Stranica 62 od 189 PrviPrvi ... 1252606162636472112162 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,051 do 3,100 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

http://www.callanetics.com/products.php

evo link na dvd-ove

kod nas je bio callanetics razvikan kao vrlo učinkovita metoda vježbanja ali ono što sam ja vidjela po našim fitness centrima nema veze s pravim callaneticsom,
    slučajno sam iskopala dvd iz 80-ih i počela vježbati (već par puta sam počinjala, ali sam sad najduže "izdržala")

to ti je ovaj dvd 10 years younger in 10 hours
    iz 80-ih godina, dvd traje ca. 1 sat ali ako premotaš "reklame" traje ca. 45 min.

a noviju verziju imaš kao "callanetics evolution", nisam još probala, planiram naručiti jednog dana preko ebaya

vježbe se temelje na puno pulsiranja (puno ponavljanja pokreta male amplitude) i kao jako dobro djeluju na izgradnju mišića (ja živi svjedok),
    treba vježbati 2-3 puta tjedno, najviše svaki drugi dan, kad si zadovoljan postignutim onda samo 1x tjedno je dosta za održavanje

uguglaj malo callanetics before-after photos pa da vidiš

eh da,
    ovom mom programu fali malo zagrijavanja i nema baš puno vježbi za ruke/gornji dio tijela pa to treba malo "nadoknaditi" + preporuča se i vježbati nešto cardio (ja ne vježbam osim trčanja za klincima)
    ali je po meni savršeno za noge/guzu/trbuh
    i smanjuje drastično celulit

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

odradila jučer
    danas imobilizirana na žalost

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

e ja obožavam kalić! Moj plan se mjenja. Ne mogu jillian nikako, tako da samo otežavam postojeće serije.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja tražim nešto cardio ali sve me strah te vaše jillian

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Willow prvotno napisa Vidi poruku
    ako mogu ja s 90 kila i s 18 godina od zadnjeg kontinuiranog vježbanja, svatko može.

mala-vila avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

http://www.callanetics.com/products.php

evo link na dvd-ove

kod nas je bio callanetics razvikan kao vrlo učinkovita metoda vježbanja ali ono što sam ja vidjela po našim fitness centrima nema veze s pravim callaneticsom,
    slučajno sam iskopala dvd iz 80-ih i počela vježbati (već par puta sam počinjala, ali sam sad najduže "izdržala")

to ti je ovaj dvd 10 years younger in 10 hours
    iz 80-ih godina, dvd traje ca. 1 sat ali ako premotaš "reklame" traje ca. 45 min.

a noviju verziju imaš kao "callanetics evolution", nisam još probala, planiram naručiti jednog dana preko ebaya

vježbe se temelje na puno pulsiranja (puno ponavljanja pokreta male amplitude) i kao jako dobro djeluju na izgradnju mišića (ja živi svjedok),
    treba vježbati 2-3 puta tjedno, najviše svaki drugi dan, kad si zadovoljan postignutim onda samo 1x tjedno je dosta za održavanje

eh da,
    ovom mom programu fali malo zagrijavanja i nema baš puno vježbi za ruke/gornji dio tijela pa to treba malo "nadoknaditi" + preporuča se i vježbati nešto cardio (ja ne vježbam osim trčanja za klincima)
    ali je po meni savršeno za noge/guzu/trbuh
    i smanjuje drastično celulit
    super zvuci, nikad cula za to
    malo su skupi dvd-i na e-bayu, po 13 funti najjeftiniji

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ima nešto na you tube i na netu ali samo ove starije verzije

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma neee, vjeruj mi ako ja mogu, je da jedva, al mogu, onda može svatko. Nemam višak kila, al kondicija mi je nula. Doslovno. Ja sam se zapuhala nakon 2 minute zagrijavanja.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo ja guglala.
    Jel' ovo stvarno?
    Ako je - pridružujem vam se odmah!
    (taman se "obraća" mojim kritičnim zonama )

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ponovit cu za Jillian - prvo ju gledas i ne vjerujes. Onda pocnes, umres jako brzo i mislis si nema sanse. Onda, kako je netko tu dobro napisao, ide al dok vjezbas skidas joj sve po spisku. nakon tjedan, dva ne mozes vjerovati - pratis tempo, izgledas bolje a osjecas se fantasticno!

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

guglala i djeluje mi super, ali zasada se držim Jilian...

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja guglala.
    Jel' ovo stvarno?
    Ako je - pridružujem vam se odmah!
    (taman se "obraća" mojim kritičnim zonama )
    garantirano je
    ali ako uz to još vježbaš nešto aerobno,
    ako vježbaš samo callanetics isto je super brzo i učinkovito ali ja bih rekla puno sporije
    vidiš rezultate već nakon par sati ali bez muke nema ni tu rezultata

ništa, moram i ja probati jillian

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ej, a ako vježbate nešto aerobno sa skakanjem - jel doma vježbate bose ili u tenisicama?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

u tenisicama. preteška sam i treba mi nešto za amortizaciju

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

tenisice.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

garantirano je
    ali ako uz to još vježbaš nešto aerobno,
    ako vježbaš samo callanetics isto je super brzo i učinkovito ali ja bih rekla puno sporije
    vidiš rezultat
    A nista. Stvarno cu morati probati. Al za pocetak samo ovo. Da me ne unisti prevelika ambicija...

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

maria moram priznati da sam ljubomornana tebe koja svaki dan plivaš. gdje bih i ja mogla plivati (ako se uspijem otrgnuti od plićaka) u našem gradu?
    inače plivanje na rijeci mi je više nekako duhovno iskustvo nego nešto što bi me utegnulo, ali vrijedi pokušati.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Prozivka:
    Zhang
    Tangerina,
    Big Milky mum
    Marta

gdje ste, kako ide?

...
    One koje nisam prozvala imaju dvije opcije - ili ce se same javit, il cu ih oplest bicem kad ih nadem. A naci cu ih

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Odi vrit. Odbijam suradnju dok mi se glezanj skroz ne oporavi, tamo negdje za jedno mjesec dana.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

na Korani, rano ujutro ili navečer kad ode raja

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tu sam
    cista, mirisna i fina nakon tusranja, kojem je prethodilo 45 min onog BFMB (valjda sam dobro napisala) + cooling down
    najteze mi je napraviti u drugom krugu kicks boxinga zadnju vjezbu (izgledam ko klinka koja lovi ritam brzog plesa, sva se smotam) i naravno oni walking climbing valjda se tako zovu, ali valjda kad sredim te trbusne misice cu i to moci izvesti kako spada.
    i jedva nadjoh topic, naslov me sludio.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Odi vrit. Odbijam suradnju dok mi se glezanj skroz ne oporavi, tamo negdje za jedno mjesec dana.
    A sto je na kraju s gleznjem?

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

uuuu, spajalice, dobro tebi ide

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je danas bio day 2 30DS i opet sam mrtva. Čak sam danas stala na par sekundi da dođem do zraka jer više nisam mogla. Ne moram ni napomenut da me boli sve živo (popila Panadol i jučer i danas) i da jedva hodam uz stepenice.
    Nego, meni se nakon vježbanja užasno spava umjesto da me to razbudi. Jel ima još takvih?

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mi se dogovorili s prijateljima iz zgb na plazi posli posla
    pa zapeli u guzvi na povratku, evo sad sam tek potrpala djecu lec
    e sad, mogla bi ja i sad njezno odskakat, ali jos me sljeduje 55 minuta i kasno mi je, a ne bi ni susjedi bili odusevljeni
    ima bit da je danas dan odmora

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    A sto je na kraju s gleznjem?
    Istegnila sam zapravo tetivu, pa mi je naticao gležanj. Čekati cu da zacijeli skroz, trebat cu taj gležanj i za 50 godina, jelte...

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je danas bio day 2 30DS i opet sam mrtva. Čak sam danas stala na par sekundi da dođem do zraka jer više nisam mogla. Ne moram ni napomenut da me boli sve živo (popila Panadol i jučer i danas) i da jedva hodam uz stepenice.
    Nego, meni se nakon vježbanja užasno spava umjesto da me to razbudi. Jel ima još takvih?
    Meni se ne spava, ali kad sam prvih dana sjela na ljuljačku u parkiću totalno sam sve mišiće na nogama osjetila kako me bole. I da, drugi dan mi je bio gori i teži nego prvi. Treći dan više nsam pila andol i nije bilo šokova jutro poslije

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

obzirom da sam na početku i vježbam samo 20min stignem do ponoći.
    u frižideru su mi torte za posao (uskoro ću napuniti 40, i mislim jesti kolače na ovih dana do iznemoglosti).

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

drugi dan 30DS plus neke vježbe za donje djelove. Ovako mi je bolje, odradim sve što treba i još neki iber, nije da imam grižnju savjesti kao nakon pola odrađenog bfbm-a.
    Marta ako ti se baš vježba a nemožeš skakutat probaj Stott Pilates - Sunrise Workout , 20minuta nježnog, mekanog vježbanja. Nije da ima tako super rezultate kao Jillian ali opet neku naviku vježbanaj ćeš steći i malo se razgibati.
    Spajalice svaka čast!

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

zaboravila sam napisati, ne smijem raditi jumping jack-ove zbog zdravstvenih problema (ni skakati uopće), trebam takve vježbe žustro prehodati (to mi je fizijatrica davno objasnila), tako da mi onaj prvi stupanj (prvih deset dana) nije teško raditi.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

rossa, koliko dugo ti već vježbaš? Jesi napisala da si 12 dana na levelu 1?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mene ne treba prozivati. Mene treba drzati na uzdi...

ja sam jucer pocela sa body revolution. Za pocetak ce biti ok. Iako je stvarno lagano, cak i nakon operacije, ali sam pocela opreeezno. Cim se uvjerim da je stvarno sve ok, idem dalje po nivoima.
    Da nisam imala operaciju, mislim da ne bih ovo niti probavala. Najtezi nivo je malo laksi od onog gdje sam stala...

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Moja prva prozivka

Sinoć sam, nakon desetak dana pauze, odradila prvu Yogillian. Crkla sam, ali radila sam okej. To mi je ukupno 9. i već mi je prilično dosadila, a i danas me ništa ne boli. Mislim da se vraćam na 30DS.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja pratim iz prikrajka jer sam bila na moru (i sad za par dana opet idem pa sam lijena nesto zapoceti). Ali prijavljujem da nakon dva tjedna svakodnevnog plivanja s djetetom i (pretezno) razumne prehrane imam -1kg tj sad sam 56/169 (sto je puno jer i inace ne trebam gubiti kg) ali puno bolja vijest je da mi se s pocetnih 2-3 prsta dijastaze ista smanjila na cca 1 prst (kad ja mjerim). Plivanje stvarno super djeluje na trbusne misice, a i ledja me vec dulje nisu bolila. Trebala bih posjetiti moju fizio da mi potvrdi napredak, ali mi je neugodno priznati joj koliko sam zanemarila njene vjezbe.

Jos kad najesen pocnem vjezbati 30DS, bit cu u boljoj formi nego pred 10 godina
    (ja inace uvijek vjezbam bosa, ali imam onu spuzvastu traku za na pod, bez nje mi je previse neudobno raditi vjezbe)

Canaj avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Vježbanje .. ne utječe na dojenje, iako neke bebe mogu biti nervozne ako se u mlijeku zbog intenzivnog vježbanja pojavi mliječna kiselina. Prema nekim studijama, ona se može pojaviti u periodu od 90 minuta nakon vježbe pa je dobro savjetovati da majka podoji prije vježbanja. Ako se učestalo rade neke vježbe kao npr. dizanje utega rukom, moguće je da izazovu začepljenje kanalića. Takvu vježbu treba prekinuti. Obavezno paziti da majka unosi dovoljno tekućine

Evo, nešto sa Rodinog portala o tome.
    ok....i fala!

pa i nisam još spremna za dizanje utega..možda.....dizanje papuče hahahah
    (iako...imama čak i neke bijesne utege....željezne...) a za tekućinu ....hm da ....to se moram čak i tjerat malo

prijavljujem intenzivno razmišljanje o vježbanju za vrijeme jedne šetnje jučer....i da ...ne večeram već par dana
    Posljednje uređivanje od Canaj : 18.07.2012. at 08:08

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Tu sam, i dalje bolesna, ali više ne iskašljavam zelene dagnje, pa možda uspijem danas početi.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam nekad bila mrsavica i nije mi bilo jasno o cemu pricaju tete na poslu, kad sam se zaposlila. prica vidjet ces s vremenom kako ti se tijelo mijenja.
    i sad sam ja dosla u tu dob. jednostavno izgleam kao u knjizi kako bebe dolaze na sivjet, kad su poredani crtezi zena i muskaraca u razlicitim dobima. nisam zeljela da tako izgledati. ali izgledam. dobila sam masno tkivo izmjedju nogu, imam zalihe na kukovima.
    sjedilacki posao (dosta dugo sam radila stojeci, sad mi je posao vezan uz stolicu uglavnom), hrana iz pekare, te svakodnevna voznja autom, sto prakticiram od kad imam djecu, da ih sto prije pokupim iz ustanove, rezultirali su tim naslagama.
    kondicija mi je sve losija, ali od pocetka godina sam vjezbala 2-3 mjeseca 30DS i pocela sam se tesati, ali onda posao na kojem sam bila non stop, su mi jednostavno oduzeli vrijeme za vjezbanje. zato mi sad nije problem vjezbati, nisam bas u top formi, ali ipak guram. 30 min BFMB mi je savladivo bez problema, a onda pocnem puhati.
    na kraju vjezbanja izgledam kao rak. lice mi poprimi crvenilo, a samo na odredjenim dijelovima je bijelo. smijesno izgleda.
    pocela sam paziti i sto jedem, sad na poslu, ljeti puno je lakse. mozes uzeti, paradajz, papriku, mladi sir i to je OK rucak, a lagan, je. voca ima i nije bas toliko skupo.
    keks bas razmislajm baciti jer je navukao vlagu, otvoren je prije cca. dva mjeseca, za neki posjet, jos je ne pojeden.
    samanjila sam UH, pojedem dnevno jedno graham pecivo uz rucak. dorucak su mi Vitalisovi muesli, OK s cokoladom su ali tamnom, ti su mi bolji od obicne. s jogurtom i nekim vocem, danas jabuka, inace borovnica, banana, breskva, ovisno sto kupim. rucak sam vec napisala. a kad skuham donesem od doma.
    vecera casa jogurta uz voce.
    nadam se da cu se natjerati smrsaviti 5 kg. ne mora biti na vagi -5 kg, ali ovo salo na kukovima i mlitavu guzu bi rado maknula.

jedem sladoled, ne svaki dan, ali ga jedem. i jest cu tortu koja je gore spominjana, ali kolace ne jedem svaki dan. radim klincima muffine ali ih ne probam, jer ako uzmem jedan, gotov je. i zbilja se nadam da cu se dovesti u red, sto vjezbanjem sto prehranom, jer prehrana kakvu sam imala zanjih xy godina tijelo vise ne podnosi, kao kad sam bila u 20-tim, a bome i dobrom dijelu 30-tih.

sad sam se ja malo ispovjedila, zasto i kako. i nadam se da cu na neki nacin postici svoj cilj, ne mora biti kroz mjesec dva, ali bi se vratila da se u ducanu robe ne osjecam ko slonca nelica.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

spajalice, kao da čitam o sebi

i točno to, ja otkako sam prešla 30-u i sjedim na poslu po cijele dane odjednom se počeo nakupljati špek iznad pupka, to me najviše živcira...

plus nakon 2. trudnoće mi je ostao nekako cijeli trbuh ispupčen pa evo sad polako ide nazad na svoje mjesto

nego, ja sinoć odvježbala 30 DS i to bez problema
    samo su me malo poslije zatezali listovi,
    ipak ovaj moj callanetics ima efekta i na kondiciju

ali mi se baš ne sviđa ono stalno prekidanje - cardio - snaga, ja bi radije nešto stalno cardio, ima li Jillian nešto takvo?
    btw. ne sviđa mi se kako žena izgleda, uh, prenabildana je

kad "narastem" (odnosno kad odvježbam još koji mjesec) izgledat ću (približno) ovako http://www.callaneticseastlothian.co...lass-faqs.html

ja razmišljam da se možda ipak bacim na trčanje, samo trebam podršku doma jer kad u 6 zaviču mama trebat će uskočiti tata

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

spajalice

Meni je najgore što ustvari nosim istu obleku, ali imam par kila više. Nikako mi nije bilo jasno pa kako, pa zašto, dok mi nije sinulo.
    Sve se objesilo!!! I prerasporedilo na nekakve čudnovate načine.
    Imam veču količinu sala na trbuhu, ali se guzica spustila, pa se sve to ugura u isti broj. Koma.

- 5 kg i lagano zatezanje guze i trbuha, bila bih presretna.

Willow avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ja sam počela vježbati kad sam skužila da mi je struk poslije poroda zapeo na 80 cm
    isto u hlače sve bez problema uđem ali struk

sad je već puno bolje ali recimo meni bi idealno bilo (za moju građu) da mi je struk 65, ajde maksimalno 70 cm s trbušnjacima

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Prijavljujem se...ali samo za samomotivaciju. Storma, ne naganjaj me, već vidim da će me to samo iznervirat
    Kili i linija su skroz dobri, fali mi vježbanje kao takvo, fali mi malo čvrstoće, zaželila sam se mišića i dobre kondicije, a i ova moja dva klipana mi se svako malo cerekaju u lice i govore da "mama ima ljigavi drob". Trbuh mi je skoro pa fantastičan, ako mene pitate, i inače a ne samo za ženu s troje djece, ali njih k'o da modni mačak odgaja. Ili Jillian.

Radila sam nešto 30DS, i ja sam oduševljena brzinom napredovanja. Sad radim Yogillian, kao to zove tangerina, jer mi je prevruće za skakanje. A ta njena joga vježba dosta duboke trbušnjake, po mojoj procjeni, i to mi je dobra terapija za ova moja dva prsta razmaknuća trbušnjaka ispod pupka. Osim toga, imam potrebu bit jako razgibana, fali mi osjećaj da sam kao od gume. Držat ću se yoga meltdowna neko vrijeme, a onda ću opet 30DS ili nešto drugo od tih kraćih programa, 30 minuta mi je maksimum.

Vježbam čim se vratim s posla, i sad treniram malu da ako se probudi prije nego završim, sama dođe dole ili pusti da je braća dovedu, i da mi fino pristojno pravi društvo ako baš mora ili me na bilo koji drugi način pusti na miru :D.

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

sad kad je vertex spomenula razmaknute trbušnjake.....imam ih i ja, 1 prst, od cca 4 cm ispod do 4 cm iznad pupka. Negdje sam čitala da se ne smiju raditi oni trbušnjaci sa zakretanjima (a ima ih u 30DS) ili to vrijedi sammo za veće razmaknuće? Zna li netko? Gledala sam neke vježbe za to na youtubeu, al ne da mi još i to uvodit mada traju par min. Ova jillian mi je i više nego dosta.
    Hoće li se ikad više spojiti?

rossa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

rossa, koliko dugo ti već vježbaš? Jesi napisala da si 12 dana na levelu 1?
    da. i namjeravam ostati na level 1 dok ne uspijem odraditi sve sklekove i bike abs. Zasad mi je to neizvedivo. Imam užasno slabe ruke. Sve ostalo radim bez problema (istina ne s utezima od kila, već bocama vode i uz puno dahtanja), ali sklekovi su mi rak rana

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

samo da posvjedocim da je stomak od vertex fantastican
    meni je to ciljani stomak
    meni je ostalo od drugog poroda i viska koze, i nesto sala sam ja u to jos pospremila, a imam i skoro dva prsta razmaknuce misica
    pa ujutro izgleda relativno ok, ali cim pojedem nesto ili recimo navecer se napuse i izboci ko u petom mjesecu trudnoce, strava

ja sam misicaviji tip, pjescani sat, tako da i kad se debljam, ne deformiram se, 'fino' dobijem svugdi, al imam cice, struk, bokove
    da mi je narast 10 cm bila bi savrsena
    al ovako, sjedilacki posao, mislim i neka intolerancija na ugljikohidrate jer stvarno ne jedem toliko koliko bi se moglo pomislit, kruha, cokolade, slatkisa (osim sladoleda) skoro nikad
    poroci su mi bili gazirano i sladoled, ali ni to s nekim pretjerivanjem, mozda vise vece porcije 'normalne' hrane i dosta mlijecnih proizvoda (dvi-tri kave dnevno s puno mlika)
    uglavnom, trebala bi min 5 a pozeljno 10 kila skinit
    i popravit kondiciju, snagu
    razgibana i rastezljiva jesam, sretni ostaci iz aktivnije proslosti

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ali prijavljujem da nakon dva tjedna svakodnevnog plivanja s djetetom i (pretezno) razumne prehrane imam -1kg tj sad sam 56/169 (sto je puno jer i inace ne trebam gubiti kg)
    tu smo negdje,ja sam na 53-54kg /169 cm... a jeli znas koliki ti je BFI? Ja unatoc (naizgled) manjku kila imam zloglasne love handles...imala sam ih i prije trudnoce a sad su jos izrazenije...i iako imam isto ili mozda kilo manje prije trudnoce ne mogu uci u sve rebatinke kao prije....kao sto je netko rekao,tijelo se promjeni,preoblikuje....

Citiraj rossa prvotno napisa Vidi poruku
    Meni se ne spava, ali kad sam prvih dana sjela na ljuljačku u parkiću totalno sam sve mišiće na nogama osjetila kako me bole. I da, drugi dan mi je bio gori i teži nego prvi. Treći dan više nsam pila andol i nije bilo šokova jutro poslije
    da,48h nakon vjezbanja je upala najizrazenija....u pocetku treninga treba stisnut zube i onda kad se to razgiba puno manje boli....

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj summer prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam misicaviji tip, pjescani sat
    pješčani sat, blago ti se Jesi li sigurna da moraš smršavit, možeš se furat na onu Joan iz Mad Men?
    Ja sam kruška, a ako budem puno vježbala bit ću samo malo ljepša kruška ali to je jedno slasno voće
    Posljednje uređivanje od tangerina : 18.07.2012. at 10:50

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ivanna, nemoj raditi zakretne trbusnjake dok god nisi sigurna da su ti se misici skupili ili konzultiraj fizijatra.

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

summer, hvala na potvrdi, to se traži
    I ja sam kruška, ali o tome više i ne mislim, kad kažem da mi je linija dobra, mislim da je dobra u mojim okvirima. Mane si više ne tražim, sve sam ih davno pronašla, pošteno utvrdila i naučila ignorirati

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da cu i ja prijeci na Yogillian, ne mogu se natjerat da obucem patike po ovoj vrucini.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

tangerina, super si )))))))))))

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •