Stranica 20 od 189 PrviPrvi ... 1018192021223070120 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ovdje je i oficijelna hrvatska stranica za prehranu po zoni

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Cure, hvala na izrazima dobrodošlice i savjetima!
    Trenutno sam shrvana nekom bakterijom i pod temperaturom, pa je plan da se odmah u ponedjeljak upišem u neki program vježbanja pao u vodu.
    Ali, glavu gore. Čim mi bude bolje upisujem se i to paskom trenera.

Što se tiče prehrane, mislim da neću krenut s nikakvom dijetom već jednostavno smanjiti obroke, izbaciti kasnovečernje obroke, uvrstiti više svježeg voća i povrća, smanjiti ugljikohidrate ( jer imam PCOS i navodno njih onda treba izbjegavati), izbaciti sokove i piti vodu. Čini mi se kao dobar plan i to na duge staze. Što vi mislite?

Monax, što se tiče hodanja tu si u pravu. Zaista obožavam hodati i ne pričinjavi mi neki veći napor ni kada zaista žustro hodam. Jedino što mi je problem ujutro to raditi jer idem rano na posao, ja to činim navečer, ali neredovito. Tu bi se trebala popraviti.

Idem sada proučiti prehranu po Zoni !

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj lexy prvotno napisa
    Što se tiče prehrane, mislim da neću krenut s nikakvom dijetom već jednostavno smanjiti obroke, izbaciti kasnovečernje obroke, uvrstiti više svježeg voća i povrća, smanjiti ugljikohidrate ( jer imam PCOS i navodno njih onda treba izbjegavati), izbaciti sokove i piti vodu. Čini mi se kao dobar plan i to na duge staze. Što vi mislite?
    Ako pod ugljikohidrate koje trebas izbaciti mislis na slatkiše i jednsotavne šećere, onda je sve što si navela ODLIČNO!! I mislim da je to pravi put.

Iznenadit ces se koliko ces smrsaviti samo izbacivanjem večernjeg obroka.

Ma, bit ces ti super.

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

[quote="Maslačkica"]Lexy dobrodošla... ja ti svarno ne bih smjela ništa savjetovati, jer ako ti je loše kada vježbaš mislim da trebaš potražiti stručnu pomoć nutricioniste i stručne osobe za vježbanje.
    S obzirom da si u Americi znam da oni imaju programe podrške za mršavljenje, tj. grupe. Znam da su u tim grupama ljudi sa jaakooo velikim viškom kg, ali svejedno, svi mi imamo isti problem....

Maslačkice, više ne živim u Americi i ovakvim trenucima mi je žao što nisam tamo jer tamo imaju kojekakve grupe, programe podrške za svakakve probleme pa tako i za mršavljenje.
    Baš sam rekla neki dan da bi trebale biti komune za debele kao što postoje komune za ovisnike o drogama. Mislim da je promijeniti stil života, način prehrane i vježbanje u cilju skidanja 30, 40 i više kila teško kao i skinuti se s droge.
    Ovako bi živjela sa sebi sličnima nekoliko mjeseci, naučili bi kako pravilno jesti, što kuhati, imali bi prave treninge , psihologe i doktore na raspolaganju, grupne razgovore, omršavili bi i kada bi bili spremni na život u vanjskom svijetu izašli bismo van. Ha, šta mislite? Dobra ideja?

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj lexy prvotno napisa

Monax, što se tiče hodanja tu si u pravu. Zaista obožavam hodati i ne pričinjavi mi neki veći napor ni kada zaista žustro hodam. Jedino što mi je problem ujutro to raditi jer idem rano na posao, ja to činim navečer, ali neredovito. Tu bi se trebala popraviti.
    Probaj ako možeš ići na posao pješice. Ukoliko je nemoguće i ideš autom da bar parkiraš dalje pa hodaš neki dio puta.
    Valjda je najbolje ujutro hodati.

Ja npr. moram po djecu u vrtić s autom i kad god vrijeme dozvoljava parkiram na pola puta i kolica. Jedan sjedi a stariji se nekako nakači. Njima je fora, a meni još bolje.

Ja voće nejedem nikad poslije 19h. Večeram posni sir, tunu ukoliko sam gladna ili jogurt. Najčešće jedem baš prije spavanja.

Mislim da ima neka udruga za liječenje debljine i negdje na forumu sam naletjela na link.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Evo našla sam sorciere je stavila link

http://www.uppt.hr/

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Na burzi orbitrek za 350 kn.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja sam poludila kad sam vidjela!! platila svoj 1200 kn!! to je prava prilika!!! babyiris, pa di si curo? nema te godinama..
    jel nalazis vremena za sebe?
    ja pomalo bicikliram, na orbi jos nisam ozbiljno zajahala.

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Evo cure i mene ovdje. Dakle, 20 kila viška nakon poroda. Vježbam na orbitreku već 22 dana, po sat vremena dnevno, rezultat 1 kilo manje. Ludim. Čak više ni ne večeram, pojedem malo cornfleksa i jabuku. Uf, danas kad sam se izvagala mrak mi nači, nemam više volje za vježbanje ali morat ću se prisiliti. Dojim inače bih na rigoroznu dijetu. Mislila sam da će izbacivanje večere i vježbanje biti dovoljno ali očito da nije, tj. kad će rezultati, za godinu dana!?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

MA ima tisuće različitih orbitreka, nemoj se ništa živcirati! I ja doma (točnije,u garaži) imam jeftin orbitrek i sto sad? Da imam skuplji i bolji, vjerojatno bi doma vjezbala.Ovako...

U teretani ima nekoliko različitih, razlika je draaastična!!

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dobro došla u klub

Citiraj kikic prvotno napisa
    Čak više ni ne večeram, pojedem malo cornfleksa i jabuku.
    I ja sam to večerala pa su mi rekli da to nejedem
    a mislila sam da je jabuka dvije nešto najbolje prije spavanja.

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

A kako onda, baš ništa ne jest do ujutro :?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure evo i mene ako me primate...Imam oko 20kg viška.Ali je probl,što nemam vremena za sebe ništa
    Učim još par ispita do kraja, s malim sam koji je turbo aktivan,noge ostale iste,guza i trbuh je ogroman-----...užasno se osječam..treba mi aktivnosti,,,,;(
    mm radi po cijele dane,to malo vremena koje uhvatim učim i to je to...Pokušavam s prehranom ali nikaj ...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam danas započela jednu ODLIČNU NAVIKU!

Zalijepila sam si list papira na zid u kuhinji i upisujem sve što sam i koliko pojela. Zatim to upisujem na food log na ovoj stranici fitday.com i vidim koliko je to ukupno kalorija. Kad se priviknem uopće na tu kontrolu, onda ću smanjivati dnevno po 400, 500 kcal od potrebnih tako da gubim na težini. Sad jedem isto, samo kontrolirano, ali vježbom potrošim tih cca 400kcal.. pa ćemo vidjeti..

Shvatila sam koliko se lako skupi tih potrebnih 1500-2000 kcal. Ja sam danas prestrašno gladna, a već sam do 12h skupila 1100 kcal. :/ Pazeći što jedem! Jedem često, puno proteina i salate i prodala bi se za komad kruha koji mi onako napuni želučić da baš osjetim.

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Joj, radila sam to pretemeljito i zaključila da mnogo više jedem kad toliko razmišljam o hrani. Znam što mi smeta i kada to najčešće konzumiram pa kad bih mogla izbjeći.

Na kilama stojim jer ne vježbam previše. Trenutno mi je zbog svega teetana predaleko pa koliko si uspijem doma. MM je baka jaaaako loše pa sam mnogo tamo.Posao i ostalo... Većinom doma samo spavam. Danas sam mislila ići, stavila stvari u auto,a onda neodgodive iznenadne obveze i ništa. Možda danas zato pojačam, kad ispravim sve ove ispite.

Zbog lakog sam održavanja sve zadovoljnija frizurom. Okolina zgrožena.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj kikic prvotno napisa
    A kako onda, baš ništa ne jest do ujutro :?
    Ja ti jedem uglavnom kasno i to prije spavanja.
    Posni sir, tunu, salamu od pileća/pureća prsa ima samo 1% masti, jogurte.
    I to nekad pojedem puno a nekad tek iz navike, a možeš i tvrdi sir ali ne puno.

Posni sir začinim s začinskom solju pa je fin za jesti.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj babyiris prvotno napisa
    Joj, radila sam to pretemeljito i zaključila da mnogo više jedem kad toliko razmišljam o hrani. Znam što mi smeta i kada to najčešće konzumiram pa kad bih mogla izbjeći.
    Mene to samo osvješćuje i kad stalno zapisujem, nekako vidim u kojem smjeru idem i zaustavim se.

Mislim da kad čvrsto donesemo neke odluke, da nam takva praksa može samo pomoći, jer smo svjesni da trud nije uzaludan. Znamo koliko bi "trebali" izgubiti.

Kad čujem priče "ništa ne jedem, a debljam se".. onda znam da su ili hormoni ili laž u pitanju. Najčešće ovo drugo.Čisto samozavaravanje i nesvjesnost navika. Zato mislim da je ovo zapisivanje na papir na zidu (pa kasnije u tablicu) super stvar i raditi cu to dok ne dođem do 60 kg.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Anita, prekrasno ti je to malo djetesce!!

Sad da malo ja svojih "pametnih" napisem: nit vjezbam, nit setam, nit pazim sta, kad i koliko jedem..Katastrofa sam.
    Ja spadam u tu skupinu koji ne jedu a debljaju se..lazov tipovi. To sam ja.Zadnjih mjesec dana imam problema sa "od sutra cu".
    Gadan problem.. Najgori su ti kad samo sam i svojom voljom moras i mozes mjenjati tj rjesavati problem.
    Maloprije sam stavila pred sebe kinder friense, kutijicu mini kinder slatkisa i samo razmotavam papirice i uzivam. Jer, kao od ponedjeljka krecem u teretanu pa budem onda promjenila i nacin prehrane.
    Jooj cure moje..slaba sam neka zadnji mjeseci..a tako sam fino jedno vrijeme vjezbala i osjecala se super odlucnom. Prebrzo izgubim taj elan i volju.

Eto tako je kod mene.
    Nadam se od ovog ponedjeljka stvarno se pokrenut.
    Di ste vi? Od srijede nikoga!!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ehejj!
    Da vam se javim... Nakon sto sam toboze uhvatila ritam i krenula u teretanu gdje sam stvarno dosta vjezbala i to osjetila najpozitivnije, morala sam otputovati na ispite.

Dobra vijest je da sam uspjela za 5 dana poloziti 4 ispita i jako sam ponosna sto sam uspjela da upisem cetvtu godinu! Eto, da se malo hvalim.

Uz to, nisam uspjevala trknuti do radnje po nesto slatko, vec sam samo radi dojenja i bebe jela one osnovne obroke i ucila, ucila, ucila, nosala bebu i u pauzama iscrpno setala.

Vratim se kuci i udjem u svoje najtjesnije traperice i evo ih jutros na meni, ide mi se u setnju da ih malo nosim!
    Babyris je u pravu, ne treba gledati vagu, nego garderobu Sto se vage tice (sta mogu, bacila sam oko ) jos samo 2-3kg do pretporodjajne tezine, a porodila sam se prije 2mj.

Sve curke koje kubure sa viskom kg - vazno je vjezbati. Shvatam da se nema vremena, ja ga prva nisam imala, ali poklonite sebi makar jedan sat u pet dana. Ne znam sta drugo predloziti... Ne mora biti teretana, neka bude setnja, ali duga i bez kupovine sladoleda uz put...

Poljubac svima!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

brzinski ti cestitam na polozenim ispitima!! bravo zenska!! :D

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno ...

čestitke na ispitima
    a kaj studiraš da si toliko ispita mogla dati u toliko kratkom roku :? ja na matem.učim paer mjeseci za jedan ispit,a redovan sam studoš

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jes da je ot, ali evo - studiram turizam, a ispiti nisu bili ispiti vec je prvo bilo odbrana rada koji sam spremala nekoliko mjeseci o jednom hotelu, drugo je bilo kolokvij tj. treci dio ispita, od koga sam prva dva dijela dala i na kraju 2 ispita iz jezika od kojih je jedan engleski koji ne moram mnogo spremati jer ga govorim tecno zbog posla i njemacki koji sam spremala ljetos.

Nije bilo druge opcije, moralo je biti ovako, ocjene su zato malo nize nego ranije, ali sam makar upisala godinu.

Nego, evo upravo dosla iz teretane... Sta mislite, je li pametno vjezbati grudi ako dojim?

Hvala curke na cestitkama!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

moooonaaax!!!
    baaabyiriiiis!!
    pa gdje ste zalutale?

a vezano za vjezbanje prsa za vrijeme dojenja, ne znam bas nista. al ja bi vjezbala onako nekako blaze al bih.

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo me!

Nisam se htjela javlajti loše raspoložena. Nego jutros e probudih iz jesenskoga sna i bacih se na vježbanje. Konačno. Baš mi godi ovo novo računanje vremena. Čak mogu ustati ranije. Zapravo, ustajem po navici što mi poklanja sat viška koji sam jutros iskoristila za vježbanac. Nadam se da mi neće postati nvaika taj sat prespavati. Teško da neće, ali tko zna. Možda postanem jutarnja vježbačica. Ma, ima i previše tog možda u mojim postovima. Danas sam naučila da je konkretno bitno i dase konkretno pamti pa poručujem svom unutrašnjem ja da sutra opet ustajem u isto vrijeme, s istom namjerom.

Cmok!

P.S. Vježbanje grudi dok se doji. Ja bih probala lagano i vidjela dokle mi je ugodno. Mnogi su prirodni pokreti tijela vježba pa ih se ne izogibamo što mi daje misliti da bi se sve dalo u normalnim granicama.
    Osobno sam se previše toga klonila dok sam dojila i kasnije uvidjela da sam bila u krivu. Ne želim te krivo savjetovati, ali do pravog savjeta, probaj nešto lagano pa vidi. Samo ne odmah na leptirku!

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

pozzz svima....pomozite mi,kako da prestanem jesti navecer,a po noci kad moram hraniti groficu,obavezno odem do kuhinje nesto smazat

ps.nemam bas puno kila za skinut,od poroda ostalo jos min.5,ali one kao da su se zalijepile za mene....
    vjezbanje:nula,nikako da se pokrenem,zakrzljala sam skroz....

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Opet ja sa svojim biserima. Vježbam dolje. Hvala bogu da je tako. Prije točno sedam dana sam zabunom isključila ladičarku. Skužila danas slučajnim pogledom s orbija. Ima displej, a nije radio.

Naravno da današnji trening nije obavljen do kraja, iako je bilo obećavajuće. Sad se pokušavam skockati pa sam upalila komp. Dobro da je ladičarka naprednija pa dugo drži hladnoću. Neke stvari su još u potpunosti smrznute, neke tek napola odmrznute, a iz onih ladica za brzo smrzavanje sve mekano. I što je otišlo? Uglavnom bijela piletina x 15, ribe i povrće, jedan zec. E da, višnje bez koštica i reducirane jabuke(namučila sam se da ih dovoedem u to stanje).
    Došlo mi da poludim. Ode moja zdrava prehrana.
    Cure, kuži li se netko u pospremanje mesa u ulje? To mi jedino pada na pamet. Smrzavati se više ne može, a nije pokvareno već samo odmrznuto.

Mislim da ću navečer baciti jedan trening pomirenja sa sobom.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj babyiris prvotno napisa
    Došlo mi da poludim. Ode moja zdrava prehrana.
    Cure, kuži li se netko u pospremanje mesa u ulje? To mi jedino pada na pamet. Smrzavati se više ne može, a nije pokvareno već samo odmrznuto.

.
    S obzirom da se radi o mesu, moram se javiti

Meni je to manji sinčić već dva puta uradio i bila sam luda.
    Baš sam tad napunila puno mladog graha, mahuna i povrća. Na svu sreću nije dugo bilo bez struje tako da se nije ništa otopilo.

Ja začinim meso s solju, malo začinske soli, papar i češnjak.
    Sve to nauljim, i čuvam u posudi od Tupervare( neznam kako se pravilno piše) i potrošim u roku od 3-4.

Nekad sam u to stavljala i vegetu.

Nisam vježbala danima, jela svašta ali u malim količinama.
    Kilogrami miruju.
    Planiram večeras vježbati.

Malo mi je prijala ova pauza i iskušenja u vezi hrane. Nedozvoljeno sam jela samo zato jer nisam bila u prilici da sebi kuham posebno.

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

evo,ja oducila ne jesti poslije 18h,izdrzala,samo kaj sam 2x popustila.....i naravno ,pocela vjezbati,i za par dana stize orbitrek......

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hej filip!!
    kako je malena bolje, i kako sam odahnula, dosla sam te pozdraviti..
    i ja muku mucim s kilama..jeno sam vrijeme vjezbala a sad nisam nikakav primjer ni uzor al sam podrska ako ti zatreba..
    ovih se dana vracam na orbi..5 noci nisam spavala..
    necu oftopicarit, al kad sam vidjela osip svanulo mi.. :D

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

prije sam imala toliko volje za tim djetama,vjezbanjem,kremicama i sl.,ali sada mi se to uopce nista neda....da me ne ceka posao tko zna kako bi,ovako sam prisiljena.
    u prvoj trudnoci sam skinula kile bez muke,maltene sam se osusila,i sada sam jako razocarana sto jako tesko mrsavim...sva sreca pa su geni jako dobri,nema nitko predebeo u obitelji.....ajde da ne cmoljim vise...
    idemo svi

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja sam se došla prijaviti da sam među živima.
    počela sam raditi, trčim svaki drugi dan po 15min i to je to.
    pozdrav svima vježbačicama.
    samo naprijed!

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I'm back
    nisam vježbala 20 dana...i danas napokon nakon 4-5 dana laganja same sebe uspjela sam 35 min.orbitreka odvoziti.
    Nekako sam umorna i baš nemam vremena za vježbanje ali mi žao prestati.

Mislila sam da neću moći duže od 10 min ali me ponijelo. Još da me dečki nisu prekinuli nagurala bih i na 45-50 minuta.
    Poslije sam probala Ana's Sensual Fitness ali mi baš neide. A kad nije kako treba onda ništa od toga.
    Pilates dvd isto nije za mene, jednostavno nemogu sama.

E sad jel ima neko da vježba uz Renatu Sopek?
    Sad bih to probala, ako budem mogla sama ili cindy crawford!

imali neko da s njih dvije radi?

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam vjezbala sa cindy,i mogu reci da se super uznojis..jest da su vjezbe dosta teske a i brzo ih izvodi....jucer posudila orbitrek,ali mi se nikako ne svida zato kaj je na lanac a ne na magnet...toliko ronda da mi malu probudi..

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

meni je moja trenerica iz dana vježbanja govorila da tek nakon 20min aktivnosti-(s određenim otkucajima srca)počinje se topiti salo...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

monax imam ti ja negdje i cindi i sopekicu.
    prije oko 3 god.kad sam bila macka, ja sam svaki dan, al svaki, vjezbala sa Cindi i vozila bic.
    ako hoces, posaljem ti. pa javi.
    ja i dalje ne vjezbam
    od ponedjeljka kao krecem u teretanu al ne znam koliko ce mama moc cuvat onu moju slatkicu jer je nemoguca..
    ma, na kraju ni od toga ne bude nista.
    bravo filip sto vjezbas!!
    moj je magnetni pa isto budi L.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

monax, cindy kicks ass!
    ja sam prije vježbala uz nju i koju god da uzmeš kazetu/dvd super je.
    samo dobro pazi kada izvodiš vježbe: gledaj do kuda diže npr ruku ili nogu, pod kojim kutem drži koljeno, lakat i sl. kod vježbi. to je bitno jer ako ne znaš kako se pravilno izvodi vježba ne postižeš efekt te vježbe, a možeš se i ozlijediti (pogotovo ako su vježbe sa utezima).
    često sam u teretani znala vidjeti škvadru kako mlati utezima bezveze i ne radi vježbe ispravno. dakle, doslovno kopirati pokrete, do kuda ona radi, do tuda i ti radi.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj lelita prvotno napisa
    monax imam ti ja negdje i cindi i sopekicu.
    Može, može valjda ću s tim uspjeti.

Nemam VHS, znači paše mi samo DVD.

Citiraj zhang prvotno napisa
    samo dobro pazi kada izvodiš vježbe: gledaj do kuda diže npr ruku ili nogu, pod kojim kutem drži koljeno, lakat i sl. kod vježbi. to je bitno jer ako ne znaš kako se pravilno izvodi vježba ne postižeš efekt te vježbe, a možeš se i ozlijediti (pogotovo ako su vježbe sa utezima).
    To i mene malo brine, ove što sam već kupila pilates i ana's nisu za mene jer imam osjećaj da ću se ozljediti.
    Znam da treba raditi na sebi da se uspjela protezati/istezati ali se osjećam kao da sva kamena :/

Počeli su ujutro prikazivati Renatu, ali ja izađem iz kuće u 8 tako da od te ljubavi ništa.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

bila prvi put u zivotu u teretani!!

monax, nisam zaboravila, samo kemijam kako doci do cindi. sopekica je rijesena.
    babyiris..kako si?

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj lelita prvotno napisa
    bila prvi put u zivotu u teretani!!
    :D :D :D

U ponedjeljak sam vježbala s Renatom i baš mi se svidjela. Inače je nisam voljela jer mi se nekako krevelji,
    ali u ovoj ulozi je super i normalno priča pa se može slušati.
    Jučer i danas nisam čak ni gledala jer imam temp. i penicilinsku terapiju 10 dana.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

bila i drugi put u teretani!! :D :D
    i super sam zadovoljna i trenericom i spravama..i uplatila sam si 2put tjedno i kod kuce orbija koliku uspijem..
    super sam poletna i raspolozena.
    cuuureeee, pa gdje ste nestale??????

filip avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

evo mene....kooommmaaa,sta drugo reci....gore jos 2 kile...ma super ,samo tako jaaaaa...
    sad sam posustala,valjda me ovo vrijeme totalno uspori pa sam za nista.....jedva cekam posao,da se malo vratim u formu...

vama curkee,svaka cast... :D

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kupila sam orbitrack. Sad kad se uznojim. Ja danas krenula u borbu sa kilama. Dosta je bilo. U trudnoći sam dobila 19 kg. na porodu izgubila 9 i sada u 6 mj. dobila 3 kg. Kad ja VOLIM papati!!!. Ali od danas stvarno dosta. Nadam se da neće trajati do večere.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

lelita sad ćeš nadoknaditi propušteno :D

nenaa super, često papaj ali menje obroke i navali na orbi, što laganije i duže !

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

jedva cekam utorak..to je teretana dan nadolazeceg tjedna. i petak. unaprijed sam si isplanirala.
    veceras cu malo na orbi.
    sad drzim boju na kosi..farbam se u narancasto. 8)
    gdje ste nestale?
    dosadno je bez vas.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

prezadovoljna!! raspolozena i nabrijana!!
    vas i dalje nema. odradila sveha u teretani. trbusnjaka 4o kom, je u serijama..al napredujem.
    radim svasta pomalo, uglavnom 3 puta po 10 il 15 kmada.
    cekam vas cure!!
    dotad

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nisam vježbala još imam par antibiotika za popiti pa se bacam na vježbanje pogotovu kad sam imam Renatu i Cindy.
    lelita stiglo danas, hvala.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Na orbitracu svaku večer i super mi je. Kad stavim mišicu na spavanj obučem najlon hlače pred tv i gas. Muž mi se malo ruga, ali neka neka vidjet će on. Sada je kao ljepši od mene, ali ne još dugo.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

monax sad udri!!
    nenaa i ti!! samo gazi!!
    babyiris pa gdje si??
    ja sutra teretana!! kod kuce nista ne vjezbam. bas nista. a morala bih.
    upaljeno mi sve, i prsa i ruke i bedra cak i trbusnjaci 8)
    tko zna, mozda je bas ovaj put "to to".
    ljubim vas.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Joj i ja imam 2 dana upalu mišića, ali čvaknula sam andol, morala sam. UUUUU boli, ali skinut ću ja tu maščobu pa makar mi bilo zadnje. Danas sam davala mojoj curi dukatino i jedva sam čekala da ga prestane jesti. Ostale su joj 3 žlice, a ja ih progutala ko da je čisti tartuf. Sramota. Ali osim toga dobro se držim sa prehranom.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lelita bravo :D Teretana je pravi izbor. Nemoj odustajati, s vremenom ce postajati sve bolje..

Ja osobno nisam nikad uspjevala vjezbati doma, ali ak se odvucem u teretanu (spavajuci ) kad dodjem tamo obavezno uletim u tu energiju drugih i svaki trening odradim onak bas dobro. Razbudim se obavezno. A da sam doma osla na orbitrek, znam da bi umirala odradjujuci teeeeeskih i duuuuugih 10 minuta

Ja sam krenula trenirati jer me pocela kicma boliti, i opcenito jer sam se zazeljela osjecati tak dobro i zdravo ko nekad. I sad sam se totalno zakacila

Zelim i vama da se zakacite za vjezbanje u sto vecem broju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •