I ja se pitam, ali želja za brzim i lakim rješenjem nekad bude jača od zdravog razuma.
I ja se pitam, ali želja za brzim i lakim rješenjem nekad bude jača od zdravog razuma.
Meni danas trebao biti dan odmora od Insanitya, ali mi se vježbalo. Ovih dana mi je točno šest mjeseci kako vježbam, a započela sam s 30DS od Jillian pa sam odlučila probati odvježbati Level 1 da vidim kako mi ide.
Kad sam počinjala vježbati pratila sam Anitu i radila modificirane, lakše vježbe, utezi su mi bili konzerve pelata 400 g, a nakon prvog vježbanja sljedećih tri dana sam imala grozan muskulfiber.
Danas sam odradila teže vježbe prateći Natalie s utezima od 2kg, normalne sklekove i sve to da se skoro nisam ni umorila. :ponosna:
Sutra opet Insanity, jedva čekam.
jep,osim sto je kratak za polaznike kratak je i za trenere...samo plati i opla,odma si certificirani CF trener...
a malo ima boxeva u Hrv jer se licenca placa par tisuca eur...
ova moja linkana se bas ove godine ozljedila pri probijanju za deadlift....to su ipak sportasi,oni idu glavom kroz zid...
nas se trener uvijek kaze posto je fizioterapeut da odma sanira i ozljede,LOL...
salim se,bas sam ga pitala i kaze da jos nikoga nije rehabilitirao tko ide njemu u gym,samo vanjske i sportase..
a i mi ne radimo CF nego samo funkcionalni trening...
nego,kome je ono bilo lose od malo junkoze sto je pojeo? mene boli zeludac od UH-a i secera kojeg sam jucer ubacila u sebe...bio djetetu rodjendan,pekla cijeli dan i probavala jeli valja....
pa malo kifle,malo torte...i eto ti belaja danas...
i ja sam bila dijastazirana...kazem bila jer mi je sada samo 1 prst izmedju misica,a bila su 2 i po....
Ta sam. Nevjerovatno kako to tijelo kasnije prepoznaje i reagira kao da si otrov pojeo. Kad pomislim da neki na tom smeću žive...![]()
Posljednje uređivanje od Optimisticna : 12.08.2013. at 00:44
Inače danas trening, ma ajde obavljen je, ali sa možda samo 70% kapaciteta snage. 1. stala sam na staklo 2. kasno sam počela trenirat 3. jednim okom sam gledala film o alpinistima 4. nikako da se opustim, neka psihička napetost (čekalo me peglanje) Sutra kao ne bi trebala ništa, ali napravit ću onako nešto (čučnjevi, sklekovi, trbušnjaci, pozdrav suncu)
Evey
Ahahahahaha, Skulirana, pišem u mraku i fulam redoslijed na tipkovnici pa umjesto Skulirana, napišem Sličirana. Dakle. Sličirana
meni je tvoj trener pao u očima kad sam čula kako jede... ne znam jesam ljubomorna što uz takvu prehranu odlično izgleda, ali čim ga spomeneš vidim kako žvače palačinke prije treninga
Optimistična, gdje si ti to trenirala sa staklom?
Ja sam jučer radila Lower. Danas je na redu duplić, ali neću duplo nego jedan po jedan... sad kad mi Willow na more putuje ne moram jurit![]()
Skulirana, kako si rijesila dijastazu? Trener ti je dao neke posebne vjezbe? Super da je fizioterapeut.
Hvala na odgovorima i svaka cast jos jednom na trudu. Kako ih je lako natuci, a skinuti ide sporije i s puno vise discipline
Mene id brzog hodanja bole musici na guzici i u nogama. Ali, poslusat cu inesicu i preskociti par dana. Nist mi nece biti, ljencarim od 30.6.![]()
Uuuuuu.... koliko ste se raspisale
Uglavnom:
- nemam rupice (bar ih ne vidim)
- pekmez je skuhan i prefin je (jucer viljenjqci napeli u pola 10 da pecem palacinke jer bi oni pekmeza, a vec sam bila napravila strudlu od jabuka jer sa. Ih donela s grunta)
- dok se strudla pekla, a mm stavio vilenjake na kupanje, skhzila sam da imam nekih pola sata za trening (dok cekam svoj red za kupanje) i na brzinu stavila Rip iz Bete (T25). I ovaj mi je trejing puuno bolji nego bilo koji iz alfe (sve sam ih jednom napravila, osim Lowera). Alfa mi nekako nije sjela, ali mislim da je za pocetnike dobro naprqvljen jer u ovom vec ima tezih pokreta i utega, i u ovom ima koncept lower-upper-abs-cardio
Uglavnom, nakon sto sam se za vikend narintala na gruntu (vrt se prilicno sasusio za vrijeme godisnjih) i nakon ovih kuhinjskih vratolomija te ubacivanja treninga jer, eto, sto bi covjek sjedio pola sata kada moze djipati, samo sam se onesvijestila u krevet..![]()
I samo da vam kazem koliko mi je drag ovaj nas kruzok :falimionajsmajlisasrcima:
ja budem samo prijavila da danas nemam povišenu temperaturu, niti bilo kakvih bolova u mišićima. vjerojatno je bila u pitanju dehidracija, jer sam se osjećala baš malaksalo i iscrpljeno.
kavofob, jedno dva i pol prsta procjepa.
Ja sam također 162 kategorija i iako sam u robi XS ili 36 imam štošta za skinuti, takva građa. No, pomalo.
Palčice, bit će to ok, samo pazi kad god radiš bilo kakve vježbe za trbušne da pupak stisneš prema unutra. Izbjegavaj klasične trbušnjake ili se stisni ručnikom ako ih radiš. Možeš puno pomoći i ciljanim vježbama, ima na video u članku.
Zhang, you've made my day![]()
Curke, teorija leđnih rupica (kao mjerilu utreniranosti ili viška leđne maščobe) je i službeno srušena
Ja sam 170, roba 38 i mislim da dalje od 36-38 neće ići koliko god trenirala.
Da, nisam natipkala kako zhang izgleda odlično, ona druga slička je za motivaciju na fitnes stranicama i tako ....
Moram još vidjeti tko je instalirao nove fotke.
ja u najboljim danima 170 roba 36. Sada mi je 40 preveliko, taman 38. Kad skinem struk i prestanem dojit i koža se povuče, taman opet 36.
Mislim da nema smisla da idem dalje ili budem nezadovoljna s 36.
definitivno, ja ih imam a nisam utrenirana
Ja sam unazad 5,6 godina svake godine dobila kilu i kad se na Wii-u BMI opasno približio prekomjernoj težini počele su se slagati kockice u glavi a i u izvedbi. Taman je krenulo proljeće i svaki mjesec sam dodala još jednu kockicu (anticelulitna aromasaža nogu, vožnja biciklom na posao, doručak, dvotjedna dijeta, amatersko vježbanje, godišnji ) . I vide se rezultati, a super mi je što kad sam ovako izgledala prije nisam si bila nešto. A sad sam si vau, kako se perspektiva mijenja odnosno širi
.
Sad mi je cilj malo poboljšati to amatersko vježbanje i poraditi na prehrani.
Bravo vježbačice
Gledala sam jutros, nemam rupice.
Summer je kraaasnaa..
Podjeca me na neku celebrity kad ih onako ulove na plazi dok uzivaju. Totalno fit, a zenstvena...
Pogotovo je super sto se vidi koliki je to napredak od prve slike....
Mraaak....
i ja preporučam trčanje u grupi...sada smo na cca 8km (najslabija grupa u školici, ali mislim da je naš napredak najveći - prosjek godina nam je povisok, nismo utrenirane tako da smo jako zadovoljne)
nadam se isto polumaratonu... pripremamo se za zagrebački, ali moj problem je u glavi ...
vi već iskusne sportašice - kako ste probile, nadvladale barijere u glavi?! (npr. ja sam prije svakog treninga uvjerena, i non stop vrtim u glavi kako ja to ne mogu, kako neću uspjeti istrčati niti pola predviđene kilometraže itd. isto tako i s prehranom i s bilo kakvim drugim potrebnim naporom...)
mogu li se te vježbe s youtubea skinuti na komp?
svaki put kad vrtim skida mi promet, a trenutno nisam na flat rateu pa ne mogu iznova vrtiti direktno s youtubea... zanima me ova yogajillian
Prije je moglo.
Sad imas opciju da konveriras youtube bideo u mp3. Samo u gugl upisi "convert youtube to mp4".
Ajde javi jesi uspjela.
prijavljujem- zwow 12 i 20. 12 je AMRAP u 10 minuta i brljala sam sa pistol squats- nema sanse da ih napravim kako treba. tj. nisam ni blizu. spustala sam se do malo iznad koljena i umirala pritom i gubila balans i svasta nesto. ali ostalo je ok. cardio za lower body. i onda sam radila dvadeseticu. time challenge. isto lower body trening. ubilo me. 16.03. dosta vremena posto je zuzka napravila u 12 i nesto. ali ok. ubila me. jill, moja prva ljubav me nikada nije ovako dokrajčila iako je znala biti gruba prema meni. ali zuzka je sva slatka i njezna, a onda te prebije. volim zuzku!! (hvala zhang na pomicanju granica)
i ja isto obozavam obozavam ovaj topic. i vježbanje.
E i jos jedna: Your mind quites berfore your body does.
e cure, hvala puno
imam ja tu jos dosta posla, ponajprije bih trebala postroziti prehranu i izgubiti jos masnog tkiva
za misicima ne patim nigdje, moji su bulky, vidjele ste bicepse ili listove
mislim da je kljuc pravilnija prehrana uz 30-tak minuta vjezbanja dnevno (uz naglasak na cardio)
pocela sam vec, lakse mi je kad se vratim na posao, nego kad sam na godisnjem
ovako imam uz sebe par dobrih namirnica (za mene je to svjezi sir, voce, bajami, jogurt, ...), bocu vode i do 17 sam mirna
doma pristojniji rucak, bez ili s minimalno losih ugljikohidrata, kava s mlijekom (toga se ne odricem) i pwm poslije vjezbanja
imam neki trodnevni seminar krajem rujna pa ce mi posluziti kao vidljivi ciljza bolju motivaciju, iako bi sad ovako trebalo trajno
ali i pase mi taj ritam, sad se bas osjecam tromo, bezivotno i lose kad prodje dan bez akcije
ja nabila žderući
što bi rekel moj prijatelj : nisu to mravi navukli već moji zubi natukli
još uvijek vas niš ne kužim
težinu nemam namjeru iznositi vako javno
dok malo ne pohvatam samo prijavljujem namjeru da idem pješice na delo
nije nešto, cca 2 km
ali za početak....
(razmišljam uzeti V romobil, ali me strah da bih završila na bolovanju
mada bolovanje kao ozljeda na radu i ne bi bilo tako loše)
zhang; slogan: SURVIVE NOW. CRY LATER.
genijalno!
![]()
Posljednje uređivanje od Canaj : 12.08.2013. at 10:50
Samo što LATER nema plakanja, nego osmijeh od uha do uha... ako ne odmah, onda poslije tuširanca ziher![]()
meni trčanje ne odgovara no zato sam mislila krenuti s nordijskim hodanjem. jel možda ima tko preporuku za početni tečaj ?
Focus T25 Alpha Speed 1.0. Drugi dan focusa. Znoj curi s mene, to mi se prije nije događalo. I jao, kako me mišići između rebara bole, još od jučer.
Skakutanje mi se sviđa.
Sasa, bas mi je drago da to se svidja zuska!
A tempo... Ako sam sporija od nje, pa sto. To treba biti motiv da se tjeras dalje
Ja sam znala na nekim zwow-ima biti 5 minuta oza nje pa onda nakon nekog vremena ponoviti isti trening. I biti bolja.
Sad ih imaš puno po gradu Zagrebu (neću reklamirati)
Samo uguglaj škola trčanja i otvorit će ti se nekoliko stranica...
Ja sam u Maksimiru jer mi je to najbliže kući. Prošle godine sam bila na nasipu. Ima i na Jarunu...
Treninzi su tri puta tjedno. Mjesečna cijena je mislim kod svih 150kn.
To je odlična ideja . Brzi hod 4 km dnevno će ti biti super vježba , a budeš ispuhala napetost od posla. Osim toga nećeš niti primijetiti da nešto moraš ( osim ići na posao).
ako ćeš poželjeti jos malo na misicima poraditi onda bi morala jos neke vježbe sa opterecenjem ubaciti barem 3x tjedno po pola sata uz ovo hodanje ( izaberes neki od ovih pocetnickih programa sa linka).
Super. Sori na nepismenom postu, tipkala sam u brzini![]()
Ja sam danas nekako LVL 2 shreda. Malo mi je bilo lakše jer sam uzela utege od kile i pol i više pratila Anitu.
Al sam jučer vježbala navečer, danas ujutro, a to mi je premalo odmora za LVL2.
Sve me boli.
Eh, gdje kod nas ima za kupiti nike pro shorts? Ovo: https://www.google.com/search?client...75.AdDXi0H9KjU
Pa probala bi ih pod rukom... Da znam gdje ih ima..
mene zanima kakav mat koristite i koristite li ga uopće? Koja vam je podloga najbolja za skakanje, a koja za plank? Ja imam neki mat od energeticsa u chatarangi mi stradali laktovi, a opet ne daje mi dobar grip za yogu jer mi dlanovi kližu plus nabila sam si modrice na bedrima i kukovima od side planka i supermana na bogmiprosti venerinom bregu.![]()
Ja imam neki uzasno jeftini i to ne cijeli jer je MM odrezao komad da ga stavi pod masinu jer je jako bucila. A jako mi se iscufao i razmisljam da kupim novi.
Ja imam od energeticsa (onaj skuplji, za nekih 159kn) i happy sam s njim. Frend je imao i taj i jeftiniji i nikako nije bio zadovoljan s jeftinijiim al s ovim je, pa sam na njegov nagovor kupila taj. Za sad sam vrlo zadovoljna.