Stranica 23 od 189 PrviPrvi ... 1321222324253373123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Cure oprostite
    baš sam neoprezna

Kupila sam orbi ljetos

sad me užasno stid.

ali ih sad ima na sve strane na akciji, treba samo malo više tražiti.
    Olpran ima ok

Uglavnom oni po oglasniku od 500-1000 kn su skupi.

U turbosportu je pod nazivom crosstrainer.

Oprostite još jednom

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

SnješkaM
    Vidjela sam orbi u Konzumu cijena 799
    ali nisam imala vremena da zagledam kakav je.
    Pogledaj i probaj.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

babyiris,

monax i ja pitamo za tebe..

pojavi se!!

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj lelita prvotno napisa
    babyiris,

monax i ja pitamo za tebe..

pojavi se!!
    Sinoć smo te spominjale,
    nekako si nam pokretač.
    Ja te tako doživljavam.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

babyiris
    prava pravcata slep sluzba !! tako sam ju odmilja nazivala..sama sebi.
    fale nam tvoji postovi!!

monax sad cu na pod pravit si keramiku na stomaku!!
    znas, dogadja se nesto ispod ovih mojih slaufa.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Znam da se ne trebam brinuti o kilazi dok dojim medjutim, meni je stvarno dosta ovih kila i sputanosti. Zeljala bih odmah poslije poroda da pocnem trenirati na orbitreku i yogu a i taj caj od zobi mi se jako svidja.
    ako treniram normalno i pijem taj caj koji je prirodan, koliko je stetno za bebsona? :/ Mislim na sve otrove koji su skupljeni u masnim stanicama, i kad se salo topi, otrovi se ispustaju direkt u mlijeko. Eto, znam odgovor znaci. To isto znaci da je stetno gubiti kile dojenjem, iako ne treniram? Imam osjecaj ako ostanem debela i ogromna (a to traje od prve trudnoce i naglog prestanka pusenja) da cu puci psihicki, jer me to ubija. :/

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Linea prvotno napisa
    Znam da se ne trebam brinuti o kilazi dok dojim medjutim, meni je stvarno dosta ovih kila i sputanosti. Zeljala bih odmah poslije poroda da pocnem trenirati na orbitreku i yogu a i taj caj od zobi mi se jako svidja.
    ako treniram normalno i pijem taj caj koji je prirodan, koliko je stetno za bebsona? :/ Mislim na sve otrove koji su skupljeni u masnim stanicama, i kad se salo topi, otrovi se ispustaju direkt u mlijeko. Eto, znam odgovor znaci. To isto znaci da je stetno gubiti kile dojenjem, iako ne treniram? Imam osjecaj ako ostanem debela i ogromna (a to traje od prve trudnoce i naglog prestanka pusenja) da cu puci psihicki, jer me to ubija. :/
    Jesi sad trudna?

Po meni je orbi zakon i aerokick.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

danas usla u deveti mjesec :D
    imam velike probleme sa kukovima i ne mogu se kretati sad puno. Stake imam da se mogu dignuti iz kreveta i kad sam malo vani. Znam da od treniranja nema nista prvih dva mjeseca, da dodjem malo sebi... ali poslije toga?

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

:D drži se i uživaj u zadnjem mjesecu,
    onda će strka pa ti možda kile same odu.
    A ako ne odu, mi smo tu.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

sta je sada?
    tjedan dana nikoga..

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sta je sada?
    tjedan dana nikoga..
    Dont( ne radi mi apostrof) worry, ja sam još na dijeti, ali praznim energiju na UN-ki. U 17 dana -4kg. I nadam se boljem, još "samo" 11kg.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

bravooooo!!!
    i ja cu mislim na unku, al poslije blagdana. ne da bi se mogla prezderavati, nego da ne moram izmisljat sta kuhati..
    ma nemam pojma ni sama..
    ustala na lijevu nogu.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

idem ja nazvati babyiris, nije mi odgovorila na PP ima već preko dva tjedna... da vidim što je s njom. :/

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Moji su opet bolesni i ja s njima.
    Mak samo što je krenuo u vrtić i povraćanje-proljev, onda starijeg pa mene i na kraju na MM.
    Ništa nas nemože zaobići.

Čim uđem u štos s vježbanjem, neka boljka me prekine.
    Poprilično pazim što jedem, osim što sam više uvela kruh (domaći) i imam brdo kolača :/ mora ih neko jesti.
    Kilograma 61-62 nevraćaju se gore!!!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Amalthea prvotno napisa
    idem ja nazvati babyiris, nije mi odgovorila na PP ima već preko dva tjedna... da vidim što je s njom. :/
    javi nam!! bas nam nedostaje.

monax hebemu misa!! nedaj se. i ozdravite mi svi!!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ne javlja se... :/

Poslala sam joj SMS pa ćemo vidjeti; možda je na poslu i ne može se baš sad javiti.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

babyiris je živa i zdrava, ali u obavezama preko vrata i jednostavno ne stigne na forum.

Čim nađe vremena, vratit će se.

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

:shock:

Tu sam. Živa. Već dva tjedna nisam normalno spavala. Ostvarila sam si drugu želju s popisa prioriteta. Upisala sam poslijediplomski, a uz to imala i povjerenstva na nastavi, morala u rekordnom roku završiti školski list kako bih mogla putovati. Kad ne putujem svaku večer duboko u noć nešto ispravljam ili lektoriram...

Danas opet putujem. Najprije plesni nastup moje curke pa onda u auto i vozi za OS. Možda uspijem ovaj puta ne sama voziti. Vidjet ćemo.

Nisam stigla čitati što ste pisale. Vidim da ste ispisale dvije stranice od mog zadnjeg budnog posjeta. Drago mi je. Obećala sam si kako ću pod školskim praznicima intenzivno vježbati pa očekujte moje predugačke postove i gnjavažu šlep službe.

Budite pozdravljene i sebi posvećene.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Samo da prijavim nevježbanje od 10 dana i toootalni pad raspoloženja radi toga.

Užas!

Uletjele su mi neke obaveze radi kojih nisam uspjela ubaciti teretanu i užas...

Ne vježbati je mazohizam!

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mni je isteklo clanstvo u teretani.
    Necemo uplatiti do Ng jer ne bi bas ni stizala sad u ovo predblagdansko vrijeme, kolaci, beba, spremanje..
    Kod kuce slabo vjezbam.
    Ali trbusnjake odradim jer mi je stomak i najgori problem.
    Nabrijala sam se na unku poslije Ng i na 2 mj teretane. Onda se vracam na posao pa ne znam kako bude islo sve skupa.

A druge vjezbacice? Sigurno ne rade nista kad ne tipkaju o tome

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

cure, od kad se uopće preporuča vježbanje?

ja bi doma vježbala malo trbušnjake i leđnjake, ništa posebno? rodila prije 6 tj.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa

ja bi doma vježbala malo trbušnjake i leđnjake, ništa posebno? rodila prije 6 tj.
    ja vježbam od 4tog tjedna, rodila na carski prije 7 tjedana . Znam da nije baš preporučljivo, ali ne mogu se gledati ovakvu. Radim i čučnjeve i gornje trbušnjake, i guzu i ruke i ramena...cca 1h dnevno. I dojim. I mala se niš ne buni

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo, ja obećajem kako ću nadići ovu blagdansku groznicu, kolače i neumjerenost. Planiram slaviti vježbanjem i to uredno prijavljivati. Nekako mi je to prijavljivanje motivacija za dalje.

Divim se svim curama koje rano počinju vježbati. Ne znam ima li to kakve nedostatke ili prednosti, ali je zapanjujuće.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

babyiris
    welcome back :D :D :D

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa

Moj ti je savjet da još pričekaš,ja sam rano krenula s trbušnjacima,imala sam jake bolove,jače od trudova,kod ginića na pregledu,odnosno uzv maternica se još nije skroz stisnula, a bilo je prošlo je 8 tjedana od poroda.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj babyiris prvotno napisa
    Evo, ja obećajem kako ću nadići ovu blagdansku groznicu, kolače i neumjerenost. Planiram slaviti vježbanjem i to uredno prijavljivati. Nekako mi je to prijavljivanje motivacija za dalje.

Divim se svim curama koje rano počinju vježbati. Ne znam ima li to kakve nedostatke ili prednosti, ali je zapanjujuće.
    iskreno..ne znam ni ja... ali ovaj užas u ogledalu više ne mogu gledati
    ak mogu spremati, nosakati malu cijeli dan, tegliti veš ..mogu i vježbati
    i počela sam paziti na prehranu...vi ste mi dale motivaciju.
    valjda će tih 8 kg napokon krenuti dolje....

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

hvala curke, idem idući tjedan kod ginića pa ću vidjeti s njim

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Cure, počela sam, kao što je i obećano. No, za vikend nema prijavljivanja jer opet putujem. Upravo spremam stvari i krećem na put. Mislim da je i ovo jedan oblik vježbanja kad koncentrirajući se na cestu vježbam moždane vijuge i bildam reflekse. Ništa nije nemoguće. Dakle, očekujte me nakon novih 600km vozačkog iskustva. Nekako mi potpis sve više dobiva smisao.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

sretan put!!

duugo vremena nisam ovako rano bila budna. probudio me alarm mm za posao. Lorka spava.
    ja cu sad na orbi. dugo nisam. idealna prilika. samo ne znam kako cu ju cut kad se probudi??

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno jedna nova

Pozdrav cure !
    evo jedne nove cure koja se nada da ce skinuti svojih 5 kg viska 8 mjeseci nakon poroda !
    moram prizati da sam ja jedna od onih manijakalnih vjezbaca, koja je do zadnjeg dana trudnoce visila na orbitreku, pa 30 dana nakon poroda ponovno krenula i eto vec 2 mjeseca imam osobnog trenera 3 x tjedno ali jednostavno ne mogu skinuti tih 5 kg a znam i razlog. zato se i javljam na ovaj topic jer mi treba podrska, ono kad me navecer uhvati depresija ( jer se zivot stvarno okrene naglavacke kad dodje beba, i nema vise putovanja, izlazaka...) da se logiram i odmah bolje osjecam !
    ja sam EMOCIONALNA IZJELICA ! strasno ! cijeli dan vodim zdrav zivot, pazim sto jedem, treniram i onda kad dodje 20 h ako sam kod kuce pocnem tamaniti frizider !! znam da se trebam okupirati i raditi nesto da zaboravim ali mi je u tim trenucima samo hrana u glavi.
    eto ja se sad malo potuzila, nemojte mi zamjeriti, samo mi je malo to trebalo.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

sretan put!!

duugo vremena nisam ovako rano bila budna. probudio me alarm mm za posao. Lorka spava.
    ja cu sad na orbi. dugo nisam. idealna prilika. samo ne znam kako cu ju cut kad se probudi??
    Baby alarm! Ja imam jefitniji neki.. bubu... služi već 2,5 godine.
    Bez njega bi bila zatočenik jer nam je stan velik....

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Re: jedna nova

Citiraj marge501 prvotno napisa
    Pozdrav cure !
    evo jedne nove cure koja se nada da ce skinuti svojih 5 kg viska 8 mjeseci nakon poroda !
    moram prizati da sam ja jedna od onih manijakalnih vjezbaca, koja je do zadnjeg dana trudnoce visila na orbitreku, pa 30 dana nakon poroda ponovno krenula i eto vec 2 mjeseca imam osobnog trenera 3 x tjedno ali jednostavno ne mogu skinuti tih 5 kg a znam i razlog. zato se i javljam na ovaj topic jer mi treba podrska, ono kad me navecer uhvati depresija ( jer se zivot stvarno okrene naglavacke kad dodje beba, i nema vise putovanja, izlazaka...) da se logiram i odmah bolje osjecam !
    ja sam EMOCIONALNA IZJELICA ! strasno ! cijeli dan vodim zdrav zivot, pazim sto jedem, treniram i onda kad dodje 20 h ako sam kod kuce pocnem tamaniti frizider !! znam da se trebam okupirati i raditi nesto da zaboravim ali mi je u tim trenucima samo hrana u glavi.
    eto ja se sad malo potuzila, nemojte mi zamjeriti, samo mi je malo to trebalo.
    Kužim te. I mene je hvatalo to večernje, ali slatko. Onda sam se počela koncentrirati da navečer budu proteini, sir, jogurt, meso... Zasitiš se i nemaš potrebu za nečim novim, a bolje je da budu proteini, nego ugljikohidrati jer UH idu u zalihe.

Još uvijek se pokušavam koncentrirati.

aleksandra avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Evo i ja da se pridruzim.Prestala dojiti prije dva mjeseca i pocela se debljati.
    Niako uhvatiti vremena da vjezbam,navece popijem jogurt,ne zelim vecerati.Ali! Slabost su mi kolaci.sad u vrijeme blagdana,ne mogu odoliti.
    Malecka kada zaspe,obucem termo hlace,stanem na orb.,ona se probudi.
    I onda odustanem od svega.Ide mi na zivce sto ne mogu nista obuci,osim suknji.

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo, ja jutros otvorila sezonu istinskog vježbanja. Morala sam odlučiti hoću li probuđeno vrijeme iskoristiti za pripremanje ispita ili vježbanje. Otišla vježbati kako bih se sutra imala zašto ranije probuditi. Nisam nešto vremenski rasturala, ali se osjećam ispunjeno. Na kraju mi curki siđe s pitanjem kad idemo dolje vježbati. Onda sam malo nastavila i s njom. Što rade detaljne dugotrajne pripreme!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam se upisala na trbušni ples i išla već par puta. Kako je beba jako mala (tek dva i pol mjeseca) idem jednom tjedno preko puta kuće pa tih sat vremena mužić nosi i drma!!!!!Imam puno više od 5 kila viška jer ni od prvog djeteta prije tri godine nisam došla u normalu. Ništa nisam bila vježbala i sad je tome kraj. Trbušni vam je super!!!Oduševlejna sam. Rade baš ženski mišići, a i zabavno je.

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam se trbušnim plesom bavila oko 3godine...ali uz njega sam išla 3 puta tjednom u teretanu..teretanom sam skidala kg,a trbušnim samo guštala za sebe...Sršaviti tamo..ma nikako...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pa možeš od plesa itekako smršaviti, ali svu onu silinu čvrstih raznih mišića, je teško postići (samo) plesom, pa i aerobikom.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zaboravih reći da pri tom plesu/mršavljenju mislim na žustro, energično, aktivno plesanje od minimalno 1h. Što na satovima plesa i nije realizirano.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, zene.. sve koje zelite dovesti tijelo u red, obavezno procitajte ovu knjigu.

Naletila sam na netu na nju, i strasno pametnih savjeta ima kako ubrzati proces mrsavljenja, i stvarno je kompletna, od toga kako da se hranite (ne treba nista izbjegavati! cak se treba i prezderavati jedan dan ) do detalja kako trenirati. Ja je upravo citam i pod dojmom sam

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo jedna u nizu mnogih zanimljivih stvari iz knjige

This is also why I don’t recommend extremely low carbohydrate diets. Generally, low-carb diets are successful for initial weight loss due to controlled eating and reduced blood sugar and insulin levels as well as water weight loss due to depleted muscle glycogen (not a good thing). However, low-carb diets also typically cause a loss of lean muscle and subsequently a decreased RMR (op. kalorije koje tijelo trosi za odrzavanje sistema), which leads to rapid weight gain once the dieter introduces normal eating back into their life.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

jel krećemo svi ponovo u novoj?

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa
    jel krećemo svi ponovo u novoj?
    Ja još danas imam goste :D sutra ujuutro putuju i već je vrijeme da odu kolači i sva hrana, prejedanje!
    Vježbala nisam već jako dugo, ali ono najvažnije kilogrami se nisu vratili još uvijek vaga pokazu 61-62... :D

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

bravo, monax!
    ja nisam trčala negdje 2-3 tjedna i sada već stvarno kužim da mi fali.
    ako budem inspirirana, ja ću večeras 8)

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja počela s orbitrekom i super je :D
    recite koliko ste kilica s njim skidale, čisto da me dodatno motivira 8)
    jel mi dovoljno jednom dnevno vježbati, koliko minuta i na kojem opterčenju?

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj bundevica prvotno napisa
    ja počela s orbitrekom i super je :D
    recite koliko ste kilica s njim skidale, čisto da me dodatno motivira 8)
    jel mi dovoljno jednom dnevno vježbati, koliko minuta i na kojem opterčenju?
    :D
    super

Ja sam počela vježbati i paziti što jedem kad sam imala oko 71 kg.
    Za neka tri mjeseca otišlo nekih 9-10 kg.
    Bez regulirane prehrane i izbacivanja keksića i sl. slabi su rezultati i onda nema motivacije za dalje.

U početku orbitrekanja sam vozila čim brže da se što više oznojim, pogrešno.
    Tek poslije dok su mi se otvorile oči, orbitrekanje je trajalo između 45-60 min.
    Čim lakše, oko 18-19 km/h. Kao brzo hodanje.
    I to 5-6 puta tjedno.

E da najbolje je ujutro, ja sam obično vikendom ujutro jer za radne dane nisam uspjevala!

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

monax hvala
    a na kojem opterečenju da vježbam? meni je super na najlakšem izdržim oko 45 min

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Što je bilo sa onim čajem od zobi? Da li je to netko probao?

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam uglavnom vježbala na 1, ali sam znala vrlo često pojačavati otpor do 5-6 i koliko mogu izdržati a da me ne umara!

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj željka! prvotno napisa
    Što je bilo sa onim čajem od zobi? Da li je to netko probao?
    piši kući propalo je

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •