i da
jedno je hranjenje koje je vezano za kratkoročni cilj. dobivanje mišićne mase, mršavljenje, rješavanje nekog zdravstvenog problema. ili prehrana za život![]()
i da
jedno je hranjenje koje je vezano za kratkoročni cilj. dobivanje mišićne mase, mršavljenje, rješavanje nekog zdravstvenog problema. ili prehrana za život![]()
dobro..... te zobene jedem stvarno rijetko i užasno su zasitne. Sad sam pustila jednu trećinu porcije u zdjelici. Mislim da ću jesti ponovo tek oko dva popodne. Ajd neka korist od njih.
Brašno... ne znam kad sam zadnji put nešto umjesila, ili napravila zapršku.... ispast će da sam na paleo prehrani a da ni ne znam to!
ja sam jutros uspjela odvježbati duplić
total body + absi
osobno mi se čine da su ovo najkvalitetnije vježbe u alfi i iako na cardiju umirem mogu ga cijelog bez većih problema a ove dvoje moram pratiti povremeno i Taniu
ne znam koliko bi trebala vježbati (valjda godinama) da mogu sve one sklekove u total bodyju i dizanja u absima![]()
Joj, Inesica i sirius![]()
Dunja, hvala sto me razumijes.
Morat cu nesto smisliti, stvarno mi taj feeling gubitka kontrole ide na zivce.
Za jucer prijavljujem jogging 30 min. + 1h plivanja.
Danas jos ne znam, u guzvi sam cijeli dan. Nadam se da cu uspjeti ubaciti Shauna i prve dvije s Hip Hop Abs.
Ako nista drugo - veceras sat vremena neprekidnog plivanja.
Posljednje uređivanje od Elly : 02.08.2013. at 08:55 Razlog: dodani planovi :)
inesica, hvala na iscrpnom odgovoru.
e sad na pitanje: sto zelis vjezbati?
ne mogu ti jos pametno odgovoriti sa tim 3w ili neku strucnu terminologiju.
jerbo ne znam.
imam neke knjige npr. od kirscha davida i neke isjecke iz drugih knjiga..
mislila sam one najobicnije vulgaris vjezbe za bipces, tripces. pa da nesto sama skombiniram.
ovo sto vi radite, ne vladam ja jos tim, sto je sto. sto radi jillian, a sto shoun..itd
Posljednje uređivanje od seni : 02.08.2013. at 09:14
Kaže moja oprija trenerica kosi trbušnjaci za razdvojene trbušne mišiće-.
Za ruke je dobra i bučica od 0,5 za početak (dvije bočice vode). Tracy Anderson ima po 10, 15 min. dobre vježbice. No, ima i onaj Sean i ostali kojima se cure dive. O tome nemam pojma.
Također ne zazirem od žitarica, ali od prosa, amarantha, quinoe. One su kvalitetne, a amaranth visokoproteinska žitarica. Dobra za treninge.
Optimistična, zavidim na trbuhu, moj trbuh je i dalje grozan, pretpostavljam da će se zadnji dati u uništenje, kad već budem ispijena na ostalim dijelovima tijela.
Jučer sa kbellom od 12kg, danas također, pa dva dana trčanja. Probat ću po 10km ako mi svemir dozvoli.
palčica, ima nas još trbušastih
meni su ruke i noge sve tanje a trbuh neće li ga neće![]()
puno bolje izgleda i sve je ravniji ali pomaci što se tiče špekeca su stvarno minimalni
seni, probaj neki program od jillian, npr. 30 day shred i kreni
Posljednje uređivanje od Willow : 02.08.2013. at 11:02
meni fali bicikl.
moram nekud otić sa bicom sutra. samo ja ne znam sjest i vozat se besciljno. treba mi neki zadatak. otić po piceke, otić na trening, otić po nešto, negdje, išta.
aaaaaaaa, nešto ću smislit za sutra / prekosutra
seni, ima jillian i neki yoga dvd. cure su ga ovdje prozvali yogillian zato što nije prava yoga. koristi pokrete yoge ali dinamičnije pa onda to liči na nešto drugo.
nemam pojima što zapravo, jer nikad nisam radila nit yogu niti taj program. ziher cure mogu bolje usporedit.
30ds - 30 day shred je stvarno ok i ima ga na youtubu.
i definitivno je lakše kad ne trebaš izmišljavat kombinacije.
ako ti se neda neki program, ovdje na ovom linku su baš serije osnovnih, vulgaris, vježbi ako si tako upališ filter sa strane:
http://fitnessangels.net/hr/treninzi.php
recimo upališ: žene, početnički, bučice i dobiješ 5 kombinacija
Posljednje uređivanje od Inesica : 02.08.2013. at 11:11
Odradila jutros 30ds level 2.
Začuđujuće, lakše nego jučer level 1.![]()
Ha ha haaa, ma ne to
Šta ima samo taj 1 video, npr ovaj http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8? Ne izmjenjuju se? To ne kužim
Posljednje uređivanje od anchie76 : 02.08.2013. at 12:18
Kužiš šta me muči? Shaun ima raspored pa lijepo piše koji dan ide koji video. Kod Jillian na YT nema toga, samo hrpa raznoraznih videa za 30ds level 1 i level 2. Tako da ne kužim jel svaki dan radiš jedno te isti video, 30 dana pa onda ideš na level 2?
Posljednje uređivanje od anchie76 : 02.08.2013. at 12:21
Evo ja odradila posao doma i mislim doći k sebi, palim klimu i prije ručka malo hopsa-hopsa. Mislim da će me danas ići pa ću odradit i navečer nešto... Vaga pokazuje još kilu dolje- već par dana pa bi to bilo to. Sad bih trebala dobit koju kilicu po mogućnosti mišića. Nema mi druge nego po utege od dve i pol kile i možda uteg za noge za na gležnjeve.
aha
da taj jedan se radi 10 dana. onda ide lev2 10 dana pa lev3.
ima ona isličan program 30day ripped. tako nešto. tamo je 4lev po 7 dana. on je mrvicu teži.
taj 30ds je stvarno odličan za početak, početak. radi sve grupe mišića i lagano podiže cardio i ne traje dugo.
malo kompleksniji je taj njen body revolution, gdje je jedan dan front body, drugi back, treći cardio, pa još jednom, pa rest day. pa još jednom sve (znači 2 tjedna) i onda se pomaknu vježbe na nove razine ali sistem ostaje isti.
i tu je početak lagan. i kraj paklen (workout 11 i 12 odnosno kraj 3. mjeseca)
a 6w6pack ide 3 tjedna level 1 pa onda 3 tjedna level 2
![]()
neću u detalje što mi palo na pamet sa ovim hops-hopsa. sirius me pokvarila
a, kad sam dobila te utege, ošla sam tražiti što sa njima, jer mi nekako nisu sjedali. na nekoliko mjesta naišla kako baš i nisu najsretnije rješenje jer opterećuju zglobove. pri tom ne mislim samo na ove na kojima su pričvršćeni nego i na susjedne. znači ako su na gležnju, moguće da trpe koljena. objašnjenje je bilo da to nije prirodno mjesto za opterećenje tijela. meni je to imalo 100% smisla pa nisam dalje istraživala.
logičnije mi je dodati teret u ruke i radit čučanj / iskorak/ zakorak / raskorak (lol) i isto tako mišići nogu moraju pomaknut taj teret. ništa drugo niti ga ne pomiče, a opterećenje je tamo gdje bi ga prirodno stavili. ruke nam služe za to.
uglavnom, ne petljam se sa njima. osim što su mi u ruksaku i sada služe kao girja
ostale?
palčice, daj cimni muža![]()
ja jučer otrčala svojih 5 km ali me uhvatila takva hunjavica, prehlada, što već...ne znam šalje li mi to imunitet neku porukucuri nos i peče grlo, tako da mislim da ću danas uzeti dan odmora...
kako vi s tim danom odmora, slijedite li neki unaprijed raspored koji si odredite ili slušate signale tijela?
nemojte slušati Inesicu pri procjeni težine nekog programa. ona dolazi iz skroz neke druge dimenzije
ja se nikad nisam saživila s 30ds. nemrem drljat svaki dan isto da me ubiješ.
super mi je bila kombinacija ripped in 30 (koji je dosta teži od 30ds od lvl2 dalje) i 6w6p i još tu i tamo nekim cardiom prekinuti, a i zhang je rekla da je to bolje nego svakog dana isto![]()
aries, ja se sjećam na početku vježbanja bih često ulovila neku prehladu, a imala sam i par viroza. onda sam se privikla, a i počela češće rest day uzimati i sad već mjesecima nisam bolesna.
s rest dayom se uopće ne držim raspored. vježbam do kad mogu, kad sam pri kraju snaga uzmem dan-dva odmora ili čistim štalu umjesto vježbanja![]()
ahahahaha, kak sam ja hopsa-hopsa od Optimistične propustila![]()
ma ima šanse, kako ne, ja sam bez problema odradila jedno za drugim,
ovdje je dobro jer na absima malo sjediš, nema toliko skakanja, ali napisala sam već, bome sam dosta pratila Taniu
ma nema, ozbiljno kažem. možda bude za godinu ili 6 mjeseci kad se utreniram. za sada jednostavno nemam toliko snage.
i ja sam tako mislila prije nego što sam odradila![]()
Ne znam jeste li ikad gledale ninja ratnike na novoj. Uglavnom, vidim inesicu kako bez pardona prolazi one stejđeve...
ovo je odličan program za početnike. ne znam je li netko stavio, već ranije, nisam pratila tijek cijelog topica.
zbog različitih okolnosti, iako sam bila vježbačica moja forma i mišićni tonus su jako loši. callanetics mi zbog toga trenutno ne odgovara, a jillian i ostali skakutavi programi su mi teški.
low impact se inače preporuča početnicima, onima koji pate od kroničnih bolesti i pretilima.
anamar, tnx, ovo dijelim na blogu![]()
Pitam ga za utege za nožice kad ga vidim.....kad bude jednom doma i ne bude trenirao mišićave žene pa dođe kući trbušastoj....za sada mi je najbolje rješenje nositi dijete (što mu i odgovara) na plaži da se ne vidi postporođajna katastrofa.![]()
palčice, ja se dam kladiti da od katastrofe koju stalno spominješ nema ni k![]()
Ima, ima, nažalost ne pretjerujem, moj trbuh je zaista bio ogroman, ali zaista, rodila sam tog tjedna najveće dijete u rodilištu da su svi sami dolazili do zaključka da je bio CR.No, sredim ja njega. Nadam se.
Meni je fascinantno kako se nekim zenama odmah nakon poroda povuce stomak,nedavno mi je dosla zaova iz Zg,rodila je prije manje od 2mj i nema nista,ali ama bas nista stomka,skoro pa joj se vide gornji trbusni...Dobro,vjezba redovno zadnjih par godina,bas je misicave gradje pa nije toliko cudno...
Mi smo maloprije odradile : 5 krugova, 1h30min rada pa 30sec odmora : skok na kutiju pa kettlebell swing 8kg pa clean & press sa sipkom 10kg.....
Izracunale smo da smo u prosjeku 2 tone digle iznad glave sa sipkom....not bad...
Kaze mm da se kod mene vide ogromni pomaci u vjezbanju...
Svaki dan mi je podloga za vjezbanje u drugoj prostoriji
Ja sam strajkala par dana s vjezbanjem jer smo imali horde gostiju-spremaj, kuhaj...
I'm back!
da to sam si i ja mislila. ali ona tu katastrofu toliko spominje da ja sad već imam karikaturu u glavi.
danas, za sada:
odhodala/otrčkarala 6,2km svoje šumske rute i pri toj šetnji 200 puta skoknula na panjiće, 40 puta preko nekog jarka i 60 puta na neku uzvisinu (ta je bila najviša i skok je još morao ići i u dalj). sa time da je zadnjih 20 naskoka bilo preko psa koja se legla taman ispred. bilo joj je dosta![]()
sve skupa trajalo taman 1 sat
a kad sam došla doma MM mi objasnio kako je djeci rekao da ćemo SADA na jarun. ja planirala u pon. a ideja mi je bila ić sa biciklom. tako da ću sada na bic do jaruna, a onda bome i nazad htjela, nehtjela.
Posljednje uređivanje od Inesica : 03.08.2013. at 11:04
Ja jučer odradila suuuuper trening. Baš sam bila zadovoljna trbušnjacima. Cijela sam bila znojna i danas ma baš fino zateže na trbuhu sastrane i donja leđa. Bilo mi je baš neobično koliko sam snage imala...Valjda je to povezano s tim što sam danas dobila stvari.
Jučer nisam ništa vježbala... dan se posložio takav da me nije uopće bilo doma... al zato odhodah 9 km
Danas sam prvi put probala Jillian, ripped in 30 ak se ne varam sam radila... I trening je dobar, ali Jillian... ona je meni tako iritantna ajme strašnoImam potrebu zvuk isključiti, samo da je ne čujem šta drobi; strašno me iritiraju njene šatro šale - uopće mi ne leži
Cijelo vrijeme dok sam radila sam kontala "e da je umjesto nje Shaun, gdje bi mi bio kraj"
![]()
Ja volim jillian. Doduse ne znam kakav je shaun.
Danas 6w6p level 2. Jedva sam krenula jer sam bas bila umorna. Ali uzasno mi je lagan. Stvarno jako. Jedini problem mi je bilo uloviti njen tempo u drugom krugu- no to zbog koordinacije, ne zamora. Level 1 kojeg sam radila prije body reva mi nije bio tako lagan. Jel moguce da me body rev tako osnazio??
hip-hop abs prelagan, već mi je besmisleno lagan
a ovo ostalo, što da radim, meni je to sve dosadno, vježbam - bilo teško, lako-ja samo čekam kraj, treba mi neka koreografija, nešto da me motivira
ova inesičina šetnja/trčkaranje je npr. baš super
ima ko neku ideju za ove "domaće" vježbe, a da je zabavno![]()
Sasa, moguće je itekako... mislim, daj se pogledaj u ogledalo
Inesica lol za kujicu. Ja sam svoju vodila na nasip, baš je uživala, ali joj je pred kraj isto već bilo dosta trčanja. Druga je ljenguza, ne bih ju ni pomišljala voditi.
Ja isto volim Jill ili sam ju voljela prije Shauna, nisam ziher, ali sada kad god ju upalim malo mi je monotona. Brbljarije me ne smetaju
Prekjučer sam si na Cardiu natukla gležanj, nisam krivo doskočila ni ništa, barem nisam primjetila, ali me boli zglobna čašica. Jučer sam pauzirala, danas ćemo vidjeti... odmorila bih još, ali već gutam prašinu od Willow...padam u depresiju![]()
krumpiric - hit sa vijačom? pola min skačeš, pola odmaraš...pa koliko možeš već minuta u komadu. a?