i stalno nesto vjezba sto mi je super jer se medjusobno poticemo na rad.
    Molila bih koju motivacijsku slicicu, sasa, zhang, kavofob, summer, inesica, pliz... Pa se mozda i ja odvazim.
    To da nas tjera zelja za boljim izgledom mi je sasvim ok ali onda dodje i onaj super snazni osjecaj, bas kako ste opisale!
    Posljednje uređivanje od ivana s : 28.07.2013. at 14:25

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

summer, ne vidim ja da tu ima još tako puno posla, baš dobro izgledaš

ivana s, probaj focus t25, meni je baš dobar, a 25 minuta dnevno

inesica, kako možeš vježbati po ovim vrućinama? sutra ti je dan odmora, čuješ?

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Inesica, hvala na savjetima.
    Vidjecu da kupim neke patike u outletu. Ove sto imam su samo za setanje i nisu za vjezbe (klize mi noga unutra :/ ).
    Samo hint koliko sam zakrzljala- prije nekoliko dana sam trcala za sinom i osjetila sam kako me boli salo (ozbiljno).
    U naselju imam jedan "fitnes centar"- u stvari lokalna teretana sa jednom prostorijom za aerobik. Tu sam isla i iako je neuslovno (malo je guzva) meni se opet ide tamo jer sam imala super odnos sa trenericom i za par mjeseci (nakon poroda) sam uspjela ojacati core (sto ranije nije bio slucaj). Otada je proslo 2,5 godine.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jucer: brzo hodanje 2h + plivanje 2x po 30 minuta otprilike (bez prestanka)
    Danas: ranojutarnje brzo hodanje, 1h
    Kasnije jos plivanja.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Cure, jel netko od vas kad hodao s onim stapovima (nordijsko hodanje)? Izgleda penzicki no, kad probas brzo hodati i uskladiti ruke i noge, noke tako lagano.
    Ja jos nisam probala, osim par metara :D

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, jel netko od vas kad hodao s onim stapovima (nordijsko hodanje)? Izgleda penzicki no, kad probas brzo hodati i uskladiti ruke i noge, noke tako lagano.
    Ja jos nisam probala, osim par metara :D
    Ja jesam, silom prilika - nakon sto sam provela preko mjesec dana u gipsu i 2 mjeseca u oporavku. Nije lose, jednom kad uhvatis ritam.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam svoga uspijela nagovoriti da ga subotom ujutro odvucem sa sobom na callanetics.
    svaka čast da si uspjela muža nagovoriti

a što vježbate od callaneticsa, staru verziju ili više onu novu (evolution)?

ja sad malo pauziram s callaneticsom, sad sam u alphi i nadam se i beti a onda mislim kombinirati cardio i callanetics (kako bi i trebalo po pravilu)

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Vidim da se zasluženo hvalite sa uspjesima. Bravo! Bravo! Bravo!

Ja se moram malo požaliti. Što više vježbam to više želim slatko. I baš sam zbog tog tužna.

Imam kondicije više nego prije, ali mi se tijelo ne mijenja jer očito sve nadoknadim sladoledom ili nekim kolačem. Npr. nije mi problem trčati 7 km, planinariti 25 km, voziti bicikl 90 km ili odraditi Insanity (sve osim sklekova, njih iz nekog razloga ne mogu više od 2-3).

Što da radim? Kada se upali “lampica“ želim slatko (i to točno određeno), sve ostalo je nebitno.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

apri (ako još gleda ovamo odande s recepata) hoćeš sa mnom i s mojim trenerom 2 x tjedno u teretani trenirat, s tim da ću ja ovo ko i sasa svaki dan? (sasa me motivirala skroz)bitno mi je zbog ledja, al me frka znojenja i toksina koji se izlučuju, dojim pa ne bih htjela sisoljupcu naštetit

glede opreme- neću improvizirat, kupit ću tenisice i bučice, ja sam shopingholik

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Jaojao, dobila sam slike od Kavofob i sase .
    Pa da čovjek ne povjeruje, stvarno su motivacijske!!! Kavofob, svaka ti čast na toliko izgubljene kilaze, vježbanju i upornosti, a naročito na motivaciji koju nam svima pružas .
    sasa, stvarno sta je to, ja neznam da sam znala da toliko mišića postoji na trbuhu, u totalnom sam šoku ?!

Mamajosmalo, doji nas tu dosta, nemaš brige ! Samo kreni!

Ja moram priznati da sam inace tip, koji kad vježba manje je gladan, no kad sam sad prije tri tjedna pocelA s focusom jako me jako tjeralo na slatko, ufffff. I popustila bih, i držala bih se junacki, kako koji dan, i evo tek me (valjda) pustilo prije tri četiri dana. Nije mi bilo lako!

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    Imam kondicije više nego prije, ali mi se tijelo ne mijenja jer očito sve nadoknadim sladoledom ili nekim kolačem. Npr. nije mi problem trčati 7 km, planinariti 25 km, voziti bicikl 90 km ili odraditi Insanity (sve osim sklekova, njih iz nekog razloga ne mogu više od 2-3).

Što da radim? Kada se upali “lampica“ želim slatko (i to točno određeno), sve ostalo je nebitno.
    tijelo ti traži energije. vrlo jednostavno.

probaj u obroku prije (par sati prije vježbanja) pojest malo više zdravih masnoća. malo više ulja u salati ili povrću, malo masnije meso. malo prije treninga gricnut par badema.
    možda ćeš imat manju krizu nakon, jer će te to još držat. a ako znaš da slijedi, preduhitri je već pripremljenom voćnom salatom ili bananom ili nečim zdravim a slatkim. ako tijelo baš traži nije problem ako damo. al trebamo dati kvalitetno.

i nakon vježbanja tijelo treba odmor. ukoliko ga nema, drugi dan, pogotovo ako opet vježbamo, tijelo će slat sve signale za slatkim. jer, zapravo mu i treba energije. a iz slatkog će je i najprije dobit. nevolja je što će dobit i ono što ne treba i najčešće previše te slatke energije

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

sve cure koje ste poslale slikice -svaka čast.
    @summer što bi reko Đuro - Joj razlike, Ddrrastične!

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Sanja79 prvotno napisa Vidi poruku
    Na dobrom glasu a nisu profi po paricama su New Balance (na sebi imaju oznaku NB), u HR ih ima po gotovo svim dućanima - one su za neravnije terene, ma za sve. Ima i raznoranih fora, npr. imam Mizuno (baš su finjak i trkačke) i koštaju 1000plus kn, ali u Intersportu budu zadnji brojevi, lanjska sezona modela i po 300kn. Tako sam si ja ubola savršene tenisice za cestovno trčanje.

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    ja volim moći nešto napraviti. i sad sam u situaciji da želim sve više i više
    i znam da stvari koje želim nisu nikakve fiks ideje i da to nije nedostižno niti da je nenormalno. to što ljudi više ne žive tako da mogu svašta nešto to mi ne može biti mjerilo. ja nisam nikakva sportašica i ne ganjam nikakve profi rezultate, a osjećam da se mogu još o ho ho pomaknuti. tako da... red, rad i disciplina i nadalje
    To je što i mene motivira. Kad sam istrčala svojih prvih 21km u životu bila sam ponosna ko paunica da i ja to mogu. Samu sam sebe iznenadila. Ne želim umrijeti a da nisam istrčala i maraton.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Inesica hvala na odgovoru. Pokušavam jesti u manjim obrocima i češće ali gotovo svaki dan dođe kriza.

Nisam još pronašla logiku u prehrani kako izbjeći potrebu za slatkim i kako se oduprijeti.

Neću prestati zbog toga vježbati jer se osjećam super ali htjela bi da se to i vidi izvana.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mogu li i ja dobiti vaše slike. Ja imam samo "prije vježbanja".

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dodirko, ja sam poznati bivši ugljikohidratni ovisnik. Izliječila sam se lchf-om. Trebalo mi je jedno 10 dana, otada vrlo dobro kontroliram želju za slatkim, tj. nema je više intenzivno kao prije nikad.

Odavno nisam na lchf-u, ali mi više nikad milka s keksom nije pala na pamet (ni slična sranja), otkako sam se riješila ovisnosti.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mene bi trebalo kontrolirati tih 10 dana. U zadnje vrijeme (od kada više vježbam) se to intenziviralo. Recimo, nije mi problem napraviti 10 km više biciklom radi jednog sladoleda.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    Mene bi trebalo kontrolirati tih 10 dana. U zadnje vrijeme (od kada više vježbam) se to intenziviralo. Recimo, nije mi problem napraviti 10 km više biciklom radi jednog sladoleda.
    kalorijski gledano to je točno

ali ti kad odradiš tih 10km tijelo ti je u deficitu sa energijom (brzom) pa dobije sladoled. pa stavi sve u rezerve (jetra, mišići) i traži još. pa dobije još ili sladoleda ili bananu ili šnitu kruha sa sirnim namazom ili tjesteninu i onda sa tim treba nešto. kako se više ne krećeš onda ne može trošitit (zna jer su mu kratkoročne rezerve još pune) nego mora spremiti u dugoročne rezerve. i onda spremi. i onda si još gladna. pa dobije malo voća. ali ti onda već ideš spavat. i onda se opet to enšto mora potrošiti. ali nema kud i ode u rezerve dugoročne.

u jutro se probudiš gladna. neće trošit rezerve nego te traži jest. pa i dobije. i krug se nastavlja

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Inesica, kakva preobrazba . Kakve ruke, kakva ramena

odmah obavjestavam ostale koje ce mi tek poslati, da ne otvaram do sutra prije vježbanja, to mi daje snage i motivacije. Kako sam sad cardio odskakutala po ovoj sparini, ko pticica nakon ovih slika !

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

e, a kad za energiju ima još i masnoće onda njih samo sprema u dugoročne zato što inzulin žonglira sa UH. kada bi tijelo dobilo UH u manjim količinama prešaltalo bi se na pretvaranje masnoća u energiju (opet na kraju u UH) ali tih masnoća ima stalno u krvotoku. nema mehanizma koji ih mora odmah pospremit. nego su tu. prisutne dok se ne potroše.
    i kad se potroše daju znak da smo gladni. i onda se opet napapamo. ali ne opet puno UH nego onako malo. recimo iz povrća. pa kako tamo ima vlakna onda se i to duže oslobađa. pa opet ima masnoća i one predstavljaju sigurnu, dobavljivu energiju koju ne treba odmah spremat.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •