Stranica 168 od 189 PrviPrvi ... 68118158166167168169170178 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,351 do 8,400 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

i da
    jedno je hranjenje koje je vezano za kratkoročni cilj. dobivanje mišićne mase, mršavljenje, rješavanje nekog zdravstvenog problema. ili prehrana za život

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    kod njih je štos u dobivanju mase. mišićne
    pogotovo kod muških (hormoni) to drugačije funkcionira.
    zaboravi da si to pročitala

ovdje kad pričamo u kontekstu lchf ili paleo prehrane, onda je štos što su za paleo žitarice (zob je žitarica) NE namirnica, a za lchf namirinice koje obrok naprave visok po UH, NE namirnica. žitarice to automatski rade. mala je razlika između lchf i paleo, za jednu i drugu vrstu prehrane, žitarice su problem jer se unese puno UH u tijelo.
    dobro..... te zobene jedem stvarno rijetko i užasno su zasitne. Sad sam pustila jednu trećinu porcije u zdjelici. Mislim da ću jesti ponovo tek oko dva popodne. Ajd neka korist od njih.
    Brašno... ne znam kad sam zadnji put nešto umjesila, ili napravila zapršku.... ispast će da sam na paleo prehrani a da ni ne znam to!

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam jutros uspjela odvježbati duplić
    total body + absi

osobno mi se čine da su ovo najkvalitetnije vježbe u alfi i iako na cardiju umirem mogu ga cijelog bez većih problema a ove dvoje moram pratiti povremeno i Taniu
    ne znam koliko bi trebala vježbati (valjda godinama) da mogu sve one sklekove u total bodyju i dizanja u absima

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj, Inesica i sirius

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa Vidi poruku
    Elly, kod mene potpuno ista stvar, u vrijeme ovulacije proždirem slatko, inače nemam želju. PMS ništa.
    I ja sam već razbijala glavu zašto, ali nisam smislila ništa pametno.
    Dunja, hvala sto me razumijes.
    Morat cu nesto smisliti, stvarno mi taj feeling gubitka kontrole ide na zivce.

Za jucer prijavljujem jogging 30 min. + 1h plivanja.

Danas jos ne znam, u guzvi sam cijeli dan. Nadam se da cu uspjeti ubaciti Shauna i prve dvije s Hip Hop Abs.
    Ako nista drugo - veceras sat vremena neprekidnog plivanja.
    Posljednje uređivanje od Elly : 02.08.2013. at 08:55 Razlog: dodani planovi :)

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

inesica, hvala na iscrpnom odgovoru.
    e sad na pitanje: sto zelis vjezbati?
    ne mogu ti jos pametno odgovoriti sa tim 3w ili neku strucnu terminologiju.
    jerbo ne znam.

imam neke knjige npr. od kirscha davida i neke isjecke iz drugih knjiga..
    mislila sam one najobicnije vulgaris vjezbe za bipces, tripces. pa da nesto sama skombiniram.
    ovo sto vi radite, ne vladam ja jos tim, sto je sto. sto radi jillian, a sto shoun..itd
    Posljednje uređivanje od seni : 02.08.2013. at 09:14

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku
    inesica, hvala na iscrpnom odgovoru.
    e sad na pitanje: sto zelis vjezbati?
    ne mogu ti jos pametno odgovoriti sa tim 3w ili neku strucnu terminologiju.
    jerbo ne znam.

imam neke knjige npr. od kirscha davida i neke isjecke iz drugih knjiga..
    mislila sam one najobicnije vulgaris vjezbe za bipces, tripces. pa da nesto sama skombiniram.
    ovo sto vi radite, ne vladam ja jos tim, sto je sto. sto radi jillian, a sto shoun..itd
    Ma seni milion je puta lakše uzeti taj neki program i početi raditi po njemu nego sama improvizirati

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Kaže moja oprija trenerica kosi trbušnjaci za razdvojene trbušne mišiće-.
    Za ruke je dobra i bučica od 0,5 za početak (dvije bočice vode). Tracy Anderson ima po 10, 15 min. dobre vježbice. No, ima i onaj Sean i ostali kojima se cure dive. O tome nemam pojma.
    Također ne zazirem od žitarica, ali od prosa, amarantha, quinoe. One su kvalitetne, a amaranth visokoproteinska žitarica. Dobra za treninge.

Optimistična, zavidim na trbuhu, moj trbuh je i dalje grozan, pretpostavljam da će se zadnji dati u uništenje, kad već budem ispijena na ostalim dijelovima tijela.

Jučer sa kbellom od 12kg, danas također, pa dva dana trčanja. Probat ću po 10km ako mi svemir dozvoli.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

palčica, ima nas još trbušastih

meni su ruke i noge sve tanje a trbuh neće li ga neće
    puno bolje izgleda i sve je ravniji ali pomaci što se tiče špekeca su stvarno minimalni

seni, probaj neki program od jillian, npr. 30 day shred i kreni
    Posljednje uređivanje od Willow : 02.08.2013. at 11:02

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

meni fali bicikl.
    moram nekud otić sa bicom sutra. samo ja ne znam sjest i vozat se besciljno. treba mi neki zadatak. otić po piceke, otić na trening, otić po nešto, negdje, išta.
    aaaaaaaa, nešto ću smislit za sutra / prekosutra

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

seni, ima jillian i neki yoga dvd. cure su ga ovdje prozvali yogillian zato što nije prava yoga. koristi pokrete yoge ali dinamičnije pa onda to liči na nešto drugo.
    nemam pojima što zapravo, jer nikad nisam radila nit yogu niti taj program. ziher cure mogu bolje usporedit.
    30ds - 30 day shred je stvarno ok i ima ga na youtubu.
    i definitivno je lakše kad ne trebaš izmišljavat kombinacije.

ako ti se neda neki program, ovdje na ovom linku su baš serije osnovnih, vulgaris, vježbi ako si tako upališ filter sa strane:
    http://fitnessangels.net/hr/treninzi.php
    recimo upališ: žene, početnički, bučice i dobiješ 5 kombinacija
    Posljednje uređivanje od Inesica : 02.08.2013. at 11:11

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Odradila jutros 30ds level 2.
    Začuđujuće, lakše nego jučer level 1.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

30ds - 30 day shred je stvarno ok i ima ga na youtubu.
    Kako znaš kad šta trebaš raditi? ne mogu skužiti

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Kako znaš kad šta trebaš raditi? ne mogu skužiti
    ne kužim pitanje.
    pustiš na tv ili laptop ili desktop ili mob (brijem da na nekima i to može) i gledaš/slušaš i udriš.
    isto ko i shauna

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ha ha haaa, ma ne to

Šta ima samo taj 1 video, npr ovaj http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8? Ne izmjenjuju se? To ne kužim
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 02.08.2013. at 12:18

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kužiš šta me muči? Shaun ima raspored pa lijepo piše koji dan ide koji video. Kod Jillian na YT nema toga, samo hrpa raznoraznih videa za 30ds level 1 i level 2. Tako da ne kužim jel svaki dan radiš jedno te isti video, 30 dana pa onda ideš na level 2?
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 02.08.2013. at 12:21

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo ja odradila posao doma i mislim doći k sebi, palim klimu i prije ručka malo hopsa-hopsa. Mislim da će me danas ići pa ću odradit i navečer nešto... Vaga pokazuje još kilu dolje- već par dana pa bi to bilo to. Sad bih trebala dobit koju kilicu po mogućnosti mišića. Nema mi druge nego po utege od dve i pol kile i možda uteg za noge za na gležnjeve.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

aha

da taj jedan se radi 10 dana. onda ide lev2 10 dana pa lev3.
    ima ona isličan program 30day ripped. tako nešto. tamo je 4lev po 7 dana. on je mrvicu teži.

taj 30ds je stvarno odličan za početak, početak. radi sve grupe mišića i lagano podiže cardio i ne traje dugo.

malo kompleksniji je taj njen body revolution, gdje je jedan dan front body, drugi back, treći cardio, pa još jednom, pa rest day. pa još jednom sve (znači 2 tjedna) i onda se pomaknu vježbe na nove razine ali sistem ostaje isti.
    i tu je početak lagan. i kraj paklen (workout 11 i 12 odnosno kraj 3. mjeseca)

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a 6w6pack ide 3 tjedna level 1 pa onda 3 tjedna level 2

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aha

da taj jedan se radi 10 dana. onda ide lev2 10 dana pa lev3.
    ima ona isličan program 30day ripped. tako nešto. tamo je 4lev po 7 dana. on je mrvicu teži.
    E sad mi je jasno, thanks

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Optimisticna prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja odradila posao doma i mislim doći k sebi, palim klimu i prije ručka malo hopsa-hopsa. Mislim da će me danas ići pa ću odradit i navečer nešto... Vaga pokazuje još kilu dolje- već par dana pa bi to bilo to.

neću u detalje što mi palo na pamet sa ovim hops-hopsa. sirius me pokvarila

i možda uteg za noge za na gležnjeve.
    a, kad sam dobila te utege, ošla sam tražiti što sa njima, jer mi nekako nisu sjedali. na nekoliko mjesta naišla kako baš i nisu najsretnije rješenje jer opterećuju zglobove. pri tom ne mislim samo na ove na kojima su pričvršćeni nego i na susjedne. znači ako su na gležnju, moguće da trpe koljena. objašnjenje je bilo da to nije prirodno mjesto za opterećenje tijela. meni je to imalo 100% smisla pa nisam dalje istraživala.
    logičnije mi je dodati teret u ruke i radit čučanj / iskorak/ zakorak / raskorak (lol) i isto tako mišići nogu moraju pomaknut taj teret. ništa drugo niti ga ne pomiče, a opterećenje je tamo gdje bi ga prirodno stavili. ruke nam služe za to.
    uglavnom, ne petljam se sa njima. osim što su mi u ruksaku i sada služe kao girja

ostale?
    palčice, daj cimni muža

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ja jučer otrčala svojih 5 km ali me uhvatila takva hunjavica, prehlada, što već...ne znam šalje li mi to imunitet neku poruku curi nos i peče grlo, tako da mislim da ću danas uzeti dan odmora...

kako vi s tim danom odmora, slijedite li neki unaprijed raspored koji si odredite ili slušate signale tijela?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

nemojte slušati Inesicu pri procjeni težine nekog programa. ona dolazi iz skroz neke druge dimenzije

ja se nikad nisam saživila s 30ds. nemrem drljat svaki dan isto da me ubiješ.

super mi je bila kombinacija ripped in 30 (koji je dosta teži od 30ds od lvl2 dalje) i 6w6p i još tu i tamo nekim cardiom prekinuti, a i zhang je rekla da je to bolje nego svakog dana isto

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo ja odradila posao doma i mislim doći k sebi, palim klimu i prije ručka malo hopsa-hopsa.
    Opa!

Ripped in 30 je meni bio odlican. Kao i 6w6p.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

aries, ja se sjećam na početku vježbanja bih često ulovila neku prehladu, a imala sam i par viroza. onda sam se privikla, a i počela češće rest day uzimati i sad već mjesecima nisam bolesna.

s rest dayom se uopće ne držim raspored. vježbam do kad mogu, kad sam pri kraju snaga uzmem dan-dva odmora ili čistim štalu umjesto vježbanja

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ahahahaha, kak sam ja hopsa-hopsa od Optimistične propustila

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

kavofob, a jesi li propustila moj duplić?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam jutros uspjela odvježbati duplić
    total body + absi

osobno mi se čine da su ovo najkvalitetnije vježbe u alfi i iako na cardiju umirem mogu ga cijelog bez većih problema a ove dvoje moram pratiti povremeno i Taniu
    ne znam koliko bi trebala vježbati (valjda godinama) da mogu sve one sklekove u total bodyju i dizanja u absima
    aaa, i to sam propustila

Willow

jesi radila odmah jedno za drugim ili si napravila malo pauze?

ja za duplić nemam nikakve šanse, baš nikakve, jedva izdržim i sam total body

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ma ima šanse, kako ne, ja sam bez problema odradila jedno za drugim,

ovdje je dobro jer na absima malo sjediš, nema toliko skakanja, ali napisala sam već, bome sam dosta pratila Taniu

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ma nema, ozbiljno kažem. možda bude za godinu ili 6 mjeseci kad se utreniram. za sada jednostavno nemam toliko snage.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

i ja sam tako mislila prije nego što sam odradila

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

neću u detalje što mi palo na pamet sa ovim hops-hopsa. sirius me pokvarila

vjeruj mi, 100% nije taj hopsa-hopsa iscrpe me bučice
    Posljednje uređivanje od Optimisticna : 02.08.2013. at 15:31

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

a, kad sam dobila te utege, ošla sam tražiti što sa njima, jer mi nekako nisu sjedali. na nekoliko mjesta naišla kako baš i nisu najsretnije rješenje jer opterećuju zglobove. pri tom ne mislim samo na ove na kojima su pričvršćeni nego i na susjedne. znači ako su na gležnju, moguće da trpe koljena. objašnjenje je bilo da to nije prirodno mjesto za opterećenje tijela. meni je to imalo 100% smisla pa nisam dalje istraživala.
    logičnije mi je dodati teret u ruke i radit čučanj / iskorak/ zakorak / raskorak (lol) i isto tako mišići nogu moraju pomaknut taj teret. ništa drugo niti ga ne pomiče, a opterećenje je tamo gdje bi ga prirodno stavili. ruke nam služe za to.
    uglavnom, ne petljam se sa njima. osim što su mi u ruksaku i sada služe kao girja

ostale?
    palčice, daj cimni muža

aha!! E trebaju mi takvi savjeti. Da se u silnom entuzijazmu ne satarem.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne znam jeste li ikad gledale ninja ratnike na novoj. Uglavnom, vidim inesicu kako bez pardona prolazi one stejđeve...

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

ovo je odličan program za početnike. ne znam je li netko stavio, već ranije, nisam pratila tijek cijelog topica.
    zbog različitih okolnosti, iako sam bila vježbačica moja forma i mišićni tonus su jako loši. callanetics mi zbog toga trenutno ne odgovara, a jillian i ostali skakutavi programi su mi teški.

low impact se inače preporuča početnicima, onima koji pate od kroničnih bolesti i pretilima.

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj anamar prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je odličan program za početnike. ne znam je li netko stavio, već ranije, nisam pratila tijek cijelog topica.
    zbog različitih okolnosti, iako sam bila vježbačica moja forma i mišićni tonus su jako loši. callanetics mi zbog toga trenutno ne odgovara, a jillian i ostali skakutavi programi su mi teški.

low impact se inače preporuča početnicima, onima koji pate od kroničnih bolesti i pretilima.
    Bome ovo ću stavit na stick svojoj teti kad ode u skoru penziju, da malo uloži vremena u sebe + utezi od pola kile ili još manji ako postoje. Odličan poklon!!! anamar

anamar avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

drago mi je da sam bila od pomoći

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

anamar, tnx, ovo dijelim na blogu

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Pitam ga za utege za nožice kad ga vidim.....kad bude jednom doma i ne bude trenirao mišićave žene pa dođe kući trbušastoj....za sada mi je najbolje rješenje nositi dijete (što mu i odgovara) na plaži da se ne vidi postporođajna katastrofa.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

palčice, ja se dam kladiti da od katastrofe koju stalno spominješ nema ni k

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Ima, ima, nažalost ne pretjerujem, moj trbuh je zaista bio ogroman, ali zaista, rodila sam tog tjedna najveće dijete u rodilištu da su svi sami dolazili do zaključka da je bio CR. No, sredim ja njega. Nadam se.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Meni je fascinantno kako se nekim zenama odmah nakon poroda povuce stomak,nedavno mi je dosla zaova iz Zg,rodila je prije manje od 2mj i nema nista,ali ama bas nista stomka,skoro pa joj se vide gornji trbusni... Dobro,vjezba redovno zadnjih par godina,bas je misicave gradje pa nije toliko cudno...

Mi smo maloprije odradile : 5 krugova, 1h30min rada pa 30sec odmora : skok na kutiju pa kettlebell swing 8kg pa clean & press sa sipkom 10kg.....
    Izracunale smo da smo u prosjeku 2 tone digle iznad glave sa sipkom....not bad...

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Kaze mm da se kod mene vide ogromni pomaci u vjezbanju...
    Svaki dan mi je podloga za vjezbanje u drugoj prostoriji
    Ja sam strajkala par dana s vjezbanjem jer smo imali horde gostiju-spremaj, kuhaj...
    I'm back!

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    palčice, ja se dam kladiti da od katastrofe koju stalno spominješ nema ni k
    da to sam si i ja mislila. ali ona tu katastrofu toliko spominje da ja sad već imam karikaturu u glavi.

danas, za sada:
    odhodala/otrčkarala 6,2km svoje šumske rute i pri toj šetnji 200 puta skoknula na panjiće, 40 puta preko nekog jarka i 60 puta na neku uzvisinu (ta je bila najviša i skok je još morao ići i u dalj). sa time da je zadnjih 20 naskoka bilo preko psa koja se legla taman ispred. bilo joj je dosta
    sve skupa trajalo taman 1 sat

a kad sam došla doma MM mi objasnio kako je djeci rekao da ćemo SADA na jarun. ja planirala u pon. a ideja mi je bila ić sa biciklom. tako da ću sada na bic do jaruna, a onda bome i nazad htjela, nehtjela.
    Posljednje uređivanje od Inesica : 03.08.2013. at 11:04

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja jučer odradila suuuuper trening. Baš sam bila zadovoljna trbušnjacima. Cijela sam bila znojna i danas ma baš fino zateže na trbuhu sastrane i donja leđa. Bilo mi je baš neobično koliko sam snage imala...Valjda je to povezano s tim što sam danas dobila stvari.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jučer nisam ništa vježbala... dan se posložio takav da me nije uopće bilo doma... al zato odhodah 9 km

Danas sam prvi put probala Jillian, ripped in 30 ak se ne varam sam radila... I trening je dobar, ali Jillian... ona je meni tako iritantna ajme strašno Imam potrebu zvuk isključiti, samo da je ne čujem šta drobi; strašno me iritiraju njene šatro šale - uopće mi ne leži Cijelo vrijeme dok sam radila sam kontala "e da je umjesto nje Shaun, gdje bi mi bio kraj"

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer nisam ništa vježbala... dan se posložio takav da me nije uopće bilo doma... al zato odhodah 9 km

Danas sam prvi put probala Jillian, ripped in 30 ak se ne varam sam radila... I trening je dobar, ali Jillian... ona je meni tako iritantna ajme strašno Imam potrebu zvuk isključiti, samo da je ne čujem šta drobi; strašno me iritiraju njene šatro šale - uopće mi ne leži Cijelo vrijeme dok sam radila sam kontala "e da je umjesto nje Shaun, gdje bi mi bio kraj"
    Ja uvijek smanjim ton i pojačam muziku na radiju .

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja volim jillian. Doduse ne znam kakav je shaun.
    Danas 6w6p level 2. Jedva sam krenula jer sam bas bila umorna. Ali uzasno mi je lagan. Stvarno jako. Jedini problem mi je bilo uloviti njen tempo u drugom krugu- no to zbog koordinacije, ne zamora. Level 1 kojeg sam radila prije body reva mi nije bio tako lagan. Jel moguce da me body rev tako osnazio??

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hip-hop abs prelagan, već mi je besmisleno lagan
    a ovo ostalo, što da radim, meni je to sve dosadno, vježbam - bilo teško, lako-ja samo čekam kraj, treba mi neka koreografija, nešto da me motivira
    ova inesičina šetnja/trčkaranje je npr. baš super
    ima ko neku ideju za ove "domaće" vježbe, a da je zabavno

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sasa, moguće je itekako... mislim, daj se pogledaj u ogledalo

Inesica lol za kujicu. Ja sam svoju vodila na nasip, baš je uživala, ali joj je pred kraj isto već bilo dosta trčanja. Druga je ljenguza, ne bih ju ni pomišljala voditi.

Ja isto volim Jill ili sam ju voljela prije Shauna, nisam ziher, ali sada kad god ju upalim malo mi je monotona. Brbljarije me ne smetaju

Prekjučer sam si na Cardiu natukla gležanj, nisam krivo doskočila ni ništa, barem nisam primjetila, ali me boli zglobna čašica. Jučer sam pauzirala, danas ćemo vidjeti... odmorila bih još, ali već gutam prašinu od Willow...padam u depresiju

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

krumpiric - hit sa vijačom? pola min skačeš, pola odmaraš...pa koliko možeš već minuta u komadu. a?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •