Stranica 51 od 189 PrviPrvi ... 41495051525361101151 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,501 do 2,550 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    I ne boj se da ces se slucajno nabildati, nema sanse bez igle u dupetu (iliti raznih zabranjenih sredstava).
    Ahaha,to me podsjeca na izjave koje cesto cujem od zena u teretani:ali necu da se nabildam...pa ih strah ista radit s malo vecim opterecenjem...ne bi da ce im iskocit bicepsi 'ko Popaju nakon limenke spinata....eee,kad bi se tako lako dobivali misici....

Ovaj bodyrock a i insanity me full podsjecaju na cross fit...slican princip...

Ja sam odradila neki dan na nagovor instruktora (totalni freak za cross fit) za probu u teretani Cindy trening (to je kao najlaksi)- 5 pull upova na TRX-u,pa 10 sklekova pa 15 cucnjeva...cilj je napraviti sto vise krugova u 20 min...i natjeces se s drugim ljudima u teretani (rezultati se zapisuju na ploci)...naredna 3dn nisam mogla hodat kako spada od upale misica...tako da se drzim pilatesa..

Koliko danas ima razlicitih vrsta vjezbanja mislim da svatko moze pronaci nesto sto mu odgovara,najteze se pokrenut..a onda kad se uhodas navuces se (jos kad vidis rezultate) i nemozes prestat...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pogledala sam taj bodyrock i nista mi nije jasno. Tj. ne znam jesam li ocekivala krive stvari, ili ne znam naci to sto sam mislila da me tamo ceka. Ono sto sam vidjela mi sve skupa lici na Jillian, a nju imam. Ne znam zasto sam zabrijala da ce biti nekakvih kucnih vjezbica sa bucicama i slicno. Sklekovi me ne zanimaju, rucni zglobovi i ligamenti ih ne bi podnijeli.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

šteta da ti nije sjelo...

koncept je da pokažu trening, daju objašnjenje za svaku vježbu, kako se pravilno izvodi, koje su modifikacije za početnike i tako...
    ali nije da možeš pustiti ispred sebe i gledati pa ponavljati za njima.

meni je trenutno ovo (bodyrock) favorit, s time da ne radim ove 30 day challenge, nego kombiniram i stare i nove...
    super je što prilagodiš svom nivou kondicije/snage.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Ahaha,to me podsjeca na izjave koje cesto cujem od zena u teretani:ali necu da se nabildam...pa ih strah ista radit s malo vecim opterecenjem...ne bi da ce im iskocit bicepsi 'ko Popaju nakon limenke spinata....eee,kad bi se tako lako dobivali misici....
    e da...

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

od prekjučer na montiju i od danas na jillian. cilj mi je za tri mj 10kg manje. od prošle godine već imam -6kg

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Zumbajte curke.

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja bi da imam vremena i da mi je blizu negdje na zumbu
    Počela sam vježbati i imam Nutrico diet od 14 dana. Poslije planiram u jedan salon preko kupona na powerplate.
    Valjda se smanjim bar malo.

Jilian mi je zaista super, ali nikako da odradim dan za danom kako treba, uvijek me nešto prekine. Nije nam suđeno.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja se trudim/veselim vježbat svaki dan a monti mi je mrak, bez opterečenja, mogu jest kaj hoću (osim onih par namirnica kaj se ne smije) pa si gotovo uvijek iskobiniram nekaj kaj kuham svojima. nije mi problem posudice nosit na posel, jel sam si tak zacrtala. kad odradim svih 90 dana jillian planiram dva puta tjedno odrađivat sva tri nivoa. nadam se da u tih 90 dana budem skinula 10 kg.
    zumbat nemam gdje ni kad. radim 6 dana u tjednu ujutro, popodne (do 21) i međusmjenu.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

samo da prijavim -5 kg za 4-5 tjedana, od toga 10 dana svakodnevno jillian i 14 dana monti. krećem u napad na novih 5 kg

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Suzizana kaj je to monti?

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj mala-vila prvotno napisa Vidi poruku
    Suzizana kaj je to monti?
    jel to ona neka djeta

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Montignac- Jedem dakle mršavim- nije dijeta nego način prehrane

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ali ako to nije trajna promjena nacina prehrane nego samo neki privremeni rezim pa se opet vracas po starom zar to nema boomerang efekt kao i neka redukcijsko/restrikcijska dijeta?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Suzizana prvotno napisa Vidi poruku
    od prekjučer na montiju i od danas na jillian. cilj mi je za tri mj 10kg manje. od prošle godine već imam -6kg
    a kaj tebi znači taj monti?

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

sad vidim da je i suzizana odgovorila
    u principu to bi trebao biti trajni režim prehrane, doduše po montiju ima nekoliko faza prva se zove brzo mršavljenje, do druge nisam došla.

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Montignac ukratko

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ima li koga ovdje?

Došla sam prijaviti da sam prvi put u životu nabrijana na vježbanje. Toliko sam motivirana da sam pročitala svu 51 stranicu ovog topica

Ali da ne ispada da samo sjedim i čitam forum, upravo sam odradila 4. dan 30DS level1. Prije toga sam nešto vježbuckala u vlastitom aranžmanu. Uglavnom, sve se lakše oporavljam nakon vježbanja.

Nemam viška kila, bliže sam manjku, ali to je samo salo. Nikad nisam imala baš ono definirane mišiće, i to bih baš voljela.

I eto, idemo dalje (doslovno ko smiley, jumping jacks)

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ima mene
    ja skinula 14 kg
    u jednom navratu 8, u drugom 6
    i meni dosta

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

dabome, bravo!

arlena avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

evo i mene tu trudim se zdravo jest i vježbat (čitaj povremeno vježbat) al neide to tako lako kao što je došlo 2 kg u 2 mj imam za cilj skinut još 5 do kraja ljeta i ostat tak

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

evo i mene, furam se na jillian, ali jos nisam u komadu uspjela odvjezbati cijelu seriju
    s hranom se ne zabrinjavam
    trebala bi oko 10kg skinuti, ali i 6 bi bilo super, nikako ne ide dolje

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam viška kila, bliže sam manjku, ali to je samo salo. Nikad nisam imala baš ono definirane mišiće, i to bih baš voljela.

I eto, idemo dalje (doslovno ko smiley, jumping jacks)
    Pilates? Ja sam dosad uvijek isla u teretanu,nesto aerobic a sada vec 7mj idem na pilates i odusevljena rezultatima!
    Mislila sam da se bez vjezbi s opterecenjem nemoze nista postic,krivo!

Hmmm,ovo sto se tice lakseg oporavljanja nakon vjezbanja....ja jos uvijek imam upale kad jace aktiviramo neku skupinu misica koju nismo par puta,po meni ako bas nista ne boli ni nema efekta!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam virtualno s vama. Danas (!) sam operirala stitnjacu tako dam na pauzi 2 tjedna prije i i 3-4 poslije operacije. Nakon toga se lagano vracam vjezbanju: prvo Jillian, pa onda ove moje zesce kad uhvatim ritam.
    inace sam redovno vjezbala.

i da, zivjela tehnologija, da mi nije mobite i surfanja na njemu, gledala bih turske sapunice. ;-D

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

E da, Jillian ima novi program: boy revolution, koliko sam uspjela skicnuti, cini me se dobar

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Evo i ja sam tu, ponovo zagrizla na monti prehranu i kombiniram jillian i pilates...
    Zhang sretno s oporavkom!

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Hvala
    sada vas sve bodrim, a kasnije se ponovo pridruzujem.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj zasad skulirana prvotno napisa Vidi poruku
    Pilates? Ja sam dosad uvijek isla u teretanu,nesto aerobic a sada vec 7mj idem na pilates i odusevljena rezultatima!
    Mislila sam da se bez vjezbi s opterecenjem nemoze nista postic,krivo!

Hmmm,ovo sto se tice lakseg oporavljanja nakon vjezbanja....ja jos uvijek imam upale kad jace aktiviramo neku skupinu misica koju nismo par puta,po meni ako bas nista ne boli ni nema efekta!
    Vjerujem da je pilates super, ali meni ovaj čas odgovaraju stvari koje mogu radit sama doma, zbog vremena i zbog troška. Jillian mi je stvarno super, za pola sata je odradim i otuširam se.
    Pod oporavljanjem sam mislila na onaj osjećaj umora poslije treninga kad ne mogu ništa drugo radit, prva dva puta ostatak dana nisam bila za ništa, sad se malo odmorim i nastavim sa životom. Upale mišića dođu tek sutradan.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

zhang, zelim brz oporavak!

ja sam krenula s koketiranjem s lchf-om (vise dobrih masti, puno manje ugljikohidrata, ali opet ne bas toliko strogo) i vjezbanjem jillian (ripped in 30) i skinula 6 kg - iako zadnje vrijeme zbog selidbe i zivota sa svekijima nisam vjezbala
    sad smo se smjestili u novi stan, pa krecem ponovno, opet jillian, bas se radujem - voljela bih jos toliko skinuti, ali svaki pomak ce biti dobar

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

evo mene natrag bila sam bolesna ko pas, anemična, nisam smjela na nikakvu dijetu, vježbanje zabranjeno. Konačno sam dobro,nalazi super, ali i dalje ne smijem ništa forsati. Dobro je što sam bila samo kilu dvije u plusu nakon ovog silnog mirovanja. Molim da me podržite, ovo je ne znam koji put da krećemiz početka, a moooram
    već neko vrijeme sam na 1800 / dan i 20 min kružni trening. Ulitmatum mi je raznovrsna prehrana bez izbacivanja namirnica (ok šećer i junk food smiju van da ne muljam )To mi je za sada maksimum, a uskoro ću na more pa će biti uzbrdica i plivanja u obilju.
    Ortoped me istovremeno sa zabranom dijete od dr napao da moram izgubiti 15 kg pod hitno - dakle stvarno mi treba podrška, kako god znate i umijete

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I ja sam tu negdje stalno se vrtim u krug.
    Došla sam pružiti malo podrške i vidjeti da nas ima još. želim skinuti 4 kg.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

a možda bi mogle neku listu napraviti ko nekada davno na montignjaku ili tako nešto, ili svaki dan prijavak jesmo li jele u zadanim okvirima i vježbale.
    Ne znam kako vama ali meni je to bilo motivirajuće.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

MM kaže da koliko god se trudila, neću smršaviti skidanjem svega stp Jillian ima na komp
    Jedino kad mogu vjezbati je 5.30 ujutro, a zadnjih 2 tjedna se uopce ne mogu probuditi.
    Sva sreca da cu za 10 dana na godišnji.
    Energija mi je u minusu. Volja isto.
    Jedino je salo u plusu

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

prijavljujem se

prošli ponedjeljak sam probala Jillian (prije godinu i pol sam cijeli njen krug odvrtila), međutim ispada da je 6 tjedana nakon CR ipak malo prerano za vježbanje vratilo mi se krvarenje
    pa ću pokušat opet za dva tjedna

dotad bih trebala malo prehranu reducirat, a to mi je najteže
    tj. lakše mi je kad već počnem vježbati, tada tijelo nekako samo traži optimalniju prehranu

cilj mi je skinuti 10, idealno 15, a kad bih skinula 20 krepala bih od sreće

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

evo ja sam isplanirala svojih 1800 kcl, pola pojela pola još čeka, ali ako nekog zanima kako je to meni dr isplanirala za zdravlje i mršavljenje istovremeno djelim jedan meni (D integralni tost sa malo masnim sirom+paradajz+kava 500kcl, U zobeni keksi 120kcl, R rižasmrkvom+limunada 400kcl U trešnje+ dinja200kcl V 4ćevapa (domaći malomasni) +zelje+red čokolade 400kcl) i možda još negdje upadne još jedna kava to jeto.
    Prije me mučilo kako uskladiti kuhanje za klince i dijetu, a sad sam skužila kako da sipodjelim ručak na na ručak i večeru i to me super drži - inače umjesto keksa pojedem nemasni jogurt ili protein bar

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Prijavljujem se na temu da vas podržim, a i da sebi dalje dajem snagu da izdržim. Nakon bezbroj pokušaja dijeta uspjela sam u mjesec i pol ( od 20.4.) skinut 13 kg. Kako? Nema posebne dijete. Ograničila sam slano ( na dijetu sam krenula jer mi je tog dana uz redovnu terapiju srčani tlak bio u nebesima) . Kuham ko i prije, ali na maslinovom ulju. Sebi ponekad izvadim prije jelo, pa dosolim ostatku obitelji ( moji ne mogu bez vegete). Meso jedem svo, ali sa mrvicu soli, ali zato sa puno začina ( origano, bosiljak, limun , menta), naravno pečeno na malo maslinovog ulja. Prilozi su kuhano povrće sa češnjakom i maslinovim uljem. Tjesteninu jedem, ali sa povrćem ( i malo parmezana) . Puno voća, povrća ( svježeg i kuhanog). Ne pijem ništa osim vode ili iscijedim limun i vodu. Bez slatkog ne mogu živjet, ali sad imam uvijek u kući integralne kekse ili crnu čokoladu. Ne jedem poslije 17 sati. Jedem češće, po malo. Nema kruha. Doručak ili užina integralni dvopek ( 2-3) sa ABC sirom. I da, bilo je u međuvremenu fešti. Jela sam i Pavlovu sa jagodama i čevape u somunu, ali onda stop! Poslije ništa. Sad sam puno toga nabacala u postu, ali presretna sam jer vidim da ide prema dolje. Danas sam prvi put nakon 15 godina u kabini u trgovini ponosno dva puta rekla: Molim broj manje . I da, puno hodam, vozim bicikl.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Summer, hvala na lijepim zeljama

betty, pricekaj do 3 mj minimalno sa Jillian, ona ima dosta vjezbiza koje trebusni stup treba biti jak, a tebi su misici bili prerezani. Sve stignes. Samo polako. Za pocetak uzmi nesto njeznije. Mozes 5 tibetanaca, dovoljno je njezno, a ima utjecaj na cijelo tijelo...

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

prijavljujem -4
    Prehrana na osnovama montija ali ugljikohidrati skoro pa izbačeni.
    Jillian i pilates nastojim 2-3 puta(jel se računa vrtlarenje i košnja cca 1000m2) tjedno odraditi tako da se bez grižnje savjesti počastim kolačem ili sladoledom.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ma sve se računa

Ja sam obustavila svo skakanje i dizanje utega dok temperatura ne padne na 30-31 stupanj. Preko vikenda sam išla na more, i ovaj vikend idem, a ostatak vremena, budući da nemamo klimu u stanu, dobro sam živa.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ajde ti barem možeš kompenzirat tu obustavu skakanja s plivanjem

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ne previše, Bubamarac se boji ući u more, i kad ja odem otplivat stoji na plaži i viče "mama, jel se kupaš? JESI GOTOVA?!"

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Jedino što sad uspjevam raditi po tom pitanju je brzo hodanje s psom. Prije spavanja od cca 21.30 45 minuta, stvarno brzog hoda, na granici trčanja.
    Zadovoljna sam i ja i pas.

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Ne previše, Bubamarac se boji ući u more, i kad ja odem otplivat stoji na plaži i viče "mama, jel se kupaš? JESI GOTOVA?!"

To je gore nego moji i njihovo jel mogu ja s tobom...

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i ja sam tu. prestala sam vjezbati u 3 mj kad su cure dobile kozice, nakon kojih su se zaredale bolestine u beskraj a i ja sam bila nikakva jer izbjegnem jednu, dvije viroze al mi se treca ipak nakaci

jillian je stvarno super, ja se i dalje ne mogu nadiviti kako sam uz 30 min dnevno vjezbanja napravila to sto jesam. recimo, prije sam imala osjecaj da imam kostur koji je oblozen mesom pa kozu a nakon nekog vremena vjezbanja kostur oblozen spletom napetih misica pa koza preko:kez:
    I, iako ja nisam imala problema s kilazom -74 kg na 180 cm, bilo je masnog tkiva na krivim mjestima naravno - struk, guza, bokovi, pa celulit i u biti malo misica. zao mi je sto se nisam odmah na pocetku mjerila nego tek kasnije kad sam se pocela topiti no mogu vam reci da vjezbe zbilja djeluju jer sam ja cijelo vrijeme vjezbanja imala 74 kg ali sam skinula 2 konf broja. masnoca se poprilicno otopila, guza smanjila, noge stanjile i celilit se poprilicno smanjio takoder no meni je najdrazio dio bio vidjeti kako mi se misici oblikuju i kako postajem "utegnuta". predobro.
    nakon prestanka vjezabja, malo zbog viroza a vise vjerejem jer sam ubrzala metabolizam, skinula sam 8 kg iako nisam vjezbala niti mijenjala prehranu (uzmite u obzir da ne jedem puno/cesto slatko). iako, kada sam pocela vjezbati pratila sam tijelo pa sam shvatila da moram jesti nakon vjezbanja, a nekad cak i prije, i puno vise mi se jelo voce npr. i jogurt.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

tipfeleri zbog makakanja.

uglavnom, pocnite vjezbati, isplati se.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

cak je i MM, koji nikad u zivotu nije vjezbao (a nije da mu ne treba) poceo vozit Orbitrek :kez:

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

storma, kad si počela primjećivati zamjetne efekete? 30 dana je definitivno premalo, bar za moj nivo zapuštenosti.

čitavo vrijeme vježbaš svaki dan? pičiš po level 3?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ajme, Storma, super! To bih i ja htjela, zategnutost i mišiće, i ispravit leđa

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ms. ivy ako vjezbas jillian 30DS fakat se rezultati vide vec iza 15tog dana,

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    ms. ivy ako vjezbas jillian 30DS fakat se rezultati vide vec iza 15tog dana,
    Moram se prisiliti da dođem do famoznog 15. dana.

Preko 5 u komadu ne uspjevam nikako.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •