ripped in 3o je isto jako dobar po meni. ali zadnji leveli br su puno teži nego zadnji leveli ripped in 30.
ripped in 3o je isto jako dobar po meni. ali zadnji leveli br su puno teži nego zadnji leveli ripped in 30.
Pa i ti w1 i w2 u BR imaju modifikacije, teže jel. Dodaš koji uteg, prave sklekove umjesto na koljenima... i može se i od početka.
Meni je danas rest day.
Sve, al sve me boli.
evo mene: 7 dan - 1 krug oko Jaruna...
ipak se sunce diglo a i jučer sam napravila 2 kruga, navečer....
jedva sam čekala da napravim pauzu i kidnem van, ko da me neka droga uzela... a malo sam se strgana probudila - sad ne znam jel to od 2 kruga ili zato jer mi se mala doselila u krevet u 6 ujutro,..pa dudlala sat vremena jer sam ja bila u prevelikom bunilu da ustanem tak rano...
uglavnom, poslje vožnje se uvijek super usjećam
Zagrižena je danas pojela tortu od sira sa šumskim voćem u Horaku, ali bila mi toliko odvratna da sam dio morala ostaviti. Jesu oni tak loše kolače počeli raditi ili sam stvarno zagrižena postala
Al zato sam danas u Sparu na nekom sniženju ubola 2 paketa mascarponea... bit će njami kolača doma (hebeš horak!)
Horak se pokvario otkada se proširio po shopping centrima
Je, ako nisi utreniran kao sasa. Nema tih modifikacija koje bi njoj početne BR w-ove učinile zabavnim.
zhang, svaka pohvala za prehranui posebno se slažem s onim dijelom da treba slušati tijelo. meni sad ne pada na pamet da se odričem voća, iako ne žudim za ničim, osjećam kako mi paše određeno voće pa se ne suzdržavam. Kladim se da ću, kad zima dođe, lchf-at neko vrijeme.
E, najbolji primjer su mi lješnjaci, njih inače obožavam, a sad ljeti mi uopće ne pašu. Nije ni logično da isto jedemo u sva godišnja doba![]()
Javljaju samo da sam na godišnjem i mozak mi je na godišnjem .
ne vjezbam , jedem bijeli kruh , rizu i tijesto , cak i pastetu na kruhu-potpuni raspasoj.
Bas mi treba odmor i od razmišljanja o zdravom ovih 7 dana .![]()
e sad kad mi ti to kažeš, kad uhvatim ponudu u lidlu, uzimam jedne. MMu nisam vjerovala
odradila zwow 47 - ona 4 serije, ja 6 i nešto. njoj u obranu, radi lijepše abs spliterse, meni se neki put ruke i noge razmahale i ne odem skroz do pristića neg do gležnja, i bome nemam tolke cicke za podignut sa poda.
onda odradila zwow 57 - završila 1 minutu i 2 sec prije neg ona. ništ joj ne uzimam u obranu. i ja odradila trening prije i šišam ju u svemu osim u sklekovima. tu me stiže.
ma odlično, odlično. dahtala sam nakon, ruke mi se tresle. odlično!
i ak me netko čuje kako jaučem da mi nije ok forma nek me mokrom čarapom po glavi.
da, imam nus pojavu završenog treninga - nos para nebo
prođe za kojih pola sata
Nakon jedne voznje sa podfutranim hlacamma i rukavicama nece ti nikada vise pasti na pamet voziti se bez njih.
rukavice sam usvojila odavno.
i kacigu isto (kad sam vidla jednog koji je zveknuo i puknu o rubnjak).
i volim biciklističke majice. lijepo pokriju bubrege i imaju džep na leđima. nosam ju i kad idem u šumu
a niš budem i te podfutrane hlačice
Inesica
Zhang, super post za prehranu. I kavofob ga je prezivjela
Svidja mi se kako jedes
Danas sam bila na poslovnom rucku. Sam rucak- meso i salata.
No, desert sam morala pojesti. Nije uopce bio odvratan
Jucer sam s djecom trenirala: one na bicevima, ja polutrcala, polubrzohodala. Ok je bilo. Ako zanemarimo njihovo jucerasnje raspolozenjeal kaj sad :D
Danas sam radila cardio i odlučila se za stari dobri BFBM.
Ajoj, već sam zaboravila kako je to dobar trening.
Baš sam uživala.
Kakav je stav stručnjakinja za prehranu prema onim zelenim sokićima?
Ja jedino i imam mogućnost oko 22h trčati ili poslije 23.30h trenirati na balkonu. Ostatak dana, od 7h sam podanica, žena, majka, kraljica, uh i čedo je cijeli dan na rukama, bez iznimke i trenutka. U 1h padam na krevet.
ja odradila ripped in 30 i malčice yoge plus odlučila sam se na 30 day challenge i odradila 60 dubokih čučnjeva kroz dve ture. Cilj je 30.ti dan 250 dubokih čučnjeva i Guzica naravno (naglasak na veliko G).![]()
slučajno sam pronašla ovo http://www.youtube.com/watch?v=7UwsqAuGF6s
Kad narastem želim izgledati kao ona..
Baš sam se zabavila
ako netko ima želju naučit plesat ovo je pravi pogodak!
15-ak minuta sam otplesala, za danas dosta
uf,malo mi je previse chearleaderski....
ahahha,ali kad sam kliknula na video sastrane vidim poznata mi cura...kad ono ekipa iz spota Call on me napravila exercise video....
http://www.youtube.com/watch?v=ZsVp7wRWG7I
iskreno,plesna i aerobic tijela su isto nelosha...manje definirani misici ali super oblikovano tijelo...plesni pokreti su tu ipak alfa i omega..
***referiram se na Klaudijin post***
Posljednje uređivanje od zasad skulirana : 13.08.2013. at 23:09
Ovo su kao osnovni koraci standardnih plesova (i latino-američkih mislim, nisam gledala do kraja). Plesačica sam u duši i zato mi je ovo baš super
Počela sam sa jillian, ali ovo mi je zabavnije, veselije.. probat ću kombinirat..
Danas sam imala odličan trening. Ok, nije pretežak - Abs Interval, ali sam sve odradila po PS-u i baš sam bila ponosna na sebe.
Noge mi izgledaju skroz drugačije nego prije par mjeseciNemam više milion kila za izgubiti pa su pomaci jako mali, odnosno teško mjerljivi, ali tu su, stalno nešto novo zamijetim i to je pravi motiv za dalje.
jučer umjesto 50km odvozila 40. ovih 10 je MM došao po mene nakon što sam pokisla skroz na skroz. kad je stigao, onda je i kiša stala
al ajd, bio je mrak, a taj neki dio za odvozit po mraku i nije nešto. i još ako su jezera po cesti...
ali, sve jedno, isplatilo se. misim, navozala sam se. a pokisnut, još po ljeti, definitivno nije kraj svijeta. veći je problem što nisam uspjela zaspat do 1 u noći. danas ću biti zombi. i od noći, ždere mi se meso. danas definitivno imamo neku mesinu za ručak. užas
cure,samo da vas pozdravimčitam sve, ali ne stižem ništa napisati jer nemam što prijaviti ova dva dana
onaj dan me uhvatila neka crijevna viroza, jučer prošlo, međutim baksuzi se nastavili - ležim tako na podu jučer, ja na leđima, bebolina meni na trbuhu, i idem se ustati i nekako sam se vjerojatno loše oslonila od svoje koljeno (inače,koljeno koje sam operirala prije nekih 10 godina-meniskus i ligamente) i opet mi je prošetalo. Ne znam ima li koja od vas s takvim stvarima iskustva, mislim meni je to česta pojava. Jedino mi se češće to događa kad nisam utrenirana i kad kao sad poslije poroda imam viška kila. E sad to stanje ukočenosti koljena će potrajati sigurno koja dva tri dana dok se ne vrati na staro da mogu nastaviti trčati. Mislim,pokušala sam ja jučer otići ali nisam mogla ni onih pet minuta zagrijavanja odraditi. Tako da sad mirujem kod kuće dok to ne prođe...I to mi je znak da ću uskoro,uz trčanje,morati početi raditi neke vježbe za dodatno jačanje kvadricepsa na toj nozi jer oni ustvari i odrađuju ono što to raštimano koljeno ne može. Vjerojatno ću opet na pilates najesen krenuti, ako se ne uspijem izorganizirati vremenski, onda ću morati kod kuće krenuti s ovim vašim "klingonskim" programima![]()
ja bih samo konstatirala da je inesica luda! ja sam danas napravila zwow 56 AMRAP crazy cardio za zagrijavanje i onda zwow 57. za koji mi je trebalo 22 minute! a druge dvije runde sam sklekove radila na koljenima jer sam umirala. zuzki je trebalo 17 i nesto, a vidno se mucila. inesici 16. :respect:
znam da su ovi zwowovi dosadni kad netko ne vjezba zuzku, ali racunam da ce biti korisno kada i ako netko krene da vidi koje smo radili i s kojim rezultatom..
aries, drži se
predlažem da se baciš malo na vježbe snage, da ne izgubiš motivaciju i kontinuitet u vježbanju. mnogo toga možeš napraviti bez opterećenja koljena... ako treba i na sjedećki se može hrpa vježbi
misliš da su nam prijavci dosadni? apsolutno nisu. mislim da svi volimo čitati što drugi rade, meni se tako lakše orijentirati gdje sam sa snagom i kondicijom i koliko još prostora ima za napredak. sumnjam da ću Inesicu ikada stići, ali super mi je vidjeti što sve može![]()
dođe mi slabo kad vidim šta vi vježbate a ja prijavljujem 60 sklekova.
Kad odrastem želim biti Inesica.
otkad je 60 sklekova postalo kikiriki?
uostalom, zar nije pravilo da se ne uspoređuje s drugima nego sam sa sobom?
ja prijavljujem c1 jutros u 6
kako zgodno kad 'ti si luda' postane kompliment
hvala, hvala
a što se vremena tiće ona je završila u 17:51, ja 16:49
sklekove sam isto radila po 5 komada. ona počela mislim od treće serije, ja još u drugoj. prvu podijelila po 10.
samo, ja sam se fakat nagazila u tom vremenu. poslije su mi se ruke tresle, lovila dah. ok - tu jesam luda. ona je bila u boljem stanju od mene nakon završetka. al ona se još mora nasmješkat za kamaru, ja mogu krepat na podu.
mislim da mi danas ne bi uspjelo tako. tam sutra mogu opet ponovit slično.
aries, radi nešto što ne treba koljeno. mislim, lako za 2-3 dana. ali ako ga trebaš malo više šparat, nemoj stat sa ostalim. hrpa toga iz sjedećeg, ležećeg ima
a miša mu. eto, betty blue, lijepo rekla.
ti 60, a u ovom zwow od jučer 80. neš ti 20 sklekova sim tam. ko da ih ne bi mogla da ti je bilo u zadatku.
neki dan sam nešt pisakarala sa kavofob i spomenula meni jedan citat. i kolko god on meni bio drag, uopće nije motivirajući.
inače je moja filozofija da ako možeš pričat dok vježbaš da možeš jače ili više. nije stvar u tome da ja mislim kako treba šutit dok se vježba ali ako se uspije izgovorit 'ja to ne mogu' ili slično za to treba određena količina energije. i umjesto na izgovor, ta energija se može preusmjerit na ono što se radi. da ne kažem da onda više nema negativni predznak nego +.
dok vježbam, nisam cijelo vrijeme u takvom stanju. neke dane niti mi nije do toga. ali u jednom dijelu nekog treninga najčešće dođem do toga. i tada dođe do nekih pomaka sigurno. al tad i boli. ne u smislu 'teško je'. to bude prije. nego fakat boli. i tad ne razmišljaš o tome, jer onda i ostaneš u tom trenutku, nego razmišljaš što je slijedeće. radim pauze u serijama jedino ako mi tijelo otkazuje. tipa u sklekovima ću pasti na nos. al nikad neću napravit pauzu zato što se mučim ili zato što peče ili boli. o tome samo ne smijem razmišljat.
nekoliko puta na treningu su se neki dečki pitali 'od kud mi snage', a razlika u snazi između njih i mene samo u glavi i oni ziher imaju veću u mišićima. a onda sekunda sim tam kako su zvjezde tog dana porihtane.
daklem, jel nekoj još baš trebaju moje postavke u glavi![]()
sve ovdje radite odlične stvari i imate velike napredke i pomake. nekima su disciplina i rad ni polovica moje. kad bih morala raditi sa nekim ciljem po nekom rasporedu, ne bi nikud došla. samo gledajte da nekako idete u pravom smjeru. to uvijek dovede do pomaka na bolje. a to i radite.
i tako ja sad već 5 minuta razmišljam jel da stisnem 'pošalji odgovor'
Inesice, kud odmah 100 više
Ako možeš 60, možeš i 70. Sa 160 se baš ne bih složila... ali ja se i odmaram kad mi je teško, švercam pauzama za brisanje znoja, pijenje vode i tak![]()
meni masu puta u seriji neke vježbe dođe do odustanem
no, negdje sam pročitala (možda i ovdje) da um odustane prije nego tijelo odustane i otkad sam to osvjestila, kad se zateknem u tom trenutku kad mi je teško i želim odustati, uhvatiti dah, napraviti pauzu od 5 sekundi, u toj milisekundi se zapitam odustaje li mi um ili tijelo
i onda skužim da tijelo može, a ja mu ne dam
pa sada treniram i um, da ne odustaje
često zamislim da mi netko prijeti obitelji pištoljem ako ne izvedem seriju do kraja:sick_sick_mind: to mi je vrlo motivirajuće
![]()
Inesica, kavofob, sasa, i druge iskusne curke... može li se za 30 ili 60 ili koliko god dana 30 minutnog vježbanja doma (tipa 30 ds, 6w6p, i sl.) postići "isklesani" look, poput Jillian i ostalih fitness instruktorica? pri tome mislim samo na oblikovanje/učvrščivanje mišićnih struktura, jer ja nemam viška kg za skinut. znam da je sve individualno, ali ipak, kakva su vaša iskustva?
superman, ja mislim da to (pored vježbanja i prehrane) ovisi i o tijelu
kad gledaš jillian ona meni uopće nije "isklesana", nego jednostavno fit, nema viškova...
mislim da ona ni nema predispozicije da bude isklesana do ibera, jer ipak je profi trener, i čovjek bi očekivao mišić na mišiću, a gle ju
šta ja znam, to je moja teorija
poslat cu ti ja svoju fotku na pp, pa vidi kak ti se to cini, a mogu i cure. iza mene je u trenutku fotografiranja 5 mjeseci vježbanja po jillianinim programima 6 x tjedno.