lexy prvotno napisa
U P O M O Ć!!!!
90 KG NA 158 CM! :shock:
U zadnjih 7 godina dobila 30 kg. Kako? Prve godine braka sa 60 došla na 75kg jer sam se udala, preselila, zaposlila kao apsolventica, ravnateljica vršila pritisak da što prije diplomiram, diplomirala u roku 3 mjeseca, muž odselio u Ameriku, ja za njim, šok zbog odvajanja od svega poznatog...rezultat 15 kg gore u prvoj godini braka. Ostalih 15 kg dobila NAKON poroda u ove zadnje 3 godine. A nije da nisam bila na dijetama, jesam non-stop! Trudnoća rizična, carski katastrofa, tromboza nakon njega, visoki tlak, inzulinska rezistencija koja vodi do dijabetesa, oštećenja bubrega u trudnoći... A ove kile još više pogoršavaju stvar.
Znam sve o dijetama ovog svijeta, gotovo sve probala, kile sve teže idu dolje jer sam organizam izmučila tolikom gladovanjima. Doktori mi kažu da imam lice djevojčice, a tijelo starice.
Na VV hoće mi dati reduktil, kardiolog ne da zbog tlaka, nefrolog i hematolog kažu pod hitno omršaviti, a ja ne znam od kuda krenut!
Pomozite mi jer ne znam kako više omršavit!
Htjela bih početi vježbati, ali čim počnem srce počne nabijat, u glavi mi bubnji, vrti mi se, puls u beskonačnosti. Strah me je!