eto, ono tvoje je ok
http://www.gophoto.it/view.php?i=htt...g#.Ugyljn9Vv78
za čučnjeve i iskorake, cure koje duže vremena vježbaju neka drže u rukama opterećenje sa kojim izvode većinu vježbi. ako imaju samo bučice koje su im prelagane, neka ih drže iznad glave.
4 (hm razmišljam jel 4 ili 3. teško mi je ovako procijenit) serije, na vrijeme (štopajte štopericom na mobu ili online, kako kod)
probajte seriju završit do kraja i onda uzet malo odmora, recimo 20-30sec ili ako odmor treba prije, uzmite kad treba. protrest ruke, noge ispružit se, pa nastavit.
raditi svakako kad ste ugrijene. ne se sad dignut i navalit
sve vježbe ima na netu pa pogledajte prvo ako niste ziher što je što.
Kak se zagrijavate cure? Meni je recimo ovaj izazov koji si stavila bas
Grrr mobitel. Hocu reci, ovaj mi se izazov bas i cini dobar za zagrijati se. Ja se recimo ne bi prije toga zagrijavala. Pa pocinje sa jumping jacks. Ili jucer onaj zwow 56- AMRAP crazy cardio. Ja sam to odmah krenula. Jel riskiram ozljede?
Ja samo razvrtim zglobove par min i onda navalim. Kako vi ostali?
Ja sam kod jill prolazila ono njeno zagrijavanje na pocetku. A to je bio blagi cardio. A u BR kad je cardio dan nema zagrijavanja. Uf, ja mrzim i zagrijavanje i istezanje :cesto preskacem istezanje:
ono kako radi Jill. Ramena, ruke, koljena, dva spora pozdrava suncu, onda jamping jacks, butt kicks (brzi), trčanje u mjestu s podignutim koljenima.
Meni isto ide na živce, al me strah preskakati. Još nisam našla neki total body stretching program pa da radim jedan put tjedno, svi su neki šepavi.
Ima tko kakvu preporuku?
Idem kolače raditi![]()
Probaj onaj od p90x. Sat vremena stretcha. Karikirat ću ali nije daleko od istine: kreneš od kapaka. Stvarno svaki dio tijela rastegneš na par načina. Mene su znale ubit podlaktice. Potražit ću kasnije torent
ja imam jednu rutinu sa treninga prijašnjih. traje mi ziher 15 minuta zagrijavanje. malo liči na istezanje ali nije jer se u pozicijama zadržavam kratko. to radim prije zwowova (kolko v ide?), onih rutina sa fitnessangelsa. kad radim neki dvd, onda radim ono što i oni.
kavofob, kolko onda serija? 3 ili 4?
Odlicno! Hvala, anamar!
Sasa, kod jill se nisam nesto zagrijava, a kod zuske nesto jesam. Dvije, tri minute. Malo nogama gasila cigaretupa bih trcala u mjestu, jumping jacks, ramena i tako.
Prijavljujem tri zgiba u parkiću. Mislim da su druge mame mislile da nisam sva svoja. Znači riječ je o previsoko postavljenoj mm šipci u kući. Sutra pravi i niže pozicionirane utore za mene. Eto, od ne mogućnosti sklekova došla na 50 bez problema, a sad i ti zgibovi. Prertvorit ću s eu Ramba zbog vas.
Teško mi vas je pratiti jer nemam vremen a pa samo škicnem. Malo mi je stresno trenutno u životu pa i slabo jedem, čudno treniram, ali ne prestajem trčati. Bok nove!![]()
Ja volim ovaj - yoga for the warrior, Bob Harper
http://www.amazon.com/Bob-Harper-War.../dp/B00429C1VQ
I inače volim Boba, pretplatila sam se bila na njegovu stranicu, i opet ću, istekla mi je kartica, moram je obnoviti.
Curke, odradila ja naš izazov, samo 3 serije i 10 min istezanja (danas mi je stretch day po focusu pa sam morala malo ubaciti).
Nije bilo teško, ali sam se uznojila i bilo je ful zabavno. Sinko me gledao ispod oka kaj sad vježbam "na prazno" i mrmljam si u bradu... već od prije misli da sam blesava s tim vježbanjem, a sad da sam prošvikala skroz.
Enivej, zaključila sam da su ovakvi kvikiji sjajni i mogla bih takve 3-4 min serije raditi češće kroz dan
Chris, tnx na linku![]()
Ja prijavljujem 4-dnevnu migrenu i prezivljavanje na junku. Analgetici i junk su me spasili u datom momentu, ali zato sad placam danak-zeludac me razvaljuje. Uglavnom, danas dzipala uz Jill. Navukla sam se na kuhana jaja, paradajz i krastavac za dorucak i ne mogu vjerovati da doruckujem bez kruha.
Fu*k. Migrena od 4 dana. Dal bar znaš razlog? Da nisu oči ili kralježnica?
Ja prijavljujem svoje revno skakutanje plus svoj ovomjesečni izazov: danas 80 čučnjeva s utezima u šutu.
Traperice br. 38 su mi velike u struku a na bedrima lagano zatežu nogavice. Ne mogu vjerovati. Ne mogu vjerovati.
a ja ne mogu bez 2 fete kruha sa maslom i medom za dorucak (a nekad ide feta sunke i masla a 2ga je sa medom)....kruh sama pravim od integralnog i razenog brasna pa hajde...i uz to kava i pravac wc..to mi je ritual bez kojeg ne mogu,crijeva mi vole slatko+kavu..
ali zato ga vise ne jedem tokom dana,MM me bas nedavno pitao da kako mogu jesti salatu (pome,sir,avokado,jaja,paprike...) bez kruha,da on to ne moze....
problem mu je moća,najdraze mu je kruh umocit u onaj sok na dnu...ja ga zato popijem...))
apropo zagrijavanja,mi cca 5min potrosimo na istezanja sa stapom (prebacivanje iza ledja i obratno), pa par puta piramida,pauk,iskoraci...i zavrsimo opet cca 5min sa istezanjima onih skupina koje smo najjace radili...
Skulirana, probaj ispeći banana bread, evo baš je Inesica stavila fotke i recept... s maslacom i medom presavršen![]()
Prije nekih 2 sata sam si otplesala cha-cha-cha s linka kojeg sam gore stavljala. Nisam mislila dalje ništa, ali sam se ipak natjerala odradit svih 30 minuta jillian 30ds1.. Nakon prvih 10-ak minuta sam htjela opet odustat, ali ipak sam uspjela.. i nije tako strašno..
Osjećam se skroz ok.
Nego, htjela bih promijeniti vrijeme vježbanja, ali ne znam kako i kad.. jedino kad mogu išta za sebe radit je iza 22h. Razmišljala sam da se prisilim budit ranije ujutro, ali ću vježbanjem sigurno probudit i djecu, a i nemam dovoljno mjesta kad svi spavaju.
Ja skačem 70% treninga oko 22h. I to mi je ok. Mada iskreno rečeno, kvalitetnije se odvježba popodne. Ujutro još nisam vježbala a kažu da je jutarnji trening produktivnji tri puta od bilo kojeg drugog.
pogačice
a ha, jesam
Priključujem vam se, mjerkam već tjednima topik ali nikako se pokrenuti.
Kad ste već spomenule jogu, ima li netko tko ju jako voli pa da proslijedi kakve kvalitetne linkove?
Meni strašno paše joga jer sam od malena jako, jako fleksibilna no kako već godinama ne vježbam pošteno plus kile koje sam trudnoćama natukla - zakočena sam i to mi teško pada i osjećam intenzivnu potrebu da se pošteno rastegnem pa sada krećem sa istezanjem tijela prvenstevno, a računam da ću dobiti i na snazi i izdržljivosti kroz jogu. Našla sam si neke tete na youtube-u i vježbam uz njih za sada.
Imam problema sa lijevim koljenom pa mi je žešće vježbanje preopterećujuće tako da krećem s ovim.
Voli li tko jogu?
ja sam radila samo jillianinu jogu- joga meltdown
Ne mogu čitati, opet mi na poslu ne dajusamo prijavljujem pauzu.
Moramo završiti radove u stanu ovaj vikend i jednostavno nemam gdje. Sve je zatrpano.
Al zato radim, farbam. I pazim što jedem.
I još sam jedne lanene hlače uspjela obući koje su mi do sada bile male!
prijavljujem mamurni trening w3
smatram uspjehom što sam se uopće natjerala jutros na dizanje i vježbanje
bio je to jedan ozbiljan razgovor sa samom sobom jutros u 6.00
Jutro zene. Ja migrenu imam vec godinama, nazalost, intenzivirala se nakon poroda tj. epiduralne. Imam glaukom, mama mi ima migrene, a one su djelomicno nasljedne, pa mislim da cemo se druziti. Iduci mj. idem na MR. Sto se prehrane tice nisam radila neke velike promjene-dorucak, rucak, vecera, medjuobroci (voce, orasasti, kolaci), uglavnom jedemo sezonsku hranu, kuham svaki dan. Sveki ima vrt, pa je povrce uglavnom od tamo i dosta ga jedemo. Ja kruha jako malo jedem, cca snita-dvije dnevno. I tako vec godinama. ja cu danas odraditi vjezbe za core sto je kavofob stavila na blog i ako budem doma veceras Jill i ja se druzimo. Imam i jedno 2 h peglanja, jel' se i to broji?![]()
Bobova stranica je slična konceptualno:
https://bobharper.com/
I on se preorijentirao zadnjih godina na crossfit treninge i opčinjen je njima, njegova nova serija dvd-ova je bazirana na tome, iako ih još nisam vidjela, zbilja im se veselim.
On posta treninge, recepte, savjete, programe itd.
I odličan je - neke vježbe izdržavanja koje sam radila kod njega - otvorio mi se novi svijet izometrije i jako mi se svidjelo.
Optimistična, svaka čast!
enchi - bavila sam se 6 god. jogom, ne znam koji ti je cilj, no ja sam u to vrijeme bila najdeblja a najgipkija. Ako ti paše samo naprijed, pilates i joga neće smanjiti masno tkivo, no zato će mišiće lijepo definirati i izdužiti, naravno ako prehranu dovedeš u red! Već sam se pitala gdje si nestala.
Hvala palčice! Išla sam i ja svojedobno na jogu, došla do 5 stupnja i nakon ljetne pauze nisam nastavila dalje, ali bilo je to prije dobrih 5 godina. Uglavnom, upoznata sam sa osnovama i paše mi!
Prehranu dovodim u redu jednako kao i vježbanje!Ali sam sada došla do točke od koje ima samo na dolje s kilažom (premda nemam više od 68 kg ali sam niska i kipim po svuda). Sretno mi!
ja sam opet radila zwow 57. danas 19.25. ccc- nisam zadovoljna. ako ikako uspijem navecer isprobavam nas challenge zadatak!
Prosvijetlite me koji je današnji izazov. Ne znam hoću li, moram nastaviti sa Focusom.
Sirutka... joj, ja ju bacam, a sad me grize savjest kad vas čitam da ju kupujete. Večeras radim sir pa ostavim sirutku i probam sutra jel mogu piti, nekak me ne privlači.
Ja cu si sigurno kupiti sirutku. Pa probati, anamar je vec druga za koji cujem da je pije :D
danasnji izazov?
ote spat
kad vas čitam osjecam se kao strebrica s naocalama i aparaticem za zube medju cheerleader-icama
dok ne odradim sutrasnju kavu s dobrom dušom koja ce mi objasniti neke stvari prijavljujem malo plivanja
jucer sam uspjela jedva 400 m, bilo je jako valovito, a bura je rashladila more, oko 19c je
u jednom trenu me val zapljusnuo, zagrcnula sam se, pomislila sam "sto mi ovo treba" i vec sam vidjela naslov u novinama "stradala u želji da udje medju vjezbacice"
danas more manje valja, iako je i dalje valovito, i dalje je jako hladno, odvalila sam 1km, sve mi je koza bridjela od hladnoce mora kad sam izašla van
racunam da sam koju kaloriju potrošila za zagrijavanje tijela
meni sirutka nije fina
probala sam veronokinu
meni je fina ona "voda" sto se skupi na cvrstom jogurtu, ja sam mislila da sirutka ima takav okus pa sam se razocarala
Zhang, kakav whey ti pijes? Mislim, kakav je sastav?
Kad guglas whey, prijevod je ovo:
Whey or milk serum is the liquid remaining after milk has been curdled and strained.