Stranica 172 od 189 PrviPrvi ... 72122162170171172173174182 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,551 do 8,600 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Roza, ja sam znala ici trcati. Bas sam sa isla gledati svoj profil na run keeperu i sports trackeru... Trcala sam cca 6.5 km ili 6.8 km i trebalo mi je od 45-50 minuta.

Sad, jesam spora ili ne... Ne znam.
    Anci,sve ovisi koji ti je cilj u trčanju,je li to pretrčati što veću udaljenost umjerenim tempom, ili otrčati što brže tu udaljenost, ili se spremati za neke utrke...ili jednostavno joggirati zbog održavanja kilaže, boljeg osjećaja i tako...ja se ne opterećujem vremenom, kad osjetim da mogu brže, više ili jače, jednostavno to i napravim.Ima dana kad su noge užasno teške i onda laganini...ali meni se čini da nije loše imati neki program, zato mi je ovaj na runkeeperu super,daje ti osjećaj da te netko gura,kao da imaš osobnog trenera

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam trcala besciljno :D
    Probat cu malko povecati brzinu da vidim mogu li. Inace, kad pozurim, odmah me zaboli

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj Anci prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam trcala besciljno :D
    Probat cu malko povecati brzinu da vidim mogu li. Inace, kad pozurim, odmah me zaboli

ma čim si trčala, znači da nije besciljno.
    Ja sam nekad znala i trčati po nogometnom igralištu, ono 27 krugova, pa mi je postalo monotono. Zato sam si sad pronašla rutu na kojoj trčim i gdje nema žive duše. Mozak na pašu, slušalice u uši i udri
    A istina je kad navikneš dugo jednim tempom trčati, svaka promjena brzine bude jako teška.Zato kažem možda nije loše slijediti neki program koji su stručnjaci osmislili baš za nas ovakve trkače :D

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mene je trčanje totalno osvojilo. najbolje mi je kad nakon nekon početnog vremena kad mi je sve teško (recimo prvih 15 minuta) uđem u neku zen fazu kad noge idu same. iako moram priznati da mi se to ne dešava u zadnje vrijeme, možda je stvarno zbog temperature vani. u šumi gdje trčim sad jedva mogu disati od sparine - inače je baš obrnuto.
    a sad malo offtopic, nije motivirano tjelesnom aktivnošću već nečim drugim, ali krajem mjeseca se spremam na hodočašće do marije bistrice. ruta kojom se ide ima oko 40 km. MM ide već tri godine, a sad ću mu se i ja pridružiti. nadam se da ću stići do cilja.
    Posljednje uređivanje od Roza : 07.08.2013. at 14:15

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

joj ja ne volim trčat. ma ne volim ništa što traje. ni biciklirat ne volim besciljno. iako volim bicikl i fali mi ako ne odpedaliram svako tolko. al moram imat neki cilj. onak otić po nešto, donijet nešto. ko pesima, neko mi treba baciti štap. ne treba više.
    moguće da bi mogla i trčat tako. kad bi mi netko bacio štap.
    sad sam išla gledat što sam odtrčala prije koji tjedan sa MMom. 6,94km za 39:46min. ali to je bilo nešto laganog tempa za buđenje i 2 pauze u koje sam ubacila kružne treninge i dionica je kroz šumu i brdo/nizbrdo. ove pauze endomondo nije računao u vrijeme. i na kraju sam psovala, psovala. MM zapičio, ok nije mi smetalo, a ja sam gledala kako bi koju prečicu ulovila. užas, ne znam što bi sa sobom radila dok trčim.
    sve, sve je u glavi. jer očito je da mogu. ali da mi sad netko kaže da odem trčat. ma nemam pojima što bi.

Roza, društvo puno, puno znači. i svako tolko nam u vježbanju dođe trenutak kad smo na nekom pragu. kad sam solo, padne mi na pamet stat, pa se 'zderem' sama na sebe. dok sam u društvu takvi trenuci mi nikad ne daju ideju za odustajanje. dok sam u društvu vjerojatno neke takve niti ne skužim, samo prođu.
    ono što sam naučila je da baš tada treba stisnut i kad se taj neki prag preskoči, disanje dođe u ritam, misli ponovno postanu fokusirane, onda se i vježbanje/trčanje/što god nastavlja.

e sad, zaštp ti se to sad dešava, moguće je da je bilo koji od navedenih razloga, a možda je i kombinacija. odmor je bitan. i neki put je zgodno odmorit dan više i onda krenut i onda često napravimo napredak. i teško da možemo nakon i kraće pauze nastaviti gdje smo stali. uvijek postoji malo u nazad pa lovljenje tempa. u grupnim treninzima, treneri jako dobro (neki, jel) znaju 'dozirat' napor i kombinirat treninge. i nakon nekog vremena servirat sličan trening odprije i onda skužimo kako smo skoknuli u formi.

cure trkačice, svaka čast. ja nemam nečega za to. jel živaca, koncentracije, mira il svega skupa. uvjerila se da mogu zdurat nekako 7 km i onda valjda mogu i 10.

naime, MM mi je neki dan objasnio kako misli da svak čovjek mora moć pretrčat 10km u komadu. kojim god tempom ali konstantnim. njemu još ne uspjeva u komadu pa ga to živcira. neću ić provjeravat. mogu pretrčat i gotovo. ako me bude što gonilo gidnut ću i dovoljno mi.

aha, vidim da dok trčite, stavite muziku u uši. ma i to mi palo na pamet probat. samo ja nemam slušalice koje bi mi ostale stajat u ušima i dok sjedim. možda probam sa mobitelom bez slušalica. ma

u svakom slučaju, trkačice

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Roza prvotno napisa Vidi poruku
    a sad malo offtopic, nije motivirano tjelesnom aktivnošću već nečim drugim, ali krajem mjeseca se spremam na hodočašće do marije bistrice. ruta kojom se ide ima oko 40 km. MM ide već tri godine, a sad ću mu se i ja pridružiti. nadam se da ću stići do cilja.
    u ovo uopće ne sumnjam. definitivno.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mene je trčanje totalno osvojilo. najbolje mi je kad nakon nekon početnog vremena kad mi je sve teško (recimo prvih 15 minuta) uđem u neku zen fazu kad noge idu same.
    Isto ovako!
    Tocno znam gdje ce me "krenuti" i nakon toga istrcim rutu bez beda.

Roza, u skoli sam trcanje mrzila iz dubine duse. A onda sam se, ko odrasla zaljubila u njega.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja te Inesice u potpunosti razumijem. Ja ne mogu trčati. I kad imam kondicije, ne mogu trčati, meni je mozak najveći neprijatelj kod trčanja.

A kad sam znala trčati na traci u teretani, ono pretrčim 9km.... za vkd dođem kod staraca i idem trčati u polje (ono super zrak, savršen teren), otrčim kilometar i ne mooooooguuuu više....

Valjda kad trčim na traci onda vidim brojeve imam neki cilj itd, a čim mozak nije preokupiran nečim, on odmah naređuje da stanem

Ja obično kažem da ja trčim samo kad me ganjaju
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 07.08.2013. at 14:49

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Inesica prvotno napisa Vidi poruku
    .

aha, vidim da dok trčite, stavite muziku u uši. ma i to mi palo na pamet probat. samo ja nemam slušalice koje bi mi ostale stajat u ušima i dok sjedim. možda probam sa mobitelom bez slušalica. ma

u svakom slučaju, trkačice
    Ja ne mogu trcati sa slusalicama. Em ispadaju :inesica: em sam skuzila da mi pase tisina.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

na fejsu imam lajkanu stranicu 3sporta. slučajno jednom kliknula i ostala. i svako tolko izbace neke fotke i podatke sa utrka. triatlona. uživam u fotkama i divim se ljudima.
    baš su mi onak, za skinut kapu. guštam skroz. od klinaca do par gospodina u o ho ho godinama. i tako ja njih gledam i ništa me ne vuče da bi probala išta. al mi je lijepo vidjet ih kako uživaju.
    ajd, vozim bic. po mogućnosti po ravnom. kilometraža valjda neograničena. stvarno mogu kolko treba. naglasak na TREBA. inače bi napravila krug po ulici i vratila se doma sa sto upitnika iznad glave i wtf.

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

slušalice ne ispadaju ako ih provučeš ispod majice i grudnjaka - provjereno. naravno na nadlaktici je armband s mobitelom...
    ne mogu trčati bez muzike jer me strah zvukova i pucketanja po šumi. to vam stvarno zvuči stravično, kao da je netko u blizini.

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

na fejsu imam lajkanu stranicu 3sporta. slučajno jednom kliknula i ostala. i svako tolko izbace neke fotke i podatke sa utrka. triatlona. uživam u fotkama i divim se ljudima.
    baš su mi onak, za skinut kapu. guštam skroz. od klinaca do par gospodina u o ho ho godinama. i tako ja njih gledam i ništa me ne vuče da bi probala išta. al mi je lijepo vidjet ih kako uživaju.
    ajd, vozim bic. po mogućnosti po ravnom. kilometraža valjda neograničena. stvarno mogu kolko treba. naglasak na TREBA. inače bi napravila krug po ulici i vratila se doma sa sto upitnika iznad glave i wtf.
    xx
    mm to mrzi
    uvijek me pita zašto mi treba cilj :hahah, a meni treba i za šetnju.
    ako imam plan, idem do tog i tog obavit to, pa popit kavu, pa ću se provozat do tu, ...mogu 100km

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa još AAAAAAAAAAAAAAAAAAA

edit: ostadoh bez teksta za reći išta više...
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 07.08.2013. at 15:48

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku

hehehe, gdje ih nalaziš samo

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

slučajno nabasala, od cijelog portala samo nju vidjela

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Nemam pojma tko je na slici , ali sise sigurno nisu " prave".

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ajme Roza, ja uživam u pucketanjima u šumi .
    jako volim šumu i bit u njoj i ić kroz nju i slušat to 'ništa'. i šnjofat.
    pa kako se mjenjaju godišnja doba mjenjaju se i zvukovi i sve skupa.
    komarci u šumi mi idu na živce.
    još i pored groblja prolazim.
    ajd, povedem psa sa sobom koji na ulazu detektira smjer u kojem ima živih bića. srne, zecove, šumare. i to bi bilo to. jednom u par mjeseci sretnem nekog.

ispadat će meni sve slušalice osim eventualno onih koje se zakvače onako izvana. imam te velke ušne školjke. em sam ko klinka imala klempave uši pa me majka frknula na operaciju da mi smanje klempavoću. pa su zategli iza kožu i velke rupe napravili još večima. ono, valjda mi mogu one naglavne slušalice uć.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam pojma tko je na slici , ali sise sigurno nisu " prave".
    ne znam ni ja tko je.... To da nisu prave zaključuješ iz one moje prepiske ranije? Ne misliš da bi mogla biti postotak žena kao ti? Poprilično mi dobro izgledaju, ne odskaču od ostatka tijela (što je obično slučaj)

edit: prave ili nisu, ženska izgleda mrak
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 07.08.2013. at 15:54

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ha, ha , ha
    nisu prave jer se predobro odupiru gravitaciji obzirom na veličinu i kroj topica koji ih drži .:iskusna:

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

slušalice ne ispadaju ako ih provučeš ispod majice i grudnjaka - provjereno. naravno na nadlaktici je armband s mobitelom...
    ne mogu trčati bez muzike jer me strah zvukova i pucketanja po šumi. to vam stvarno zvuči stravično, kao da je netko u blizini.
    Roza,znaš li možda gdje kod nas ima za kupiti armband za mob? Ja imam sony xperiu neki manji...

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

slučajno nabasala, od cijelog portala samo nju vidjela
    daj anči odi si po taj six ili x pack

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

daj anči odi si po taj six ili x pack
    jelda a?

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj aries prvotno napisa Vidi poruku
    Roza,znaš li možda gdje kod nas ima za kupiti armband za mob? Ja imam sony xperiu neki manji...
    ma ziher ima po hamama, tak nečem.
    ja sam prek ebaja, za skoro pa 30kn. i nađe se bez poštarine

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ženska je prirodno guzata. Šteta što se ne vide bicepsi. A vidim u uglu shake. Ko zna šta pije... A da je dobra-dobra je.

aries avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

ma ziher ima po hamama, tak nečem.
    ja sam prek ebaja, za skoro pa 30kn. i nađe se bez poštarine
    e kad nisam u Zg
    gledam preko njuškala malo,ima za nekih 50ak kn...

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mrak je ova od anchie. Danas w11. Dotjerala sam scorpion push ups! Ali onu chatarangu uopce ne mogu. Ko to moze? Ajte sve probajte drzat ju 30 sekundi- ja ne mogu ni 10. Uzas! Sutra rest day, nisam vec preko tjedan dana.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj aries prvotno napisa Vidi poruku
    e kad nisam u Zg
    gledam preko njuškala malo,ima za nekih 50ak kn...
    ja mislim da su to iste. oni kupe na ebeju

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Mrak je ova od anchie. Danas w11. Dotjerala sam scorpion push ups! Ali onu chatarangu uopce ne mogu. Ko to moze? Ajte sve probajte drzat ju 30 sekundi- ja ne mogu ni 10. Uzas! Sutra rest day, nisam vec preko tjedan dana.
    ovo?
    http://www.youtube.com/watch?v=6RHz_4DuFEM

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    chatarangu sm bila uspjela izdržat u prvom krugu svih 30sec i onda drugi put nekih 20. al sad bi si dala nekih 20 i 10. neki dan sam je probala i znam da mi je uspjelo ali ne baš ne znam kolko dugo. core, core. ja zažmirim i stisnem core i dupe i dišem. al moram žmirit i mislit sam na to

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

a poza 3 sa linka?
    a aaaaa. jok.

a da, ja nemrem ni stoj na rukama. zapravo, ziher sam da mogu al me frka. bilo me frka ko klinku, jednom napravila na 3 sec, zglobovi se stiltali i ne radila više. sad mi je logično da mogu. ali ipak ne mogu

Optimisticna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja probala sad chatarangu poslje treninga. Dok mi počnu drhtat ruke - 15 sec. Dalje se nisam forsirala da ne razbijem zube u pod.

evey avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Napokon sam opet krenula ovaj tjedan sa redovnim vježbanjem nakon što sam više od dva tjedna bila prisiljena pauzirati zbog bolova u vratu.
    Na trećem tjednu sam Insanitya, upravo odradila Pure Cardio & Cardio Abs.
    Cijeli dan sam bila krepana od ove vrućine, ali sad se nakon vježbanja super osjećam

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Nisam još počela vježbati u pravom smislu kako sam najavila od rujna, medjutim zabrinulo me što sam malo žešće plivala i malo više i počela me cica bolit. I boli, boli i sisao je bebonja ali boli i malo sam izdajala, pa tuširaj i vidim loše se osjećam, hop temperatura 38,4 i na kraju me kupus spasio. Ja mislim da mi je to od plivanja?!
    sad me strah? Ima li neki dr s kojim bi se konzultirala oko vježbanja, da mi on propiše što i kako?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mama_jos_malo prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam još počela vježbati u pravom smislu kako sam najavila od rujna, medjutim zabrinulo me što sam malo žešće plivala i malo više i počela me cica bolit. I boli, boli i sisao je bebonja ali boli i malo sam izdajala, pa tuširaj i vidim loše se osjećam, hop temperatura 38,4 i na kraju me kupus spasio. Ja mislim da mi je to od plivanja?!
    sad me strah? Ima li neki dr s kojim bi se konzultirala oko vježbanja, da mi on propiše što i kako?
    Ne bi rekla da je od plivanja . Kakav kupaći nosis ? Možda ima žicu pa je stisnula neke kanalice?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Uf, al ste se raspisale dok me nema

Moram komentirati trčanje po šumi sa slušalicama u ušima... mene bi toga bilo strah. Stalno bih se bojala da ne čujem medvjeda ili još gore, silovatelja kako mi se približava. Ja ni na nasip ne idem trčati bez psa, doduše u stvarnoj prijetnji ne bi od nje bilo koristi, ali nitko ne zna da nije istrenirana i opasna

Anchie, s umjetnim sisama ili pravim, ova ženska izgleda savršeno

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma bez sisa mi ne bi dobro izgledala
    danas plivanje+T25

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

meni ovo opet previše...
    a govoreći o atletičarkama, ova mi je mrak http://acidcow.com/girls/4237-alliso...e-33-pics.html

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Moram komentirati trčanje po šumi sa slušalicama u ušima... mene bi toga bilo strah. Stalno bih se bojala da ne čujem medvjeda ili još gore, silovatelja kako mi se približava.
    ahaha,taman sam isla ovo napisat kad sam vidila da si ti vec to odradila..
    ja zato ne bi voljela ni putem setat sa slusalicama,osjecala bi se nelagodno da ne cujem sto se dogadja oko mene,da ne dolazi koji auto preblizu pa da ne trubi isl....a tek u sumi...ma no way....

ja sam vec rekla da ne zelim six pack na ustrb ove jedinicice...pa da mi nestanu skroz,bjez...
    mada,MM mi je rekao da nakon 2gog djeteta i dojenja financira trojku,ako jos budem htjela...
    (nada se da cu se opametit s vremenom)

ubio nas trener maloprije: 30 ponavljanja,4 vjezbe(zaboravih sluzbene nazive): u planku naizmjenicno ispruzanje suprotne noge/ruke, pa roll up, pa nazad u plank ali sad spustanje na laktove i podizanje, pa za kraj iskorak sa skokom (u skoku se mijenjaju noge)
    ja sam uspjela 5 krugova u cca 20min....uzdisale smo ko da se bavimo nekim khm khm aktivnostima...
    (trener nesto izasao i kad se vracao rekao je:a sto mi vas je milo slusat izvani,zvucite kao da se nesto jako zanimljivo dogadja u gymu...LOL)

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    meni ovo opet previše...
    a govoreći o atletičarkama, ova mi je mrak http://acidcow.com/girls/4237-alliso...e-33-pics.html
    ma nije.
    mislim, ajd, dajem šansu da griješim pa da možda i je.
    al hoću reć, kad neka ide fotkat mišiće, onda mora fotkat mišiće. kad smo sasu nagovorili da fotkne svoje, nismo joj rekli da obuće jaknu pa da vidimo kako ta jakna izgleda.
    tako i te tete. ona u dućanu, normalnom hodu, kaj ja znam - loptanju , ne izgleda tako. al ne može ić pokazat mišiće i fotkat se dok zalijeva cvijeće

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    ma bez sisa mi ne bi dobro izgledala
    danas plivanje+T25
    joj što mi idete na živce sve koje navodite plivanje

ja jučer nisam uspjela doma odvježbat. bila na kraju ljutaaaaa. onda smo išli zalijevat na vrt pa sam ošla biciklom. mam mi je bilo bolje. tamo lijepo sa kantama. MM brao, ja nosala kante. jedna 10l, jedna 20l. točno se može računat pod trening. i vratila se biciklom. i poslije još zalijevala po susjedstvu i radila sklekove na terasama. računam da je hrpa ljudi na GO pa da me nisu ulovili u ludilu.

sad sam se opet obukla ko da idem vježbat pa možda sa današnjim planom i uspijem prije večeri. bar sam spremna. pa kad upadne prilika.....

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Skulirana, dala si mi sad ideju za iduci trening.
    Moram jos malo sloziti u glavi, ali bit ce neki combo i AMRAP (as many rounds as possible) u 15min.

Jucer ipak nisam nigdje ubacila trening, rintam po kuci. Vidjet cu hocu li danas zavrsiti sa spremanjem i hocu li ubaciti trening.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Inesica, LOL za sklekove po tudjim terasama.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ili recimo Rhonda, od sportasica: http://sports.terra.com/ronda-rousey...ceb0aRCRD.html

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Inesice, ti si luda

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

A sto se tice misica i zena, meni je prekrasno vidjeti zene sa misicima, pogotovo sto znam KOLIKO ih je tesko dobiti.

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ma na terasama kod kojih sam zalijevala cvijeće, travu, što već.
    nisam naskakivala po svim terasama za koje znam da trenutno nemaju vlasnike . ajmeeeeeee. pa nisam baš tolko pukla
    ono, dok se zalijeva ja bacim koji sklek

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

meni su najljepše suvremene plesačice
    fascinira me njihova kontrola nad svakim pokretom

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    A sto se tice misica i zena, meni je prekrasno vidjeti zene sa misicima, pogotovo sto znam KOLIKO ih je tesko dobiti.
    X

ma da, perspektiva je skroz drugačija.
    mišić, više nije samo mišić

Inesica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ovo neki put napravim. najčešće kad i nije neko vrijeme vani (zima recimo) i radim nešto čemu nikad kraja. peglanje recimo:
    http://fitnessandfeta.com/deck-of-cards/

palilo bi i sa zalijevanjem pa po terasama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •